Honey saa poliisilta patukkaa

Nainenpuutteessa

Honey oli saanut autonrämän 18 v. lahjaksi vanhemmiltaan joiden mielestä auto oli "viimeisintä huutoa". Tämä blondi teinityttö oli tyytynyt siihen mitä sai, ainakin hän pääsi pois kotoaan läheiseen kaupunkiin katselemaan poikia.

Tällä kertaa tytöllä oli kiire, kotiintuloaika lähestyi eikä hän halunnut joutua arestiin. Hän ajoi ylinopeutta eikä huomannut piilossa ollutta poliisiautoa ja kohta Honey sai peräänsä kytät pillit huutaen. Polisii kehoitti häntä pysähtymään kovaäänisen kautta ja tyttö totteli käskyä. Hän ajoi auton tien syrjään ja jäi odottamaan. Kohta autoa lähestyikin kyllästyneen näköinen naispoliisi. Honey rullasi auton ikkunan auki peläten pahinta.

Poliisi käski tytön ulos autosta, koska hänen mielestään autossa haisi alkoholi. Honey yritti kiistää väitteet, mutta nainen ei kuunnellut vastalauseita. Honey odotta joutuvansa tekemään jotain typeriä testejä, sen sijaan hän päätyikin poliisiauton takapenkille. Autossa odotattanut miespoliisi ilmoitti tytölle, että auton vakuutus oli maksamatta. Honey alkoi itkeä ja selitti ettei hän tiennyt asiasta mitään. Miespoliisi siirtyi auton takapenkille lohduttamaan tyttöä ja kertoi, että ongelmaan olisi helppo ratkaisu.

Miespoliisi kietoi kätensä tytön ympärille ja selitti, että hänen pitäisi vain olla kiltti poliisisedälle. Honey ihmetteli mitä mies oikein selitti. Mies vastasi suutelemalla tyttöä joka yritti laittaa vastaan. Mies nauroi vastarinnalle ja kaatoi tytön poliisiauton takapenkille. Naispoliisi tuli auttamaan miestä ja piteli tytön käsistä kiinni. Nainen laittoi pamppunsa Honeyn suuhun ettei hän pystynyt huutamaan apua. Mies riisui tytön pienen topin ja liivit päässen näin pystyjen rintojen kimppuun.

Mies pyöritti kieltään nännien ympärillä imaisten ne välillä huuliensa väliin. Hän imi vaativasti kourien samalla tytön jalkoväliä. Minihameesta ei ollut apua tässä tilanteessa, miehen kovat sormet pyörivät tytön häpyhuulilla ja klitoriksessa . Mies siirtyi alaspäin, repi tytön pikkuhousut alas, levitti tämän jalat ja upotti kielensä Honeyn sisälle. Hän maiskutteli kovaäänisesti, imi ja nuoli nuoren tytön pillua. Kovin syvälle ei kuitenkaan ollut asiaa, immenkalvo laittoi vielä vastaan.

Silmät himosta kiiluen mies nosti päänsä tytön jalkovälistä, avasi housunsa ja veti ne alas. Sykkivä kyrpä pomppasi esille saaden Honeyn kavahtamaan kauhusta. Mies nousi polvilleen tytön jalkoväliin ja asetti kullinsa tämän naiseuden portille. Hän työnsi sauvaansa tämän vittuun ja nautti nähdessään tuskan tytön kasvoilla.
Naispoliisi kannusti pariaan jo käymään itse asiaan ja mies survaisi peniksensä tytön sisälle. Paksu elin sattui tiukassa reiässä sen liikkuessa edestakaisin vaativana.

Mies kävi taas tytön rintojen kimppuun ja herkutteli niillä kovakouraisesti. Hänen hikensä tippui Honeyn kasvoille kuumassa kesäyössä. Mies nousi jälleen pystympään ja pani tyttöä kovassa tahdissa. Pallit hakkasivat tytön perseelle kun miehen kyrpä hakkasi tytön sisällä. Hän nosti tytön jalat olkapäiltään ja käänsi tämän kyljelleen vauhdissa. Vielä pari rajua työntöä ja mies laukesi vavahdelleen Honeyn sisälle ja sperma pulppusi tämän vitusta.

Nainen halusi myös osansa tästä herkusta ja vaihtoi paikkaa miehen kanssa.
Hän tykkäsi nuoresta pillusta, vaikka se olikin speman peitossa, ja halusi nuolla tätä namia oikein kunnolla.
Naisen kieli seikkaili Honeyn herkässä pillussa ja maiskutuksen ääni täytti poliisiauton. Nainen halusi kuitenkin lisää, eikä antanut puuttuvan elimen estää aikeitaan. Hän otti käteensä pamppunsa ja pyöritteli tätä Honeyn häppäreillä. Pamppu oli suuri ja teki kipeää naisen naidessa tyttöä sillä . Vaaleanpunainen pillureikä sai kunnon kyydit mustalta kumisauvalta. Nainen pyöritteli sitä tytön sisällä ja venytti tämän panemisesta toipuvaa vittua. Hän nosti pampun välillä huulilleen ja nuoli sitä kiihkoissaan.

0

1042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        145
        2465
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        410
        2118
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        34
        1948
      4. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1300
      5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        111
        1259
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1149
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1093
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1077
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1054
      10. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        61
        942
      Aihe