Aihe

Doping Hiihtourheilussa

T1J

JANNE IMMOSEN ym. lausunnot ihmetyttävät. Ettekö te tosiaan, huipulla olleet hiihtäjät, kaipaa ihmisen arvoista kohtelua jalon urheilumuotonne kilpailijoille.

MIKSI haluatte alleviivata epärehdisti laadittuja dopingsääntöjä? Jos ennen onkin tuomittu, niin tulevaisuudessakin pitää saman kaavan mukaan jakaa rangaistuksia. Ennenkaikkea luulisi merkitsevän teille, että onko dopingin käyttö tutkittu tahalliseksi vaiko onko se jonkin onnettoman yhteensattuman summa, vahinko.

Jos vaikka kiekon näkökulmasta katsotaan, niin eihän teidän rangaistuskäytännöissänne ole mitään tolkkua.

9

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ryntäätomaavamies

   Immonen ja Kuitunen veridouppasivat. Kuitunen valehteli, että ei olisi tiennyt, kuten K-P Kyrö asian suoraan sanoi. Immonen yhä katkera ja kostonhimoinen. Järjetöntä syytellä Johaugia ja Norjaa ilman todisteita. Ei yhtään vastaava tilanne. On vielä otsaa väittää, että Johaugin tapaus pahempi muka. Hemmetin ala-arvoista järjenjuoksua tai päällemme oksentamista. Suomalaiset veridouppasivat valtiojohtoisesti ja jäivät kiinni. Piste. Jos Suomen elimet sitäpaitsi antavat erilaisia kilpailukieltoja kuin NOrjan, niin hajotkoon siihen. HAukkukoon suomalaiset elimet siitä hyvästä

   • ssanteri

    Immonen ja Kuitunen jäivät kiinni hemohessistä, joka on plasmalaajentaja eikä sisällä mitään suoritusta parantavaa ainetta. Heidän arveltiin käyttäneen epoa, mutta siitä ei ollut minkaanlaista näyttöä testeissä.
    Juhaug on testin perusteella käyttänyt anabolista steroidia, joka on suoraan tulosta parantava ja palautusta edistävä lääke.


   • kahto

    Ryntäätomaavamiehelle ( nimmarisi on yhtä pöljä kuin viestisi ) vähän faktaa. Johaug kärysi anabolisesta steroidista...tämä on FAKTA. Martin Jonsryd Sundby kärysi astmalääkkeen yliannostuksesta tämä on FAKTA,raja jota ei saa ylittää on Wadan määrittelemä ( 1600 ) Syndby raukan testi näytti ( 15000 ). Turskat yrittivät fissin tuella pimittää koko Syndbyn ( 18 kuukautta )käryn, mutta wada vei asian cassiin joka on sekin korruptoitunut täysin koska tuomio oli vain 2 kuukautta 2 vuoden tuomion sijaan.

    Turskien valtionjohtoinen hiihtoliitto on todennut lääkärien todenneen, etta seuraavilla maajoukkuehiihtäjillä on vaikea astma.
    Marit Björgen "astma"
    Maiken Falla "astma"
    Astrid Jacopsen "astma"
    Ranghild Haga "astma"
    Ingvild Östberg "astma"
    Heidi Weng "astma"
    Niklas Dyrhaug "astma"
    Jonsryd Syndby "astma"

    Suomalaisten käyyttämää hemo hessiä käyttivät kaikkien maiden hiihtomaajouueet nesteyttämiseen. Esimerkiksi Ruotsin hiihtomaajokkueen lääkäri möläytti Lahdessa heti käryjen tullessa ilmi, että hekin käyttää hessiä nesteyttämiseen. Möläytykse jälkeen hän joutui eroamaan tehtävästään.

    Tässä nyt alkupalaksi hiukan FAKTAA pöljälle.


   • norgeshitland

    Norjalaiset on valehtelevia SIKOJA !
    kusettajakansa, aineilla menestyjiä, eivät vain ole jääneet kiikkiin aiemmin.
    Ovat aina tienneet mitä testataan ja koska.
    As simple as that.
    Haloo urpot suomalaiset! Luulettekste et norjalaiset nyt kärsii ja niitten saatan sielunelämä saa kolhuja kun suomalaiset kommentoi ? haloo!
    Todellakin immonen tai kuitunen voi kommentoida. Samoja mömmöjä norskitkin käyttää ei oo vaan jääneet kiinni. Vaikka tero similäkin kommentois, voi kommentoida, ne on kärsiny rangaistuksen ilman huulirasva-selittelyjä.
    Vittu ku vituttaa tekopyhät norjalaiset.
    Johaug saakoon 4 vuotta, olen iloinen ja nautin siitä. JESSSS


   • hellumarei77
    ssanteri kirjoitti:

    Immonen ja Kuitunen jäivät kiinni hemohessistä, joka on plasmalaajentaja eikä sisällä mitään suoritusta parantavaa ainetta. Heidän arveltiin käyttäneen epoa, mutta siitä ei ollut minkaanlaista näyttöä testeissä.
    Juhaug on testin perusteella käyttänyt anabolista steroidia, joka on suoraan tulosta parantava ja palautusta edistävä lääke.

    kyllä. Johaug on isompi rikollinen !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Huulirasvakin vaan keksitty "pikkujuttu",, aineet on systemaattisesti viety kehoon.
    Naurettavaa paskanjauhamista norskeilta


  • JohaugValehtelee

   Jouhaukan ja Kuitusen tilanne on samanlainen. Mitä siitä vedämme johtopäätöksiä ?

  • Ryntäätomaavamies

   Hemohessiä käytetään nesteyttämiseen ja sitä käytettiin laajasti, kunnes se kiellettiin. Myös verenlantraajat käyttivät.

   Immosen tasonnousu ja Kuitusen veriarvot ja Isometsän/Myllylän menestyminen kertovat veridopingista.

   Jos Johaugilla onkin mitätön määrä steroidia, niin so what. Kummallisen katkeria suomalaiset douppaajat kaikki ovat olleet. Kyllä kyrsi silminnähden.

   Kukin maa toimii siten kuin toimii ja sitten on vielä FIS ja Wada. Surkeaa ininää ja kadekatkeruutta doupparilta. Hyi

   • T1J

    Johaug ei ollenkaan huomannut lääkärin tuoman pakkauksen sisältävän anabolista steroidia. Kymmentä päivää ei neljä kuukautta testaamattomana ollut urheilija tällaista ainetta tarkoituksella käytä. Painoa kun on kokonaista 46kg, niin saattaahan sieltä mikrojäämä olla havaittavissa. Ei mitään merkitystä.


  • huipulla_tuulee

   ”… pitää saman kaavan mukaan jakaa rangaistuksia”
   Tuollaista ei ole koskaan ollut kilpaurheilussa, eikä tule olemaan, täysin lajista riippumatta.
   Kilpaurheilunäytösten ensisijainen tarkoitus on kerätä rahaa. Eli eniten rahaa tuovien urheilijoiden ”rankaisukaava” pitää olla erilainen kuin ym-sijoille sijoittuvien urheilijoiden.
   – Norjan parhaita hiihtäjiä (Björgen, Johaug …) ei ole kertaakaan testattu kokoharjoituskauden aikana. ”Sattuneesta” syystä Björgen ei edes muistanut milloin hänet on viimeksi testattu
   IS: ”Björgen paljasti, että häntä ei olisi dopingtestattu kertaakaan tämän vuoden maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana, siis noin seitsemään kuukauteen.” Norjan antidopingtoimikunta: ”… urheilija on antanut julkisuuteen väärää tietoa”.
   – Koko NHL pyörii dopingin voimalla
   – F1 pomo kertoi oivan esimerkin kertomalla, että Hamiltonin pitää voittaa maailmanmestaruus kun hän tuo eniten rahaa järjestäjille. Siksi esim. viime kisassa Hamiltonia ei rangaistu oikaisemisesta, mutta Verstappenia rankaistiin vastaavasta teosta. Jos Hamiltonia olisi rangaistu niin Rosmergistä olisi tullut maailmamestari!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11912
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2801
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2099