Metsästyksen vastustaja

Luontokokemus

Kaupassa on lihaa teillekin metsästäjät ,niin paljon, että syömäkelpoista ruokaa viedään suoraan kaatopaikalle. Ei pelkästään kasvisruokaa, vaan kasvatettua lihaa.

Luonnonvaraisten selkärankaisten määrä on laskenut noin puolella 70-luvulta,joten heitetään metsästysaseet museoon kivityökalujen viereen. Kivikaudella oli pakko metsästää, tänään ei ole. Itse asiassa metsästys on vastuutonta viimeisiä luonnonvaraisia eläimiä kohtaan. Laitetaan riista pannaan!

Laitetaan pedot hoitamaan Lapin ylisuuria porotokkia. Palautetaan jäkälä laidunmaille. Jätetään kasvissyöjät petojen saaliiksi, niin kun on tarkoitettu. Hirvet ovat susien ja karhujen ruokaa ei ihmisten ravintoa. Samalla häviäisivät häirikköpedot ihmisten pihoilta ruokaa etsimästä, sitä löytyisi taas metsästä. Rauhoitetaan elävät metsät.

Riistan metsästys voitaisiin kieltää koko EU:n alueella. Hävikkiruoka jakoon.

10

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoettuOn

      VoiVoi sentään sun lapsellisuuttasi . Kärkihanke= Biotalous=Keskustan kuin käärmettä pyssyyn ajama tehometsätalous on UHKA nro:1 Luonnon monimuotoisuudelle ja samalla luonnollisille riistakannoille sekä metsien virkistys käytölle .

      Samat keskustalaiset yrittävät viedä vaihka venäjälle itku kurkussa tuotantoansa , ei sitä ole tarkoitettu hävikkiruoaksi yhtään grammaa , Jos jotakin jää niin "yllätys" Biojalostamoon (valtion tukemana) .

      Että mietippä näitäkin , ja ota vaihka selvää .

    • Tosi_on_että

      joka haluaa geenimanipuloitua ja antibiooteilla ruiskutettua tehokasvatuslihaa, niin tokihan sitä on oltava tarjolla.
      ME MUUT VOIMME SYÖDÄ RIISTAA.

      • luontokokemus

        ME MUUT VOIMME SYÖDÄ RIISTAA...tuntuuko sinusta oikein syödä maapallon viimeiset luonnonvaraiset eläimet?Elät harhassa,jos luulet että riistaa riittää seitsemälle miljardille ihmiselle.Tehokasvatus pitää sinut ja mukulasi jo tänään hengissä.


      • riistaajakasveja

        LUONTOKOKEMUKSEN mainitsema tehokasvatus, jossa ihmisravinnoksi soveliaat kasvistuotteet syötetäänkin tuotantoeläimille tarkoituksena tuottaa lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, riistää, saastuttaa ja kuluttaa luontoa sekä lisää nälänhätää, koskapa ne kasvikset ihmisen ravintona on rutkasti ekologisempi vaihtoehto, kuin sama ravinto tuottamassa tuotantolihaa. Syö kasviksia, kuormitat luontoa vähemmän. Lisänä tuotantovapaata riistaa metsästyksen eettisten ohjeiden mukaisesti riistakantoja vaarantamatta. Joutsenia ja hanheja voisi alkaa syödä Suomessakin.


      • Niinpä_kun

        Helsingissä ovat aivan ihmeissään, että mitä tehdä ylisuuren hanhipopulaation ja city-kanien kanssa.
        Niin ne vaan suurissa kaupungeissa vieraantuvat luonnosta.


      • En_ajatellut
        luontokokemus kirjoitti:

        ME MUUT VOIMME SYÖDÄ RIISTAA...tuntuuko sinusta oikein syödä maapallon viimeiset luonnonvaraiset eläimet?Elät harhassa,jos luulet että riistaa riittää seitsemälle miljardille ihmiselle.Tehokasvatus pitää sinut ja mukulasi jo tänään hengissä.

        aloittaa saimaannorpilla tai liito-oravilla.
        Eiköhän sitä vielä löydy vaikka valkoposkihanhia Helsingistä, tai sorsia järveltä ja hirviä metsästä.

        Mihin perustuu tuo "viimeiset luonnonvaraiset eläimet", kun hirvikantakin on Suomessa ylisuuri?

        Ja tämän pienen maapläntin tehtävänä EI ole ruokkia ja elättää koko maailmaa, kun kanien lailla lisääntyvät intialaiset, pakistanilaiset ja kiinalaiset afrikkalaisista nyt puhumattakaan.


    • Kokenein

      Kukaan viisas ei halua syödä tehotuotannolla kasvatettua lihaa, vaan meidät on väkisin ajettu tuohon tuhon tielle. Ensin rehu kasvatetaan myrkkylannotteilla, ja eläin syö sitten tätä myrkkyrehua, eläimelle syötetään lisäksi antibiootteja, hormoneja jne, sitten ihminen vetää tätä paskaa ja sairastuu kaikenmaailman tauteihin.
      Alun perin ihminen oli kasvissyöjä, mutta lihaa syömällä alkoi aivojen koko kasvaa ja kehittyi nykyihmiseksi, apinat ovat edelleenkin kasvisyöjiä.
      Olen sitä mieltä, että kunnon lihaa, riistaa, syömällä ihminen kehittyy edelleenkin viisaammaksi, mutta kasviksien syönti aiheuttaa ihmisen älykkyyden taantumista, muutos takaisin kohti apinaa ja siitä on hyviä esimerkkejä kun lukee kaiken maailman ituhippien ja metsästyksen vastustajien juttuja, niissä ei ole mitään järkeä.

      Viisas ihminen ei syytä metsästäjää eläiten vähnemisestä, vaan kaikki johtuu muusta.
      Yhtenä esimerkkinä on suurmetsätalous, jossa hakataan raakasti metsät aukeiksi tai harvennetaan välittämättä eläimistä ja kiihtyvällä tahdilla. Metsä on metsän eläinten koti ja jos se koti tullaan ja kaadetaan, niin se on sama kuin sinun kotisi tultaisiin ja ajettaisiin katepillarilla maan tasalle ja aateltaisiin vain, että mene jonnekin muualle. Olen metsästänyt 35 vuotta ja ennen oli vanhoja hienoja metsiä joissa oli aina riistaa, mutta ei ole enää niitä metsiä eikä riistaa. Aina kun on jossain ollut iät ja ajat esim. metsälintuja, niin koskaan ei metsästys ole niitä vähentänyt mihinkään, vaan kun on metsäkone käynyt möyrimässä jossain missä on ollut esim. metsojen soidinpaikka, ei koneen käynnin jälkeen enää paikalla ole metsoja näkynyt eivätkä ole takaisin tulleet, elinympäristö muuttuu hakkuiden jälkeen paljon ja häviää eläimiltä kunnon suoja.
      Mielestäni metsäteollisuus, kaivosteollisuus, ylipäänsäkin teollisuus, lisääntynyt liikenne, saasteet, ilmaston muutos jne ylipäänsä ihmisen rahanahneus on syy eläinten vähyyteen ja luonnon monimuotoisuuden tuhoon. Metsästäjäkin on tämän rahan ahneen luontoa tuhoavan järjestelmän uhri, ei syypää.

      Mutta tämä viekas rahan ahne kapitalisti on ovelasti saanut käännettyä luonnon tuhoamisen ja eläinten häviämisen syyn metsästäjien niskoille ja saaneet jotkut typerät kuten metsästyksen vastustajat metsästäjiä vastaan?

      Me tarvittaisiin monin verroin enemmän suojelualueita mihin ei kosketa eikä rakenneta mitään polkuja ja tulipaikkoja turistivirralle kuten on kansallispuistot, joissa ei eläimet viihdy kun ihmistä lappaa näillä alueilla sotkemassa, haisemassa ja meluamassa tuhansia vuosittain.

    • yyyäk

      Miksi ihmeessä Ylen luonto-ohjelmat (ainakin kotimaiset) ovat miltei pelkästään metsästystä käsitteleviä ? Nykyään on muotijuttuja puhua miten tulee "kylmät väreet" mukamas jostakin musiikkiesityksestä. Näistä metsästysjutuista nousee inho pintaan.
      Kenenkään ei tarvitse metsästää ruuan vuoksi. Kalastaminen huvin vuoksi on myös oksettavaa.

      • Hirvestä riittää syötävää joksikki aikaa ja hyvältä ruokintapaikalta saa ainaki tarpeeksi sorsia tai kyyhkyjä.


    • rehveli

      Syökää vaikka nurmikkoa ja kaiken maailman kaatopaikka roskaa. Citipellethän on kaiken tietäviä, joka asiassa. Mutta älkää tyrkyttäkö tapojanne tavan ihmisille. Tosin ,jokainen tekee tavallaan. Ja jokainen saa syödä mitä haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe