Cape point hotelli / ranta

Gambiaan_perheen_kanssa

Hei
Olemme lähdössä vuodenvaihteeksi ko. hotelliin. Millainen on sen ranta? Onko auinkotuoleja ja pitääkö niistä maksaa? Onko lähellä muita uimakelpoisia rantoja? Vaikuttaako vedenpuhtauteen se, että on Gambia-joen suulla? Jossain varoitettiin virtauksista, joiden takia ei voisi mennä uimaan, onko näin?
Entä hotellin uima-allas? Joku kirjoitti, ettei olisi puhdasta vettä. Aika pieni se on, mahtuuko uimaan / vesijuoksemaan?
Aamiaisestakin olisi kiva tietää, mitä sisältää?
Muitakin asiallisia vinkkejä ko. hotellista tai alueesta olisi kiva kuulla.
Etumaksu pitäisi maksaa huomenna :)

Olemme olleet Bungalow Beach hotellissa vuonna 2012 ja nyt haluaisimme kokeilla tätä aluetta. Kannattaako?

13

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yepoi

      Ranta on hiljainen, muutama resu aurinkotuoli. Ei ehkä paras uimiselle. Aamiainen hyvä. Gambialaisen omistama htl, joten raha menee oikeaan paikkaan. Hiljainen alue verrattuna BB:n tai muihin alueisiin.

    • Gambiaan_perheen_kanssa

      Kiitos paljon vastauksesta yepoi. Missä mielessä tarkoitat, ettei ole paras uimiselle? Veden puhtaus, virtaukset, kivinen vai mitä?
      Tjäreborg mainostaa erittäin hyvänä rantana lapsiperheille, koska ei ole niin isoja aaltoja kuin Atlantin puolella. Meidän 'lapsi' tosin osaa uida paremmin kuin minä :)

      Muistatko vielä mitä aamiaisella oli tarjolla? Kiinnostaa erityisesti koska en syö vehnää.

    • yepoi

      ehkä se veden puhtaus joen vuoksi. Allas kyllä oli ok vaikka vähän pieni. En muista tarkalleen aamiaista mutta runsaampi kuin muissa hotelleissa. Alakerrassa kauppa, josta voi ostaa pientä purtavaa. Jopa kallenkaviaaria. Ihan hyvä hotelli. Mukavaa matkaa!

    • duidunveli

      -capen ranta on ainoa hotelli ranta jossa voi perusuimari uida, parikertaa edessä jokin noin 3-5kiloinen kala tehnyt hienoja monen metrin pituushyppyjä, ihana näky.
      -rannan mehumyyjä häiritsi ennen vanhaan koko ajan niin ettei saanut otettua tirsua rantapedillä, valittakaa vaan johtajalle, poliisit tuli kerran kyselemään hemmolta toiminnasta mutta gambialainen toimi bulvaanina , senegali keräsi rahat, turpaan vaan.
      -lähellä suo kaislikko alue jossa laittomia siirtolaisia kyttää laiva paikkaa eurooppa nimiseen paratiisiin.
      -takavuosina yksi niistä löi pangalla espanjalaisturistin käden irti on antanut suosiolla kameraansa.
      -allas on pieni kuuma ja paskainen, suvakit tuom lapsia kusemaan ha huutamaan altaalle.
      -huoria , molempia sukupuolia sai tuoda ennenaika vapaasti hotellille , 12 ulos, tai rahaa.
      -respan typyt koittaa rahastaa parhaansa mukaan tyhmiä turisteja joiden pitää maksaa lisää ilmastoinnista ja kaikesta.
      -VAATIKAA MATKATOIMISTOLTA KIRJALLISENA ASIAT I´LMASTOINISTA JA KEITTIÖSTÄ AAMIAISESTA JOS EI OLE NIIN MAKSATTE JOS HALUATTE.
      -NURKKA RAVINTOLA BASS TAI JOTAIN ON KÄYPÄ KALJOTTELUUN RUOKA AINAKIN ENNEN OLI HIRVEÄÄ MIOSKAA.
      -kiinalainen vaihteleva , italialainen onkohan enään , ainakin muurien sisällä ja ruoka kuumaa.
      -rannasta katsoen vasemman puolen huoneissa toisessa kerroksessa meluhaitta naapuri hotellin henkilökunnan ruokailu salista jossa huuto ja mekastus hirveä.
      -samalla puolella alhaalla tien puolella ihania ensimmaisen kerroksen huoneita terassilla.
      -Cape on symppis hotelli , juoma kauppa ihan kiinni respassa, kerran ostin sieltä hyllystä
      väärennetyn viina pullon , erotin heti , juotatin hyvällä viskillä hieroja Laminille pohjaa ja annoin myrkyn sitten , luulin että kuoli mutta viiden päivän jälkeen kömpi vartioimaan lavitsaansa. Heh mulkero meinasi kuolla mutta kaupan hyllystä ostetetulla teolliosuus väärennös juomalla , mulla on puhdas omatunto, sika kun olen ja tulen aina olemaan.
      -ainut kerta kun kaupassa ollut moinen lesti minun aikana, olen ollut kolmasti.
      RUOTSALAISET TURISTIT MELUAA TAHALLAAN AAMUISIN ,minä sain niiltä
      mölyämisen loppumaan mutta te ette.

    • Gambiaan_perheen_kanssa

      Kiitokset vastauksista. Meillä on ns. parempi huone, jossa ilmastointi ja jääkaappi. Hintaan kuuluu myös aamiainen ja 2 x juhlaillallinen. Matkatoimisto saa vääntää kättä hotellin kanssa, jos yrittävät pyytää lisähintaa :)

      • okhotelli

        Paremman tasoisissa huoneissa ilmastointi sisältyy hintaan, kuten jääkaappi myös, ei teiltä tulla pyytämään mitään lisähintaa. Monta kertaa ollaan asusteltu samaisissa huoneissa, viimeksi maaliskuussa, no problem.


      • duidunvelli

        Terve, toivottavasti se on teillä papereissa selvästi niin asiaan ei teidän tarvitse paikan päällä käyttää energiaa. Huoneet on ihan hyviä hintaansa nähden.
        Capen edessä tien puolella oli ainakin ennen hotellin tuoleja ja pöytiä korokkeella missä saattoi nauttia kaupan juomia tai omia pöperöitä ja puhua paskaa paikallisten kanssa.
        Jos pumpsit tunkee pöytään pyytämättä niin sanotte että on maksaville asiakkaille ja vinkaa vartija heivaamaan pummit. Vanhemmat naiset usein juotti pummeja terassilla ja mikäs siinä parempi ulkona kuin hotellin sisä pihalla.
        Ennen sellainen pienehkö vartija , entinen poliisi , tykkäsi antaa puukeppiä pummeille kun olivat röyhkeitä, vinkasin tuovani ison mutterin kepin päähän niin saa tehoa , pummit on aika luuviuluja ja luulisi sellaisen tekevän kutaa.
        Hyvä tapa saada pummi pois on ottaa kännykällä kuva pummista ja kertoa lähettäväsi se poliisin postiin ja kertoa että kaveri myy homoseksuaalipalveluja , tepsii varmasti ja muutaman vittumaisen kommentin jälkeen sama pummi ei yleensä häiritse.
        Jos pummi oikein pahasti reakoi niin kuvan voi lähettää poliisille varmuuden vuoksi.
        Ennen poliisin auto saattoi ajaa ilta kierroksen ja pummit piiloutu kun kuuli äänen no vanha sotilas kikka hetken päästä tuli toinen poliisia auto joka oli äänetön ja sieltä hyökkäsi nopsajalkaisia kavereita pummien kimppuun, pummit kiinni ja autoon , hienoa. Oli kiva katsella nopeaa porukkaa , voisivat jopa päästä koiraa pakoon. Ei pummit yleensä ole pahoja ihmisiä, töitä ei ole , palkat alkaa alle eurosta päivä, sairasturvaa ei ole eikä muutakaan meille itsestään selvää turva verkkoa.
        Viemällä vajakki turistin ravintolaan, retkelle tai antamalla itseään voi olla että pikkutempulla saa ruokaa pitkäksi aikaa tai lääkettä vanhemmille tai sisaruksen koulumaksun hoidettu. Tai ehkäpä halpaa huumetta , kolmen euron liberialaisen huoran pessettä kololin rastabaarin tuntumassa. Niin ginibaari /havanna kyltillä kun enku piti sitä on kai nyt suljettu mutta kyllä taas joku liisaa sen , pitäähän poikien saada pulverinsa ja huoransa.
        Takavuosina senegambiassakin stripillä oli sesongin ulkopuolella liimatölkkejä nätissä rivissä talon reunassa jos vaikka joku tarvitsisi hammaskivun lievennystä.
        Toivotaan että islamilainen järjestys heittäisi kaikki naapurimaiden tuonti saastan pois maasta, itse kun olen vanhettunut niin ilta ruoka ja koirien ruokkinen riittää varsin hyvin.


    • TaaskinTuskin

      Parhaimpia rantoja varmaankin koko Gambiassa, rantaa riittää Panjuliin asti tosin suomalainenkin hukkunut tähän rantaan. Hukkuneilla oma hautausmaa takapihalla, vieressä joku kyttäkeskus, joten kuvittele olevasi piilokamerassa. Alue siis rauhallista.Nappaa siis matkamuistokuvasi muualta kuin rakennuksista. Läheltä rannalta löytyy krokotiiliallas, jolla voi pelotella lapset hiljaiseksi. Jotkut siivoojat töykeitä, rahoista kannattaa pitää huoli eikä näytellä isoja seteleitä julkisesti, jotkut saattavat tiirailla selän takana rahanvaihtopisteessä, niin kuin muuallakin. Henkilökunta odottelee tietysti tippiä, kieli poskella. vastapäätä tosiaankin ei ole mikään toimistohiljaisuus vaan jotain sisilian tyyppei pyörittää jotain matkailuyritystä uusilla autoillaan. Kaikki taksit eivät kuulemma aja hotellille asti, kait reviiritietoisuuden takia. Kaiken tämän huumorin jälkeen, kestätte kyllä ja viihdytte. Ai niin, suomea puhuva opas vaikuttaa alueella, voi hyödyntää myös hänen palvelujaan. Bättre att prata på svenska i det norske hotell.

    • bakau

      Asustellut useita kertoja cape point hotellissa,lasten kanssa ja ilman. Ranta tosiaan paras just lapsille,kun isoja aaltoja ei ole. Rantatuolit ilmasia cape point hotellin asiakkaille. Muille maksulliset. Aamupalalla söin lähinnä munia ja juustoa,kun olen myös vehnätön. Törkeen kallista ostaa mitään hotellin kaupasta tai hotellista yleensäkään. Kävelet n.50 metriä toiseen kauppaan,niin hinnat putoo puolella. Cape point hotellin omistaa kiinalaiset,toisin kun eräs täällä väitti. Me tulemme myös lapsinemme vuoden vaihteeksi Gambiaan,mutta majoitumme African villageen,kun pidän siitä enempi. Cape pointin uima-allas on ihan puhdas,mutta tosi viileä. Välillä on mukava käydä isoissa aalloissa ja sillon koukkaamme apinapuiston puolivälissä pusikon läpi Bijilon merelle tai senegambia beach hotelliin. Bakaussa ei ole muuta vikaa,kun bumsterit,joista kyllä pääsee äkkiä napakkuudella eroon. Sekä huijarikoulu,jonka valkokaapuinen miesopettaja huutelee turisteja kouluunsa. Lapset tulevat ympäristöstä sinne,mutta koko koulua ei oikeasti edes ole. Mies vetää rahat itelleen. Moni turisti antanut isoja summia. Kalamarketti iltasella on ihan paras näky,kun kalastajat veneineen ja saaliineen saapuvat. Hyvää reissua teille.

      • duidunnnveli

        Ei sitä paljua voi uimaaltaaksi sanoa .


    • halleloo

      Varokaa koulu - ym rahankerääjiä. Ei ole puhtaat jauhot pussissa.

    • bakau

      Jos ei tykkää cape pointin uima-altaasta,aina voi mennä viereisen hotlan altaalle tai african village hotellin altaalle. Ehkä siellä merellä kuitenkin parhaiten viihtyy. "Moi,etkö muista mua,olen hotellisi työntekijä" ja "menin just naimisiin/vaimoni sai just vauvan,tulkaa katsomaan"...nää kans kovin yleisiä huijausyrityksiä...

    • Giami

      Ranta ihan hyvä, uin siellä itse viime vuonna tähän aikaan monta kertaa päivässä. Meidän lomaviikoilla oli uima-allaskin ihan siisti, en kokenut sitä mitenkään likaiseksi. Hotelli ihan ookoo, hotelllin ravintola tosin ei - liian kalliit hinnat joten siellä ei ruokaillut oikein ketään. Huijasivat myös alkoholin anniskelussa, 4 sentin sijasta kaatoivat vain 2cl alkoholia. Hotelli oli kaikinpuolin mukava asumiseen ja rannalla aikaa viettäessä (aurinkotuoleja sai pyytämällä niiden edessä päivystäviltä miehiltä). Rannalla mehu- ja hedelmäkoju joiden myyjät kävivät vähän ärsyttäviksi loppuajasta mutta kohteliaasti poistuivat kun heitä pyydettiin poistumaan. Mukavaa matkaa, me menemme sinne myös nyt mutta kokeillaan toista hotellia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe