Mammuttikoti muuttovalmis älytöntä

Mammuttikotimuuttovalmis

http://mokkimuuttovalmiina.blogspot.fi/

Blogissa on kyllä totuus Mammuttikodin totaalisesta asiakkaan aliarvoinnista.
Kyllä luulisi Nylanderin kätyreitä hävettävän...
mammutti mammuttihirsi mammuttikoti

46

3963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaksaavaan11

      Meilläkin on ihan sama kokemus. Outoa ja vastuutonta touhua turhine lupauksineen. Paljon luvataan mutta vähän katetta saa.

    • Muuttovalmistalo

      Samansuuntainen kokemus asiakaspalvelusta. Ei voi suosittaa missään tilanteessa.
      Lopputulos että todellisuudessa mammutti tuli kalleimmaksi vaihtoehdoksi. Tarjous ja sitä seurannut kauppa näytti kyllä edulliselta.

    • Sairastaleikkiä

      Onpa hurjaa

    • Mammutblog

      Todenperäinen blogi. Vastaavat kokemukset täältä Oulun suunnasta .

    • Varottajaveijo

      Virolaiset "rakennusmiehet" tekee sutta ja sekundaa minkä ehtivät. Kyllä vituttaa että tuli mammutti valittua. En suosittele kenellekään!

    • Pohjoistamuuttoa

      Se mikhän muuttovalamis oo. Puuttuu asioita nii perkeleesti. Nylander lupaa ja lupaa sitä se on

    • Mämmikoti

      Reklamaatioita joka puolella Suomea! Käsittämätöntä toimintaa ja tässä yksi "blogi" lisää ( https://www.instagram.com/p/BcSrPW-HT2i/ ) joka antaa todellisen kuvan heidän toimintaperiaatteesta asioiden hoidon suhteen. En voi ymmärtää niitä jotka ostaa heiltä yhtään mitään!

    • w923

      Muuttovalmis koti. Odottelet koska valmistuu, tilaat muuttoauton ja muutat.
      Helppoa, vaivatonta toimintaa.

    • ValkoinenUnelma2018

      Heiltä saa, jos rahaa on vielä jäljellä myös vihersuunnittelupalveluvälitystä. Voiko enää helpompaa taloprojektia olla.

    • NickNailer

      Tuossa alkuperäisessä blogissa on paljon tietämättömyydestä johtuvaa.

      Esimerkiksi tuo "eihän kukaan tyyppyhyväksymätöntä uskalla myydä" on TOTALISEN VÄÄRIN. Mitä tahansa voi myydä, mutta se on rakennushankkeeseen ryhtyneet vastuulla katsoa, että tyyppihyväksyntä löytyy. Sitä sopii pienen ihmisen miettiä kummalla on paremmat lobbarit : pienellä ihmisellä vai TEOLLISUUDELLA ja KAUPALLA. Tietysti tuo on totaalisen väärin, kuten moni muukin asia rakennuspuolella ja politiikassa.

      Termi "vihersuunnittelupalveluvälitys" on järjettömän hauska vitsi. Suomalainen TV:stä tuttu vihersuunnittelija tekee työtä hyvin pienestä summasta. Saksasta saan tilaamalla linnojen puistoja suunnittelevan ja ylläpitävän puutarhasuunnittelijan työtä niin edullisesti, ettei sitä kannata edes budjetoida. Muutaman kympin suunnitelmista ei kannata profiilia nostaa. Se olisi vähän sama asia kuin jokaisen naulan budjetointi erikseen - ei kannata.

      • InsinööriAMK

        Pieni ihminen ostaa muuttovalmiin mammutin, selvittää tuomarin kanssa ennen sopimuksen kirjoittamista, mitä muuttovalmis tarkoittaa. Sen jälkeen vertaa mammutin muuttovalmista esim honkarakenteen muuttovalmiseen ja ratkaisee asian, parhaaksi katsomallaan tavalla.
        Kun tulee tarve reklamaatioon, niin papereista selviää onko siihen oikeus.


    • PihanTekiHarviala

      Jokainen tietää mikä on muuttovalmis. Kun ko. talopaketin tilaat, niin muista pysyä pois rakennustyömaalta ja anna työrauha työntekijöille. Kun varsinainen muuttopäivä lähestyy, niin tilaa ajoissa muuttoauto, talkooporukka/kaverit/muutossa-avustavat sekä mahdolliset huonekaluliikkeen palvelut, jotta uudet kiikkutuolit saapuvat uuteen kotiin ajoissa. Talkoo-oluet, talkooruoat, ehkä saunomista jne. Naisia verhojen laittoon, sänkyjen petaamiseen, ruokien tekoon ja kattamiseen. Aikatauluta, tee työlista mikä kuuluu kellekin, voin vakuuttaa, että 8-10 tunnin työpäivä riittää. Kolme kertaa olen muuttanut uuteen, ensin kerrostaloon, sitten rivariin ja viimeksi omakotitaloon, kolmeen MuuTTOValmiiSEEN. Kerrostalokotiin teetätin hieman parempaa laatua, joka sopimuksessa erikseen mainittiin ja maksun suoritin erikseen. Jokaista kotia käytiin ihailemassa rakennusvaiheessa silloin tällöin, työjohtajan luvalla ja usein myös hänen opastuksellaan. Se on mahtava tunne kun avaa uuden, valmiin kodin oven ensikertaa.

      • AudiA4Musta

        Juuri noin.


    • Lentäjä72

      Jos ei saa itestään niin paljon irti, että hakee avaimet myyntikonttorilta, niin on paras muuttaa kaupungin vuokra-asuntoon. Pihan saa kuntoon, jos ei ole ihan mahdoton paikka noin 5000 eurolla, sis. siirtonurmikot ym.

    • Sitäsaamitäeitilaa

      Kertokaa, millä tuon talotehtaan saa vastuuseen teoistaan? Luvataan vaikka ja mitä, mutta mitään vastuuta ei mistään, ei aikatauluista, ei laadusta eikä mistään muustakaan.

      • MarkunPoika

        Tyypillinen kommentti äärioikeistolaiselta, aina on vika muissa:

        *laadussa
        *säässä
        *aikatauluissa
        *tekijöissä, joita muut kehuvat


      • Sitäsaamitäeitilaa

        MarkunPoika ei selvästi ymmärtänyt kommenttia. Tuossa nimenomaan haettiin talotehtaalta vastuuta heidän itse sopimistaan asioista. Äärioikeistolaisuus ei liity kommenttiin millään lailla. Asiakas olettaa saavansa sellaisen tuotteen, jonka on tilannut (ja maksanut) ja sopimuksella sopinut siinä aikataulussa, missä on sovittu. Mikäli näin ei tapahdu, talotehdas on asiasta vastuussa.


    • Gebbisetä

      Veetimammuttia kätyreineen ei saa mitenkään vastuuseen.

      • klj52öm

        " Avaimet käteen " Mammuttikoti. Silloin kun talo on valmis sinulle tuodaan avaimet. Pihakin tekevät eri korvausta vastaan. Mikä siinä on niin vaikeeta. Luovutuspäivänä sinä ja edustamasi rakennusvalvoja tarkistaa joka paikan pilkuntarkasti, tekee puutteista/huonosta työnjäljestä moiteilmoituksen ja muutaman kuukauden sisällä miehet korjaavat puutteet. Olen käynyt esittelyissä, aina on laatu ollut priimaa.
        Ulkopuolen "maalaisin" valkoiseksi ja tuotteen millä käsittely tehdään selvittäisin Tikkurilan maalilinjan asiantuntijoilta.


      • Zepi66
        klj52öm kirjoitti:

        " Avaimet käteen " Mammuttikoti. Silloin kun talo on valmis sinulle tuodaan avaimet. Pihakin tekevät eri korvausta vastaan. Mikä siinä on niin vaikeeta. Luovutuspäivänä sinä ja edustamasi rakennusvalvoja tarkistaa joka paikan pilkuntarkasti, tekee puutteista/huonosta työnjäljestä moiteilmoituksen ja muutaman kuukauden sisällä miehet korjaavat puutteet. Olen käynyt esittelyissä, aina on laatu ollut priimaa.
        Ulkopuolen "maalaisin" valkoiseksi ja tuotteen millä käsittely tehdään selvittäisin Tikkurilan maalilinjan asiantuntijoilta.

        Paras koti, paras takuu, mukavimmat myyntimiehet.


    • Teostaviis

      Vieläkö oot Zepi Mammutin hommissa.

      • SeBalusZepi

        En, mutta viikottain näen mammuttikodin, piha vielä kesken mutta käsittääkseni se hoidetaan kun sammakot alkaa kurnuttamaan. Myyntimiehiä olen nähnyt asuntomessuilla, mukavia kavereita, ei mitään nuoria pellejä.


    • Ehkäjootaiei

      Kun itse sovit eri toimijoiden kanssa aikataulut ja tulemiset. Huolehdit tavaroiden vastaanotot, varastoinnin ja sisäänkannon. Valvot työn päivittäin ja reklamoit työpäällikölle, joka ilmoittaa alihankkijoille, joiden tulemiset taas itse järjestelet. Kun menet k-rautaa valitsemaan sisustusta ole valmiina ulosnauramiseen :))) Lopulta on parempi että korjaat itse loput virheet mitä eestipoika ei osaa tai löydä työohjeita juutuubista. Yms. Yms yms. Yms .yms
      Avaimethan luovutetaan siinä vaiheessa kun ovet tulee tontille viikkoja tai kuukausia ennenkuin niitä tarvitaan, sieltä paketista voit ne kaivaa muovipussista.

    • Timpuri70Kiiminki

      Nykyajan nuoret eivät osaa muuttoauton numeroa etsiä. Vihje: "Niemi muuttaa kaiken"

      Kun puhutaan muuttovalmiista, joka lukee sopimuksessa, niin mitä hel**etiä sinä siellä tontilla teet ja olet rakennusmiesten harmina.

      • Huonojuttu

        Mitä sitä turhaan tosiaan tontilla käy timpureiden harmina, saavat ihan rauhassa tehdä virheitä ja olla noudattamatta hyvää rakennustapaa.

        Yllättäen rakennuttaja kuitenkin kaikesta vastaa.


    • Hyväjuttu

      Menkää ovelle, pimputtakaa ovikelloa ja kysykää tyytyväisyydestä. 98% vastaa: "Elämäni paras hankinta".

    • yhfyvartti52e

      Antakaa " Niemi muuttaa kaiken" numero. Se riittää.

    • TiiviitNurkat

      Muuttovalmis. Sinä muutat, mammutinmiehet rakentaa. Jos sopimukseen kuuluu perustukset, sinun ei tarvitse edes tontilla käydä. Laaja paketti maksaa vaivan.

    • tulikinsusi

      Kaikki Mammutin asiakkaat. Yhdistetään voimamme ja jaetaan kokemuksia. Laittakaa emailia: [email protected]
      #eitullutmammuttia

      • Zepi66

        Joka päivä kuljen mammutin ohi. Ihailen ja kadehdin, olen jopa nähnyt unta nukkumisesta MAMMUTIN yläkerran ihanassa makuuhuoneessa.


    • Asiakas2017

      Kun muuttovalmiin ostaa, niin harvassa ovat asiat mitkä onnistuu. :(

      • uqwvarttiplus

        Sinulle jää pihan viimeistely, mutta sekin kestää pari vuotta.
        Jos miehet tekevät talon, viimeistelen pihan vaikka talkoilla 2kk sisällä.


    • ValkeaaUnelmaa

      Talo valkoiseksi, pihalta romut/lautakasat, kivet ym muut pois ja 4 x8 kuutiota kuorma kunnon multaa , nurmikonistutus tai kuntta eli luonnonmetsäpiha joka meillä on. Viikossa saa koneita apuna käyttäen ihmeitä aikaa ja 5000-7000€ pihan kuntoon.

    • HeikkoValinta

      Samaa jargonia tuli tähänkin osoitteeseen mammutin puolelta. Todella kylmä suhtautuminen loppuvaiheessa asiakkaaseen. Jos toinen kerta joskus tulee rakentamisessa eteen niin ei todellakaan ole valintana mammutti. Todella heikkoa asiakaspalvelua ja asiakkaan aliarvioimista. Ei voi suositella kenellekään.

    • ValkoinenUnelma

      Katselin asuntomessuille rakennettua mammuttia. Tyylikäs yhden tason koti, juuri meidän perheen kodiksi riittävän tilava ja käytännöllinen. Taidan soittaa mammutin pojille, mitä maksaa täydellinen "avaimet käteen"-paketti. Huonekalut kannan itse sisään, muuhun ei ole aikaa eikä voimia, ei edes pihaan. Nyt töihin ja auton rattiin. Moi !

      • pooliik

        Ajele varovasti, ylikiimingin tie on melko mutkikas.


    • Messutalo

      Kuulin että ovat voimakkaasti kinastelleet tämänkin vuoden messurakentajan kanssa.
      Liekkö rakentaja kusettanut Vesaa.
      Vesan pitää sitten puolustaa oikeuksiaan.
      Toki aistinvaraisesti arvioituna talossa olin melko monta virhettä ja se oli kesken.

      • VerotonKatiskavene

        Kaikesta huolimatta, kaunis pienen perheen talo.


      • asuntomessukävijä

        Talon kauneudesta ei voi kiistellä, koska se on "katsojan silmässä" Mielestäni talon viimeistelyn jäki oli kuitenkin melko huono. Julkisivun hirsiseinäkin oli aika heikkotasoinen.


    • Syrcoh

      Nyt tämä sontaläjä on myyty.. kaikki hakemaan omia saataviaan kiireesti, koska hilloa ei kuitenkaan riitä kaikille.

    • Kuivuuuko

      Nopeasti kuluttajasuojamiehen avustuksella, kaivo on tyhjä pian

      • rfsfdf54545

        Kuluttajaneuvoja ei oikein voi auttaa, koska hän ei saa yhteyttä ko yritykseen. Voit kuvitella, ettei Mammuttia pätkääkään kiinnosta kuluttajaneuvojan yhteydenotot.


    • Möcci

      Mammutti on muuttanut käsityksen hirsirakentamisesta, en koskaa enää halua mitään hirrestä, yksi mökki riitti. Isommat kohteet varsinkin täyttä kuraa. Se on kyllä totta että mammuttikoti hengittää kun lattianrajasta näkyy pihalle asti, mutta hommahan ratkeaa kun pistetään isompaa lattialistaa. Uuden omistajan intressi lienee parantaa myyntiä ja katetta rakentamalla lisää sotekiinteistöjä.

      • Epäilys

        Sama fiilinki täällä. Uusi omistaja kiinnostunut sote-kohteista ja työntekijöillä onneton asenne. Ei tule toimimaan.


    • jölppö

      Jos ette satu vielä tietämään, niin uuden omistajan rahat on jemmassa veroparatiisissa. Tämä on fakta, josta löytyy ihan julkista tietoa. Siinä teille rehellinen ja reilu uusi omistaja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe