philips on susi jo syntyessään

EUpakottaakest

Philips vhs-turbo drive on tehtaan nilkki. Voimansiirron ns. matoruuvin muoviratas on kiinnitetty liimaamalla.
Pettää varmasti. Eli philips on tehtaalta lähtien susi! philipsin cd-lukupää on tehty muovista. Ei saa puhdistaa zippo-bensalla. Whirlpool-jääkaappissa termostaatti joko liian lämpimällä tai liian kylmällä. Mahdoton säätää sopivalle. Whirlpool mikro: takeltelee käynnistyksessä!
Whirlpool-keraaminen liesi: välit yli 80 asteisia. Whirlpool-pesukone:
jättää pyykin likaiseksi (kuluttaja-lehti)
Eläkee Jumalauta ostako mitään philipsiä/whirlpoolia!

6

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka_nyt_laatua_ostaa

      Philips keskittyy nykyisin valaisimiin ja terveydenhuollon laitteisiin. Ääni- ja videopuoli on myyty vuosia sitten Funaille, joka jatkaa nimen käyttöä vielä muutamia vuosia. Tv-valmistus on jo kaupattu eteenpäin hongkongilaisen TPV:n kanssa perustetulle yritykselle. Kodinkoneet on Philips myynyt lähes 30 vuotta sitten Whirlpoolille, joka on ostanut muitakin eurooppalaisia laitevalmistajia tavaramerkkeineen.

      Tavaramerkeistä ei paljoa voi päätellä esim. suomalaisuudesta. Tuttava osti "kotimaisen" Rosenlew -lieden. Kun takuita jouduttiin selvittämään, niin se oli myyjän mukaan koottu suomalaisista (?) osista Romaniassa. Rosenlew kuuluu nyt ruotsalaiseen Electrolux -konserniin. Finluxin ja Saloran tuotemerkit myytiin Turkkiin, jonne oli jo aikaisemmin myyty joukko saksalaisia tuotemerkkejä, kuten Grundig ja Telefunken. Tunnetun brändin nimellä luodaan usein virheellinen kuva hyvästä laadusta, joka oli tärkeää silloin kun brändi vuosia sitten tehtiin tunnetuksi suurella vaivalla.

      Nyt näyttää siltä, että Romania on tällä hetkellä työn halpuuttamisessa ykkönen ja laitevalmistuksia siirretään kilpaa sinne. Samsung ja monet muut firmat siirtävät laitevalmistusta Vietnamiin, koska siellä työvoiman kustannus on halvinta tällä hetkellä ja yritysverotus on kevyttä. Suomi on näissä KIKY -jutuissa tippumassa kyydistä, sillä kansainvälisillä markkinoilla halpuuttaminen on nro 1. Laadulla ei nykyisin ole niin väliä, sillä tili tehdään suurella valmistusmäärällä.

    • Usko.sinä.vain

      Jo Suuri Johtaja Josif Vissarianovitsh Tsugasvili alias Stalin sen tiesi: Vain määrä on tärkeää, laadulla ei mitään väliä.
      Nyt se on muuallakin huomattu. Sata vuotta myöhemmin...

      1963 kävimme luokkaretkellä Nokialla. Siellä otettiin muoteista vasta vulkanoituja henkilöauton renkaita. Niissä oli teksti: Avon Made in Ireland. Työelämässä tehtiin silloisella Pekemalla kaasusta muovia. Pakattiin Pekeman, Esson, Shellin, USI Europen ym säkkeihin. Ja kaukoitään täysin blankkoihin.
      Sittemmin näitä väärennöksiä on tullut kasapäin vastaan. Nytkin minulla on Romaniassa tehty Rosenlew -liesi, Italiassa tehty UPO pesukone, autossa Puolassa tehdyt istuinpäälliset joitten pahvietiketissä luki Made in Finland, Japanissa tehty tietokoneen monitori jossa teksti Nokia ym. Nissenin kalliit merkkikehykset tehdään parilla eurolla Taiwanissa just sillä tekstillä millä tilataan. Saloran videonauhurissa oli takana teksti Mitsubishi Japan... Niin että usko sinä vain mitä haluat. Kaikkea tavaraa saa ihan sillä tekstillä millä ostaja tilaa, kunhan määrä ja hinta ovat kohdallaan. Ja sitä laatua mitä tilaa.

    • suunniteltujapan

      Sony ja panasonic ei ole rikkoutunut kertaakaan

    • sevaantoimiiaina

      Meillä on UPO pyykkilauta 1952 vuodelta, toimii aina vaan, joskus vaihdetaan uusi aaltopelli ja puiset tukirakenteet.

      • upo_linko

        Upo linko vuodelta n. 1970 ja linkoaa edelleen


    • Ihanmikätahansamuu

      "Sony ja panasonic ei ole rikkoutunut kertaakaan "

      Panasonic-kelloradioni toimii hyvin, vaikka ikää on kertynyt. Vajaan vuoden ikäinen 55-tuumainen Sony UHD-älytelkkuni sen sijaan oli viallinen jo tehtaalta lähtiessään. Tarkoitus on, että ostaja testailee ja kokeilee laitetta ja raportoi Sonylle vioista, joita sitten korjaillaan päivityksillä hissukseen. Kahdeksan päivitystä on tullut, ja nyt tv toimii lähes oikein.

      Tv.n merkkivalo alkoi toukokuussa syttyä yön aikana, vaikka ruutu pysyi mustana. Sen jälkeen mikään kaukosäätimen toiminta ei mennyt perille. Sony lähetti tv:n huoltoon, jossa sille ei tehty mitään kahden viikon aikana. Laite palautettiin, ja sanottiin, että Sony tietää ongelman ja valmistelee siihen päivityskorjausta. Vasen käsi ei Sonylla tiedä, mitä oikea tekee.

      Alusta alkaen kaukosäätimen vasemmalle valintaa siirtävä navinäppäin joskus toimi, joskus sitä piti painaa kymmenen kertaa. Maaliskuussa Sonyn asiakaspalvelu kertoi, että ongelmaan on tulossa korjaus, mutta ajankohdasta ei ollut tietoa. Nyt lokakuussa korjaus lopulta tuli.

      Sonyn näppäimiä ei pidä painella turhan vikkelään tahtiin. Laite jumiutuu ja ilmoittaa vain "Odota". Kaikki toimintahäiriöt korjataan irrottamalla pistotulppa pistorasiasta viideksi minuutiksi. Tv:n virta pyydetään katkaisemaan, jos se on pitkään käyttämättä. Katkaisijaa ei kuitenkaan ole, joten on ryömittävä lattialla pistorasian luo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      255
      2373
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1579
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      136
      1354
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1214
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe