Aihealueet

Listaukset

  Kuinka Azoreille pääsee?

  123456qwerty

  Hei,
  järjestetäänkö valmismatkoja Azoreille enää Suomesta? Suoria lentoja tai valmismatkoja ei ainakaan keväällä 2016 ollut millään firmalla eikä näyttäisi olevan edelleenkään. Onko joku käynyt tänä vuonna Azoreilla? Miten sinne nykyisin kannattaa matkustaa? Edes Tukholmasta ei näyttänyt suoria lentoja enää menevän.

  6

  318

   Vastaukset

   • Olen ihmetellyt samaa, miksei Azoreille ole valmismatkoja Suomesta - on nimittäin ihana paikka - ei tosin auringonottoon niinkään, mutta kauniiden maisemien katseluun.
    Olen käynyt siellä v. 2007 viikon matkalla. Kaunista ja siistiä !
    Matkanjärjestäjät reissuja Azoreille !

    • Vaikka parin tai kolmen vuoden välein, jos ei muuten matkustavaiset riitä, ajankohdaksi maaliskuun lopulta lokakuun loppuun.

     Lähtisin taas itsekkin, jos olisi tarjolla suorat lennot syksyllä tai ensi keväänä.


   • TAP kai sentään, vaihtaa tietty tarvii Lissabonissa. Mielestäni joku toimisto mainosti kiertomatkoja. Se on kyllä ihan turhaa, autolla voi pääsaaren kiertää helposti. Itsekin vielä kerran menossa - joskus - itäpää on kiertämättä ja jollain toisella saarella pitäis päästä käymään. Ja next time sitten keväällä, ede kerrat käynyt lokakuussa.

   • Vinkkinä nopeille lähtijöille, että Solresorilla näyttää olevan edukkaita paketteja ainakin loppu keväälle.

    • Pari kertaa Azoreilla käynyt ja vielä olen menossa. TAPilla syyskuussa näyttäisi tällä hetkellä omaan aikatauluun sopivalta.

     Solresorin äkkilähdöt näyttävat kyllä aika vakuuttavilta 802€ ja kaksi henkeä viikon Hotel Açores Atlânticossa, kahden hengen huone parvekkeella ja merinäköalalla ja aamiaisella. Välilasku Osloonkaan ei paljon haittaa. Mutta lähtö 06:30 Arlanladasta on jo hankalampi.

     Kiitos kuitenkin vinkistä täytyy miettiä tuotakin vaihtoehtoa.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11869
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    328
    7533
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    85
    2127
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    92
    1495
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1368