terveystarkastajan luona

hoitajienpoika

Oli 9 luokkalaisten kossien kevät terveystarkastus, joten ku olin aakkospään viimeinen ja viel sopivasti viimeisestä luokasta jolle tehdään tarkastus.

Kun saavuin terkan odotushuoneeseen olikin terkka jo odottamassa ja pyyti tulemaan sisään, alkajaisiksi terkkari esitteli itsensä ja hän oli saanut Suomen seksuaaliselta tutkimus laitokselta käskyn tehdä mun penikselle täydellinen tutkimus.

Mutta ensiksi otetaan ihan perus tarkastus, kun eka vaihe oli tehty painoi terkka pöydällään jotain nappia ja terkan taukotilasta tulla keinahteli erittäin siro ja seksikäs hoitaja joka esittäytyi Mirjaksi sanoen et mää tulin terkan avuks.

Sitten terkka käski riisua ilkosilleen ja käydä gyneologiselle tuolille, tottelin ja pian makasin tuolilla penis puoli jäykkänä nyökkyen, terkkari ja Mirja vetivät hanskat päälle ja alkoivat tunnustella pienistä.

Pian tahtomattani sain orgasmin ku tuntui niin ihanalt ku kaks nuorta alle 35 hoitsua kopeloi mun penistä, terkka otti pyyhkeen ja kuivas pukunsa ja peniksen, sit Mirja vaan sano et eiköhän siirrytä näytteiden Otto on ku se noin vähästä alkaa sylkemään spermaa.

Joten sit Mirja toi tarvike kärryn tuolin viereen jonka kyydissä oli sperman näytteiden kerääjä lypsylaite jonka hän esitteli mulle, mirja kerto et mun penikseni olis aikomus lypsää tyhjäksi ja samalla mitataan siemensyöksyjen välinen aika/sperman ja siittiöiden väheneminen ym ym ja kuvata miten penikseni käyttäytyy lypsyn aikana sillä tykytys imunkuppi oli kirkas ja läpinäkyvä.

Ennenkuin lypsykone asennettiin tai mikä nyt onkin terkka parturoi karvoituksen jottei lypsäjän valtava alipaine repisi karvoja kivuliaasti irti, sit ku alapää oli paljas posliini nykäs terkkari ja Mirja kasvomaskit kasvoilleen ja uudet latex hanskat.

Penis liukastettiin liukuvoiteella ja lypsäjä käynnistettiin jaa sit se alkoikin penis lutpsahti koneen lypsy sylinteriin, sit Mirja toi video kameran viereiselle pöydälle ja kohdistui sen pienistä kohti pyytäen terkkaa asettamaan koneen 3/4 teholle joka kohotti hyvän olon tunnetta paljon.

Eikä pitkään männy ku sain orgasmin joka sai minut jäykistymään aivan kangeksi sillä kone osasi työnsä joten sain elämäni parhaan panoksen mut sit kone sammui, mihin Mirja/terkka sanovat et mehän unohettiin sitoa sut kiinni tuoliin mut nyt joudumme lykkäämään naytintoasi.

Sitte jalat kytkettiin telineisiinsä kahel remmillä ja mahan ympäri myös ranteet sidottiin kiinni, sen jälkeen hoitajat laittoivat kameran ja lypsäjän yhtäaikaa käyntiin, kone sykki/ tykytti penistäni kovalla voimalla mut homman teki helpoksi ku terkka ruutasi välillä sylinteriin lisää liukastetta.

Oli aivan taivaallinen tunne ku tunsin peniksen alkavan sykkiä ja pian sain orgasmin johon terkka ja Mirja vain kehuivat mun penistäni kuin mukavat 9,4 ml se sylki, et vastaavaa määrää näkee harvoin tulevan.

Sit aloitettiin 3 näytteen lypsäminen jolloin anukseeni ruiskutettiin jotain ja terkka työnti lähes koko kätensä sisääni kertoen et ny mää hieron sun eturauhasta jotta näemme kuin paljon sitä hieromalla saamme sulta spermaa, joten kone asetettiin vain imemään ja tykytys toiminta sammutettiin.

Terkka enste liikutteli kättään edestakaisin löytääkseen eturauhasen ja sit alkoi kolmen sormin voimin hieroa sitä, se tuntu aluks kipeeltä mut vähänaijan kuluttua se tuntui hyvältä, nautintoa lisäten Mirja painoi yli d kuppiset rinnat kasvoilleni.

Ku terkkari näki minun imevän mirjan rintoja hän pani paremmaksi ja alkoi imeä pallojani tämä kaikki oli niin tehokasta et sain kahdet orgasmit lähes peräkkäin, ja lysähdin aivan veltoksi.

terkka veti kätensä ulos ja vaihtoi uuden kasvomaskin ja hanskat, Mirja taas ujutti rinnat takaisin paidan sisään mut sperman lypsylaite jatkoi edelleen tauotta työtään, Mirja istahti tuolille ja alkoi kirjoittaa jotain ylös napsauttaen koneen imemään täydellä teholla penistäni joka johti siihen et sain orgasmin noin 2,5 minuutin välein samalla terkkari haastatteli miltä lypsäminen tuntuu johon oli aika hankalaa vastata lähes peräkkäin tulevien orgasmien vuoksi.

Kun kone oli lutkuttanut peniksen lähes tyhjäksi näytteiden otto lypsäjä sammutettiin ja imututi nykästiin pois Peniksen päältä sillä Mirja halusi mitata kuinka suureksi penis on oikein turvonnut oltuaan yli 3 varttia lypsykoneen uumenissa?, kun pallot saadaan tyhjäksi siirrytään seuraaviin tutkimuksiin joten Mirjan mitattuaan peniksen pituus/ympärysmitta.

Lypsäjä asetettiin takaisin paikoilleen ja sit penis tyhjennettiin lopullisesti spermasta ja näytteet vietiin pakasteeseen, sit Mirja ja terkka irrotti mut tuolista ja käskivät mennä pariksi tunniksi lepohuoneeseen lepäämään niin me tullaan sut hakemaan parin tunnin päästä jatkotutkimuksiin.. jatkuu

4

7146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouva1993

      Onks täällä Suomessa nyt joku sperman tutkimus homma käynnissä kun tulee noita sperman näytteiden lypsy juttuja, ois ihan kiva ku meitä naisiakin syynättäisiin ja kirjoitettaisiin vaginan/ rintojen tutkimuksesta.

      Mut kiva juttu kirjoita vain lisää jatkoa on niin kiva lukea ja kuvitella nuori mies köytettynä tuoliin ja penis lypsykoneessa. YM YM.

    • houvtj

      Näinpä hyvää luettavaa on ku on sekä koneellista sekä pano hoidot yhdistetty

    • Anonyymi

      Toivon samaa itselläni ysiluokalla :)

      • Anonyymi

        Kunpa olisi minun tuntemani Mirja. Saisi lypsää mielensä mukaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe