poikamaiset hukassa

tyttö.tyttö

Missä piileksivät kaikki poikamaiset shane-tyyppiset (vain ulkonäöllisesti siis.. stereotyyppistä, tiedän :D) lesbot? Baareissa näkee tasan kahta sen näköstä naista, onks se jo ihan last season? :D :D

34

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uudetsarjatpyöriijo

      Se juna meni jo.

    • love_is_in_the_air_

      Poikamaisia löytyy kyllä ! Tai no iän puolesta taidan olla tosin äijämäinen :) Enkä baareissa hengaa, alkon käyttö muutenkin minimaalista. Sinkku, pitkän rupeaman jälkeen, etsinnän alla femme - mun mielestä just TEITÄ ei nää missään, vai eiks mun lepakkotutka vaan yllä kuin "selkeisiin tapauksiin" kuten allekirjoittanut ...?

      • tyttö.tyttö

        Onhan naisellisia varmaan vaikeampia bongailla ja monet mun naisellisista kiinnostuneet kaverit päätyvätki pääasiassa iskemään heteroita. Ei siinä tietty mitään, tulos voi vaan olla toivotusta poikkeava :D. Ei taida olla niin helppoa puolin eikä toisin, ihan sama minkä tyyppinen nainen on hakusessa :D


    • Eisukupuoletvaanihmiset

      Elämme 2016 luvulla, eikö ton lokeroinnin vois pikkuhiljaa unohtaa?

      • Makunsakullakin---

        Kyse ei olekaan sukupuolista ja tai lokeroinnista vaan mieltymyksistä, siitä mistä tykkää ja mistä ei tykkää. Jotkut tykkäävät vain poikamaista, jotkut vaan naisellisista, jotkut sekä että ja jotkut androgyyneistä vähän samaan tapaan kun jotkut tykkäävät liikunnallisista, toiset taiteellisista, kolmannet samanikäisistä, neljännet itseään vanhemmista jne. Jotkut viihtyvät parhaiten itseään samanhenkisten&-näköisten seurassa, toiset taas mieltyvät vastakohtaisuuksiin. Jokaiselle jotakin, vai mitä?

        Kyse on siis mieltymyksistä, ei syrjinnästä. Jos tuntee vetoa vain poikamaisiin/vain naisellisiin ja tai vain siltä väliltä oleviin, miksi pitäisi olla tai etsiä ihan jotain muuta?


      • Vientämällävoikientää

        Vai mieltymyksistä on kyse? Toki terminologiaa voi vaihtaa, asia on kumminkin sama vai mitä? Mustastakin saa inttämällä valkoisen.


      • love_is_in_the_air_

        Ei missään ole edes olemassa täysin mustaa ja valkoista, vähiten nyt vaikka täällä, kun eletään kuitenkin sateenkaaren kaikissa väreissä. Mä nyt itse pidän femmeistä, joihin en itse kuulu (kuten tuossa sanoinkin) ja kyllä mulla nyt on oikeus valita kiinnostuksenkohteeni. Itse asiassa oon vielä aika perinteinen roolijakojen suhteen, koska pidän myös niistä - haha - toivotaan ettei sydäri vain iskenyt :) :)
        Mutta oikeesti, nyt pitää vähän ehkä kaikkienkin löysyttää sitä pipoa tai nutturaa, joka päätä kiristää, ja alkaa ajatella hiukan laajemmin. Toisaalta, itse haluankin tulla lokeroiduksi, oon elämäni ollut poikamainen. Haluan näyttää ulkoisesti just siltä miltä näytän, koska sen lisäksi, että saan olla mä, niin sillä lailla pidän miehet kaukana :)


    • MiehetVaanKiinnostuu

      On se jo aivan last season. Mä toivoisin enemmän kohtaavani naisellisen naisen, mutta missä ne on kaikki? Ei ainakaan suomi24 treffeillä. En tässä ketään halua loukata, kaikilla on oma juttunsa.

      • kdsmkotfhb

        Siis mistä miehet vaan kiinnostuu ??


      • Mitäpäsitten

        Mitäs sitten, vaikka miehet kiinnostuu. Antaa kiinnostua, mitäs sitten. (Voi olla myös, että moni nainenkaan ei kiinnostu). Ei niiden kanssa tarvitse siitä huolimattakaan olla missään tekemisissä jos ei halua saati seurustella tai harrastaa seksiä. Jokaisella on oikeus kieltäytyä seurustelemasta tai harrastamasta seksiä jos ei halua ja pitääkin osata kieltäytyä jos ei oikeasti halua. Samoin ei tarvitse edes puhua tai olla missään tekemisissä jos ei halua. Opetelkaa sanomaan kunnon ei. Jos se ei-sana ei mene perille millään niin sitten vaikka rikosilmoitusta tekemään. Ei kenenkään ole pakko jos ei halua. Omista asioista ja oikeuksista pitää pitää huolta.

        Jos haluaa olla poikamainen vain sen takia, että yrittää vältellä miesten kiinnostumista itseensä niin sehän on tavallaan miesten miellyttämistä sekin. Pukeudut ja käyttäydyt silloin vain miesten takia et naisten takia saati vain itsesi takia. Sitäpaitsi, jotkut miehet kiinnostuvat myös poikamaisista naisista. Joillekin miehille kelpaa nainen kuin nainen, olkoon se sitten poikamainen tai femme. Toisaalta taas homomiehet saattavat kiinnostua kun tarpeeksi on poikamainen. Tärkeintä on olla sinut itsesi kanssa ja rakastaa itseä selkaisena kuin on sekä pukeutua juuri sillä tavalla mikä on juuri sinun itsesi juttu eikä vaan muita miellyttääkseen tai ihmisiä vältelläkseen. Jos joku mies kiinnostuu, voi kohteliaasti sanoa kiitos, mutta kiitos ei. Ihan samalla tavoin kuin naiselle, josta itse et ole kiinnostunut.

        Jotkut nimenomaan haluavatkin lokeroitua (kuten minäkin), toiset taas eivät. Ei sen pitäisi ketään loukata jos etsii vain poikamaista tai vain naisellista naista. Jos se jotenkin loukkaa niin sitten omassa itsetunnossa jotain pielessä. Kyllä niitäkin ihmisiä löytyy, jotka ovat kiinnostuneita trans/transvestiitti/cis/androgyyni tms. Pitää vain uskoa itseensä, että kyllä minullekin on tuolla jossain joku. Niin kauan kuin on elämää on toivoa. Joskus vaan pitää olla kärsivällinen. Toivoa ei kannata menettää.


      • love_is_in_the_air_

        En mä ketään muuta varten pukeudu kuin itteäni ! Kyllä täytyy ihmisen olla todella narsistinen tyyppi vääntääkseen koko ajan toisten mielipiteet haluamikseen (halu_amikseen..?). What's wrong with you ? Kun homman nimihän on SE, että mä OON sosiaalisesti mies (siis Suomen terminologian mukaan lähes transgender). Sillä tavalla "lähes", että en vedä testosteronia enkä oo luopunut tisseistä, kun tuo vaimo niistä tykkää :) No MUTTA, nythän mä vasta toiminkin miellyttääkseni muita, jösses :O !! Luulen, että nyt on pakko hakeutua mielisairaalaan heti huomenna :D


      • asiaaaaaaaaa
        love_is_in_the_air_ kirjoitti:

        En mä ketään muuta varten pukeudu kuin itteäni ! Kyllä täytyy ihmisen olla todella narsistinen tyyppi vääntääkseen koko ajan toisten mielipiteet haluamikseen (halu_amikseen..?). What's wrong with you ? Kun homman nimihän on SE, että mä OON sosiaalisesti mies (siis Suomen terminologian mukaan lähes transgender). Sillä tavalla "lähes", että en vedä testosteronia enkä oo luopunut tisseistä, kun tuo vaimo niistä tykkää :) No MUTTA, nythän mä vasta toiminkin miellyttääkseni muita, jösses :O !! Luulen, että nyt on pakko hakeutua mielisairaalaan heti huomenna :D

        tää on niin paras!!!


    • Vieläkikö muistelette jotain ikivanhaa tv-sarjaa.. :D

    • mullemyös

      Femmejä on joka nurkalla, mutta poikamaisia lesboja ei tunnu löytyvän kuin ikähaitarilla 15-18. Kyllä on turhauttavaa.

      • tyttö.tyttö

        Mulla sama havainto tosta ikäjutusta!


      • Tadaaaa

        Täällä on yks poikamainen 30


    • Tistelgren

      Liikunnallinen 25-35 vuotias femme olisi kiva

      • Taunus9

        Rakkaus vain on tärkeää. Etsikää sitä älkääkä stereotypioita.


    • oikeessti

      Mä en tajuu yhtä juttua minkä takii ei voi pitää itestä yhtään huolta??? tiedätte mitä mä tarkotan....

      • Ihanoikeestiii

        Kerro toki lisää, mielenkiinnolla odotamme


    • Halunnopee

      Oon 19 ja panettais aivan liikaa,oon urheilullinen ja mullon hyvä peppu,voisko joku panna mun kaa ekaa kertaa?Kämppä ois hyvä kans ;)

      • Fdkfbjfj

        Sul on oma käsi :DDD


    • Bojboojboib

      99 prossaa lesboistahan on miehen näköisiä. Miten et heitä erota naisista.

      • Meinaatko että "miehen näköinen" lesbo ei ole nainen? Viimeks kun tarkistin niin itseltäni ainakin löytyy naisen sukuelimet siitä huolimatta että pukeudun miesten osastolta ostettuihin vaatteisiin ja mulla on "miesten" hiustyyli. Mä en nyt ymmärrä tätä kommenttia.

        Ja lisäksi: butch-lesboja on nykyään vaikea löytää. Missä te kaikki olette? Kaipaan kaltaiseni nörtin butch-lesbon seuraa.


    • suxesistasanyks

      Mites Turku? Missä täällä ovat kaikki poikamaiset normaalipainoiset lepakot, jotka etsivät femmen näköistä naista?

      • Tamperenääs

        Tuo ylipaino vaivaa kyllä nykyään monia, oli sitten femme tai poikamainen.


      • koolla.onväliä

        Ihan totta. Eikä sais olla näin pinnallinen, mutta suht normaalipainoiset on silti seksikkäitä ihan eri tasolla ku muun kokoset...


      • missämitätäh

        Hei joo, Turku kaksvitosest ylöspäin. Ei niit kyl oo missään.


      • simmutauki

        Turustahan niitä just löytyy. Silmät auki ja kaupungille. Eri asia onko ne muuten hyviä mutta poikamaisia ainakin.


    • Te poikamaiset 30 voisitte laittaa viestiä jos keskustelu 30 kivan femmen kans kiinnostais :)

    • Täälläolis

      Täällä ilmoittautuu -98 vuosimallia oleva poikamainen lepakko! Saa tulla kikkaan: hanzuuuh

    • tiiasenpai

      Kyllä meitä äijänaisia löytyy, ollaan vaan niin hyviä leikkimään piilosta! :'D Täällä onpi 19, ens vuoden alussa 20 täyttävä lesbo Etelä-Savosta! Juttelemaan saa tulla kikissä, mut löytää nimimerkillä ' tiiasenpai ' :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1706
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1317
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1275
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      880
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      871
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      108
      821
    Aihe