Ovatko kokeneet väkivaltaa?

haluaatietää

Halusisin tietää, ovatko sunnuntain 20.11.2016 "anteeksipyyntötilaisuudessa" esiintyvät (usein kuulluksi seminaareissa tulleet) kokemusasiantuntijat kokeneet väkivaltaa tai kaltoin kohtelua sijaishuollossa?

Siis nämä Minna Kalliot ja Pipsat ja Samit?

Ymmärtääkseni eivät? Miksi heitä JÄLLEEN KUULLAAN, vaikka heillä ei ole edes halua kaltoin kohdelluksi tulemisesta? Voisiko joku selittää? Ainakaan minua nuo henkilöt eivät edusta millään muotoa?

Törkeyden huippu!

5

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainasamat

      Tarkoitan siis hajua kaltoin kohdelluksi tulemisesta! Eikö todellakaan ketään muita löytynyt. Yököttää melkein. Todennäköisesti lähes parhaimmissa sijaishuoltopaikoissa kasvaneet MUKA EDUSTAVAT kaltoin kohtelua kokeneita.

      Tosi törkeää! Älkää menkö kukaan koko tilaisuuteen! Sielläpähän edustavat järjestöjään ja erinomaisia itsejään. Alkaa todella kypsyttää!

    • suurensuurimam

      Tilaisuus onkin vaan läpihuutojuttu. samat seminaareista tutut Suomen valtion viralliset sijaishuollon ystävä - kokemusasiantuntijat stagella. Olivatpa kerrankin ymmärtäneet antaa vuoron heille, JOILLE SE TODELLA KUULUU. Vastuu on näillä BIG MAMOILLA. Ettekö halua antaa vuoroa kärsineille? Itsellenne haluatte näillä maskoteilla kunniaa. onko BIOG MAMAKIN paikalla? no tottahan toki!

    • natsuli

      ei kukaan joka ei ole sitä helvettiä itse kokenut, voi ymmärtää sitä kauhua ja sysimustaa vihaa jota avuton 13 vuotias lapsi kokee kun häneltä riistetään ihmisyys alistamalla, pahoinpitelemällä ja hyväksikäyttämällä ja koko paska naamioidaan yhteiskunnan taholta huolenpidoksi.

    • verkostojanuokinoli

      Samaa koettu. varsinkin sijaisperheen naispuolinen hirmu esitti ympäristössä niin hienoa niin hienoa. talon tyttäret rakensivat kulisseja ja ukko ei sanonut mitään. pahinta oli, että sossu ei ollut lainkaan kiinnostunut yhtään mistään. Oli liitossa kammomuijan kanssa. Olivat ilmeisesti samoissa saunailloissakin, joissa kuulemma petettiin kunnan korkeiden virkamiesten kanssa omaa ukkoa. Siis sijaisperheen "rouva" petti. Ei siis ihme. etteivät lapset saaneet apua vuosikausiin.

    • huonot.asiantuntijat

      Kokemusasiantuntijatoiminta kääntyy itseään vastaan kun sitä käytetään valheellisesti hienon kuvan luomiseen asioista. Kokemusasiantuntijat pyrkivät asiantunijoiksi sellaisissakin asiissa joissa he eivät sitä ole. Silloin pitäisi vähintäänkin osata pitää suunsa kiinni ja antaa niden puhua joilla tosiaan ON asiasta kokemusta.!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe