Pukki tökkää pikkujouluissa

Nainenpuutteessa

Kaisun firmassa oli pikkujoulut. Nuorta naista ei olisi kiinnostanut osallistua tähän irstailujuhlaan, mutta pomo ei antanut vaihtoehtoja. Nipottaja-Mirja ilmoitti, että jos Kaisu halusi joulubonuksensa olisi hänen ilmestyttävä paikalle.

Pikkujoulut olivat jo vauhdissa perjantai-iltapäivällä firman saunaosastolla kun Kaisu sai vihdoin hommat tehtyä ja raahatui paikalle. Joku lykkäsi hänen käteensä mukillisen glögiä joka oli vahvasti terästettyä, mutta ei näitä bileita kestänyt selvinkään päin.
Illan aikana hän joi mielestään melko vähän, mutta vahva viina nousi naisen päähän.

Illan kohokohta oli joululahjojen jako ja niitä varten oli firman toimari, Japi, pukeutunut halpaan pukinpartaan ja tonttulakkiin. Miehet saivat lahjansa kontista, mutta naisten piti istua Japin syliin. Lahjat olivat pikkutuhmia - pilailukaupasta halvalla ostettua krääsää. "Sitten on Kaisun vuoro" sanoi Mirja ja hänen oli pakko mennä istumaan Japin syliin. Mies tarrasi Kaisua lanteista kiinni ja hän tunsi miehen housuissa kohouman. Japi kutitti häntä ja nainen joutui korjaamaan asentoaan ja erektiossa oleva kulli tökki Kaisua pyllyyn.

"Ooo ihanaa sylitanssia jo alkaa vanhallakin seistä" lohkaisi Japi kuin paremmankin vitsin ja kännissä oleva toimistonväki remahti nauramaan. Mirja toi Kaisulle lahjan ja koko porukan katsellessa hän avasi paketin mistä paljastui hieromasauva. Kaisu lemahti aivan punaiseksi ja yritti päästä karkuun Japin sylistä. Mies ei kuitenkaan päästänyt irti vaan käski Mirjan laittaa sauvaan patterit. Mirja totteli liiankin nopeasti ja Japi sai kohta värisevän tekokyrvän käsiinsä. "Pitäähän tätä kokeilla" sanoi Japi ja pari toimiston vanhaa äijää oli heti valmiina auttamaan.

Kaisu oli jumissa Japin sylissä kun äijät levittivät hänen haaransa ja nostivat pikkumustan helmat ylemmäksi. Nyt kaikki näkivät Kaisun sukkanauhat ja pienet stringit. Pikkarit vedettiin pois ja nainen oli pillu paljaana siinä kaikkien edessä. Toinen äijistä polvistui Kaisun eteen ja alkoi hieroa klitorista sauvalla. Japi käytti tilaisuuden hyväkseen ja paljasti Kaisun rinnat. Nännit nöpöttivät kylmästä ja Japin ahnaat kädet hyväilivät niitä.

Äijät vaihtoivat välillä vuoroa ja nyt sai Kaisun vittu myös suuhoitoa. Äijän kieli lipsutteli märkää häpyä ja hieromasauva tökki Kaisun tiukkaa aukkoa. Kaisu kiemurteli tuskasta kun sauva yritti hänen sisälleen. "Neitsyt" hörähti äijä ja Japin elin innostui entisestään. "Sehän pitää hoitaa" Japi sanoi ja yhdessä tuumin he kantoivat Kaisun huoneessa olevalle sohvalle. He riisuivat naisen alasti ja Japi kävi hänen kimppuunsa kiihkoissaan. Mies ei tuhlannut aikaa vaan nosti Kaisun jalat olkapäilleen, levitti naisen häppäreitä, tökki aukon suulla aikansa ja survaisi sitten peniksen perille saakka.

Kaisu kirahti tuskasta kun Japin paksu sauva tökki hänen tiukassa tunnellissaan. Immenkalvo sai kyytiä miehen jyystäessä edestakaisin. Toimiston porukka oli kerääntynyt sohvan ympärille ja se kannusti Japia panemaan parastaan. Mies kuitenkin lopetti, mutta väkijoukon iloksi vain hetkeksi kääntääkseen Kaisun ympäri. Hän pakotti naisen kontilleen ja naiminen sai jatkoa. Mirja toi Japille vielä sen sauvankin jonka mies asetti Kaisun pyllyaukolle. Hän pyöritteli sitä hetken ja työnsi sykkivää lelua vähitellen syvemmälle. Kaisun molemmat aukot olivat kivuliaan täynnä ja hän voihki tuskissaan. Tämä kiihotti Japia joka laukesikin pian Kaisun sisälle. Hän veti kyrpänsä ulos kesken siemensyöksyn ja mälliä levisi naisen pakaroille.

Kaisu makasi sohvalla vatsallaan hikisenä ja sperman tihkuessa hänen sisältään. Hän luuli kaiken olevan jo ohi kun suriseva sauva työntyi uudelleen hänen pyllyynsä. Se oli Mirja joka halusi häpäistä vihaamansa alaisen. Toinen vanhoista äijistä, se aikaisempi pillunnuolija, tuli Mirjan eteen, laski housunsa ja työnsi kullinsa naisen kasvojen eteen. Mirja otti elimen suuhunsa ja alkoi imemään sitä kiihkoissaan. Hän imeskeli terskan päätä, nuoli koko penisen mittaa ja upotti sen syvälle suuhunsa. Äijä nai Mirjaa suuhun kyrpä kiihotuksesta hehkuen.

Kaisun pyllyssä suriseva elin kiihotti suuhoitoa saavaa äijää ja hän käski Mirjan lopettamaan kullin lutkutuksen. Hän käänsi Kaisun jälleen selälleen ja työnsi sykkivän kalunsa tämän Japin käsittelystä vielä kivuliaaseen vittuun.
Äijällä oli ehkä vieläkin paksumpi ryhmyinen sauva kuin Japilla. Äijä painoi sitä pohjaan saakka, veti melkein ulos ja venytti Kaisun pientä pillua äärimmilleen. Hän kouri Kaisun tissejä suurilla kourillaan ja nipisteli nännejä naisen kivusta nauttien.

Hieromasauva surisi Kaisun pyllyssä ja suuri kyrpä hakkasi tahdissa. Äijää kesti kauemmin kuin Japi ja Kaisu oli jo aivan heikkona naimisesta. Vihdoin tämäkin panija sai tarpeekseen ja kuorrutti Kaisun rinnat siemennesteellään.

"Hyvä tyttö" sanoi Mirja hyväksikäytetylle Kaisulle ja auttoi tämän ylös sohvalta. Kaisu hoippui suihkuun ja vanhempi nainen auttoi hänet sen jälkeen taksiin. Lykkäsi vielä käteen kirjekuoren missä oli joulubonus.

0

1911

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

        Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
        Maailman menoa
        360
        4175
      2. En sitten aio sinua odotella

        Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
        Ikävä
        83
        1779
      3. Muistatko kun kerroin...

        että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
        Ikävä
        44
        1536
      4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

        Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
        Kotimaiset julkkisjuorut
        63
        1520
      5. En vain ole riittävä

        Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
        Ikävä
        29
        1360
      6. Oon pahoillani että

        Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
        Ikävä
        59
        1321
      7. Kuka sinä oikeen olet

        Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
        Ikävä
        52
        1319
      8. Persut vajosivat pinnan alle

        Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
        Maailman menoa
        201
        1306
      9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

        Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
        Ikävä
        8
        1208
      10. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        28
        1205
      Aihe