Eka kerta ja Eki-setä

Kello lähestyi aamukahdeksaa keskiviikkona. Kuivailin itseäni suihkun jälkeen ja katselin peiliin. Jännitti aivan vietävästi, ja sen näki naamasta. Mutta nyt mennään eikä jänistetä. Jo vuosikausia olin miettinyt kokeilla jotain miesten kesken, ja nyt viimeinkin olin jotain asialle tekemässä. Vaimo oli juuri lähtenyt lasten kanssa, ja itse olin käyttämässä tänä aamuna joustavaa työaikaa ihan omiin tarkoituksiini.

Olin vastannut pari viikkoa takaperin Ekin netti-ilmoitukseen. Siinä kuusikymppinen mies etsiskeli seuraa nuoremmista miehistä "kaiken kivan merkeissä". Hetken harkittuani laitoin vastauksen menemään, vaikka olinkin hiukan hänen hakemaansa vanhempi eli jo nelikymppinen. Kirjoittelimme muutamat meilit, ja nyt oltiin tässä, tapaamisen kynnyksellä. Olin kertonut hänelle mitä toivoisin ja Eki suhtautui asiallisesti. Kerroin etten ole ennen miesten kanssa näitä juttuja harrastanut ja siksi haluan edetä hissukseen. Tämä kävi Ekille, hänen mielestään oli luonnollista että etenemme minun tahtiini. Hän oli innoissaan saadessaan tavata nuoremman miehen, eikä minuakaan parinkymmenen vuoden ikäero haitannut.

Puin päälleni. Katsoin kelloa ja totesin että on aika mennä. Hyppäsin bussiin ja matka kohti keskustaa alkoi. Sydän jyskytti rinnassa ja kämmenet hikosivat. Tuntui etten uskaltanut katsella muihin ihmisiin päin, etteivät vaan huomaa että siinä on mies menossa homostelemaan. Bussimatka päättyi viimein, ja lähdin kävelemään kohti läheistä kerrostaloa. No niin, tässä sitä nyt sitten oltiin. Ei muuta kuin sisälle rappukäytävään ja hissillä neljänteen kerrokseen. Oikea ovi löytyi heti, huokaisin vielä kerran syvään ja soitin ovikelloa. Sekunti, toinen, kolmas, neljäs... askelia, rapinaa, ja ovi oli auki. Tavallisen oloinen leppoisa mies tervehti minua.
- Olet varmaankin Janne.
- Joo.
- Mukava kun tulit, käyhän sisälle.

Astuin eteiseen ja loin pikaisen silmäyksen ympärilleni. Tavallisen miehen tavallinen koti. Havainto rauhoitti, ainakin toistaiseksi kaikki etenee siis mukavasti.
- Keittelinkin tässä just kahvit, saavuit just sopivasti.

Eki meni keittiöön ja seurasin perässä. Pöytä oli jo katettu, tiskipöydällä kahvinkeitin porisi vielä viimeisiä höyryjään. Istuin pöydän ääreen. Olin aika pahasti lukossa, en oikein tiennyt mitä sanoa tai minne edes katsoa. Eki kaatoi kahvit kuppeihin. Hän viritteli juttelua, ihan säätilasta alkaen, päätyen päivän lehdessä olleisiin juttuihin. Rauhoituin hieman siinä jutellessamme. Kahvit juotuamme alkoi taas jännittää. Eki siirtyi jo asiaan.
- Joo tuota... sähköposteissa juteltiin että voitais katsella jotain pornohommia... kiinnostaiskos jo nyt aloittaa...

Myönnyin heti, en halunnut enää pitkittää jännitystä. Siirryimme olohuoneeseen jossa Eki oli kytkenyt läppärinsä telkkariin. Ruudulle oli näköjään jo valikoitunut joku ”Old Gay fucks a Straight Guy” –niminen elokuvaelämys. Asetuin sohvalle istumaan kun Eki klikkasi pätkän pyörimään. Hän istuutui sohvan toiseen laitaan. Kuvaruudulla kaksi miestä oli jollain huvilalla ja juttelivat. Hyvin pian juttelu loppui ja housuista alettiin kaivella elimiä esille imeskeltäväksi.
- Eiköhän mekin heitetä vähän vaatteita pois…

Eki meni suoraan asiaan siis. Mutta kyllä se minulle kävi, tämän takiahan tänne oli tultu. Riisuimme kumpikin vaatteet pois, vaivihkaa toisiamme vilkuillen. Tiesin etten ollut mikään täydellinen ilmestys, olihan minulla ylipainoakin. Eki oli kyllä jo maileissa sanonut ettei haittaa, ja ilmeestään päättelin nytkin että eipä haitannut. Katseeni tavoitti viimeinkin Ekin jalkovälin. Kateus valtasi mieleni sillä sekunnilla. Kalu oli ilmeisesti vielä kutakuinkin lepotilassa, ja se vaikutti huomattavasti komeammalta kuin omani. Tästäkin alemmuuskompleksistani oli ollut etukäteen puhetta ja Eki oli vakuutellut ettei koko merkitse.
Eki alkoi hyväillä omaa kaluaan. Katselin vuorotellen tv-ruutua ja Ekin kalua. Aloin hyväillä myös itseäni. Eki alkoi pian olla juhlakunnossa, ja niin alkoi minullakin seisoa. Eki sanoi hiljaisella äänellä:
- Saat sinä tähän tutustua lähempääkin jos haluat...

*******************************************************************************
Jatkanko tarinaa..?

4

2552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oulubim53

      jatka

    • Siirryin Ekin viereen ja kosketin hänen kaluaan. Tunne oli jännä, en ollut ikinä ennen koskettanut toista miestä näin. Ekin kyrpä tuntui jäntevältä ja lämpimältä. Hyväilin sitä ylös ja alas, tunnustelin terskaa ja puristelin vartta. Jonkin ajan päästä laskeuduin lattialle Ekin eteen. Kumarruin jalkojen väliin ja lipaisin kalua kielelläni. Nuolin sitä ympäriinsä, kunnes ensimmäisen kerran otin sen paremmin suuhuni. Tunne oli kiihottava, suussani oli nyt toisen miehen komea kyrpä. Aloin runkata Ekiä kädelläni ja liikuttelin suutani. Toimintani oli ehkä kömpelöä, mutta eka kerta on aina eka kerta.
      - No mille maistuu, Eki ähkäisi.
      - Hyvälle... sulla on tosi upea kyrpä...
      - Hyvä että kelpaa... anna mennä vaan, tuntuu hyvälle...

      Jatkoin lutkuttamista koko ajan kiihdyttäen, kunnes Eki ilmoitti kohta laukeavansa. Olin jo etukäteen kertonut, että ainakaan ekalla kerralla en halua spermaa suuhuni. Niinpä vieressä oli valmiina joku vanha pyyhe, jonka Eki nappasi käteensä samalla kun veti kalunsa ulos suustani. Hän runkkasi itseään vielä muutamalla vedolla kunnes terskan päästä alkoi suihkuta spermaa. Katsoin lähietäisyydeltä kuinka toinen mies purki lastinsa pyyhkeeseen. Riettaan kiihottavaa.

      Käännyin istumaan sohvalle ja Eki vuorostaan kierähti lattialle ja imaisi välittömästi kaluni suuhunsa. Vau! Tämä mies tiesi mitä teki, oli tainnut imeä ennenkin. Enpä ole varma oliko kukaan nainen yhtä hyvin osannut ottaa suihin…
      - No eihän tää nyt niin pieni ole, mitä sinä valehtelit, Eki naurahti jossain vaiheessa. Ja seuraavassa hetkessä kaluni katosi taas kokonaan miehen suuhun. Tunsin että piakkoin lastini lähtisi liikkeelle. Varoitin Ekiä tästä, mutta hän nimenomaan halusi että laukeaisin suuhunsa. Suljin silmäni, käänsin päätäni taaksepäin, ja annoin itseni laueta. Eki tuntui selvästi pitävän spermasta, hän nieli kaiken ja nuoli vielä kalunikin viimeistä pisaraa myöten. Olin jonkin aikaa raukeana paikallani ennen kuin katsoin taas Ekiä.
      - Olipas hyvää, hän virnuili. Naurahdin. Huomasin kuinka televisioruudulla miehet olivat edenneet jo panemiseen.

      Kävimme suihkussa, ja puin päälleni. Eki kyseli mitä olin nyt sitten tästä kokemuksesta tykännyt. Sanoin että hyvälle tuntui. Ekikin kehui että vaikutin mukavalta kaverilta ja kanssani oli helppo olla. Sovimme että voimme ottaa uusiksi kun siltä tuntuu. Töihin päästyäni aloin jo haaveilla siitä seuraavasta kerrasta...

      • Hyvin-kirjoitettu

        Hyvä tarina. Saattaisi olla ihan tottakin. Kiitokset kirjoittajalle.


    • Vanhempiopetetti

      Kiva tarina ja aika realistinenkin. Vähän niinkuin minullekin kävi, kun halut alkoivat hyrräämään muijan ollessa jatkuvasti tyttöjen kanssa risteilyillä. Vähän kerrassaan etenimme erään nettitutun kanssa aina tapaamiseen saakka. Siitä lähtien olen ollut ahkera vieras uuden ystäväni luona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe