Kokaiinia Roman Jeremenkon kehossa vahingossa

sivustaseuraaaaaaja

Juristi nyt todistaa että koka päässyt vahingossa Romanin kehoon.
Ihan kuin Johauginkin lipstick vahingossa huuliin.
50 vuoden kuluttua saadaan kuulla totuus kun asianosaiset tunnustavat hölmöytensä.....

2

364

  Vastaukset

  • Samanlaisia peenpuhujia noi aineidenkäyttäjät on olleet maailman sivu. Käryn käytyä keksitään kulissien ylläpitimiksi jos jonkinlaisia satuja. Milloin on talonmies tuikannut vaarän ampullin perseeseen, joku päässyt pistämään hammastahnaan lisäaineita, huulirasva aiheuttanut käryä ja siinä sivussa dopingin peittelyssä päässyt näytteenantajan sukupuolikin vaihtumaan. Urheilija on kuitenkin se viimeinen päättäjä ja vastuunkantaja siinä ketjussa mitä hänen kehoonsa tungetaan.

   Tero Similälle hatunnosto oman kärynsä tiimoilta, ei aineiden käytöstä. Jätkä ei sepitellyt mitään skeidaa vaan totesi käyttäneensä ja se siitä. Juristi, joka ei ehkä ole ennen Roman käryä edes tiennyt moisen henkilön olevan potkupalloilija, todistelemassa mistä lumi Roman nenään lensi,,,, todella uskottavaa. Kun Roma on kerran pelaillut pilvessä, niin miksi sitä kilpeä pitää koittaa lakituvassa enää kiillottaa? Lajille jos toiselle käryt ovat negatiivista mainosta, joten olisi Romankin tapauksessa syytä olla hiljaa ja kärsiä "tyhmyydestään".

  • Romppu otti flunssaan Aerinazea, jossa yhdessä tapletissa on 120 mg pseudoefedriiniä. Liikaa, kuten Sundbykin nenätippojaan.

   Aerinaze aiheuttaa amfetamiinikäryn.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1919