laboratorion hoitajat

hoitaja1980

Olin varannut lääkäriajan sillä halusin tarkistuttaa penikseni jote menin terveystalolle ja pian tulikin noin 40 v komia kehoinen naislääkäri pyytämään sisään, kakistellen kerrottuni asian lääkäri joka esitteli ittensä Markettaksi käski käydä hoito tasolle maate ja ottaa housut poejes.

Marketta nykäs hanskat ja otti peniksen käsiinsä jolloin hän tunnusteli sitä hetken, sit liikutteli vähän esinahkaa ja terskaa todeten niitten olevan kunnossa mut määpä varaan sulle laboratorioon ajan ja ennen ku Marketta ehti näppäilemään labran numeroa pölähtikin yksi laboratorio hoitaja sisään.

Marketta vain naurahti et ttullutkin juuri sopivasti Henna, sillä teijän pitäs ottaa tiettyjä näytteitä ym kokeita tältä pojan penikseltä, Henna vain kikatti kuin yhteen sattumaa hän oli juuri tullut kysymään olisiko Markettalla mulle ja Riikkalle mittää tehtävää.

Joten Marketta ojensi Hennalle jonkin kansion ja käski mua pukemaan housut takas päälle ja lähtee Hennan mukaan, puettuani lähin tillustelemaan Hennan perään ja hän veikin mut neste pukukaapille jossa riisuin/ puin leikkaussali mekon ylleni.

Sit Henna haasteli noin vartin, sit mentiin huoneeseen jossa varsinaiset kokeet tehtäisiin, perille päästyäni huomasin huoneen olevan eräänlainen pieni leikkaussali jonka keskellä oli gyneologinen hoitotuoli katossa oli muutama valtava kohdevalo ja ympäri huonetta mitä erikoisimpia koneita/instrumentteja.

Ensiks Henna antoi näytepurkin johon piti käydä vessassa antamassa virtsa näyte, hyyssistä tultuani oli sekä Henna että Riikka vastassa, he olivat pukeneet tosi seksikkäät hoitajan puvut päälle jotka olivat lähes identtiset normi pukujen kaa mut poikkesivat parilla pikku erolla.

Kuten arvatakkin voi oli edessä sperman lypsäminen, nimittäin Riikka toi tavaravkärryn tuolin viereen jossa oli kyydissä noin 0,5 L kirkas säiliö joka oli kiinni eräänlaisessa telinessä säiliöstä lähti kaksi letkua, toinen alipaine pumpulle ja toinen oli pitkähkömpi letku jonka päässä oli kondoomia muistuttava imukuppi.

Jonka Riikka rullasi peniksen ympärille kertoen et sun penis tyhjennetään tyhjäksi tämmöisellä sperman keruu laitteella, kun imukuppi oli rullattu peniksen päälle imukuppin alareunaan sidottiin pehmeällä kumi lemmarilla.

Sen tehtyään Riikka koneen päälle ja imukupiin muodostui tosi valtava imu ja hetken päästä huomasin Hennan asettelevan dildo konetta peräaukkoni eteen, kun hän näki minun katsovan hänen puuhiaan Henna vain iskisilmää sanoen et tehostan lypsyä asettamalla dildon nussimaan/ hieromaan eturauhastasi.

Eli Henna asetti dildon panemaan mua ja pian aloin saada orgasmeja, oli tosi makeeta olla ku sai melkeen 3 minsan välein valtavia orgasmeja.

Oltuani koneitten hoidettavana noin 20 min nii Henna sammutti lypsäjän ja irroitti imukupin kkysyen et haluaisinko kokeilla uutta vähän tehokkaampaa lypsykonetta, sopi mulle hyvin ja niin Henna lähti hakemaan tuota uutta konetta.

Ku Henna oli mennyt tuli Riikka luokseni tuumaten et laitetaan toi imukuppi vielä hetkeksi paikalleen niin se suojaa sukupuolitautia ja Riikka rullasi imuttimen paikalleen, sit hän riisui hameensa ja alta paljastui täydellinen posliini vagina.

Sit Riikka nousi päälleni ja tunki peniksen sisäänsä ja alkoi ratsastaa, Riikka oli taitava ratsastaja ku hän osasi käyttää ravin aikana lantiopohja lihaksiaan mikä tuntu mahtavalta kun hoitajan lämmin ja kostea vagina sykki ja lypsää ratsastuksen aikana.

Mut hetken päästä Riikka pysähtyi läski kasvomaskin päältään hän suuteli mua ahnaasti ja pyöritteli kieltänsä suussani nuollen/imien, mutta kun Riikka huomasi erektioni laskevan hän jatkoi ratsastamista.

Hetken tehtyään riikka vain kiihdytti ja kiihdytti tahtiaan kunnes sai orgasmin ja sit hän hyppäsi päältäni nykästen imukupin irti ja aloitti suihin oton, Riikka imi ja pyöritteli kielellänsä penistäni kuin hurmiossa.

Sitten alkoi kiivas ja raivoisa lutkutus Riikka imi taukoamatta penistä ja viimein kun hän tunsi peniksen alkavan syöksemään spermaa hän työnsi peniksen niin syvälle kurkkuunsa kuin voi ja nieli kaiken talteen, homman päätteeksi hän puki hameen päälle ja suuteli.

Ja eikö mitä en juuri kerennyt Riikan hhoidosta toipua kun Henna tuli takaisin uuden sperman lypsäjän kaa jossa oli yhdistetty tykytys/runkkaus toiminto jonka henna esitteli heti alkuun ja sit kone kytkettiin imuroimaan pallojani tyhjiksi... jatkuu. .

0

1330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        67
        6599
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        27
        4253
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        271
        2670
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2050
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1578
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1407
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1121
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1117
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1074
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1041
      Aihe