Kiihotun eniten ajatuksesta seksistä siskon kanssa

sisterwierdo

Minulla ei ole siskoa joten en oikeasti harrasta seksiä sellaisen kanssa mutta fantasia siitä että minulla olisi sisko jonka kanssa rakastelisimme joka päivä saa minut kiihkon valtaan. Se tulee siitä läheisyydestä (asutaan samassa talossa sisaruksina), kielletystä hedelmästä ja salaisuudesta jota kukaan ei tiedä kun kaksi sisarusta puuhailee salaa.

Onko tässä jokin psykologinen juttu taustalla liittyen elämääni vai osaako kukaan sanoa mistä on kyse? Muistaakseni nämä ajatukset tuli jo ylä-asteella ollessani.

12

1384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psykologinenheppu

      Todennäköisesti et ole saanut lapsena rakkautta, lämpöä ja läheisyyttä vanhemmilta. Sisko kuvaa ihmistä jolle saat avata itsesi täysin ja toteuttaa likaisimmatkin seksuaaliset fantasiat pelkäämättä.

      Psykologinen tekijä on taustalla jonka voi täysin ymmärtää vain käymällä läpi elämän tapahtumat esim. psykologin kanssa joka osaa kaivaa juurisyyt esiin.

    • nfgng

      Toinen teoria on että olet hyvin yksinäinen mies jolla ei ole ollut paljoa kontaktia naisiin.

    • rennosti.m

      Kolmas, ja kaikkein luotettavin teoria on, että olet normaali ihminen, joka haaveilee täydellisestä ystävyydestä ja senmukaisesta seksistä.

      Kun selaat seksifantasioita, huomaat, että enin osa käsittelee juuri sukulaisseksiä. Tarpeesi ovat siis ihmisten enemmistön tarpeita.

      Kyökkipsykologit selittävät vaikka minkä poikkeavaksi. Seksifantasiat ovat, ja niiden tulee olla täysin vapaita. Jos jotakin fantasian laatua ruvetaan vieromaan tai poistamaan, ollaan tiellä, joka johtaa lopulta ahdistukseen ellei vakavimpaankin mielenterveydellisiin seurauksiin.

      Siis iloitse olemattomasta siskostasi ja kaikenlaisesta kivasta, jota hänen kanssaan teet. Olematon siskosikin nauttii vapautuneesti. :)

    • Mulla pikkusisko jonka kans paneskellaan 2-3kertaa viikos. Laita mailii jos haluut et kerron lisää. [email protected]

    • lluulenpa

      Se varmaan kiihottaa juuri siksi, ettei sinulla ole siskoa, etkä tiedä kuinka ällöttävä ajatus se olisi jos sinulla olisi sisko.

    • SeksinSuloihinOpastettu

      Jännä juttu on tuo kiihotus sukulaisen kanssa, erityisesti oman sisaruksen kanssa. Itse aikanaan pääsin pillun suloista tietoiseksi, juurikin oman isosiskon kanssa. Taidettiin molemmat olla alaikäisiä silloin, sisko se oli joka ehdotti "leikitäänkö äitiä ja iskää", kun oltiin kahdestaan kotona.. Olin toki pornolehtiä katsellut kaverien kanssa siihen mennessä, mutta silloin vasta tajusin mistä kyse seksissä.. Sisko hieman kopeloi kaluani, sen verran että se kovettui ja kohta sitä jo ohjattiin sisään pilluun. Outo liukas tiukka lämmin kolo tuntui todellakin hyvälle.. Se oli nyt sellaista kokeilua vasta, en tiennyt käytännössä mikä on orkku ja silloin se jäi vielä kokematta.. kuitenkin tuota leikkiä tuli muutamia kertoja kokeiltua ja yhdellä kerralla sitten tulikin se kihelmöivä tunne, eka orkkuni, ei vielä spermaa niin nuorena, mutta selkeästi koukutuin tuohon tunteeseen.. Sisko alkoi kai tuolloin pelätä raskaaksi tuloa tai sitten kyllästyi, kun aloin jo pitää arkipäiväisenä ja liian usein ehdotella leikkejämme, ja lopetti moiset leikit kanssani, taisi kyllä aika pian alkaa itse seurustellakin.. harmitti kovasti, mutta sitten nuo unohtui monekis vuodeksi jo itseltäkin.. En osaa keksiä kyllä mitään haittaa, kuin ehkä oman pienen silloise häpeän tunteen, että "oman siskon kanssa moista".. Nyt niitä muistelee hymy suussa ja miettii vain, että sieltäkö asti se omar varsin kovat seksihalut on peräisin.. Jännä on myös, ettei noiden aikojen jälkeen tuosta asiasta ole hen kanssaan mitään jutella..

    • Ihanaaolisi

      Ajatus sukulaiseksistä on todella kiihottava
      Siskojen kanssa jotain puuhailtiinkin pieninä, mutta oon aina toivonut että mulla ois veli jonka kanssa naida. Sisaruussuhteen kaltaista ei voi ulkopuolisen kanssa saada, tämän sanon vaikka olen onnellisesti naimisissa

      • sdsfdsdfsdf

        Mies joka hokee samaa lausetta kerta toisensa jälkeen kutsuu toista luuseriksi. Sä raukka et varmaan ees ymmärrä että tuo haittaa vain sinua itseäsi kun tuhlaat elämäsi tohon


      • vvcggh

        Täytyy olla melkosen törppö joka hokee löylykauha perseeseen riittää


    • oooppeli

      Oishan se ollu kivaa kun tuut koulusta kotiin niin voit paneskella siskon kaa. Villeimmissä runkkauksissa fantasioin kuinka panisimme koulussa. Tuota mie fantasioin nuorena kollina. Joku juttu siinä on mikä kiihottaa.

      Kylhän sisarusseksi on varmasti yllättävän yleistä tottakai kukaan ei siitä ääneen puhu jos harrastaa.

      • erikoisetajat

        Kyllähän tuleva usan presidenttikin on puhunut kaikenlaisia erikoisuuksia tyttärestään..onko ajat muuttumassa avoimemmaksi?


      • ggggcc

        Köyhä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe