Perhe ja sosiaalipolitiikka

Vihalintu

Kun sosiaalipolitiikka toimii, niin myös yhteiskunta.

(Art Pouta Facebook pohdintoja)

Etelä on kundaliinia, femoa, vanhaa sielua. Pohjoinen on järkeä, miestä, nuorta sielua.
On tutkuttu, että mies on naisesta, eikä nainen miehestä. Että mies katoaa maapallolta pitkän ajan kuluttua ja naisesta tulee jälleen hermofrodiitti. Tämä pointti on tärkeä, jotta ymmärrettäisiin heti alkuun miehen, homon roolia ja sen kautta lasten hoitoa. Myös että onko ihminen henkinen olento, on elintärkeä kysymys, koska tekniikka, logiikka jo nimensä perusteella kohdistuu vain teknisiin laitteisiin, eikä se kattaa koko maailmaa. Myöntämällä jumalan olemassaoloa, osaamme ymmärtää perheen politiikkaa kokonaisvaltaisesti, ottaa oikeita päätöksiä, emmekä kangistu kapeaan logiikkaan, joka johtaa huostaanottoon.

Matriarkaatti vaihtui aikojen saatossa Patriarkaattiin.
Fysiikassa todistettu (Encyclopedia Britannica), että yksi kierros, mitä Aurinkokunta matkustaa, kestää n. 21 000. Silloin tapahtuu suurempi Armageddon. (nimi tulee paikkakunnasta Lähi-idässä, jossa käytiin veristä taistelua). Pienempia eklipseja tapahtuu 5 000 vuoden jaksoissa. 2012 vuosi on yksi vaihdevuosista.

Intiassa Kali Yuga vaihtuu Satja Yugaan.

Lännessä intuitiiviset Kalat vaihtuvat älylliseen Vesimieheen. (Wikipedia, Horoskooppi, ym.)

Ei ole tietä takaisinpäin. Turhaa on odottaa menneitä.
Pehmeät arvot kuten Rapu, Kalat, Skorpioni, Härkä eivät ole enää suosiossa kuten Kalojen kautena. Vesimies on ilman merkki. Vesimiehen kavereita ovat Oinas, Jousimies, aktiivisia tulen merkkeja.

Pitää olla toimivaa sosiaaliapupolitiikkaa, jotta Pehmeät arvot säilyisivät kuten kansalaispalkkaa, vanhemmille täyttä palkkaa, koska kotivanhempi on ammatti ja työ, josta ihmiskunta hyötyy kun kasvatetaan onnellisia lapsia. Taiteilijoille kuukausipalkkaa ja taidetyötä, vammaisillekin jotakin (..). Pitää olla valitsemisen oikeutta, että yksilö valitsisi mitä tahtoo. Lisäksi perheen suojaa, lasten koskemattomuuttaa myös valtion virkamiehiä ja ylempiarvoisia vastaan.

Perhe on perusyksikkö. Lapsi kasvaa pienemmästä isompaan. Ei saa häritä kehitystä. Horoskooppi kertoo lapsen ja vanhemman suhteesta, mitä se on ja kuinka hoidetaan.

Voi harkita mitä olisi Perheyhteiskunta, ettei perhe hajoaisi vapauteen, jota yhteiskunta tarjoaa.

Onko avioliitto sopimusta, että sovitaan säännöistä ennakkoon kuten että "kun lapsi on 18 v. niin silloin voivat vanhemmat erota?".

Suomesta on puhuttu, että se olisi menevää, nopeata Jousimiestä. (Olettamusta voi tarkistaa). Jousimies ei ole kovin perheellinen, mutta kilpailullinen, menestyjä. Yhteiskunnassa muutenkin näyttää, että pärjäävät Kovat horoskooppiarvot, jotka käyttävät keinoja kaihtamatta ajajakseen etuaan.

Naiset ovat kasvamassa yhteiskunnan yläportaisiin. Korkeakoulutus leviää Etelään ja Femme nais liike voimistuu. Suomi yksin ei osaa määrittää sosiaalipolitiikkaa. Mukana on maahanmuttoa, joka Suomessa on n. alle 50 vuotta vanhaa, jos ei oteta lukuun Romaaneja, jotka asettuivat Suomeen yli 400 v. sitten. Ruotsalaiset ovat kantaväestöä, jotka muuttivat 1000 luvulla rannikkolle. Tataarit ovat pieni vähimmistö ja tsaarin venäläiset. Evakot ovat Karjalan suomalaisia eli paikallisia. Näin modernit maahanmuuttajat, jotka saapuivat kaukomaista tulivat 1970 luvulla tähän päivään asti. Vertailuksi voi ottaa USA, moderni sulatusuuni maa alk. 1600 l. Englanti aloitti n 1700-1800 luvuilla. Paikallinen maahanmuutto on riittämätön vertailuksi kuten Venäjällä on alueen sekoituksia.

Naiskysymys on tärkeä, jotta osattaisiin rakentaa Rainbow yhteiskuntaa, jossa on Ikä, Rotu, Sukupuoli ja Yhteiskunta asema otettu huomioon Demokraattisesti.

Demokratia, uskon, on Universaalista. Diktatuuri on pitkittynyt Demokratia, koska Maailmankaikkeudessa energiat ympäri. Teorian mukaan jokainen saa osansa aikanaan.

Nykyisin mies ei tunne perhee ja naissosialismin saloja. Mies on 1800 luvusta asti ollut täysin työllistettu logiikan, tekniikan ja tieteen saroilla. Lapset ovat käyneet monessa sukupolvessa lasten tarhaa, eivätkä kasvaneet kotona. Näin ihmisiltä puuttuu luonnollista taitoa, tietoa, että mitä on perhe, synnytys, rakkaus, lähimmäisen rakkaus (jota Jeesus tuli opettamaan) ja kuinka perhettä hoidetaan, kuinka ollaan yhdessä. Tiede asettaa rajoja kanssakymiselle ja vie perheen hoitoa avaruuteen, jonka jälkeen ei voi sanoa, minkälainen perheen hoidosta tulee.

Marianis kirjoittaa, että maapallolla, jota kutsutaan Maa Äidiksi eli feministiseksi voimaksi, jossa elää Homo Sapience, mikä kertoo, että ihmiset ovat sittenkin yhdenvertaisia, niin maapallolla elää samaan aikaan kolmas rotu (Australian aboriginaalit) ja kuudes rotu, joka syntyy pikku hiljaa lisää. He ovat pohjoisen alueen asukkaat ja aasialaiset. Kulttuuriperintö puhuu Indigo lapsita, jotka alkoivat syntyä 1960 luvulla lähtien. Heillä on erilainen DNA kuin edeltäjillä. Ihmiskunta on uudistumassa.

On puhuttu Nibirusta, planeetasta, joka lähestyy Maata

11

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Tiede olisi aistunut säteilyä Pluton takana. On arvioitu, että vuoteen syntyy 13 Zodiak Käärme merkki ja nykyisen horoskoopin arvot tulevat vähäsen muuttumaan. Toisten merkkien kohdalla enemmänkin. Suomeksi on julkaistu kirja. Tästä voimme päätellä, että yhteiskunnallinen sekasorto on ajan kuvaa. Muutos on perustavan laatuinen. Veeda ja Maya kirjallisuus on puhunut, etteivät lapset tulee tuntemaan vanhempinsa. Maailman ennustuksista YouTubesta saamme kuvaa, että Tokio, Istanbul, New York ovat luonnon mullistusten tiellä. Kaupungit tarkoittavat horoskoopissa kotia.

      Mies joka ei ole hoitanut kotia, hän ei osaa ymmärtää perheen tarpeita. Sellaisen miehen ei pidä hoitaa perhepolitiikkaa, ennen kuin ei synnytä ja hoida omia lapsia.

      Näyttää, että naisille on vaikeata antaa lapsia miehelle hoitaa. Kummiskin nainen ei hoida itse ja antaa lapsia lasten tarhaan. Osa miehistä, erityisesti Pehmeä arvoiset ovat toimettomia. Voi olla että miesten lasten hoito on ratkaistavissa poliittisesti, sillä luonnossa ei ole sääntöä, etteikö mies hoitaisi perhettä.

      Seksuaalikysymys on Tabu koko maailmassa. Aikuinen ei harrasta seksiä lasten kanssa. Sen ymmärtää jokainen. Naisella voi olla piilevää pelkoa miehen päällekäymisestä tai homoudesta.

      En näe, että maailmassa olisi estettä, joka lopettaisi pedofelian, koska jokainen on vapaa toimimaan, eikä toisia voi estää. Moraalikysymys on totta maapallolla, jossa olemme kehollisia. Emme kestä petofiliaa, emmekä haluaa sitä. Aineettomassa maailmassa sielut voivat kulkea toistensa ylitse, voivat yhtyä vapaasti, koska aineettomassa maailmassa ei ole kehon rajoja. Toiset kysymykset voivat olla olemattomia henkisessä maailmassa. (Sielujen Matka, Michael Newton). Maapallolla pidämme moraalista kiinni, emme luovu siitä.

      Kysyn, että salliiko aikakausi kotivanhempaa? Onko naisen kotiisän pelko kulttuurin tuotetta? Miten voi oppia takaisin Eedemin kaltaiseen alastomaan viattomuuteen.

      Yhteiskunta häiriintyy kun tulee vieraita. Syntyy liikehdintää ja se synnyttää kitkaa. Maahanmuutto tuo kitkaa kokonaisvaltaisesti, koska ihmiset ovat erilaisia. Pitää kysyä USA:ta selittämään sulatusuunikäytäntöjä, että saamme ymmärrettyä, että miten maahanmuutto asettuu yhteiskuntarauhaan.

      Afrikkalaisella on pakkoa naiseen, koska aineenvaihduta on nopea ja afrikkalaisen voi pakkopäissään raiskata naisen. Etelämaalainen aikuistuu nopeammin kuin pohjoismaalainen, jossa esimerkiksi mies voi olla kypsä vasta yli 30 vuotiaana.

      Kultuurievolutiivisesti ihminen syntyi Etiopiassa ja levisi Aasiasta Latinalaiseen Amerikkaan. Maapallo käy nyt magneettinapojan liikehdintää, joka sulattaa napoja, aiheuttaa vedenpaisumuksia, mannerlaattojen liikkeitä ja kataklysmeja, joka aiheuttaa maahanmuuttoa. Sosiaalipolitiikkaa on mietittävää uudestaan, jotta Rauha säilyisi. Teknologia auttaa rauhan säilyttämisessä.

      Islamin symboli on kuusirpi eli nuori neiti. Onko Muslimeilla jotakin teoriaa kuinka perhepolitiikkaa hoidettaisiin? Koraanissa on yhden vaimon ehdotus, mutta neljä vaimoa on maksimi. Ennen vanhaan jos mies sai orjansa raskaaksi, niin sekään ei ollut rangaistavissa.

      Nainen on päätä miestä lyhyempi. Luonto on tehnyt, että mies ajattelee pidempään. Iso aivo sallii abstraktia ajattelua. Naisen rooli on synnyttää lapsia. Ihmisen roolijako on sellainen. Naisen tietoisuus on matalammalla kuin miehen. Nainen on intuitiivisempi. Ei pidä olettaa, että mies kohtaa naista kanssakäymisessä, koska molemmilla on erilainen tarkoitusperä. Nuorilla on pyrkimystä tasa-arvoon. Kun nuori pitkittää lasten tekoa, parien muodostusta, niin häneltä puuttuu täysin luonnollista ymmärrystä elämän kulusta. Nuori sairastuu fyysisesti ja psyykkisesti. Hän putoaa kärryltä, vaikka itse ei tunnista sellaisen, riippuen kasvatuksesta ja horoskoopista. Somaleilla on kahta käytäntöä, että toisia avustetaan avioliiton perustamisessa ja toiset valitsevat kumppaninsa itse. Toisille kuherrusaika voi kestää. He eivät rakastu hetkessä, mutta vasta kun oppivat luottamaan. Kun he eivät itsenäisinä onnistu luomaan parisuhdetta, niin he voivat kärsiä. Siitä voi kärsiä koko perhe. Maahanmuutto tuo omia vaikeuksia perien muodostukseen ja se, että omatkaan vanhemmat ole kasvaneet perheelliseen traditioon. Moni perhe on eronut. Voi puhua perhekriisistä, joka voi paheta, ellei ymmäretä ajoissa, mitä tapahtuu. Pohjoisessa on omat käytäntönsä, ettei ymmärretä perheen hoidosta kaikkea. Suomessa on individualismia. Islam työntyy EU:hun ja toivon, että tuo lisää tietoa Länteen perheen hoidosta, sosiaalipolitiikasta.

      Juutalaiset ovat saattaneet tuoda joitakin käytäntöjä jo nyt. Jeesus Kristus traditiossa puhumme yhdestä vaimosta. Muhammad n. 600 j.k.r puhui yhdestä jumalasta kanssa, mutta hänellä oli monia vaimoja ja monia lapsia. Etelämaiden ymmärrys perheen hoidosta on erilainen.

      Horoskooppi puhuu selkeästi mitkä zodiakit sopivat toisilleen.


      Mielestäni kun annetaan lapsia lasten tarhaan, niin se on ensi askel avioeroon.

    • vihalintu

      ("mielestäni kun...avioeroon" lause on väärässä paikassa.)

      Horoskooppi puhuu selkeästi mitkä zodiakit sopivat toisilleen. Yhdellä zodiakilla on 4 vaihtoehtoa. 3-4 luku näyttää olevan Metafyysinen luku. Maapallo on 3:s ja Kuu on 4:s.

      Epäilen kaukaa katsottuna, koska en ole käynyt Suomen rajojen ulkopuolella paljoakaan, koska työttömänä taiteilijana Työvoimatoimisto ei päästä minua ulkomaille ja valtiolla ei ole riittäviä elinehtoja taiteilijan ammattille, niin epäilen, että erilaisissa maissa voi Horoskooppiin perustuva naimakauppa saada maalle tyypillisiä piirteitä.

      Muslimit pitävät vastakohtaisuuksista kuten vihreän ja punaisen räikeät erot. Oletan vain asioita, enkä tiedä, siksi pitää kysyä siis suoraan Imaameilta. Kerron havaintoni, pohdintoni, koska kuka muu tekee samoin? Muslimeilla Oinas ja Rapu voivat siis olla suhteessa. Horoskoopissa kyseiset ovat pahimmat viholliset. Onko Intiassa harmonian pyrkimystä, että Rapu menee naimisiin Kalojen, Skorpionin ja Härkien kanssa? Silloin ihmisestä tulee syvää, looginen siinä elementissä, missä on. Ravusta tulee erittäin intuitiivinen, rauhallinen. Muslimien vastakohtaisuus taas tekee ihmisestä irrallisen, epäloogisen, ennalta vaikeasti arvioitavan. Ihminen voi olla sotaisa, omituinen. Intialaisilla on yleisesti katsottuna syviä silmäpusseja, aika monella. Se puhuisi Lännessä stressistä kun ihminen on huono sietämään stressiä. Se voi johtua syvistä perhesiteistä, jotka muotoutuivat aikojen saatossa. Muslimeilla energisyytensä takia, on helpompaa liikkua paikalta ja on ennustettu 2016-2018(9) vuosille Muslimien vyöryä Eu:hun (Pyhä Cosmo Kreikkalainen 1700 luvulta)

      Kulttuurien tunteminen kaukaa on mahdotonta, mutta joten kuten pitää saada selkoa, jottei faktat jää pinnalliseksi ja jostakin on aloitettavaa. Yhteiskunnallisesti pitää järjestää dialogeja asiasta.

      Suomessa mielestäni ei ole avioliittopakkoa tai edes kovin ohjattua avioliittoa. Supoilla voi olla kandidaatteja, mutta lapsilla on vahvaa valitsemisen oikeutta. Suomessa on vapautta tulla ja mennä avioliitosta avioliittoon, eikä lapsia tarvitse hoitaa itse. Suomi on nuori Neiti, maa, jonka on arvioitava sosiaalipolitiikkansa uudelleen. Yhteiskuntaan syntyy paineita kun ihmiset ovat avioerojen jälkeen onnettomia tai kadottavat lapsia.

      Perhe kysymys linkittyy naiskysymykseen. Mies on huonompi sosiaalitekijä, mutta naisella on tietoa. Osaako nainen kertoa tietonsa, että muutosta syntyy? Jos osaa, niin pitää antaa naiselle "Puolet valtakunnasta" kuten saduissa kerrotaan, jotta nainen järjestäisi perhettä uudelleen. Nainen voi myös luonnostaan Pehmeä arvoisena tasaannuttaa Kosmisen astrovaihdoksen aikana tapahtuvaa miehen yliloogista olemusta, joka pahemmassa tapauksessa johtaa yhteiskunnan tuhoon, ettei mies osaa ymmärtää muuta kuin tekniikkaa, tieteitä. Esimerkkinä se, että insinööri ei saa naista, avioituu pitkälle yli 30 v, on huono humanisti, naisen ymmärtäjä ym. Looginen mieli on uusi Aquariuksen mentaliteetti, jota on hyväksyttävä ihmisyyteen. Pitää ymmärtää sellainen mentaliteetti ja löytää perheelle muodon. Näkyy jo nyt liikehdintä, että Vesimies olisi kiinnostunut Ravusta myös avioliiton mielessä, koska molemmilla on sitä, mitä toisella ei ole. Horoskoopissa he eivät sovi toisilleen, mutta yhteiskunnallisesti Vesimies tutkii, mitkä ovat perheen arvot.

      Nainen ei puhuu suoraan. Nainen puhuu suoraan harvemmin. Jos nainen puhuu, niin nainen ei toista kovin usein samaa, vaan pelaa miestä ympäri. Naiselle valehtelu on arkinomaisempaa, nautinnollisempaa kuin miehelle. Miehen pitää tunnistaa naisen mentaliteettiä ajoissa ja olla suistumatta naisen pauloihin, mikä on vaikeata. Perusmiestä on sitä, että puhuu suoraan kun on asiaa ja on hiljaa kuin ei ole asiaa. Silloin nainen tietää tasan tarkan, mitä mies tahtoo, eikä turhaa juoksua synny, josta ympäristö vahingoittuu.

      Työympäristö jossa on miehiä ja naisia synnyttää vauhtihurmaa, koska ruumiintoiminnot nopeutuvat. Islam on erottanut, "suojanut" naisia yhteiskunnallisesti. Mutta Islam muuttuu myös. Kummiskin toiset totuudet tulevat olemaan hyödyksi, koska Islam eli ne, eli läpikävi. Länsi ei ole vielä ja etsii tietä kohti ymmärrystä. Totuutta pitää sovittaa uudelleen yhteiseen käyttöön. Turha liikehdintä, joka syntyy nais ja mies yhdessäolosta voi synnyttää avioeroja, huostaanottoja, kuoleman tapauksia. Itse Skandinavialaisena näen hyödyn naisen ja miehen jokapäiväisessä kanssakäymisessä. Uskon siis naiseen, vaikka kärsin ajoittain. Ongelmia syntyy jos ryhmän jäsen on lapseton ryhmässä, jossa kaikilla on lapsia, jos jäsen on liian vanha, ryhmässä jossa on nuoria; jos ryhmässä on liian paljon miehiä ja vähän naisia tai toisinpäin tai ryhmässä on lapsia. Jälleen kerran henkeä määrävät neljä arvoa: ikä, rotu, sukupuoli, yhteiskunta asema.

      Jokaisella ihmisellä on oikeus Rakkauteen. Lapsella on oikeus vanhempiinsa. Kaikissa kulttuureissa nainen on hoitanut kotia. Lännessä on ennemmän Ydinperhemallia. Kuitenkin lapsia

      • vihalintu

        Nejän arvon viidenneksi syntyy bittien viidakko, jossa skypessa tapaa ihmisiä eri puolin maailmaa. Fyysisesti he ovat tietyssä erilaisessa paikassa kuin itse, niin pä kanssakäymisessä pitää osata arvioida maan elinoloja, aikaa, säätä, yhteiskuntapahtumia, maasäteilyäkin, ym. Viiden ulottuvuus on siksi älyllisempää, perustuu opiskeltuun tietoon ja tiedon hallintaan.


    • vihalintu

      on hoidettu koko suvun voimin. Suomessa sukuhoito ei toteudu, lapsi jää yksin. Toisaalta länsimaalainen on vapaampi tulemaan ja menemään, on siis individualisti. Lännen siteet eivät ole mitään etelämaiden perhesiteiden verrattuna. Lännessä helposti käy niin, että jää ainoaksi perheen jäseneksi. Se synnyttää ihmisissä tiettyä mentaliteettiä, joka johtaa yhteiskuntaa. Suomessa kukaan ei välitä toisistaan ja on pakkoa valtion ohjatulle sosiaalitoimistolle. Ottaako sosiaalitoimisto avioliittoparien etsijän roolia? Ja muita perheeseen kuuluvia tehtäviä. Toistaiseksi naiset ostavat ruokaa kaupassa, sairaalasta saavat palveluja, lapsia hoitaa lasten tarha ym. Perhettä hoitavat siis täysin vierat ihmiset. Biologisesti asia on mahdoton. Lapset ja aikuiset voivat kärsiä. He eivät opi samalla tavalla kuin Kalojen kautena. He joutuvat ajattelemaan suhteita järjellään, ilman rakkautta. Tunteita ajatellaan, eikä niitä eletään. Ennen suhteita ei epäilty. Oma isä oli isä ja piste. Äiti oli äiti ja piste. Perheen jäsenet elivät suhteissa ja olivat tyytyväisiä. He tunsivat Rakkautta, sillä tiesivät, että Isä rakastaa lasta ja Äiti. Vanhemmat välittivät lapsestaan. Nykyisin perhettä ei ole pakko hoitaa. Jo vauva iästä asti lapset kasvavat erillään. Huostaanottopolitiikka on valveutunutta ja valtio tukee lasten suojelua. Valtio voi erottaa lapsia ja vanhempia. Samassa biologinen symbioosi rikkoontuu. Symbioosi rakentuu jo silloin kun vauva on äidin mahassa. Symbioosi kestää läpi elämän, vaikka Carlos Castanedan kirjassa on osoitettu metodi kuinka sulkea lapsen ja vanhemman välistä näkymätöntä sidettä. Don Juan Matus noita puhui, että perheellisella on vatsan seudulla mustia läiskiä kuin haavoja, joista lapsi saa energiaa vanhemmiltaan. Se on henkistä tietoa symbioosista. Fyysinen vastine on napanuora, jota leikataan aivan liian varhain kun se vielä voisi sykkiä lapsella ja lapsi voi saada tärkeitä viimeisiä ravinteita. Oikeastaan Istukka YouTube videoiden perusteella irtoaa itsestään, mutta sitä pitää puhdistaa, ettei se haisee, mätänee. Yhteiskunnassa ei ole sairaalapalveluissa mitään arvonantoa sille, että vanhempia kuunnellaan ja perheen toivomuksia toteutetaan. Uskon että naisvaltaisessa sosialismissa nainen kasvattaa tietoutta perheeseen liittyvissä asioissa tieteellisesti ja välittää tietoa yhteiskuntaan käyttöön. Vesimies on vasta alullaan, niin joudumme hapuilemaan käytännöissä. Synnytyssairaalat ovat lopetuksella uhattuja ja lääketieteellinen synnytys jyrää luonnollista synnytystä.

      Horoskoopissa Pehmeä arvoiset merkit eivät tarvitsee koulupakkoa, josta he eivät selviää, vaan sairastuvat mielisairauksiin. Ymmärtääkö yhteiskunta antaa Pehmeäarvoisille zodiakeille tukea siten, että he voivat olla käymättö kouluja kun niin tahtovat, siis hyväksyä julkisesti asiaa, että saa olla kotona ja synnyttää lapsia niin paljon kun haluaa, muuten keho sairastuu ja mieli siitä. Toisilla on suurempi fyysinen valmius itsenäiseen perheeseen kuin toisilla järjellisillä zodiakeilla. Luonnostaan nuori perhe tarvitee tukea vanhemmiltaan, suvulta. Tätä tukea ei Suomessa ole, koska nykyinen valtion politiikka ja elämän meno ovat tuhoamassa perheitä kunnes on vaarana vain yksi yksilö perheen jäsenenä. Siinä ei ole mieltä, siksi sosiaali- ja perhepolitiikan pitää kasvaa etelää päin ja jakaa tieteen ja tekniikan saavutuksia ja saada vastapalvelukseksi humaanista ikioppia.

      Pehmeä arvoiset tarvitsevat tukea ihan arkiasioissa, vaikka ovat itsenäisiä luonnostaan. Siteet vanhempiinsa ovat vähäiset, niin nykyiset Pehmeä arvoiset eivät osaa tietää mitään perheen hoidosta ja naiset voivat jäädä keisarileikkauksen uhriksi, mistä on vaikeata selvitä eteenpäin. Lääketiede voi tuhota riittämättömyyttään nuoren naisen elämää ja lapsen saantia, mikä vielä suuremmassa määrin aiheuttaa yhteiskunnan individualisaatiota siten, että jäämme tarpeettomina yksin. Kyseessä on degradaatio, pahimmassa tapauksessa. Perheen suojelua vaikeuttaa korkeaarvoinen virkatekijä, joka poliittisin syin tuhoaa perheitä. Siksi maahanmuutto kysymys on oleellinen ja antirasistinen kamppanja. Vuonna 2016 Suomen valtio ei ollut riittävä antirasistisessa kamppanjassa kun maassa on käyty vääntöä erilaisten tiedustelupalvelujen, militanttien pyrkimyksessä. Lisäksi Suomi on materialistinen tieteellinen maa, joka ei hyväksy henkistä tietoa, joka maailmalla on suositumpaa. Suomi on pinnalinen siksi ymmärryksessä ja tarvitsee maailman apua. Toisaalta Suomi voi tarjota toimivaa yhteiskunta mallia, jossa on toimivaa perusturvaa.

      Islamissa aviopetos on rangaistavissa ja miehet seuraavat etikettisääntöjä. Suomessa kanssakäyminen on vapaata, vaikka todellisuudessa varsinkin supojen perheitä suojellaan, eikä tahdota sekoittua maahanmuuttajaan. Suomessa elää siis vahvaa nationalismia. Suomi on pieni maa, jonka vaistoa on käpertyä itseensä uhan edessä. Maahanmuuttajat voivat ajatella, että on epäreilua, että heidän naisensa ovat vapaassa kanssakäymisessä, mutta suomalaiset ovat tiukassa

    • vihalintu

      isänmaaotteessa. Kiinnostaa myös, miten virkamies rankaisee maahanmuuttajan samasta rikkeestä, mitä suomalainenkin tekisi. Maahanmuuttajalla on enemmän esteitä löytää kumppania vieraassa ympäristössä, aloittaa alusta ja sopeutua. Sen lisäksi Suomen väärät ennakkoodotukset maahanmuuttajaa kohtaan, ovat epäreiluja maahanmuuttajan mielestä. Toisia maahanmuuttolainalaisuuksia pitää tutkia amerikkalaisesta yhteiskunnasta, että ratkaisuja löytyisi. Uskon siis, että maahanmuuttoteoria etenee loogisesti, että siitä löytyy lainalaisuuksia. Esimerkiksi voi sanoa, että maa muuttuu kolmessa vuodessa, että kadottaa kulttuurin kehityksen ulkomaille muuttaessa. Neljässä vuodessa voi oppia uuden maan kielen syvällisemmin. Kymmennessä vuodessa voi asettua täydellisemmin uuteen kotimaahansa. Kummiskin edes yhden elämän aikana maahanmuuttaja ei tulee olemaan uuden kotimaan kansalaisen kaltainen. Maahanmuutto näkyy jopa kolmannessa sukupolvessa, riippuen kuinka etäinen on lähtömaa. Pitää lukea USA:n historiaa, mutta muistaa, että aika on uusi.

      Pehmeiden arvojen tuettu aikainen mahdollisuus löytää aviokumppania ja saada lapsia edesauttaa yhteiskunnan rauhaa. Luono on tehnyt niin, että he ensin synnyttävät ja sitten opiskelevat yliopistossa tai tekevät töitä. Suomessa voi olla liikaa korkeastiopiskelleita, että kukaan ei hoida duunarin työt. Maahanmuuttoa on otettu tueksi, mutta samassa lähdetty globalismin tielle. Aloitettu maahanmuutto aiheuttaa lisää maahanmuuttoa. Asioita voi nähdä kohtaloina, eikä ihmisen järjen virheinä. "Mikä on tehty, se on tarkoitettukin tapahtuvan". Luonnostaan loogisesti menee niin, että nuori ei tiedä elämässä asioita ja vanha tietää. Nykyisin vanhempia sukupolvia tahdotaan yliopistoon, koulupenkille. Se on luonnollista järjestystä, mutta toimiiko järki enää, että tulosta syntyy. Kannattaa seurata tilannetta, että onko eläkeläis insinööri perempi vaihtoehto kuin nuori insinööri? Vielä ihmisen eliniän kasvaessa. Korkeakoulutus on rikkonut iän tabuja ja nuori väittää tietävänsä enemmän kuin vanhempi henkilö. Todelisuudessa lapseton asianhoitaja ei tiedä perheen lasten hoidosta mitään, eikä saisi olla oikeutettu hoitamaan asiaa, tehdä päätöksiä tai vaikuttaa negatiivisella tavalla asian hoitoon, koska on tietämätön asiasta. Luonnostaan menee niin, että nuoren on saatavaa lapsia, jotta ihmisen luonnollinen kehitys säilyisi, eikä mentaalinen, emotionaalinen, fyysinen keho rikkoutisi. Somaleilla näyttää olevan luonnollinen järjestys kanonisoitu, vaikka sekin käy haasteita. Lännessä oletan, että jokainen sairastuu mielialahäiriöön. Salaako lääketiede tilastoja? Korkeakoulutuksella on osansa siinä, miten perhepolitiikka nähdään. Kukaan ei tahdo alistua vaan jokainen tahtoo tietää enemmän kuin toinen. Luonnollinen unohdettu raja menee nuoren ja vanhemman välillä, että vanhempi henkilö tietää enemmän. Asia ei ole itsestään selvyyttä.

      Perhe arvo tehtyään perhettä voi suunnata siihen työhön mihin tahtoo. Lapsista tulee terveempia, elämän iloisempia kun heillä on nuoret vanhemmat. Mielenkiintoinen kysymys on korkeastikoulutetun naisen lapset. Asiaa voi nähdä paikallisena, että lapset "eivät ole normaaleja koska iltasaduksi lukevat fysiikan pääsykoetehtäviä 10 vuotiaana" tai asiaa voi nähdä normaalina, että Vesimies aika olisi nopeata ja lapsen täytyy oppia paljon yhteiskunnasta ajoissa, ettei aika kumoaisi hänen kehitystä, eli ihminen jäisi jälkeen, siten naisen ansaittu työ korkeakoulutuksessa olisi myös lapsen pääoma, josta lapsella on edullista aloittaa elämänsä. Miten todellisuudessa korkeakoulutus vaikuttaa perheeseen on arvioitavissa realistisesti. Mitä tapahtuu oikeasti?

      Ihminen on sosiaalinen ja ajalla on matkansa. Siis yhdellä matkaosuudella on tietty aikaa ja energiaa. Yhdeksi matkaksi voi kutsua esimerkiksi kouluopiskelua, synnytystä tai avioliittohakua. Ihmisen sosiaalinen karma on periytyvissä sukupolvien ylitse, toiseen, kolmanteen ja seuraaviin. Siksi kun tiettyyn työn tekoon vaadittu panos ylittää tai alittaa aikaa, niin seuramukset jäävät lapsille kannettaviksi. Usein matkaan tarvittu resurssi voi riippua ympäristöstä. Niin ihmisen sosiaalisuus on yhteiskunnallisempaa. Siksi valtiot pitävät pintaansa ohjaajina, "aivoina", jotka ohjaavat liikennetta yhteiskunnan yleisellä tasolla.

      Biorytmisessa tieteessä on sanottu, että kehitymme aaltoliikkeenä, että on ylä ja alamäkiä, emmekä elää todellisuutta tasaisena. Lisään vielä, että biorytmiassa on kolmen jakoa kehon, tunteen ja järjen juoksua. Yhteiskunnan kultuuri voi elää aalloissa, että kulttuuri häviää ja syntyy, myös perheen hoidon saralla. Eri jakoissa painotetaan erilaisia asioita.

      Vesimies aikana ja varsinkin siinä ajassa, jossa Aquariauksella on aikarajatteensa. Sen luonteeseen kuuluu tulla yhtäkkiä, vaikuttaa voimakkaasti, säteilevästi ja kadota paikkoin tuntemattomiin, niin jos perheen ja muun osaaluen saralla kehitys pitkittyy, niin karmaa jää seuraaville sukupolville. Siivilöimme sen mitä jaksamme kantaa ja muu periyty

    • vihalintu

      Aquarius on kuin lipun tarkistaja, joka hoitaa niitä, jotka erottuvat. Rapuna tahdon aina alittua, ellei kyse ole perheestä. Aquariukseen liitetään häikäilemättömyyttä, kovapintaa, kylmää laskelmoisuutta. Kiinnostaa seurata, miten Aquarius palopuheiden pitäjä, maailman parantaja hoitaa kovia pahoja jätkiä järjestyksestä. Esimerkiksi kun on lääkäriammatti, joka jo vaatii kovia hermoja, niin onko rangaistusrokotteen anto matalakynnyksinen asia? Tai tahtooko poliitikko kylmäverisesti tappaa kansaa?

      Aquarius siis ei ole luonnollinen perheen hoitaja. Perheen arvoihin kuuluu välittämistä, rakkautta, huolenpitoa, arkiasioita: ruoan laittoa, kodin pitoa. Siihen kuuluu valmiutta olla tavoitettavissa kun lapsi tahtoo, taitoa ymmärtää lapsia, kuunnella, eli olla samalla taajuudella. Lapset ovat pieniä koossa, niin myös tajunnan pitää olla suunnattua "pieneen kokoon". Sitä ei ole annettu jokaiselle ja kolmannet sanoutuvat irti koko lapsista eli lähtevät pois. Nainen itse valitsee, mitä hakee, mistä jäi paitsi omassa vanhempainperheessä. Eli nainen jatkaa siitä, mihin häntä on saatettu.

      Kun lapsi kasvoi kasvatuslaitoksessa, niin ympäristöllä on vaikutusta lapseen. Mielestäni lapsi ei ole koskaan samanveroinen tavallisen biologisen perheensä kanssa kasvaneen lapsen kanssa. Tunteet, pienetkin vivahteet eivät ole verrattavissa vieraassa ympäristössä opittuun. Lapsesta tulee sirpaleinen. Karmillisessa pyörässä ja ympyrä on se muoto, jossa ollaan, niin kuin maa on pyöreä, niin jopa siinäkin rikottu tietoisuus täyttää standardin tasoa. Ei ole siis mitään ali- tai ylimääräistä. Voi pudota ihmisen tasosta tai kasvaa ötökän tasosta ylemmäs, mutta silloinkin kuuluu kokonaisuuteen. Ihmisen tietoisuudesta puhuttaessa, rikottu mieli vaihtaa vain zodiakkia siihen, mikä sopii parhaiten viimeksi olleelle mentaliteetille maan päällä. Maailmasta ei mielestäni ole helppoa paeta, jopa kuoleman uhalla. Ohjattu synnytys mm. amerikkalainen malli, jossa synnytystä nopeutetaan tai muokataan, aiheuttaa lapsen mentaliteetissa syrjähyppyjä, pimeitä jaksoja, kadotettua aikaa. Puute on vahingoksi ja sitä pitää hoitaa. Ihminen hakee korviketta, ymmärrystä. Siksi USA:n malli näyttää toisinaan idioottien maana, jossa tavallista sanaa "Hello" pitää toistaa, että ymmärtää mistä on kyse. Maahanmuutto voi aiheuttaa rikkinäisyyttä esimerkiksi kun yhdistää kiinalaisen ja papua uusi guinnealaisen. Tästäkin voi miettiä teoriaa, että kun lähtömaat ovat olleet tietyssä välimatkassa ja avioliitto tapahtuu tietyissä olosuhteissa, missä ajassa pari tuntee kuulumisen tunnetta aidolla tavalla. Suomessa homogeeninen kansa voi tuntua maahanmuuttajan silmissä ihannemallilta, jossa ihmisillä on rauhaa, että jokainen on perillä toisten syvällisistäkin asioista. USA:lainen voi tulla Suomeen lepyyttämään hermojaan, oppimaan. Suomi ei ole vieläkään ainoa maa, jossa on aitoja juuria. Maapallo on edelleen etninen, eikä globaali ja on vielä pitkään. USA voikin tarkistaa, että mikä kannattaa kun nojautuu omaan valtioonsa, että mikä ihmisten yhdessäolo kannattaa. Ennakkoon voi sanoa, että erilaisuus on kannattavaa. On valtioita, jossa on täyttä mixausta ja homogeenisia valtioita. Kun Suomi päättää olla homogeeninen, niin kannattaa kuuluttaa asiasta ja luoda sääntöjä, eli sopia omasta asemastaan maailmalla. Ehkä sitä Sveitsi ja Norja yrittivät jo Toisen Maailman sodan aikana, olla puolueettomia. Syy erityislaatuisuuteen ovat vuoret, kylmyys ja rauhaa, joka sallii eristäytymisen. Tulevaisuudessa, jossa on väkipaljoutta, oma tila voi käydä kalliiksi. Henkisessä mielessä Pleyadi ja pohjoinen humanoidi, elää avaruudessakin kylmissä, sinisissä oloissa, vähälukuisina ja kristallin puhtaina. Pleiyadi on samaan aikaan kylmäkiskoinen, tieteellinen. Pleyadi ei pidä tietyistä alieneista, jotka häiriköivät ja ovat runsaslukuisia, rähinöijä. Pleaydi on kuin järjestyksen valvoja, mutta samassa geneettinen manipulaattori ja uusien sielujen saattaja. Pleyadi ei elää pitkään, mutta sillä on käytössä ikuisen elämän koneita. Eli hän säteilyttää itsensä usein jollakin Mendelejevin kemian taulukon aineella kuin aurinkorusketus koneessa. Maan vetovoima ei ole niin helppoa Pleaydille, joka on Kristillisessa perinteessä Enkeli. Siivet ovat lentoaluksen laitteita. Kun Pleiyadi työskentelee pitkään maan vetovoiman läheisyydessä, niin hän vanhenee, hupenee. Silloin hänen on palattava takaisin yläilmaan, emoalukseen, jonkun on häntä vedettävä ylös tai hän voi menehtyä. Pahimmassa tapauksessa Pleyadi muuttuu vampyyriksi ja langenneeksi enkeliksi kun päättää hyväksikäyttää ihmisiä. Millä energialla Pleaydi elää? Epäilen että Pleiyadi pitää siitä, kun ihminen elää psykoosissa ja on mielialasairas. Ihmisestä lähtevät erittäin kovat säteilyt, joita ihmisen elämä ei kestä, on Pleiyadille eduksi, koska syntyy ihmisen kanssa yhteistä kommunikaatiota. Tästä olettaen, voi miettiä, että mielisairaus on aikamme vaatimusta ja sillä voi olla kiintiöitä. Eli sitä ei pidä ottaa tabuna, mutta antaa sille tilaa.

    • vihalintu

      Mielialhoitajahenkilökunnan pitää tutkia ja löytää lainalaisuuksia potilaiden kertomuksissa henkisiin ilmiöihin, että kokemusten takana on todellisuutta, jota emme näe. Pleaydin tarkoitus on säilyttää rauhaa maapallolla universumin ajan puitteissa. Kaikella on aikansa. On erittäin vaikuttavaa jos Pleiadi kuolee maapallolle ja sen olemuksesta versoaa uutta geneettista elämän muotoa maalle. Pleiadi voi nopeuttaa aikaa, saada valtavia muutoksia, jos on tarkoitus. Ehkä joku kanssa siivoa vahinkoja ym. Lapset ovat tietoisia syntyessään, mitä avaruudessa tapahtuu. He eivät epäile niin kuin aikuiset, joiden aivoja maa on supistanut, täyttänyt maan "tyhmillä" voimilla. Lapset tuovat mukanaan avaruuden teknologiaa, idoita, joita yhdessä viljelevät lasten tarhoissa. Sitten aikuiset ovat oppineet hyväksikäyttämään lasten muistoja, että ovat asettaneet koulupakkoja. Intiassa Ghaghavad Ghita puhuu, että miehen pitää opiskella 25 vuoden asti, jonka jälkeen mentävä naimisiin. Niin yliopistoissa aikuiset hyväksikäyttävät nuorten aikaa yhteiskunnan palvelemiseen. Nyt se aika pitkittyy yli 30 vuotiaiksi. Onko biologia kehittynyt ajassa mukana, koska viimeinen tieto, mitä ennen kannatti synnyttää naisella on ollut 25 vuotta. Kun Pleiyadi muuttuu noidaksi, vanhenee, niin ylhäältä laskeutuu partio Jousimies, joka hoitaa häntä järjestyksestä. Suomessa on energioita, että "hoidetaan tuo pois päiväjärjestyksestä" siis innostusta johonkin tarkkaan tehtävään ilman sivumietintöjä niin kuin metsästäjillä on päättäväisyyttä. Tyhmänloogisesti voi ajatella, että se kansa, mikä kantaa nykyajassa tiettyä arvoa, esim. Jousimies, niin se muodostaa horoskooppisesti omana aikana paikan arvon. Niin voi tajuta, mitä tapahtuisi Suomen kohdalla matemaattisesti lasketun ajan kuluttua. Tulevaisuus on laskettavissa siten, että ottaa huomioon täydellisen kierroksen, mitä Solari matkaa, jakaa tasaisiisn Zodiakkeihin, lisää mahdolliset muutokset. Laskee maan kamaran muutokset siitä, miten maan ydin asettuu planeettojen nähden, että mikä muokaa magneettikenttää ja mitä siitä seuraa, että mitä evoluutio aiheuttaa silloin ja siten laskee mahdollisen elämän muodon, mitä silloin voi elää samassa paikassa, missä Suomi on nyt. Jousimies on 12 kuukausi kun taas Vesimies on 2 kuukausi. Niin Suomen kultakausi on ollut noin kolme aikakautta taaksepäin. Ja mitä silloin tapahtui!

      Pleyadi voi tuntua vaaralliselta, koska ihminen ei identifioi itsensä häneen. Hän on vieras. Sydän-keskittymisen piste on kolmannen silmän kohdalla. Pleiadia kiehtoo maassa jokin, että hän tahtoo asettua Maahan.

    • vihalintu

      Marianis puhuu, että vapahtaja Maitreya (Kalki) inkarnaatioita tulee olemaan Aquriuksen aikana 3. Mietin että voiko yksi heistä olla feminiinistä voimaa edustava inkarnaatio. Vaikeina aikoinen yleensä on tullut auttajaa maapallolle.

      Uskon, että Maa Äidillä on Kuningatar, joka hoitaa planeettaa. Johtaja voi elää maalla tai olla sen vieressä.
      Uskon että naiset ovat yhteydessä Maa Äitiin, että naiset tekevät spontannisti asioita elämän hyväksi. Siksi miesten on edullista kuunnella naisia. En usko että naiset kehittyvät vain yhdellä tavoin vaan hekin ja elämä kokonaisuudessa on rikasta ja joutuu kiemurtelemaan, aaltoilemaan, hukuttautumaan ja menemään muodin virtauksessa. Naiselta puuttuu painavia energioita, mitä miehellä on ja nainen seuraa välittömämmin elämää. Nainen on sidottu kyllä Maa Äidin energioihin, jotka ovat perhe, lasten hoito, synnytys ym. Ne ovat naisen perustavan laatuisia tehtäviä, joita jumala antoi suurella vastuulla rakkaalle, kaunille naiselle. Muuten nainen ei ole sidottu muihin ylimääräisiin tehtäviin. Synnytys on tärkeä oppi maailmankaikkeudessakin. Synnytys maapallolla näkyy siinä muodossa, missä näemme sen. Siten on etuoikeutta osallistua synnytykseen, olla pyhitetty rakkauden energioista, mitä saa synnytyksessä ja uuden ihmisen luomisessa. Miksi ihmiset eriytyivät niin pahasti Eedemista!! Kärsimme sairauksia, tutkimme tieteessä syitä! Mutta emme keksi, että alkusyy on synnytys. Olin onnekas mukana vesisynnytyksessä Haikarapesässä, Helsingissä. Elämä ei ole mitään sen jälkeen, mitä näin, koin. Tunnen syvää masennusta kun perheni hajosi kuusi vuotta myöhemmin. Se puhuu yhteiskunnan ymmärtämättömyydestä perheen arvoja kohtaan, mutta pakko on olla toiveikas, koska elämässä ei ole mitään muuta. Kun katselen naisia, niin mieli positivoituu, koska Nainen voi tarkoittaa vertauskohtaisesti Jumalaa avaruudessa. Kuulemma elämä aineettomassa maailmassa on kaunista, nautinnollista. Pyhitetyt Munkit elävät orgasmin kaltaisessa tilassa koko ajan. Tavallisena arkijussina jumaloin luonnollista synnytystä. Pyydän suomalaisia kertomaan siitä, mitä he tunsivat kun osallistuivat lasten tekoo, synnytykseen. Tunnen surua vanhemman polven edustajista, jotka eivät osallistuneet perheensä hoitoon ja tunnen kasvavaa surua siitä, että oma elämäni kasvaa pois perheen pidosta. Katselen ympärilleni ja näen yksinäisyyttä, työpakkoa, koulupakkoa. Onko elämällä arvoa ilman kotia? En ole tekniikko, aquarius, niin mikään moderni ei vetoaa minuun. Toisaalta käräjäoikeudella on oikeutta erottaa minua aquarius vaimostani, tiedustelupalvelulla on oikeutta sotkea perhettäni seuraamalla minua, lääkäreillä on oikeutta viedä lapsia ja muuta.

      On ajateltu, että mies synnytyksessä menettää metsästysonnea. Asiassa on perää. Yhteiskunnassa, jossa on patriarkaattia, liiallinen feminiinisyys voi tuntua miehissä homoudelta. Ehkä nainen on huolissaan myös synnytystaidoistaan kun mies on vieressä. Tunnustan, että mies on voimaton synnytyksen edetessä, mutta en voi sanoa, että mikä on oikea käytäntö: osallistua tai olla osallistumatta. Molemmat kyllä. Henkilökohtaisesti olen siunattu siitä, että osallistuin, sillä kolmekymppiseksi se oli elämäni kohokohta. En tahdo korkeakoulutusta, en työtä, en palveluja, mutta asua paratiisisaarella koko suvun ja lasten ympäröimänä ja elää rikasta elämää, mikä mielestäni, on paljon rikkaampi kuin Lännen kaupungeissa. Ehkä joskus sellainen tila vielä saavutetaan, että on pieni kylä keskellä universumi paratiisia. Tuhoutuko Äiti Maa?

      Siksi naisia pitää pyytää eduskuntaan. Kovapintainen vanhan koulukunnan mies tahtoo pitää vallasta, mutta naiset ovat taivaall pyhitettyjä ja ansaitsevat asemansa, sillä yhteiskunta voisi muuttua suvaitsevaisemmaksi.

      Elämä tuntuu masentavalta, koska rationaalisesti ajateltuna kun itse synnyit, niin elämäsi on sitten siinä. "Et ole enää oikeutettu osallistumaan synnytykseen tai saamaan äidillistä hoitoa naiselta. Silloin olet aikuinen ja tylsä." Naisten kanssa mies puhuu seksistä, mutta vähemmän Rakkaudesta. Rakkaus on Globaalia. Sitä tahtoo mennä etsimään, ei tahdo jäädä Suomeen. Vain katselemalla luontomaisemia voi saada orgasmia siitä, miten kaunis on elämä, niin ihmisen seksuaalisuus on myös kaunista, fyysisyys, synnytys. Kaupunkilaisena kaipaan kosketusta, välittämistä, aikaa, lämpöä, omaa tilaa, samalla taajudella elämistä, lapsia, kotihoitoa. Kuka tuntee samoin?

      Seksi ei ole riittävää fyysisyyttä. Fyysistä läsnäoloa ei ole paljoakaan seksiä. Väsyttää seksi ja kaipaa yhdessäoloa, mistä on pulaa nykyaikana. Sitä ei osta kaupasta, eikä rahasta.

      Rapu nainen kuten Angela Merker on, voisi olla kuningatar. Wikipedian mukaan Merkerillä, joka on ydinfyysikko ammattiltaan, hänellä ei ole lapsia. Voivat myös salata tietoa. Kun ei ole omia lapsia, niin ei voi olla kuningatar, sillä naisesta tulee täydellinen kun hän synnyttää. Äiti Amma kasvoi biologisesta traditiosta, mutta hän käyttää edelleen kehonsa kuten muutkin ihmiset. Jotakin siksi häntä sitoo

    • vihalintu

      maahan, eikä hän voi sanoa olevansa täysin henkinen olento. Ja miksi enää elää ja ketä varten. Homo Sapience on ryhmätoimija. Äiti Maa siten kasvoi Himalayan korkeuksiin. Mutta kasvoi myös tiedemies avaruuteen. Niin uskonnot jäivät tieteen varjoon. Henkisyys on ihmisyyttä ja se seuraa ihmistä aina. Uusi tiedeuskonto syntyy siten myöhemmin niin aina kun on tuntemattomuutta, johon uskoa. Maan todellinen Kuningatar fyysisessä olemassaolossaan on nainen, jolla on henkiset energiat, jumalan pyhitettyä asemaa ja paaaaaljon lapsia. Naisia siten kunnioitettiin lasten lukumäärn takia, kuinka paljon heillä on lapsia, niin niin paljon he ovat kuningattaria. Siberia pitää lapsiluvun maailman ennätystä. Nykyisin ihmiset valittavat pienistäkin kolhuista. Pelkäämme osallistua synnytykseen. Nainen ei tahdo miestä synnytykseen, pelkäämme sekaantuvamme vääriin aatteisiin, ihmisiin, tekoihin, likaantuvamme asioihin, joita emme tahdo. Näemme asioita extrahumaanisesti, emme ole elukoita enää. Aasialaisilla ei karvat edes enää kasvaa. Ehkä lähestyivät alienia, mutta valkoinen rotu jää egoonsa. EU maailman kartalla onkin kuin ylimääräinen pesäke. Onko toisten tarkoitus, minäkorostavasti sanottuna, jäädä eloon? Kuka tietää! Keräämme siis henkistä pääomaa Kalojen kaudesta, joka on meissä aktiivisena vieläkin pitkään ja kasvatamme tieteitä kasvamassa määrin, ÄÖ:ta tulevaisuutta varten. Miten aivomme muuttuvat ajassa?Kun ollaan humaanis-tieteellisiä, niin miten fysiikalle käy?

    • Yogilapset
      • vihalintu

        afrikassa heitä syntyy, ihmiskunta uudistuu pikku hiljaa. Mustat ovat kolmansia rotuja, vanhoja. Voi olla että Etelänapa olisi kadotettu maailmaa kun se jäätyi ja afrot ovat niiden jälkiläisiä. Eikö tiedemies kaivaa Etelänapaa? Geologisesti myös Latinalainen Amerikka on yhteydessä Etelänapaan - huomasin kartalta. Miten Afrikka yhdistyy siihen ja onhan Kamchatkan ja Alaskan välillä vesivaraa, joka kasvoi sen jälkeen kun mantereita yhdisti maakaistale...niin nyt maan pinnan kautta kulkeva elojännite katkeaa Venäjän ja Usan kohdalla. Venäjän tsaari möi Alaskan halvalla Usahan. Voi olla että valkoinen Eurooppa on vain Ural vuorille asti, jonka jälkeen alkaa kapeasilmäinen Aasia. Siten slaavilainen rotu voi olla kuin nokka Aasiaan hoitamassa Euroopan asioita. Ja kun politiikka kääntyy Aasiaan, niin Venäjä on siinä hoitamassa. Välissä on jälleen Kaukasusta ja Lähi-Idän vasalli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe