Koskenkylän kriminaali

Huolestunutameeba

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004882078.html

Uutisen mukaan kauppakeskus Sello on tyhjennetty Espoossa. Mieleen tuli heti rikollinen Ibrahim Schupolli, joka 11 vuotta sitten ammuskeli samaisen kauppakeskuksen Prismassa. Rikollisesta taustastaan huolimatta häntä ei oltu saatu karkoitetuksi ja lopputulos oli verinen. Meillä Koskenkylässä on kuulemma eräs 9 vuotta täällä asunut Pizzerian omistajaksi itseään kutsuva henkilö, jolla on aivan hirvittävä rikollinen tausta. Sieltä löytyy parisuhdeväkivaltaa ja lähestymiskieltoja ja paljon muutakin, mikä muistuttaa Ibrahim Schupollista. Ja ties mitä muuta, mistä mies ei itse kerro ja mistä maahanmuuttoviranomaiset eivät vaitiolovelvollisuuksiensa takia saa puhua. Tälle pizzerian omistajaksi itseään kutsuvalle henkilölle on annettu karkotuspäätös, mutta siitä huolimatta Porvoolaiset anarkistit järjestivät mielenosoituksen tämän vaarallisen rikollisen karkotuksen estämiseksi. Nyt mietityttää, saadaanko hänet pois maasta ennen kuin jotain tällaista hirveää sattuu?

20

1792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päivitystä

      http://www.uusimaa.fi/artikkeli/463752-koskenkylalaisperhe-elaa-nyt-jannityksessa-rikan-akram-ei-lahde-ilman-taistelua

      Uusimaassa oli juttu, jossa kerrotaan ettei tämäkään aio lähteä ilman taistelua. Taisteluhan on luonnollista entiselle Peshmerga-sotilaalle. Lapin sota joudutaan varmaan käymään uudestaan, että saadaan kaikki laittomasti maassa oleskelevat ulkomaalaiset ulos maasta. Nämä eivät nyt selvästi ymmärrä että taistelu lumen ja pakkasen keskellä on hieman haastavampaa kuin hiekka-aavikolla, näissä oloissa meille ei pärjänneet venäläisetkään. Joten turha uhota taistelulla.

    • PirkkoViinamies

      Aika paljon virheellistä tietoa annettiin tästäkin tapauksesta. Väitettiin pizzerian omistajaksi. Ei ole sellainen, sillä turvapaikanhakija ei voi perustaa yritystä. Pizzeria on hänen vaimonsa, tämän asian tarkistivat Oululaiset Junes Lokka ja Tiina Wiik puidessaan tätä asiaa. Todennäköisesti hän työskentelee vaimonsa pizzeriassa nostaen palkkansa pimeästi ja kukapa tietää vaikka nostaisi vastaanottorahaa tai muuta etuutta samanaikaisesti. Jos olette töissä virastossa, niin tarkastakaa tämä asia. En väitä, että mies tekisi pimeästi töitä vaimonsa pizzeriassa ja nostaisi samaan aikaan sosiaalietuuksia, mutta väitän, että kaverin rikostaustalla tämä on täysin mahdollista. Verovirasto selvittää asian.

      Ja sitten tämä tapaus yleensäkin. Miettikäähän nyt Porvoolaiset, miten voi olla mahdollista, että mies on täysin ilman perusteita oleskellut 9 VUOTTA maassamme ilman turvapaikkaa? Tämä on mahdollista kun vain valittaa kielteisistä päätöksistä. Onko nyt joku vialla, jos järjestelmämme elättää rikollista maahanmuuttajaa 9 vuotta, ennen kuin selviää ettei perusteita massa ololle ole. Ja taas valitetaan veronmaksajien rahoilla ja taas ollaan pari vuotta lisää täällä yhteiskunnan elätettävänä. Ei mitään järkeä tässä nykysysteemissä. Irakin sota päättyi 2011 ja Irak on luokiteltu useiden maiden arvioissa turvalliseksi maaksi, myös Suomi pitää maata turvallisena. Sinne vain pizzoja paistelemaan, turha täällä on perusteetta notkua.

      • Anonyymi

        Useat pizzamiehet nostaa palkkansa pimeästi,esittävät opiskelijaa ja saavat opintolainaa ym. Kotouttamistädit auliisti auttaa kela asioissa ja varmaan muissakin. Sitten nämä kähnii lapsia !


    • Katelkaavideoita

      Eilen joukko näitä paperittomia oli suvakkilauman kanssa osoittamassa mieltään Tampereella, olikohan hänkin mukana? Hauskaa oli katsella videolta, kun marssin loppuvaiheilla lauman saapuessa joulutorin kohdalle oli vastassa jokunen suomalainen, jotka kertoivat hieman totuuksia. Nämä laittomasti maassa olevat eivät sitä sietäneet ja meinasivat käydä päälle. Suvakeilla oli tosi kauhea työ saada pidettyä ne erillään suomalaisista, joutuivat ottamaan toisiaan kädestä kiinni ja muodostamaan ihmisketjun väliin, etteivät nämä kuumakallet pääse tappamaan kriittisesti heihin suhtautuvia suomalaisia. Meteli oli valtava, suvakit kiljuivat ihan hysteerisinä. Kyllä vahvistui taas se tunne, että nämä tosiaan ovat vaarallisia ja on saatava kaikki pois maasta.

    • Anar-nisti

      Jokos tästä Rikan Jameel Akramista päästiin eroon?

      • Anonyymi

        Asuu hesassa,facebookissa jollain nanakali nimellä ja vaimo tykkää sydämellä hänen kuvista.


    • Vieras123

      Ei ole lähtenyt mihinkään. Nyt on saanut tuomion lapsen hyväksikäytöksestä ja tulee istumaan 2vuotta 4kuukautta vankilassa.

      • KäsittämätöntäJulmuutta

        Lukekaa Uusimaa-lehdestä.


      • Anonyymi

        Vieläkö muija otti takas??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö muija otti takas??

        Kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieläkö muija otti takas??

        Maasta karkotettava molemmat ja heti.


    • påghn

      Onko tämä pedofiili sama tyyppi, jonka karkotusta vastustivat Loviisan kunnallispomot. Häpeäisivät typerykset, jos vastustivat. Pedofilia on seksuaalirikoksista iljettävintä.

      • Jaahasta

        Olispa hyvä kaivaa se nimilista nyt esiin, niin tietää, että ketä ei ainakaan äänestä seuraavissa vaaleissa.


    • Ukkopella

      Adressi nimineen löytyy netistä.

      • kuukkelikuu

        Ja niin moderointi odotetusti poisti linkin kyseiseen adressiin. Että ei teidän nyt auta muu kuin googlata: "adressit antakaa isani jaada suomeen"

        Viestin poistoa odotellen...


    • Anonyymi

      Nyt on, kuulemma, potkittu maasta ulos saasta. Pedofiili (8-vuotiaaseen lapseen sekaantunut ja tätä jatkui vuosia), törkeitä pahoinpitelyitä, törkeitä ylinopeuksia, törkeitä liikenteenvaarantamisia, yritti salakuljettaa väärillä papereilla porukkaa Ruotsin-laivalla Suomeen jne. jne. jne.

    • Anonyymi

      Piti myös 2000-luvulla Loviisassa asuessaan tyttöystäväänsä ikään kuin vankina kotonaan, joka ei saanut sieltä poistua parveketta pidemmälle.

      Voi suvakkiparkoja, jotka pitivät mielenosoituksia Koskenkyllässä... Tiesin jo tuolloin kaikenlaista kivaa tuosta pizzapojasta. Sitten tulikin suuren yleisön tietoon nämä törkeät pedofiliatapaukset...

    • Anonyymi

      Onko tämä ollu joku entinen porvoon poliisi, joka on jatkanut rikoksia myös poliisiuran jälkeen?

    • Anonyymi

      Taitaa kaikki akramit olla lapseensekaantujia..

    • Anonyymi

      Varokaa naiset lirkuttavia nappisilmämuslimeja... Alussa kyllä tulee lahjoja ja sydänsuklaarasioita...

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe