Tyrkyllä ventovieraalle

qullijari

Kaksikymmpinen Mia oli 160-senttinen blondi jolla oli lyhyt polkkatukka, pienet hartiat, keskikokoiset terhakat rinnat, leveä vyötärö ja isot pakarat. Muutama kuukausi sitten Mia muuttanut opiskelijaboksiin valtavaan tornitaloon, jonka kaikki asukkaat olivat naisia ja kaikki puolentuhatta asuntoa samanlaisia kopperoita.

Oli lauantainen alkuilta; tuore miesystävä Jari oli kylässä ja he harjoittivat verbaalista esileikkiä keskustelemalla seksifantasioista. Silloin Mia paljasti salaisuuden. Hän oli muuttanut asuntolaan koska oli kuullut että siellä hiippailee joka lauantai-ilta kymmenen aikoihin keski-ikäinen mies, joka pyrkii saamaan seksiä kenen tahansa asukkaan kanssa joka avaisi hänelle oven. Mia oli aina haaveillut seksistä ventovieraan kanssa, joten pari kertaa hän oli laittautunut mahdollisimman seksikkääksi ja odottanut josko mies soittaisi juuri hänen ovikelloaan. Kolmannella kerralla ovikellot olivatkin soineet hänen kerroksessaan, mutta oman ovikellon soidessa Mia ei ollutkaan uskaltanut avata ovea. Jälkeenpäin häntä oli harmittanut, että tilaisus oli mennyt sivu suun. "Haaveilen yhä ventovieraan kanssa panemisesta", hän tunnusti. "Olen kuitenkin tosipaikan tullen liian arka. Pitäisi tulla ehkä tilanne, josta en pääse livistämään, jotta haave toteutuisi. Mutta ehkä on sinun onnesi, että haave jäi haaveeksi, saat pitää minut itselläsi", Mia sanoi.

Jari tunnusti Mian yllätykseksi, että häntä ajatus fantasian toteutumisesta kiihotti. Jari tarjoutui auttamaan Miaa. "Voisin sitoa ranteesi sängyn päätyyn. Suunkin voisin peittää liinalla, niin et voisi lausua vastalauseita. Ja voisin kirjoittaa miestä varten lapun, jotta hän varmasti tajuaa sinun olevan tyrkyllä häntä varten." Mian silmät kirkastuivat kiihotuksesta, mutta hän epäröi. "En haluaisi lappua oveen, etteivät naapurit saa tietää asiasta. Ehkä haluaisi sinun avaavan hänelle ovea, vaan haluaisin olla yksin häntä vastassa. Jos se on sinulle ok. Mutta miten hän silloin pääsisi sisään?" Jari ehdotti että ovi jätettäisiin niin ettei se mene lukkoon ja aavistuksen raolleen, jotta se aukeaisi ovikelloa painettaessa. Lapun voisi jättää asuntoon sisälle. Jari lähtisi pariksi tunniksi ulos, ja palaisi kahteentoista mennessä nussimaan Miaa ja vapauttamaan hänet siteistä.

Suunnitelma toteutettiin jo samana iltana. Mia pukeutui korsettiin, sukkanauhasettiin ja piikkikorkkareihin ja meikkasi itsensä mahdollisimman tuhmasti. Kun Jari oli sitonut hänet, hän päätti lapun kirjoittamisen sijaan tekstata Mian rintaan punaisella huulipunalla sanat "SAA PANNA". Sitten hän poistui.

Jarin palatessa hän totesi, ettei mies ollut käynyt. He panivat kuitenkin villisti koko yön. Fantasia oli ollut mainio esileikki.

Sama toistui viikko viikon perään; miestä ei kuulunut koko kerroksessa, mutta Mia ja Jarin seksielämä kukoisti. Asentoa vaihdettiin: välillä Mia oli sidottu sänkyyn selälleen, välillä vatsalleen, välillä kontilleen sängyn reunalle tai vyötäröstään kiinni lattiaan pultattuun baarijakkaraan. Todennäköisyys, että ventovieras saapuisi, oli melko pieni, sillä halukkaita panijoita oli asuntolassa varovaisen arvion mukaan kymmeniä. Ehkä mies oli löytänyt vakio-osoitteen jossa kävi viikottain. Ajatus mahdollisuudesta oli kuitenkin jatkuvana kiihokkeena.

Kerran Mia makasi selälleen sidottuna sekä käsistä että jaloista isängyssä kiinni. Onnistumatta ylläpitämään kiihotusta hän alkoi tylsistyä ja ajatella arkisia asioita. Silloin ovikello soi. Mia havahtui ajatuksistaan. Pelko ja kiihotus nostivat nopeasti pulssia. Nytkö se tapahtuisi? Tätäkö hän halusi? Ristiriitaiset tunteet poukkoilivat mielessä.

Ovi avautui hiljaa ja sisään astui farkkuihin ja t-paitaan pukeutunut tummatukkainen, keskipitkä, tukevahko, lihaksikas, tuimailmeinen mies. Hän näytti hiukan ulkomaalaiselta, ehkä Lähi-Idästä tulleelta. Hän tuijotti Miaa ja hänen rintaansa kirjoitettua tekstiä, jossa tällä kertaa luki "VIERAS, OLEN ORJASI". Mitään sanomatta mies sulki oven takanaan ja napsautti sen lukkoon. Silloin Mian päähän pälkähti, ettei Jarilla ollut avainta eikä hän pääsisi sisään jollei hänelle avattaisi ovea.

Mies alkoi riisuutua eikä edelleenkään puhunut mitään. Mia kohotti päätään ja näki valtavan kullin kuoriutuvan esiin. Pelästyneenä Mia alkoi voihkia ja kiemurrella hermostuneesti. Mia tajusi miehen tulkitsevan sen kiimaiseksi haluksi. Samassa hän tunsi halun tosiaan nousevan itsessään. Hän päätti luopua peloasta ja epäröinnistä, joka ei kuitenkaan auttaisi mitään, ja heittäytyä toteutumaisillaan olevaan unelmaan koko sielullaan.

Nyt alaston ventovieras alkoi näykkiä ja imeä Mian pillua. Mia voihki kiimasta ja kiemurteli. Seuraavaksi mies siirtyi näykkimään nännejä, jotka olivat jo valmiiksi kiimaisesti tanassa. Sitten mies valmistautui työntymään sisään. Juuri ennen ensimmäistä työntöä hän puhui ensi kerran – jollakin slaavilaisella kielellä, jota Mia ei ymmärtänyt. Sitten hän aloitti rajun tykityksen.

End of part one

1

1888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qulijari

      Tyrkyllä ventovieraalle - part two

      Kymmenen minuutin kuluttua miehen puhelin soi, ja hän keskeytti panemisen. Mia oli juuri saanut orgasmin, joten keskeytys tuli sopivasti. Mia oli aivan turta ja voipunut. Näin täyteläistä seksiä hän ei ollut ennen saanut, hän ajatteli.

      Miehen puhuttua puhelimessa pari minuuttia hän käveli tiskialtaan luo. Mia alkoi hiljalleen jo kaivata uusintaa, ja pohti, saisiko sellaisen tältä mieheltä vai Jarilta myöhemmin. Mies joi lasin vettä kaikessa rauhassa. Sitten hän tutki jääkaappia, otti sieltä ruokaöljyä ja roiski sitä Mian päälle niin paljon, että hänen alkoi saada vilunväristyksiä.

      Viisi minuuttia myöhemmin ovikello soi. Päästäisikö mies Jarin sisään? Mitä sitten tapahtuisi? Mies avasi oven. Tulija ei ollutkaan Jari.

      Huoneeseen astui hyvin tumma afrikkalaismies. Kalju, pitkä ja leveä, olemukseltaan vaatekaappimainen ilmestys.

      Miehet vaihtoivat pari sanaa jälleen oudolla kielellä. Sitten he irroittivat Mian siteet ja nostivat hänet ylös sängystä. Musta mies avasi housunsa, kävi makaamaan selälleen ja viittoili, että Mia tulisi hänen päälleen. Kun Mia epäröi, toinen mies nosti hänet mustan kullin päälle istumaan. Yhteistuumin miehet painoivat Mian tiukasti kiinni, niin että kulli työntyi syvälle. Mia voihkaisi.

      Muutaman työnnön jälkeen Mia alkoi rentoutua niin, että hän antoi itsensä vaipua makaamaan mustan miehen päälle. Silloin ensimmäinen mies tuli hänen taakseen ja alkoi myös työntyä sisään....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe