Roska- ja paskasakkia

Jos puhumme koko ihmiskunnan ja luonnon kannalta turhimmista ja surkeimmista ihmisistä, eli ihmisjätteestä, niin keistähän silloin puhumme? Minäpä kerron.

Oikeastaan on sama käyttää termiä apina tässä yhteydessä. Nämä sutta hysteerisesesti pelkäävät tollot maalaisapinat parkuvat ja märisevät jatkuvasti susien kaameita. He ovat yleensä vielä metsästäjätolleroita. He he...kaikkihan tietävät juoppohullun metsästäjäapinan älykkyysosamäärän.

Noh, kaikista surkuhupaisinta on, että juuri nämä pyssyjänsä paukuttavat maalaisapinat ovat kaikista suurimpia susipelkureita ja märisijöitä. Tällä on jo yhteiskunnankin kannalta merkitystä. Ajatellaanpa, jos vaikka sotatila tulisi voimaan tässä maassa jostain syystä. Mitä hyötyä noista kurahousuista ja märisijöistä olisi maallemme? He kun paskovat housuihinsa jo maassamme olevien parin sadan suden tähden. Mihin tummosista velliperseistä olisi tosi tilanteessa? Lisäksi nuo herkät, hyvin usein puppelimaiset pojat märisevät valtoimenaan esim. metsästäjärakin jouduttua suden suihin ja raatelemaksi. Puppelitermiä voidaan tässä yhteydessä käyttää, koska suurimman nautinnon metsästäjä saa poikien kanssa poikaporukoissa, akkoja ei kellään ole ikävä. Suuri luonnon ystävä kuten minä sen sijaan vaan nautin, suorastaan juhlin joka kerta kun luen metsästäjärakin joutuneen susien raatelemaksi.

33

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkihan muistavat mahtavan eepokseni, matemaattispsykologisen tutkielmani eli Susianalyysin osat I,II, III, IV ja V. Nyt vihdoin osa V alkaa olla viittä vaille valmis. Osista I ja II olen tällekin palstalle laittanut joitain näytteitä, mutta kohta koko analyysisarja on luettavissa koko valtakunnassa. Ja silloin saa tyhmä apina tuntea tyhmyytensä nahoissaan, heh heh. Tuskin kehtaavat enää fiksujen ihmisten ilmoilla sitten kulkeakaan.

      • Enolerobottikai

        Ahahahahahahahahah. Mahtavat eepokset... ei vittu mikä idiootti. Et sinä mitään julkaise. Ne on ollut julkaisun alla mitä... öö 5 vuotta. Eiku hei.... voisihan sen julkaista osa kerrallaaan painettuna wc paperiin. Voisi lukea ja nauraa ja pyyhkiä perseen sen jälkeen.


      • antifanisi

        Hyvä hyvä..... kyykytä anaalisutta.


    • heipäheiiiii

      YLE ja Ohtonen on tuota otsikkossasi kuvailemaa sakkia. Ohessa linkki todisteeseen.

      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ympäristö/ylen-salametsästäjien-reviiri-dokumentti-susien-hätyyttelystä-ja-laittomasta-pyynnistä-kuumentaa-tunteita-1.170312

      • Nekanalinnutkinhävitetty

        En saanut linkkiä auki mutta nyt olisi syytä kuumentaa järkeä eikä tunteita. Maalla ei tietysti ole paljon tunnevirikkeitä joten salaperäinen susi sopii purkautumiskanavaksi. Entä kun ne on tyystin tapettu? Mikä on seuraava? Ehkä lopulta on kaikki hävitetty metsähiirtä myöten. Vain hirviä ja jäniksiä viljellään pöytään pantavaksi.


    • HehHehTaas

      Nytten Susianalyytikko ei tunne historiaansa, mutta kertoi sen lyhyesti ketjun alussa.
      Historiallisina aikoinahan taajamat saivat alkunsa silloin, kun eräs historian ihmisryhmä alkoi asua ryhmissä, suojautuakseen pedoilta ja muiltakin luonnon karuilta oloilta.
      Susianalyytikon kuvailemat asiat ovat taajamassa asuvien tapoja.
      Luontoa pelkääviä taajamiin kasaantuvia ihmisiä riittää näinäkin päivinä, historiasta voimme tutkia, kuinka mm. vouti antoi verovapauksia syrjäisten alueiden uudisasuttajille. Tämäkään ei riittänyt, vaan ihmiset pakkautuivat taajamiin hakeakseen suojaa pedoilta.
      Analyytikon kaikki mietelmät näyttävät olevan petopelkurin mietteitä.

      • Kyllä se märy raikaa maaseudulla ja esim. poronpurijat ovat kaikkein vuolaimpia märisijöitä. Luonnon ystävä ajattelee, jotta parasta olisi kaikilla asua kaupungeissa, jolloin luontoa ja erämaata olisi tässäkin maassa olemassa. Nythän apinat asuvat hajallaan ympäri metsiä ja paskovat ympäriinsä ja heittelevät jätteensä minne sattuu. Tätä aihetta olen käsitellyt pisteteoriassani. Piste tarkoittaa siis kaupunkia.


      • HehHehTaas

        Niinpä, taajamissa asuvat eivät voikaan peto-ongelmista puhua jo historiallisen häpeänsä vuoksi, toisaalta taajamissahan ei edes ole peto-ongelmia, joista möykkäisi.

        Haja-asutus jo tutkimustenkin tulosten mukaan kuormittaa ja saastuttaa luontoa vähemmän, kuin taajama- eli kaupunkiasutus.

        Että semmoisia luonnonNystäviä, heh heh.


      • Apina puhuu jostain epämääräisestä tutkimuksesta. Ei siinä tarvi kuin ala-asteen matematiikasta jotain ymmärtää, niin oivaltaa pisteteoriani kauneuden. Ja eikös olisi vaan hyvä, jos kellään housuunpaskojalla ei tarvitsisi pelätä sutta asuessaan taajamassa? Minä kuiteskin olen aina ollut toivottaamaan sudet ja ja karhut takapihalleni. Hätätapauksessa vaikka tarjoamaan naapurin nappekoiraa hiukopalaksi uljaalle sudelle, jos hällä nälättää.


      • HehHehTaas

        Etkö ole vielä tutustunut tuohon tutkimukseen, josta apina on sinulle puhunut ja josta minäkin edellisessä viestissäni kirjoitin. Tutkimus läväytettiin ministeri Vapaavuoren silmille, joka tutustuttuaan tutkimukseen, muuttuikin yhä apinamman näköiseksi.
        Sinunkin on hyvä tutustua mainittuun tutkimukseen, sen avulla opit olemaan entistä luontoystävämpi.
        Vieraanvaraisuus kukoistaa taajamassa, kun sinä tarjoat naapurin nappekoiraa susille, niin naapurisi vuorostaan tarjoaa sinun homppekoiraa susille.


      • kglygfio52jfoih
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Apina puhuu jostain epämääräisestä tutkimuksesta. Ei siinä tarvi kuin ala-asteen matematiikasta jotain ymmärtää, niin oivaltaa pisteteoriani kauneuden. Ja eikös olisi vaan hyvä, jos kellään housuunpaskojalla ei tarvitsisi pelätä sutta asuessaan taajamassa? Minä kuiteskin olen aina ollut toivottaamaan sudet ja ja karhut takapihalleni. Hätätapauksessa vaikka tarjoamaan naapurin nappekoiraa hiukopalaksi uljaalle sudelle, jos hällä nälättää.

        Anuslyytikko aivan paskaa taas suoltaa! Eikös se suden pahin vihollinen ole juuri se taajama, elikkäs kaupunki! Olen huomioinut, että kaupunkia lähestyvät sudet ilman armoa heti hengiltä otetaan! Täällä maalla niitä pihoissa kierteleviä valtion koiria paapoa pitää ja kotieläimille vaivoja ja rahaa säästämäti suoja-aitoja rakennettava on! Olis pareet, anuslyytikko, että lopettaisit paskanjauhanta analyysis ja pitääsit kukeros kiinni!


    • Vedä_välillä_henkeä

      Minusta täällä suomi24 palstalla nimettömänä itkevät ja toisia haukkuvat ovat pelkureita ja märisijöitä. Jos jokin asia vaivaa, niin siihen pitää puuttua konkreettisesti, kuten salametsästys. Menet sinne paikan päälle missä tapahtuu salametsästystä ja asenteet ovat negatiiviset susia kohtaan, puutut asiaan, annat susivalistusta ihmisille. Vahtaat yöt ja päivät, niin jospa siinä paremmin saat jotakin aikaan. Mutta luulen, että olet vain pelkuri, etkä uskalla tehdä mitään?

      Noista susista sen verran, että olen aina käsittänyt, että oikea kunnon puhdas susi ei tule ihmisten pihoille, eikä siitä ole vaivaa ihmiselle, vaan se pötkii ihmistä karkuun jo kaukaa, ei anna metsästäjän ampua itseään kovinkaan helposti, menee karkuun kun saa vähänkin ihmisestä havaintoa. Jos "susi" on niin kesy, että tulee pihoille, ei lähde kunnolla karkuun ihmistä, on helppo saada ammutuksi, niin se ei ole kyllä mikään oikea susi, epäilen kyllä vahvasti, että koirasusi, joita suomeen leviää venäjän puolelta.

      • Jahas, tollero siinä pajattaa ilman parempaa tietoa, heh heh. Jos olisit lukenut tätä palstaa aiemmin, niin tietäisit, jotta juuri minä olen kierrellyt syrjäseutujamme hyvinkin ahkerasti kerätessäni aineistoa Susianalyysia varten. Olen siis kuullut omin korvin apinoitten märyä ja haistanut niiden lahkeista valuvan susipelosta johtuvan hätäpaskan hajun. Minähän olen aina sanonut, jotta muuttaisi apina taajamaan asumaan, joka ei metsässä uskalla asua. Mutta siellä ne raukat paskamökyt vaan päissään aseitten kanssa heiluvat ja ampuvat milloin perheenjäseniään pikku riitatilanteessa taikka kaveriaan hirvenä tahi omaa lastaan vahingossa jne jne....


      • ajattele
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Jahas, tollero siinä pajattaa ilman parempaa tietoa, heh heh. Jos olisit lukenut tätä palstaa aiemmin, niin tietäisit, jotta juuri minä olen kierrellyt syrjäseutujamme hyvinkin ahkerasti kerätessäni aineistoa Susianalyysia varten. Olen siis kuullut omin korvin apinoitten märyä ja haistanut niiden lahkeista valuvan susipelosta johtuvan hätäpaskan hajun. Minähän olen aina sanonut, jotta muuttaisi apina taajamaan asumaan, joka ei metsässä uskalla asua. Mutta siellä ne raukat paskamökyt vaan päissään aseitten kanssa heiluvat ja ampuvat milloin perheenjäseniään pikku riitatilanteessa taikka kaveriaan hirvenä tahi omaa lastaan vahingossa jne jne....

        Ei nyt kukaan viisas halua muuttaa kaupunkiin jos on mahdollisuus maalla asua. Kaupungissa tulee hulluksi, susianalyytikko taitaa olla siitä hyvä esimerkki? kielenkäyttö kun ei ole fiksun ihmisen suusta? Jos olisit yhtään rakentavampi ihminen, niin saisitkin jotain aikaan, mutta olet näköjään riidanhaastaja pahimmasta päästä?
        Siinä olis susiensuojeluohjelmaa kerrakseen kun kaikki muuttaisi maalta kaupunkiin, niin mehtä- ja kaivosherrat valtaisivat luonnon ja pian olisi luonnosta vain muisto jäljellä, siinä samassa häviäisi eläimet? Nyt maaseudulla asuvat ovat niitä jotka pistävät eniten hanttiin kaikenmaailman kaivoksille jne. Täälläkin päin on Talvivaara tuhonnut luontoa kohta yhden maakunnan verran ja mehtäherrat melskaa valtion mailla niin, ettei omaa ääntä kuule mehtäkoneitten jylinästä. Miten siinä mikään eläinkään pystyy elämään?


      • Kappas_vaan
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Jahas, tollero siinä pajattaa ilman parempaa tietoa, heh heh. Jos olisit lukenut tätä palstaa aiemmin, niin tietäisit, jotta juuri minä olen kierrellyt syrjäseutujamme hyvinkin ahkerasti kerätessäni aineistoa Susianalyysia varten. Olen siis kuullut omin korvin apinoitten märyä ja haistanut niiden lahkeista valuvan susipelosta johtuvan hätäpaskan hajun. Minähän olen aina sanonut, jotta muuttaisi apina taajamaan asumaan, joka ei metsässä uskalla asua. Mutta siellä ne raukat paskamökyt vaan päissään aseitten kanssa heiluvat ja ampuvat milloin perheenjäseniään pikku riitatilanteessa taikka kaveriaan hirvenä tahi omaa lastaan vahingossa jne jne....

        Pääsit sitten taas pitkästä aikaa suljetulta osastolta avohoidon puolelle?

        Muistahan ottaa iltalääkkeet, ettei mopo keuli enää tuota enempää.


    • kuinmyös

      NO MUTTA KATO PERKELE !
      Tulihan se vanha rapakinttu taas jauhamaan samaa vanhaa sontaansa ties monettako kertaa. Noh, paskanjauhaja on paskanjauhaja. Tuskinpa tuollaisesta voisikaan mitenkään enää terveen kirjoihin päästä.

    • redsaq

      Ja entäs tämä niinsanottu hatunhuovuttajien eliitti. laskee tuhansia minkkejä luontoon tarhoilta. eipä taijja kyllä penaalin terävämpiä kyniä olla tuokaan porukka. kyseessä on kuitenkin suomen luonnolle yksi pahimpia petoja. ja niitä ovat myös nämä vapauttajat.

      • Tuohon minkkiasiaan totean, jotta virhe on tapahtunut jo siinä vaiheessa kun tyhmä apina pitää minkkiä häkissä. Apinalle pitäisi vaan antaa ruoskaa tyhmyydestään ja minkille vapautta.


      • Noin tyhmä apina joutaisi itse häkkiin. Torille rautoihin, jolloin fiksut kansalaiset voisivat räkiä ja virtsoa päin tollon näköä.


    • Heimovvesa

      Ketjun aloittajahan on itseään hyvin kuvailevan otsikkonsa alle käynyt alkuun kippaamassa monta kuormaa paskaa, sekä silloin tällöin kuormalliset pitkin matkaa ihan ongelmaksi asti, mutta eipä hätää, kun täällä ahkerasti jauhamme paskaa niin kuin Heimo Vesa Fingerporissa, niin toki sontakasat saadaan tasaisiksi ja luontoon levitetyiksi.

    • oouujjjeeee

      suomi sattuu olemaan juuri itsenäinen maa mm talvisodan ansioista ,jolloin ryssä torjuttiin näitten kairojen miesten sitkeyden,luonnontuntemuksen ja viisauden vuoksi. sama on tilanne nytkin jolloin maalla asuvat metsästäjät tuntevat luonnon ja metsiemme ankaruuden jonka sai kokea mm eräs kerrostalotaajaman kasvatti jolle täytyi antaa lopputili kun oli apulaisenani maastossa.enempää lienee turha kertoakaan. kokemukseni yli 55 vuoden ajalta on että, taajaman kasvatit luulevat tietävänsä kaiken ja tulevat neuvomaa ihmistä joka on elänyt ja asunut luonnon keskellä. se ei ole edes keskustelun arvoinen asia.nämä taajamapellet eivät tajua mitään luonnosta ja sen yhteen sovittamisesta ihmisen kanssa. turha on meille tyhmiä neuvojanne jaella ,sillä tyhmyytenne on osoitettu mm vihreänä puolueena joka onkin yksi suosituin huumorin kohde susijahtien lomassa. mutta mutta suomenkin puolustus ja luonnon jatkuvuus on kuitenkin hyvissä maalais ihmisten käsissä. jatkakaa te vain telkänpöntöistä kurkkimista ja ostoskeskuksissa vanumista-met hoijamma suomen luontoa arvokkaalla tavalla johon teillä on turha puuttua.

    • SorsatPakkaseeen

      Täh, kyllä se on ELIITTI jolla metsästykseen, aseisiin, lupiin, kuljetukseen, ruuanhamstraamiseen on VARAA.... se on huomattu.

    • Psykoanalyytikko

      Jos kaikki analyytikot olisivat saman tasoisia, kuin "susianalyytikko", niin eipä olisi analyyseihin uskomista.

      • Heeeeh

        Heh heh....usko sinä apina vaan vaikka vahvaan uskomukseen, jotta kana pissii keskiyöllä...tollo


    • mölyapinako
    • javastaarehellisesti

      Nyt ihan aloittajalle kysymys??

      Miksi kaikki kettua suuremmat lahdataan kehä 3 sen sisältä??

    • susikumoon

      Mahtaapi aloittajasössöä vituttaa kun mitään et asialle voi. Järjestämme laillisia susijahteja ja laitamme ne laillisesti mullan alle. Voit itkeä,parkua ja valittaa mutta turhaan sillä me olemme miehiä ja vahvempia. Aloittaja on neitimäinen sössö jolla ei ole valtaa eikä auktoriteettia eli turhake ja paska.

      Meneppä kuuntelemaan kuuletko kiväärin paukausta kun susi kellahtaa.

    • olenkotyperä

      Myönnän. Kuulun siihen metsästävään roskasakkiin. Kerään myös syksyisin perheelleni, ja monelle muullekin, tuttavalle marjat ja sienet. Useat iäkkäämmätkin henkilöt, olleet todella onnellisia, kun saaneet täysiä sienikoreja tai marjaämpäreitä. Kun eivät itse enää, maastoon kykene.

      • Joo, sinä olet typerä! Tuskin palloposkinesi yhtäkään marjaa olet poiminut. Sinähän et kykene muuta kuin lässyttämään. Minä sen sijaan kommentoin esim. tuota uljaan suden pikku puraisua lapsosen kätöseen. Esitin hyvin asiallisesti ja perustellusti luonnon ystävän näkemyksen tapahtuneesta, mutta jostain syystä kommenttini poistettiin, he he. Herkkä apina kun ei kestä katsoa totuutta silmiin ja myöntää pelkuruuttansa ja typeryyttänsä fiksun kansalaisen edessä.


      • Etpä_tunnu

        anuslyytikko tosiaan kykenevän tunnustamaan typeryyttäsi trollaajana.


      • kyrpäoot
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Joo, sinä olet typerä! Tuskin palloposkinesi yhtäkään marjaa olet poiminut. Sinähän et kykene muuta kuin lässyttämään. Minä sen sijaan kommentoin esim. tuota uljaan suden pikku puraisua lapsosen kätöseen. Esitin hyvin asiallisesti ja perustellusti luonnon ystävän näkemyksen tapahtuneesta, mutta jostain syystä kommenttini poistettiin, he he. Herkkä apina kun ei kestä katsoa totuutta silmiin ja myöntää pelkuruuttansa ja typeryyttänsä fiksun kansalaisen edessä.

        heh heh sinä pulloposki paskakasa vedä vittu päähäs ja pakene vuorille lässyttämästä


    • olenkotyperä

      Sori, anuslyytikko. kyllä olen tehnyt tälläistä hyväntekeväisyyttä. Sinä et siihen pysty.. Jauhat vain paskaa. En ole niitä sinun ihannoimiasi susia nähnyt, mutta taitavat joutaa mokomat turhuudet monttuun.

    • Perehdyasiaan

      Ei oo tämä susianuslyytikko tainnut käydä kehä 3 ulkopuolella kun tuollainen käsitys on metsästäjiä joten ehkä sun ei täällä kannata hirviästi huuella ku et näytä asiasta mistä puhut mitään tietävän joten perehdy ensin asiaan kunnolla ennen kun tulet tänne märisemään ja mustamaalaamaan meitä metsästäjiä kiitos😊

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe