Koiranomistajat taloustalkoisiin!

eyyryer

Kaikesta leikataan kaikilta, paitsi rikkailta ja koiranomistajilta. Koiraveron palauttaminen olisi loogista hallituksen linjan kannalta. Miksi edes tätä mahdollisuutta ei ole nostettu esiin? Miksi nämä kaksi ihmisryhmää saavat vapaamatkustaa? Koiraveron voisi sisällyttää ylellisyysveroon, joka myös pitäisi palauttaa. Verotukseen näillä keinoin jyrkempi progressio ja ylellisyyshyödykkeet verolle!

11

<50

Vastaukset

 • No loogistahan sit olisi että kaikki ihmisten harrastukset ja elämäntavat verolle pantaisiin. Välillistä veroahan jo maksetaan joka tapauksessa. Luulitko keksineesi jotain fiksua?

  • Idiootti...


 • Haloo,koiraruuissa on jo veroa,samoin tarvikkeissa, harrastukset niiden kans on kalliita.Bensa kallista, agiharkat kaalliita jne...

  • Bensan verotus on ihan sama kaikille, ei se liity tähän. Puhuin erityisestä koiraverosta, joka tulisi palauttaa, samoin kuin vanha ylellisyysvero.


  • eyyryer kirjoitti:

   Bensan verotus on ihan sama kaikille, ei se liity tähän. Puhuin erityisestä koiraverosta, joka tulisi palauttaa, samoin kuin vanha ylellisyysvero.

   Koiran omistajat ovat terveempiä, liikkuvat enemmän.Siksi olisikin verotettava enemmän juuri koirattomia, laiskoja liikkumaan olevia, ja ylipainoisia sohvaperunoita ;)

   Ylipainovero, ylensyömisineen,sairastuttaa ihmisiä.Ja sepä tulee yhteiskunnalle kalliiksi,että huhu huh.

   Tiedätkö miksi koiravero aikoinaan oli?
   Ilmeisesti et, koira verolla oli ihan oma tarkoituksensa.Ja vain sen takia, koiraveroa oli.Otappa tietoa asiasta, en viitsi sitä sinulle tietämättömälle kertoa.


 • Koiranomistajien pitäisi saada laitaa vähennyksiin koira verotuksessa. Koiralla on niin suuri vaikutus ihmisen terveyteen. Vaikutukset ovat huomattavat kansanterveydessä.

  • Lähde, kiitos


  • Lähdettä en nyt keksi, mutta tilastot todistavat hyödyn: koiranomistajat ovat yleensä ielenterveyspotilaita


 • No voihan sen helposti päätellä siitäkin,että koiraton eksyy koirapalstalle.Valittamaan koirista,ja luulee että syy on muiden omistamissa koirissa, yrittää hakea epätoivoisesti hyötyä vieraiden omistamista lemmikeistä,halooo XD
  Aloittaja ei vaikuta onnelliselta,eikä tasapainoiselta ihmiseltä -_-

  Koiralliset ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia .
  Aiheesta on helppo löytää tietoa netistä,tässä alkua.
  Lue linkit ajatuksella, jos pystyt ;)

  "Kotona tepsutteleva karvaturri parantaa elämänlaatua monella tapaa."

  http://www.iltalehti.fi/terveys/2014060618376075_tr.shtml

  "Monet koiranomistajat ovat huomanneet lemmikkinsä vaikutuksen heidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa. Koiran päivittäinen ulkoiluttaminen edistää omistajansa fyysistä sekä psyykkistä hyvinvointia. Lemmikki tuo arkeen rytmiä ja iloa sekä mahdollisuuksia kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa. Eli koira toimii hyvinvoinnin tukena."

  http://www.kasvatus-kuntoutuskoirat.fi/koira-hyvinvoinnin-tukena/

  "Koirat vaikuttavat positiivisesti isäntänsä terveyteen. Amerikkalaistutkimuksen mukaan koirat vaikuttavat alentavasti verenpaineeseen sekä kolesteroliarvoihin.... "

  http://www.iltalehti.fi/terveys/200701235643255_tr.shtml

 • Paljon enemmän saisi aikaan läskiverolla. Ylipainoiset tuo eniten kustannuksia yhteiskunnalle eli vaikka aluksi kaikki yli 10kg ylipainoiset verolle. Sopiva voisi olla 1% lisää jokaista 5 kiloa ylipainoa 10 kilon jälkeen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003