Riu Oliva Beach Fuerteventura

Hääpäivä

Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista? Puolesta/vastaan?

114

6185

    Vastaukset

    • Hyvä, vaikka hiukan "keskustan" ulkopuolella.

    • Mainiohotellitopten

      Tosi kiva hotelli.all inculsive mainio.upea ranta aivan hotellin edessä.iltaviidettä joka ilta.meidän huone ei ollut päärakennuksessa.Hyvät sängyt..säädettävä lämmitys.mahtavat allas alueet.Ei mitään moitetta.aurinkokin paistoi jokapäivä 2-vkon ajan ..Lentoyhtiö Jet time.Yllätti.hieno siisti kone.palvelu erinomaista.Loman kokonaisuus täysi kymppi.Tuilla ensikerran varmasti taas.

    • kallishanseon

      Suosittelen hääpaikaksi Kuparipannu baaria Inglesissä. Tarjoiluina on makkaraperunoita (19,90) tai kaalikääryleitä (28,00/kpl).
      Muuten o kyllä kiva paikka mutta hiton kallis kaljabaariksi.

      • Kalliiksi-tuli

        Kuparipannubaari onkin Inglesin kallein baari. Vielä kalliimmaksi tulee jos siellä saa ruokamyrkytyksen eikä ole matkavakuutusta. Meillä maksoi lääkärikulut 1700 euroa kuparipannussa käynnin ja ruokamyrkytyksen jäljiltä. Ehkä muistamme vakuutuksen seuraavaksi :)
        Ainakin muistamme olla menemättä vastaavaan baariin enää uudelleen.


    • ganaria

      Hanki itsellesi elämä. Otahan nyt ne lääkkeesi kiltisti ja sitten äkkiä nukkumaan. Huomenna on taas koulupäivä.

    • stasi_

      Menkää vaan hakemaan Kuparipannusta se ruokamyrkytys niinkuin moni on jo tehnyt.

    • Jaristietää

      Olivia beach on taattua Riu laatua.Erittäin hyvä hotelli..hyvällä paikslla.Varma aurinko.Loistava palvelu.Menemme uudestaan.

    • Täsdäonkymppi

      Me olimme ja olivia beacissa kaksiviikkoa.Oli todella mukava hotelli.All inculsive huippua.Mukavaa ohjelmaa..jokailta.Meillä huone ja sivurakennuksessa.säädettävä lämmitys termostaatilla.Muhkeat parisängyt runkopatjalla.sUpee hotelli

    • Täyskymppionhotelli

      Täysikymppi jos ei 11

    • MatkaanLähde

      Oikein mukava homohotelli ihan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Aamuisin kootaan allasalueella junaa ja puolilta päivin se jo puksuttaa mukavasti menemään. Omat liukkarit mukaan.

    • Tietoaeitarua

      Hotellille 45minuuttia bussilla.Corallejoon 5minsaa taxilla.Kävellen 15min.Hieno hotelli.Isot allasalueet.Lapsiystävällinen.Kannattaa käydä.Takuuaurinko.

    • Riussalaatuloma

      Tarkoitit varmaan lentokentältä olivia beaciin bussilla 45 min.Lyhyt matka on.
      Olivian kohdalla parhaat rannat..Eläinpuistoon n.120km.Vuokratulla autolla n.1.5h..Etelä ja pohj.sää :ei eroja.Saarella kun ei ole korkeita vuoria.Corallejon pikkukaupunki mukava.Kauppoja.paljon.
      Kolme Ostoskeskusta..vaate/kenkäputiikkeja pääkadunvarrella riittävästi.Hieno mukava aurinkoinen paikka.Hotelli Riu Olivia Beach.Kaksiviikkoa.Liian nopeasti meni..

      • jartsa3

        Pakko kommentoida tuohon "säässä ei eroa" kun on tullut toistakymmentä kertaa oltua FV:lla.

        Itse säässä ei juurikaan ole eroa, mutta tuulen osuvuudessa rannalle on huimat erot. Suojaisin ranta lännen ja pohjoisen puolen kylmiltä tuulilta on Morro Jablen "vanhan kaupungin pään" ranta, ehkä eka km. Muutenkin Jandian pään rannoilla on jyrkkä töyräs joka suojaa, dyyneillä (eli siis Corralejon alueen kunnon rannalla) ei ole tällaista.


    • erittäinhyyvä

      Olivia beach on oiva hieno hotelli.Sivurakennuksessa on isollekkinperheelle tilaa.Monet ovat valittaneet kylmistähuoneista?.Me olimme juuri sivurak.huoneessa.Lämmitys oli säädettävä 0-30ei tullut kylmä.Mukavat allas-alueet.Isot puutarha.Hotelli on aivan rannassa.Lentokentältä bussi hurauttaa 40min hotelliin.Kesusta on myös lähellä jonne bääsee bussilla hotellinedestä tai taxiasemalta.Hotelli on mukavaa Riu-laatu hyvine all ruokineen ja juomineen.

      • Pöllönpoika

        Täällä Olivassa juuri lomaillaan. Ulkoalueet hyvät ja vaivatonta lomailla. Sää lämmin ja aurinkoinen. Tuulee todellakin ajoittain paljon, mikä aurinkoisella säällä kiva mutta pilvisellä todella kylmä.
        Hotellihuoneen kunto kyllä aika ankea. Siistiä mutta todella kuluneet pinnat ja vanhanaikaiset. Osassa kokolattiamatot jotka ovat tunkkaiset.
        Ruoka ravintoloissa täysin mautonta. Lajikkeita riittävästi mutta mikään ei maistu kuin samalle paistoöljylle jolla kaikki ruoat paistetaan.
        Kahta viikkoa ei kyllä pysty syömään mutta onneksi on keskustaan lyhyt matka. Siellä jokunen maistuva ruokapaikka.
        Henkilökunta ystävällistä ja palvelu pelaa.
        Dyynit ja ranta hieno hotellin lähellä.


    • Liianlyhytloma

      Oltiin isovanhempien kanssa tammikuussa 2-viikkoa.isovanhemmat päärakennuksessa.Huoneissa oli tosiaan kokolattiamatto.Mutta tosi siisti huone allasnäkymällä.Meillä huone sivurakennuksessa toisessa kerroksessa allasnäkymällä.Huone siisti.Parisänky muhkeilla runkopatjoilla.Lämmitys/ilmastointi.Ruoka ja juomat erittäin hyviä.2-ravintolaa ja lisäksi aasialainen ja kanarialainen a la carte ravintola.Hyvä palvelu ruuat tod.hyviä.Mutta meitä on moneen lähtöön.Menemme joskus uudelleen.Harmi ettei ollut 3-vkon matkoja.Ilmatkin aurinkoisia. altaan vedet mukavan lämpöisiä.Mojitot mahtavia.Täyttä plussaa meiltä.

    • Pienipäää

      Youtube:MahtiJepe1 maYoutube:MahtiJepe1 mahtavat videot kuvannut henkilö kyseisistä alueista!htavat videot kuvannut henkilö kyseisistä alueista!

    • Hyväon

      Todella hyvä hotelli.Ruoka top 10.

    • Eitoiste

      Juuri lomalta palattu. Lähes koko viikon remontoivat hotellilla milloin mitäkin ja meteli oli kauhea. Ravintoloissa juoksevia ja huutavia ihmisiä,kaikilla kauhea kiire jonnekkin?? Huone jääkylmä illalla ja yöllä. Kyllä viikko riitti. Sijainti oli hyvä,aivan meren äärellä

    • Ghiyhvvgg

      Oikein mukava homohotelli. Aamupäivällä kootaan allasalueella "junaa" ja iltapäivällä se lykitään jo liikkeelle. Omat liukkarit mukaan.

    • Kasinsaitälläkrt

      Hotelli ihan jees.Mahtavat ruuat ja drinkit.Ranta hotelli.Kaiken kaikkiaan hieno loma.Ystävällinen henkilökunta.Top 8/10

    • GraninEliitit

      Me Inglesin punakat juopot tervehdimme toisiamme reippaalla käden heilautuksella ja huudahduksella "Grani!" Ysiltä meidät näkee jo terassilla kipottamassa. Maastokuvioshortsit on tämän sesongin muoti.

    • Fugecorallejomojitos

      Vähän syrjäsdä dyyneillä.mutta vaikka kävellen läppäilee kaupunkiin.Bussei menee 20min.väleil.Mukavis hotelli.lämmitetyt altaat.Vesi kirkasta ja kirpasee vähän kun menee..kyllä uimaan pystyy.Päärak.huoneis kokolattiamatot..yleisilme *** tähtee.ruoka -ja juomapuoli erinomaista.Palvelu kiitettävää.Hyvin meni kaksi viikkoa yhdellä kanarian saarista.

    • Granissakävijä

      Kanariansaaret käsittävät kahdeksan erilaista saarta joista seitsemällä on pysyvää asutusta joten voisitko hieman tarkentaa kysymystäsi?

    • Näinsevainon

      Riu hotellit ovat yleensä taattua laatua..ruoka juomat yms.ei kyllä pety.Oli Riu hotellissa missä tahansa vaikka Cran C..Tai Lanzalla. Missä vain.Kyseinen hotelli vastaa juuri kolmea tähteä.Ruoka ja juoma yms 4-tähteä jos ei 5:ttä.

    • Eiälämölöööö

      Hotelli on menossa remppaan loppuvuodesta.Ei ainakaan nyt valittamista.Ruoka-ja juomapuoli hyvää.Huoneet mukavaa keskitasoa.Vähän syrjässähän se on.mutta. ei se haitannut.Upea ranta hotellin edessä.Ei älämölö asiakkaita

    • Canarianparhaimpia

      Ei ollut tosiaan mölö asiakkaita.Dyynit olivat hienot jopa vertoja vetivät inglesin dyyneille ja meri kirkasta kuin kossu.Uppee paikka .Canarian parhainpia.

    • Leijatmukaan

      Hotelli on syrjässä,keskellä dyynejä.Yksi pieni kauppa vieressä.Cor.keskustaan 4km.Vuohia on paljon,välillä hotellin parkkipaikallakin..ja koko saarella.Kulumisen merkkejä huoneissa jos huonot ,kylmät kelit sattuu niin villasukat mukaan.Nyt on ollut koleat ilmat kaikilla saarilla ja tämä paikka on varsin tuulinen.

    • Saanähämin

      Kamut oli kyseises hotelissa.Ei mitään ihme tarinoita.Kovasti kiertivät saarta mitä nyt nähtävää oli.Syrjänen mese.Kaupungis kyl löyty ostettavaa.Ilmat ei suosinnut.Itel lomat lompsimatta ..sas nähä mitä löytyy..thaikkuihi kovast tarjontaa edullisti on.

    • Mutamavuos

      Hotel on keskellä kansallipuistossa.Tosin n.300m päässä on toinen Riu hotelli.Ympärillä hiekkaa ja dyynejä joka suuntaan.Taxilla tai linja-autolla pääsee ostoksille.Olikohan 4-5km keskustaan.Tosin tästä asti aikaa muutama vuosi.

    • Abautti

      Toissa vuonna tuli käytyä.Sivurakennus toinen krs.Alakerran asukkaat valittelivat muurahaisista ,joita oli pilvin pimein.Toisessa kerroksessa niitä ei paljon näkynyt.Ihan 2-3tähden paikka.Jos ilmat huonot,niin pitkähkö matka kaupunkiin.Hotellin edessä kyllä taksi parkki.Coralkejo ei mikään iso paikka..johon hotellista matkaa abautti 4km.

    • Tuuliviiri

      Rauhallinen hotellin paikka rannassa.Tuulee kovasti.Päärakennuksessa kokolattiamatot,jos allerginen.Helteillä oiva paikka syksyllä.Lokakuu parasta aikaa.Joku tuolla sanoikin ,että keskustaan on matkaa mutta löytyy 100m päästä pieni kauppa.Keskustassa kauppoja lisää 4,5kilometriä.

    • Ukk68

      Just nyt täällä.
      Ruoka hyvää ja juomat baareissa erinomaisia.
      2 viikon aikana tullu vedettyä kymmeniä mohitoja 😃
      Olutta ja viinejä saa ottaa itse hanasta vapaasti.
      Useita baareja alueella ja henkilökunta todella ystävällistä.
      Aurinkotuoleja runsaasti.
      Meri ja luonnonsuojelualue hotellin vieressä.
      Varmasti tulen uudestaan

    • Ilmamuuta

      Ruoka hyvää..drinkit okey.Lämmin allas.Aurinko paistaa.Oikein jees paikka.Kannattaa tulla.

    • Parahinon

      Yksi kanariansaarten parhaista hotelleista.Mahtavalla paikalla.

    • Kandemen

      Mennen tullen ottaa ykköspaikan hotellien kärkitähdistössä.Kyllä kandee mennä.

    • missäMode

      Tämä tuhansien murheellisten laulujen maa
      Joka tuhansiin järviin juosta saa
      Katajainen kansa, jonka itsesäälin määrää
      Ei mittaa järki eikä kärkimäärä
      Joka lauluissa hukkuvat elämän valttikortit

    • Kamujenkertomaa

      Riu hotellit ovat huipputasoisia.Kaverit kävi tässä Riu:ssa.Hyvää oli palvelu.Ruoka -ja juomapuolessa ei mitään valittamista.Meren rannalla,lämmitetyt altaat.

    • MenenToistekin

      Kunhan tekevät loppuvuodesta sen remontin niin muuttunee vieläkin paremmaksi.
      Huomattavasti laadukkaampi all inclusive, kuin esim missään vastaavissa turkkilaisissa hotelleissa.
      Drinkki tarjonta monipuolista ja safkat myös erinomaisia.
      Pizzaakin halukkaille tarjolla joka päivä.
      Jos jostain pitää nillittää, niin jälkiruoka ei samalla tasolla kuin muut safkat.
      Ei ikinä esim täytekakkua.
      Samat pikkuleivokset pyöri jatkuvasti...

    • riustaeitietoakaan

      Ihmettelen kovasti näitä kehuja Riu Olivasta. Olin äkkilähdöllä viikon tammi-helmikuun vaihteessa. Onneksi en maksanut suolaista ”listahintaa”. Riu-tasosta ei tietoakaan, sillä vastasi puitteiltaan **. Ilmeisesti sijainti ja all inclusive pitää ***.

      Olin puolisoni kanssa kaksin suuressa perhehuoneessa rivitaloilla, joilla oma allasalue ja ravintola. Toki päätalon tarjonta on myös käytössä. Huone oli kulahtanut, kolkko ja 70-luvulle jäänyt. Kertaalleen vaihdoimme huoneistoa, sillä kylppäri oli homeessa ja makuuhuoneessa patjat olivat ”eritteiset” (!). Koska mol. huoneistomme olivat maan tasalla, torakoitakin erittäin perusteellisesta siivouksesta huolimatta oli. Ympäröivä hiekkaerämaa ja valtaisa rako ulko-oven alla suosi ötököiden sisääntuloa.

      Ravintoloiden ruoka oli rasvaista baarimättöä ja salaattipöydän majoneesipöperöt outoja. Tarjonta oli säädetty eläkeläissaksalaisille, joita vieraista 70%, 20% briteistä oli koko ajan niin kännissä että fish&ships-osasto putosi hyvin. Loput skandeja ja venäläisiä. Viinit hanoissa oli karmeita etikoita, olut väljähtynyttä ja paukkuihin käytettiin kopioviinaksia eli niitä halvimpia versioita. Kuohari oli juotavaa, jos pullo ei ollut liian kauaa ollut avoimena.

      Kohteessa tuulee jatkuvasti ja ainakin talvikuukausina se tarkoittaa, että yölämpö laskee 10-15 asteeseen (marras-maaliskuu). Tuulensuojassa tarkeni päiväaikaan altaalla, jos onnistui varaamaan aurinkotuolin ennen kukonlaulua. Rantsussa, joka on upea kaikin puolin, pölisee puolestaan hiekka.
      Altailla ja ympäristössä sekä baareissa on paljon aktiviteetteja, joiden ohjelma löytyy respasta. Paljon liikuntaa, bingoa, visoja ja iltaisin vaihtuvia ”showesityksiä” eli lähinnä playbackina musikaalisävelmiä, kuluneita dragvetoja, tanssiesityksiä jne. Henkilökunta tekee todella pitkiä päiviä aamiaistarjoilusta lounaan ja päivällisen kautta showtähdiksi ; )

      Corralejon kaupunkiin on n. 4km, jonka voi ottaa kuntoulun kannalta rannan kautta tai päätien vartta edeten. Bussilla ja taksilla pääsee sujuvasti myös. Kaupungissa ihan hyvät ostosmahdollisuudet ja kivat käsityöläismarkkinat x2/vko.

      Jos luonnonsuojelualueella (miten ihmeessä saanut taannoin rakennusluvan?) Riu Oliva Beach rempataan perusteellisesti, voisin kohteessa käydä uteliaisuuttani uudestaan kesemmällä, koska ranta ja dyynit olivat todella hienot. Olisi kiva käydä leijalautailukurssi lämpimimmissä keleissä & vesissä. Pelkäänpä, että paikan uudelleenrakentaminen olisi ehkä järkevämpää, sillä niin alkeellislta, kuluneelta ja väjähtyneeltä kaikki vaikutti. Pyynnöstä saimme vilkaista päätalon hotellihuoneista muutamaa. CSI-sarjoista tutut ”eritelamput” ois taatusti räjähtäneet, kun niillä olisi kokolattiamattoja tarkasteltu. Yäk! Rivareissa oli kivilattiat.

    • Sinkkumatka

      Just tulin 2 viikon reissusta täältä.
      Huone oli päärakennuksessa ja oli ihan ok tasoinen.
      Kokolattiamatto hieman ihmetytti, koska sellaista enää harvoin näkee.
      Parveke etelän puolella ja sinne paistoi koko päivän aurinko.
      Siivoojat tekivät erinomaista työtä ja joka puolella puhdasta.
      Ruoka oli mielestäni riittävän hyvää.
      Pari kertaa oli katkarapuja ja simpukoitakin tarjolla buffetissa.
      All inclusive drinkkilista oli laaja.
      Muutamalla mojitolla ja gin tonickilla sai ihan kivan pärinän 😉
      Itsepalveluna sai olutta ja 3 eri viiniä.
      Punaviinit maistui aika mehulle, eikä noussut edes päähän 😥
      Iltaohjelmaa joka ilta.
      Oli taikuria ja sirkustyyppejä liian usein se kuubalainen playback äijä vetämässä eri settejä.
      Yhtään känniääliötä tai tappelua ei 2 viikon aikana näkyny.
      Suosittelen hotellia, jos rantaelämä ja dyyneillä palloilu kiinnostaa.

    • Täyskasion

      Vuosi sitte olleena sivurakennuksen toinen krs.Siisti vsnhako kalusteet.Siisti huone..ei muurahaistskasn.Päärakennuksen drinkit erinomaisia..Sivurakennuksessa valmiiksi tehtyjä..muuten hyvät.Ruoka oli tosi hyvää.Samoin drinkit ja punaviini hanassa suorastaan hyvää.rosee ei niinkään..Hotellille ja paikalle puhdas 8.

    • asiakeskustelu

      Pii on vanha hampaan nimitys, joka on jäänyt yhdysosaksi selkäpii-sanaan. Selkärangasta koholla olevat selkänikamat muistuttavat hampaita.

    • asiakeskustelu

      Huhupuheen määritelmä on: juoru, kulkupuhe, huomautus, kommentti, huhu, puskaradio, viidakkorumpu, suullisesti leviävä tieto, suusanallisesti, suusta suuhun, hevosmiesten uutistoimisto.

    • asiakeskustelu

      Asiakeskustelu? Asiassa, olennaisessa pysyvä, sivuseikkoihin takertumaton, tasapuolinen, objektiivinen. Esimerkiksi: Viileän asiallinen. Asiallinen suhtautumistapa. Ankara mutta asiallinen arvostelu. Selkeä ja asiallinen tyyli.
      1. asian tai tilanteen vaatima, asianmukainen, oikea, säällinen. Esimerkiksi: Asiallinen työpuku. Huomautus oli asiallinen paikallaan.
      2. asiaa, sisällystä koskeva, tosiasiallinen, todellinen. Esimerkiksi: Vailla asiallista merkitystä. Asiallinen sisällys paremmin: asiasisällys.

    • Parasmikäparas

      Erittäin laatu hotelli.Laatu ruoka.Laatu juomat.Laatu paikka.Kanarian paras.Kyllä kelpaa olla.Kannattaa mennä.Kanarian parhaat rannat.

    • Oikkeehyvä

      Toissatalvena oltiin.Ilmat suosivat.Hotellissa oikein laadukas ruoka-ja juomapuoli.Ystävällinen henkilökunta.Vallan mainio.Suosittelen.Yksi saarten parhistoa.

      • mattimyöhäinen

        Aloittaja kerenny jo paikan nähdä kun asiaa kyseli 2 v sitten. Näitä Matti Myöhäisiä täällä Granin palstoilla liikkuu tiuhaan tahtiin. Vosivat mennä jollekin muulle matkailupalstalle,vaikka tuonne Anna- lehden osioille.


    • asiakeskustelu

      Hallintolakimme 9. pykälän mukaan ”viranomaisen on käytettävä asiallista, selkeää ja ymmärrettävää kieltä”, eli hyvän kielenkäytön vaatimukseen kuuluu kolme adjektiivia: asiallinen, selkeä ja ymmärrettävä. Puhe selkeästä virkakielestä tuo siis vaatimuksista esille vain yhden, ja lisäksi selkeä kieli helposti sekaantuu selkokieleen.

    • SyksylläTaasTänne

      Fuerteventuran parhaimpia hotelleja sijainnin suhteen

    • Sinsinne

      Kyllä on.kananarian saarten.yksi parhaimmista Hotelleista.Ei ihme että viedään käsistä.Upea ranta.macee meri.Ruoka ja drinkit huippuluokka.Ehdottomasti sinne.

    • Tämmösttäänyt

      Hotellihan on keskel dyynei.tosi meri ihan vieres.Riussa yleensäki hyvä palvelu,safkat yms.Kauppoi ei iha lähel,mitä nyt alakerras pari vaatekauppaa ja yx pien putiikki päärak.ja sivurak.yhteydes.Kylhän tuol loman vietti..

      • Siinäpäseon

        Hotelli on tosiaan keskellä dyynejä.Upeassa paikassa.Lapsiperheet otetaan hyvin huomioon.myös ilta-ohjelmissa,missä lapsille oli varattu eturivin paikat pienissä tuoleissa.Mukavaa Riu lomaa ystävällisessä ilmapiirissa.Lämmitetyt altaat oli tosiaan lämmitetyt.Hotellissa hieman kulumisen merkkejä,mutta missäpä ei olisi.Hyvä vaihtoehto jos ei halua aivan keskustaan.


    • Harkintamyss

      Eli kannattaa varmaan.matka varata,kun on niin paljon positiivista palautetta.Hienoa että tästä paikasta ja hotellista kirjoitetaan,juuri palattuamme reissusta toiselta.Täytyy laittaa harkintaan.Taitaa olla loistopaikka,kun niin kehutaan.

    • Reissuataitapukka

      Löytyykö hotellin pitempiä matkoja kuin kahden viikon?.Porukalla katsottiin niin ei löydy kuin tui,ta ja 2viikkoa.Onkohan muita matkanjärjestiäjiä.Näyttää nastalta mestalta.Voisipa vaikkis viivähtää kuukaudenkin.Onko marraskuussa paremmat kelit kuin keväällä,vaiko talvet samanmoisia?

      • 2viikkoa

        Huhti-/toukokuussa varmemmin paremmat kelit.
        Ite olin viikoilla 8-9 ja lämpötila yleensä 20-22 välillä.
        Tuulista useana päivänä ja yhtenä päivänä satoi hieman vettä.
        Hyvä hotelli, joka menee käsittääkseni remonttiin ensi syksynä


    • Candeeehottomast

      Suber mahtava hotelli loistopaikalla.Lämmitetyt altaat..ruoka ja juomapuoli ernomaista.Kannattaamennä kanarian parhaimpia.

    • Mestojenmesta

      Paikkana on syrjässä,mutta luonnonkauniissa mestassa muuten.Hotelli on hyvä.Meri vieressä jos tarkenee.Ruoka plus 10.samoin juomat.Saarten parhainmpia .

    • Hyyytävää

      Hotel on aivan huikealla paikalla,jos vain.ilmoja riittää.Tämä talvi oli kyllä kylmä saarilla,joten varma aurinko oli tarpeen 12h lennon päässä,,ei thaissa kylläkään.Riu hotellin laatu on korkeaa.Ehkä saaret ovat nykyään lämpöisiä syksyllä.Tänä vuonna kun kirjoituksia seurasi niin hyytävän kylmiä lomia oli porukoilla,ei varmasti hauskaa.Siksi kanaria udohtettiin.

      • Niinjanäin

        Onhan se komial paikalla.Ilmat jos suosii,ihan hyvä hotelli ilta-ohjelmineen.Kovasti tuulinen paikka.Hotellille plussaa lämmitetyistä altaista,hyvästä ruyasta ja drinkeistä. Viinit,oluet itse hanasta otettavissa samoin limut.Drinkit ok.ei mitään litkuja,ainakaan päähotellin aulabaarissa.


    • Ödjyjasamui

      Tää on kyl hyvä mesta.Kavereitten kans oltii ja johan.oli meininki.Päähotskun basris bramut teki kunnon drinkkei meinigil.ja muutenki hyvää bossee.Latjut oli lämmitetty ja ilta menoo riitti niin loman tarbeesee..Safkas riitti pizzas.lihamosöö.ja hanoist valu viinii ja bissee.Ihan semmonen hyvä loma.Kerrankin hyvää drinkkii eikä mitää mörssöi.Hyvä paikka.Tääl jotaa troijii huutaa jota muuta.mut ei varma oo lentän ees pesäst pihaa pidemmälle.Eiku siivel mukaa vaa.

      • Borsket

        Oli tosia kunnon bileet..kiit viel kamut.Brossee biisas kokoajan.Baaris tehtii kunnon mojot vähän sillee..mut jeessis oli.Huonees yöt meni päivät loosdis batjuil.Hienoo.hommas coimmt.Nyt luduu päät..huomen rataa.


      • Täytasiaa

        Asiaa puhutte..noin se menee.


      • Kukkujenkunkku

        Noinha se just menee.paras mesta.saarten kunkku..aurinko paistaa aina.sekin plussaa.Löyty listykkönen.


    • Laudankads

      Mosset jot on oikees käyny laudankaa tuol aalloil tietää.Ain ei oi kunnon tyryi,mut välil aalto osuu kohallee..siin on jeessii.nää komentit puuta heinää ei kerä ymmärtyst.ehk ne on niiden oma juttu.Oikeest tuol saa oikeit aaltoi välil..Mut kai tää on palsta mis saa heittää mitä vaa.mut tämmönen lautakii eksyi tänne.Ja tuol ei tartte vält.mät pukuukaa päälle,vesi on ihan jees..Kaikki kokeilee jotaa uutta kivaa,eik vaa negatiivist.Tseppii kansa.

    • Täysbojot

      Aaltoja tosiaan tuolta löytyy lautailuun.Hotelli on vähän kulahtanut ,remonttia taitaa tulla,mutta paikka on hyvä.Palvelu pelaa hienosti.Täydet pisteet.

    • Entalvex

      Hotelli kuuluu näköjään kanarian parhaaseen kastiin.Täytyypi alkaa katsastaa ensitalvelle kun noin kehutaan

    • Huippuaone

      Huomen äkkärilähdöllä 490 kanarian parhaaseen Riu Olivia beach.Huippuhinta.huippumesta.huippua.

    • Kolmeviikkoo

      Kuka myy pidempiä matkoja,ei ole kuin kahden viikon.

    • Sillemenee

      Pakettimatkoja ei saa kuin 2-vkon,mutta ostaa lennot erikseen ja oliviaan erikseen hotellipaketin saa omanpituisen matkan.On uppee hotla.

    • Kaiktarvittava

      Muile saarille saa pidempiä matkoja.Toi hotelli on kyl hyvä,et kannattaa sinne menmä.Vaik vähä syrjäs,mut siinä on kaik mitä lomal tarttee.

    • KeskisuomalainenMies

      Sain täällä seksiä kahdelta keski-ikäiseltä saksalaiselta naiselta ( 1 2 ).
      Eli pakko olla hyvä hotelli 😚

    • Kolpakkomukaan

      Monella oli omat termosmukit käytössä.Olivat ostaneet karibialta.Miehillä 3-l tuopit.joihin Hanastaa suoraan olutta tai baarista drinnkejä.Muilla oli pienemmät litran legat.Kätevää .juomat pysyi kylmänä eikä kokoajan tarvinnut hakea..Baarimikot pyöritteli ensin päötän,mutta mikkäs teet.Isot tuopit ei mene rikki.Eli matkalaukkuun kunnon kolpakot.Niitä saa kun lentää vähän kauemmas,niin voi käyttää muuallakin.esi. saarten parhaassa hotellissa.

    • Elbethgunner

      Tämä hotelli.Muistetaan.Oikein hyvä.Olimme kaksiviikkoa 2016.Oikein hyvä palvelu,ruoka ,juoma.Ilmakin suosi.Oli kokoajan aurinkoa.Hauskaa oli kun vuohet tulivat määkimään aamulla laumoissa välillä takapihalle.Niitä oli paljon.Hotellissa hyvä henkilökunta,mukava palvelu ja paljon iloista ohjelmaa.Lento Arlandan kautta.Se oli hienoa.Upea ranta.Kaikki oli oikein iloisia.Lämmin allas upea hiekka.All inculsiv pelasi kuin joukkue.Varmasti takaisin.Niin hieno paikka.

    • Nilssierica

      Me olimme samanna vuonna loppuvuodesta.E i mitään negatiivista.Aurinko paistoi koko loman ajan ja ruoka oli todella monipuolista.Aulan drinkkibaarissa parhaat juomat ennen.illallista ja sen jälkeen.upeaa ohjelmaa katsoessa.Saari oli mainio ja erilainen.Taitaa olla aurinkoisin ja lämpöisin kaikista.

    • Reksahennis

      Hinta laatu suhd.on kohdillaan kohteen hotellin yms palveluiden kanssa.Ruokajuomalaatu huipussaan.Mennentullen vie perässään muut s.ryhmät.Ykkönenon syntynyt.

    • kyöstiUolevi

      Sama trolli kirjoittanut kolme viestiä putkeen. Naurettavaa.

    • Mikässiinä

      Kerran kaksiviikkoa.Hyvä.Pieni saari.Joskus ehkä uudelleen.Kyllä 2-vikkoa meni mukavasti.Ehkä lapsiperheille sopivampi.Hyvät arvosanat saanut palstalla.Mikä s siinä.

    • Elissajah

      Kyllähän Riut on hyviä ketjuja,vaikkei tässä ole oltu.Kun lukee kommentteja niin se on yleensä mitä Riu.sta sanotaanAsiakkaat ovat puhuneet aika lailla 8-9 pojoa.Eli huipputason paikka täytynee olla.

    • Elmerielluå

      Tämä on juuri se huippupaikka,jossa kaikki pelasi.Oli kymmeniä eri ruokalajeja,juomia yms.Kaiken kruunasi saarten paras aurinko.Aina paistoi.

    • Aceja

      Kyllä se. Pdc on paras.La pazin asuinalue vehreässä ympäristössä.Alamäkea Pikku pohjolaan,

    • Miiiikki

      Puerto de la c.sataa vain .Fuenteve..lä nyt aurinko paistaa aina ja on tasaista.Mutta karibia on paras.

      • Uccee

        Juuri näin.Barbaroksella on upeat rannat,dominikaanisessa myös.Jos domii menee,para aika on helmi-maaliskuu.Upeita saaria.


    • Dominica

      Tänävuonna domi....ssa,kun oli niin märkää kanarialla.ja kylmää.Sinne se vie missä mittari näyttää kolmeekymppii.ja inculsive pelaa.

    • Evelenssi

      Tänä vuonna olisi pilkkihaalarit olleet kova sana kanarialla.Onneksi ei tilattu matkoja.Äkkilähdöillä taas päästiin yli kolmenkympin paikkaan.Olivia on ihan asiallinen hotelli kunhan ilmat lämpenee,ehkä ensivuonna.

    • viikonlopputrolli

      Joo, se on tunti trollausviestin kirjoittamisesta ja samalla kertaa poistuu kaikki ilmiannetut viestit. Tämä on hyvä tietää.

    • Johann

      Tietty tää on kanarian parhain,mutta kyllä karibialla Barbarossin valkeilke rannoille on hienoa vantaalta lennähtää.Johtotähti ensin asemaa kohti ja sitten kohti valkeaahiekka ja turkoosia merta.

      • Dominiss

        Hotellihan on saarten parhaimalla paikalla.Kyllä täällä kaksiviikkoa menee,,sarri pieni ei juuri kuin lepolomaa.Emitää moitetta.Jyrää muut saaret mennen tullen,utta kyllä nninkuin sanoit ei ole karibialle voittajaa.Dominik.on paras.


    • Unodostresguatro

      Hotelli on näköjään kiivennyt gallup listan kärkeem.Sitä pitää uskoa ,että kärkipaikka on löytynyt.Aina aurinkoa,gurmee ruokaa,laatujuomaa.Ei ihme ,että tämä paikka on valittu No: 1

    • toopikymppi

      Kyllä on mieletön hotelli: Ruokalajeja kymmeniä,niin kasvis-kuin lihansyöjille. Drinkit huolella tehtyjä aulabaarissa. Viinit hanasta:taattua laatua,ei pety. Bungalow alueen suojaisa iso lämmitetty allas.Ei voi kuin kehua. Itse ranta:vesi kristallinkirkasta ja valkoista hiekkaa. Menee helposti TOP 10.

    • Carambas

      Onhan hotelli hulppeella paikalla,mutta yksi krt riittää.Ei negatiivista.Sattui ilmat kohdilleen.Se on arpapeliä saarilla, voipi olla tuulista ja pilvistä.Toisilla saarilla varmaa sadettakin. Siksi varmaan.lämpöön aina matkat talvella.

    • Mielipitteitä

      Syksy on parasta aikaa kesän lämmöt talkella.Talvet ovat näköjään jo kylmiä saarilla.Hotelli on laadukas.Jos ilmat ovat viileitä,niin altaat eivät.Keskellä luonnonsuojelualuetta.Talvella kannattaa lähteä lämmön perään vähän kauemmas.

    • Isladerss

      Dyynit ovat upeeet heti hotellin vieressä ja tien toisellapuolella.Hyvä lenkkeilyalusta.Sitten ranta, vesi kirkasta kuin vodka.Toissavuonna olimme 2-vkoa.Ilmat mainiot.Aurinkoa riitti kuin muilla saarillla satoi,että pärskyi.Hotelli vähän vanhahko,mutta hakkaa monet naapurisaaret mennen tullen.

    Ketjusta on poistettu 386 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4634
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      248
      2314
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1730
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1467
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      318
      1435
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1141
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1110
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      995
    Aihe