Parhaimmat

Nimetön

Ketkä ovat mielestänne Suomen parhaimpia/kuumimpia nimiä tällä hetkellä? Oma mielipiteeni on: 1.Antti Niemi 2.Eremenko jr 3.Aki Riihilahti 4.Shefki Kuqi 5. Jussi Jääskeläinen

11

1682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • \,,/

      Selvä ykkönen on Antti Niemi. Siitä ei ole epäilystäkään. Toisena voisi olla Riihilahti ja kolmantena Forssell.

      • Oba

        Voi herttinen!! Kuka voi pokalla väittää, että aki riihilahti on pelimiehiä?? Voi olla, että miehellä on hyvä kunto, mutta siihen se sitten jääkin. Ei pelaajaa, jonka elämäntehtävänä on repiä / rikkoa toisia(=taitavia) pelaajia pelipaidasta, voi olla hyvä pelaaja! Avatkaa silmänne!!!!!! Koko Suomen maajoukkue pitäisi muutenkin uudistaa. Ei sillä loppupeleissä pitkälle pötkitä, että A-maajoukkue koostuu HJK:n entisistä tai nykyisistä pelaajista. Kaipaisin avarakatseisuutta Muuriselta..Ottakaa kantaa, katsotaan, että saako tästä keskustelua aikaiseksi.


      • krisse
        Oba kirjoitti:

        Voi herttinen!! Kuka voi pokalla väittää, että aki riihilahti on pelimiehiä?? Voi olla, että miehellä on hyvä kunto, mutta siihen se sitten jääkin. Ei pelaajaa, jonka elämäntehtävänä on repiä / rikkoa toisia(=taitavia) pelaajia pelipaidasta, voi olla hyvä pelaaja! Avatkaa silmänne!!!!!! Koko Suomen maajoukkue pitäisi muutenkin uudistaa. Ei sillä loppupeleissä pitkälle pötkitä, että A-maajoukkue koostuu HJK:n entisistä tai nykyisistä pelaajista. Kaipaisin avarakatseisuutta Muuriselta..Ottakaa kantaa, katsotaan, että saako tästä keskustelua aikaiseksi.

        ootkos miten seurannut palatsin matseja? on pelannu ägä aikas hemmetin hyvin... rooliin kuuluu rikkominen ja vähän myöhästyneet taklaukset, mut toisaalta ei korttejakaan oo viuhunu. rikkovia/puolustavia keskikenttäpelaajiakin tarvitaan.


      • kkkkk

        kaikki ei voi olla suuria taitotähtipelaajia. suomen maajoukkueessa tarvitaan työmyyrää kuten riihilahti. ja nykyjalkapalloon kuuluu se että keskikentällä on kaveri joka osaa tarpeen tullen rikkoa niin ettei siitä tule pahastapaikasta vaparia/kortteja. suomen maajoukkue ei tule toimeen ilman riihilahtea.


    • micco

      Joo ei saa unohtaa ykköstoppariamme Hyypiää vaikka ei hirveän hyvin ole viime aikoina mennyt, ja iki kova hitti litti kun seki vielä vanhoilla päivillään teki 18 kuukautisen sopimuksen.

    • Esko

      1. Antti Niemi
      2. Mikael Forssell
      3. Mika Väyrynen

    • touring

      Suomesta ei montaa hyvää pelaajaa löydy.. Joten listaus on jo senkin takia vaikeahko tehdä. Shefki on yksi parhaimmista, mutta eihän hänkään alunperin ole suomalainen. Eremenko jr taas on niin itsekeskeinen sälli ku olla vaan voi.. Jalkapalloon kuuluu raastaminen/repiminen ns.paskamaiset kaverit ja tätä Riihilahti kyllä edustaa.. Taitopelaajia/pelisilmän omaavia Suomen maajoukkueessa ei montaa ole..

      1.Mika Väyrylä
      2.Shefki Kuqi
      3.Paulus Roiha

    • ...

      Miten on päässyt Teemu Tainio unohtumaan? Sijat 5-8 voi pyöräyttää mihin järjestykseen tahansa...

      1. Antti Niemi
      2. Mikael Forssell
      3. Sami Hyypiä
      4. Teemu Tainio
      6. Jussi Jääskeläinen
      5. Shefki Kuqi
      6. Mika Väyrynen
      7. Aki Riihilahti
      8. Joonas Kolkka
      9. Alexei Eremenko Jr.
      10.Jari Litmanen

      Niemi on ylivoimaisesti kuumin nimi tällä hetkellä. Kelpaisi monelle suurseurallekin.

      Forssell on listalla viime kauden näyttöjen perusteella, on nyt loukkaantuneena.

      Hyypiä on yksi parhaita Suomalaisia pelaajia, vaikka ura alkaakin olla ehtoopuolella. Ei ole enää ns. kuuma nimi, mutta perusvarma toppari.

      Tainio on muistaakseni ollut loukkaantuneena. Kunnossa ollessaan kuitenkin joukkueensa parhaimmistoa, eikä joukkuekaan huono ole. Siirto Tottenhamiin ensi kesänä on toivottavasti näytönpaikka ajatellen vaikka englantilaisia suurseuroja.

      Jääskeläinen on jäänyt Maajoukkueessa Niemen varjoon, on kuitenkin Boltonin tukipilareita.

      Kuqi on tehnyt tasaiseen tahtiin maaleja koko kauden Englannin mestaruussarjassa (=ykkösdivari...). Joukkue sarjan kärjessä ja ehkä ensi kaudella Valioliigassa?

      Väyrynen voisi vaihtaa joukkuetta johonkin, missä pääsisi paremmin näytille ja voisi kehittyä. Hollannin sarjassa ei ole tarpeeksi kovia pelejä. lupaava kaveri.

      Riihilahti on tehnyt pari räkämaalia Valioliigassa. Keskikentän työmyyrä pelaa tällä hetkellä maksimitasollaan. Ei resursseja enää yhtään korkeammalle.

      Joonas Kolkka on pelannut pitkään joko "huippusarjojen" paskoissa jengeissä tai keskitason sarjojen kärkipään jengeissä. Ei ole saavuttanut uransa huippua, tuskin tulee enää saavuttamaankaan.

      Eremenko ei ole oikeastaan saanut Italiassa mitään aikaan. Pari hienoa maalia maajoukkueessa nostaa hänet tuohon listalle. Kuuma nimi oikeastaan vain roskalehtien ansiosta. Oli kuitenkin viime kesänä Veikkausliigan paras pelaaja.

      Litmanen on legenda, voisi jo lopettaa uransa.

      • ...

        Listaa editoidessa tuli pikku virhe, piti olla:

        1. Antti Niemi
        2. Mikael Forssell
        3. Sami Hyypiä
        4. Teemu Tainio
        5. Jussi Jääskeläinen
        6. Shefki Kuqi
        7. Mika Väyrynen
        8. Aki Riihilahti
        9. Joonas Kolkka
        10.Alexei Eremenko Jr.
        Jari Litmanen

        Eli 5-9 voidaan laittaa mihin järjestykseen tahansa.


    • Xaio

      1. Mikael Forsell
      2. Antti Niemi
      3. Shefki Kuqi
      4. Teemu Tainio
      5. Jussi Jääskeläinen
      6. Mika Väyrynen
      7. Eremenko jr.
      8. Aki Riihilahti
      9. Sami Hyypiä
      10. Kolkka

    • onlytrueth

      1. Jari Litmanen (vaikutus valtava kun on kentällä, koko pelinhallinta kärsii jos litti ei ole paikalla, pystyy pitämään palloa ja antamaan aikaa muille)
      2. Antti Niemi (pystyy voittamaan pisteitä, pelinohjaaminen puutteellista, mahtavat refleksit ja sijoittuminen)
      3. Sami Hyypiä (Pelinluku loistavaa, puutteita alkaa tulla nopeudessa, mutta seuratkaa niitä hyypiän puskupurkuja, nehän menee melkein puoleen kenttään, ja 70-80 pros vielä omille)
      4. Aki Riihilahti (tällaista pelaajaa tarvitaan, juoksee eniten nykymaajoukkuepelaajista ottelun aikana, harvoin kortteja vaikka rikkoo usein, pystyy myös käynnistämään peliä)
      5. Teemu Tainio (ihan sen takia että jossain vaiheessa tulee lyömään väkisten läpi maajoukkuetasolle, paras taso vielä saavuttamatta)
      6. Shefki Kuqi (maalintekijä, varma sellainen, ainoa ongelma maalinteko etukäteen kovempia maita vastaan, heikompia vastaan maaleja tulee syntymään)
      7. Mikael Forssell (olis kolmen joukossa terveenä, mutta pitkäaikaiset loukkaantumiset syö miestä, koko joukkueen kannalta hankalaa kun tulee pitkiä aikoja että kaveri ei ole kunnossa)
      8. Jussi Jääskeläinen (vaihtopelaaja joka pitää kilpailutilannetta yllä, ja seuraavana varma ykkönen kun niemi lopettaa. ilman jääskeläistä Niemi pääsis "liian helpolla" eikä olis pakko onnistua joka kerta
      9. Hannu Tihinen (suomen toiseks paras puolustaja, perusvarma osaa pelata hyvin yhteen hyypiän kanssa)
      10. Eremenko jr. (...kun vaan se pää kestäis, ja pitäis saada äkkiä peliaikaa leccessä, mahdollisuudet mihin vaan, nopeus huolestuttaa)

      ja lopuks että sehän on sama mihin järjestykseen nämä laittaa, mielipiteitä on monenlaisia, ja omani voi olla "yhtä syvältä" kuin kenen tahansa muunkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe