Pissainen sänky Hiltonissa

Järkyttyneet

Menimme Dublinin Airport Hiltoniin illalla n. klo 20.00, kävimme suihkussa ja menin väsyneenä nukkumaan, mutta mieheni jäi istumaan tuolille ja lukemaan kirjaa.
Hän tuli sänkyyn vähän ennen klo 22:ta. Peti ja täkki olivat märkiä. Hän herätti minut ja siinä tutkittuamme - sehän oli pissaa.
No, siinä hän meni respaan ja sieltä tuli mies toteamaan tilanteen ja vaihdoimme huonetta. Vähän ko. henkilö pahoitteli -se siitä.
Se yö meni vähällä nukkumisella.
Seuraavana aamuna sanoin kerrossiivoojalle tilanteesta ja kävimme ko. huoneessa katsomassa ja siellähän oli ovi auki ja tuuletus päällä ja pissaraidat patjassa. Hän olisi kyllä ystävällisesti pessyt vaatteet, mutta sanoimme, että lähdemme huomenna- hän pahoitteli tilannetta.
Aamiaisen jälkeen sanoimme uudelleen respaan tilanteesta - siellä vain melkein nosteltiin niskoja, ei muuta. Muutenkin henkilökunta ylimielistä, eikä ollenkaan palvelualtista.
Olimme koko päivän poissa ja kun tulimme illalla oli huoneeseemme tuotu 1 appelsiini, 1 päärynä, 2 banaania, 2 omenaa ja 7 mansikka, sekä 4 vesipulloa. No olimme käyneet juuri illallisella ja aamulla sitten menimme aamupalalle ja sitten kotiin.

OLIPA JÄRKYTTÄVÄ KOKEMUS!!!! JA ILMAN MITÄÄN HYVITYSTÄ!!!
MITÄHÄN TAUTEJA OLIS TARTTUNUT!!!

6 kommenttia

Vastaukset

 • yäk mikä hotelli

 • hilton tasoa nääs

 • mutta kuka pissas ?

  • Aloittaja


 • Jaa-a, mitähän tauteja olis tarttunut? Varmaan niitä samoja kuin sinunkin pissastasi!

  Ällistyttävä kokemus. Ihmisiä, tai ihmisen alkuja, on monenlaisia, mutta kuinka siivooja voi olla huomaamatta märkyyttä.

  Sattui meillekin kerran. Kissa oli näyttelyreissulla mukana. Se katsoi hotellissa sopivimmaksi pissapaikaksi sängyn, vaikka hiekkalaatikko oli mukana. En kerro enempää.

 • Täytyy todeta, että tuli anteeksipyyntö ja 1 yö hyvitysta. Joten mieli on vähän rauhoittunut

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.