Venäläiset miehet

krassiivaja

Tykkään Venäjästä ja ennen kaikkea Venäjän keisarikunnan historiasta (1721–1917) ajasta jolloin Venäjästä tuli mahtivaltio. Myös Neuvostoliiton kommunistinen aika kiehtoo, vaikka on surullista kaikkine sotineen ja Stalinin ajan vainoineen. Itse kasvoin -50-60 luvulla viljelijä perheessä, enkä ymmärrä tänäkään päivänä miksi kommunistit ja Stalin vainosivat talonpoikia ja kuljettivat heidät työleireille Siperiaan.

Myös venäläinen älymystö koki talonpoikien kohtalon jos ei kerennyt paeta ulkomaille. Kuuntelen paljon venäläisten artistien musiikkia mutta on todella harvinaista, että kohdalle sattuu sympaattista venäläistä mieslaulajaa tai muusikkoa, toki muutama poikkeus on. Venäläiset naislaulajat sitä vastoin ovat aivan uskomattoman sympaattisia ja heitä on todella paljon.

Onko sittenkin totta, että komeiden ja viisaiden miesten likvidointi Neuvostollitossa jätti jälkensä. Kun miesten parhaimmisto tapetaan jäljelle jää kyvyttömät tunarit joista ei ole mitään vaaraa vallanpitäjille, eikä mallia omille pojilleen? Sitä vastoin kauniit, fiksut ja mukavat naiset saivat elää ja ovat siirtäneet naisen mallin myös tyttäriinsä. Tietenkin naiset Venäjällä ovat myös joutuneen kantamaan vastuun perheestään, miesten ryypätessä ja muuttuessa hyvin nopeasti betonipäiksi. Mitä mieltä olette, olenko ajatuksieni kanssa yksin?

4

81

Vastaukset

 • EiOleTotta, että edes kysyit tuota asiaa ????????

  Miksi ?????

  En mene tuohon halpaan, en edes vastaa tuommoisen trollin paskakysymyseen, että venäjällä joku oisi joskus ollut viisas ?????? !!!!

  HäpeäWhän, ennekuin kirjoittelet tuollaisia täällä SUOMALASESSA vapaassa meetiassa !!!!

  et ole edes säälittävä ,,,,,,

 • Olet joo

 • Venäjällä on ikuiset ajat tapettu vastustajia, kokonaisten kaupunkien asukkaat on murhattu. Varmaan niiden historialla on merkitystä sille, että ne ovat nytkin diktaattorin talutushihnassa. Demokraattista valtiota siitä ei tule koskaan, seuraavana se hajoaa sisäisiin riitoihin.

  • Palataanko asiaan taas noin vuoden kuluttua ja sitten taas ennustetaan...


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.