Sipilälle lähtö passit ja Soinista Pääministeri

TOSIrealistiKokkolan

Kiero Sipilä saa lähteä ja suoraselkäinen ja rehti koko kansan Timppa ottaa ohjat hah.
Tulee vihdoinkin järkeä tähän pissiäisten ja viherpipertäjien touhuun hah hah kateeliset kakkiaiset.

81

650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • punainen-salama

      Kannatan, koska soinin periaatteisiin kuuluu seuraavat asiat:

      Sosialismi pois se minusta, eli kaikenlaiset tuet, edut ja muut sosiaaliset palvelut pitää lopettaa.

      • naapurinakka

        Reijo realisti oli Soinin miehiä vielä, nyt maistuu Halla-aho.


    • glubben123

      Ehdotan Tosirealistista pääministeriä, loppuis viimeinkin tää palstan terrorisointi ja voitaisiin keskustella oikeista Kokkolan asioista. Realistin jutuille sais nauraa koko kansa. hahhah haaah haaa.

    • Kyllä-kannatan

      Saattas tulla vähemmän vahinkoa kun Sipilällä. PERUSTELUT: 1. Ressu ei omista toista taloa johon hän voisi houkutella 30 000 partalasta täyshoitoon.
      2. Hänellä ei ole rikkaita sukulaisia joiden firmoille pitäisi hankkia töitä valtion rahalla.
      3. hän ei ole käynyt koskaan Perhoa kauempana joten tuskin hän vanhoilla päivilläkään lähtisi viemään rahaa euroopan banaani valtioihin kavereiden toivossa.

      Luulempa että Ressu olisi varsinainen säästöporsas Sipilään verrattuna joka on häslännyt valtion rahaa näinkin lyhyessä ajassa miljaardeja.

    • TOSIpissiäinen

      Uskomattoman tökerösti Timo Soini on puolueväkeään kohdellut. Hän ei ole edes halunnut rakentaa koko joukon yhteishenkeä vaan rutistanut toiminnan ytimen ikiomaan lähipiiriinsä. Siinä mielessä Soini on ollut ja on edelleenkin erittäin huono kansanjohtaja. Itse asiassa Soinista ei ole laisinkaan kansanjohtajaksi, koska hän on pelkkä poteropoliitikko ja äärimmäisen epäluuloinen persoona. Hän ei luota keneenkään ilmeisen siitä syystä, että hän näkee itsensä epäluotettavana.
      Soini pelaa likaista peliä ja peilaa muita itseensä. Suuri joukko lahjakkaita toimijoita on persuista eronnut tai erotettu. Osa roikkuu vielä mukana raskaasti pettyneinä. Maahanmuuttokriittisiä toimijoita ja puoluetta tukemaan asettuneita ”seitsemän äänen varavaltuutettuja” hän julkisuudessa avoimesti halveksii.
      Soini ei todellakaan ole suurmies, mutta monille vennamolaisille hän on jumala.
      Minun silmissäni hän on PPP – politiikan pahin pettäjä.
      PS=TS=SMP=VMP

    • TOSIpissiäinen

      James Hirvisaari!!
      Minulle suorastaan parasta mitä politiikassa on tapahtunut on ollut joutuminen pois persuista ja oman eduskuntaryhmän perustaminen. Se jos mikä kasvatti miestä. En hitollakaan haluaisi enää identifioitua persuihin.
      Persujen maahanmuuttokriittisten joukkojen olisi syytä nyt välittömästi erota persuista ja muodostaa ihan oma poppoo. Ei tarvitsisi aloittaa tyhjästä, ja ensi eduskuntavaaleihin on hyvää aikaa saada oma puolue pystyyn.
      Puheenjohtajavaihto ei auta mitään, sillä kenttä on lähes täysin Timo Soinin persunnuolijoiden ja SMP-jäärien ja junttien hallinnassa.
      Mikään uusi pienpuolue ei onnistu tällä aikataululla saamaan riittävää uskottavuutta ja kannatusta.
      Soinin olisi hyvä saada mitä ansaitsee: Soini ryssi hienon kansanliikkeen, nähköön hän myös oman siitoksensa tuhon.
      Fiksut nuivat persut, teitä on paljon – kieltäytykää tekohengittämästä Soinia. Lopettakaa likaisen teatterin tukeminen. Älkää pelätkö rasistileimoja.
      Juuri nyt on aika toimia. Aloitatte irtoamalla persujen eduskuntaryhmästä ja eroamalla puolueesta. Se rohkaisee varmasti suurta joukkoa muita mm-kriittisiä toimijoita. Pyydätte Jari Leinon johtoon. Saatte kansan tuen ja kunnioituksen.
      Teette sen oman maanne ja kansanne tulevaisuuden takia.
      Uhratkaa itsenne, olkaa sankareita.

    • TOSIpissiäinen

      Soini lupasi laittaa Kreikan piikin kiinni, mutta kuinkas kävikään, kirjoittaa Juha Keskinen.
      Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) sai eduskunnan suurelta valiokunnalta hallitukselle mandaatin hyväksyä Kreikan kolmas tukipaketti. Suomi pyrkii Stubbin mukaan tekemään kaikkensa, että Kansainvälinen valuuttarahasto IMF saadaan mukaan Kreikan tukiohjelmaan. Aiemmin Suomen osallistumisen ehtona oli se, että IMF on mukana paketissa ja ettei Kreikan velkoja leikata. Nyt mandaatti on ”joustavampi”.
      Kreikan kolmannesta 85,5 miljardin euron tukipaketista saatiin alustava sopu Kreikan ja lainoittajien välillä tiistaina. Euromaiden valtiovarainministerit keskustelevat paketista perjantaina Brysselissä.
      lll
      Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon (ps) mukaan perussuomalaiset hyväksyivät Kreikan kolmannen tukipaketin hampaita purren. Puolue äänesti yksimielisesti paketin puolesta. Melkoisen erikoista puolueelta, joka on koko oppositiokautensa ajan pitänyt Kreikan tukemisen lopettamista ykkösaiheenaan.


      Perussuomalaisten karismaattinen puheenjohtaja Timo Soini on jyrissyt vuosien varrella jatkuvasti miten Kreikan piikki on laitettava kiinni. Soinin ykkösteemasta tuli nyt puolueen kannalta täysi mahalasku kun kelkka kääntyi hetkessä 180 astetta. Soini pääsi puolueensa juhlakokouksessa yllättämään väkensä niin täydellisesti takinkäännöllään, että puolueen kenttä on vasta pätkittäin heräämässä todellisuuteen.
      lll
      Perussuomalaisten edeltäjäpuolue, Suomen maaseudun puolue (SMP) lupasi aikoinaan poistaa työttömyyden kuudessa kuukaudessa, jos pääsee hallitukseen. SMP pääsi hallitukseen, työttömyys ei poistunut. Perussuomalaiset lupasi laittaa Kreikan piikin kiinni. Perussuomalaiset pääsi hallitukseen ja ovat nyt hyväksymässä hallituksessa yksimielisesti Kreikan kolmannen 85,5 miljardin lainaohjelman. Historiallista perinnettä siis löytyy.
      JUHA KESKINEN
      [email protected]

    • TOSIpissiäinen

      Legendaarinen maahanmuuttokriitikko Jari Leino tylyttää ankarasti Timo Soinia ja Jussi Halla-ahoa Facebookissa:
      ”Tavallaan on niin, että Timo Soinia minä en voi syyttää petoksesta, koska hän kertoi minulle aivan avoimesti ja rehellisesti mitä aikoo tehdä. Ja on myös toiminut sen mukaan.
      Viittaan aiemminkin kertomaani tilanteeseen PS:n vaalivalvojaisissa eduskuntavaalien 2007 jälkeen, jolloin Timo Soini tuli jatkoilla Suomen Sisun pöytään ja veti silloisille ehdokkaille myyntipuheensa. jossa hän kertoi, että pitää odottaa omaa vuoroaan, pitää edetä kuntavaalien kautta jne. ja kertoi minkä verran rahaa ja etuja milläkin Pokemon-tasolla (valtuusto, eduskunta, ministeri, meppi) saa. Timo Soini kertoi siinä pöydässä istuneille sisulaisille aivan avoimesti ja rehellisesti, että hänelle on tärkeintä valta ja sen mukana tuleva raha ja hän on valmis uhraamaan kaiken saadakseen rahaa.”
      JA:
      ”Monella PS-aktiivilla tuntuu nyt olevan sama fiilis kuin Jari Sillanpäällä ensiyhdynnän jälkeen: peppu on kipeä ja on vaikea ymmärtää, miksi unelmien mies toimi niin itsekkäästi eikä lainkaan käyttänyt liukastetta.
      Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Ymmärtäkää, että persunne on kipeä siksi, että te olette halukkaasti antaneet kusipäiden nussia itseänne perseeseen.
      Syy siihen, että Suomi on petetty on Jussi Halla-ahon luottamus Timo Soiniin ja PS:n johtoon, jotka ovat – kuten jo vuosia sitten oli ennalta nähtävissä – myyneet Suomen.
      Tästä PS:n, tai siis Soinin, petoksesta seuraa myös se, että ongelmien ratkaiseminen poliittisesti ja demokraattisesti on enää mahdotonta.
      Tilanne on tämä ja tästä pitäisi päästä ylös ja eteenpäin. Toistamatta samaa virhettä.”
      JA:
      ”Jokaisella äänestäjällä, oli se sitten kettutyttö tai uusnatsi, on vain yksi ääni. Äänestäjän valta ja vastuu päättyy siihen.
      Mutta jos joku ehdokas saa 43 437 ääntä tai peräti 80 772 ääntä, niiden äänten mukana seuraa minun mielestäni valtava vastuu.
      Mutta kuten sanottu, itse en voi syyttää Soinia petoksesta, koska hän kertoi minulle henkilökohtaisesti samassa pöydässä kasvotusten mitä hän aikoo tehdä ja mitkä ovat hänelle tärkeitä asioita. Ja hän toimi täsmälleen sen mukaan.
      Jussi Halla-ahoa minä voin syyttää, koska hän istui silloin samassa pöydässä ja kuuli kaikki samat Soinin jutut ja reagoi niihin omalla tavallaan. Minun mielestäni Jussi ei ole toiminut siten kuin yli 80 000 häneen uskonsa asettaneen suomalaisen luottamus olisi edellyttänyt.”
       
      – Jari Leino Facebookissa 15.8.2016

    • TOSIpissiäinen

      Soini: persut eivät tule hyväksymään polttoaineveronkorotusta!! Heh,kuinkas sitten kävikään!!

    • järjelläajatteleva

      Aloittaja on tyypillinen tyhmä median uhri, joka ei osaa ajatella omilla aivoilla! Hyi hemmetti, että joku voi olla noin torvi!

    • Petturit_ulos

      Sipilä joutaa kyllä mennä, mutta miten luulisit sairaan miehen, siis Soinin, pystyvän hoitamaan pääministerin tehtävää. Nytkin jotakin pystymetsästä otettuja tuuraajia hoitaa Suomen ulkoministerin tehtäviä sairaan miehen tilalla.

    • geggonen

      Kyllä kansallisen yhtenäisyyden ollsi nykyhallitus hajoitettava, pikapuolin!

    • TOSIpissiäinen

      Heh heh, ähky varmaan!
      Soinin tapauksessa valittu linja on vastoin yleistä käytäntöä, jossa johtavien poliitikkojen terveydentilaa ei ole haluttu peitellä, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Mika Koskinen.
      Juuri kun kohu pääministeri Juha Sipilän (kesk) sanavalinnoista Terrafamegatessa oli laantunut, kansalaiset saivat eteensä ulkoministeri Timo Soinin (ps) sairauslomaan liittyvän tiedotussotkun.

      Ulkoministeriö kertoi 23. marraskuuta, että ulkoministeri Soini jää sairauslomalle. Tiedotteen mukaan ”Soini menee ennalta suunniteltuun lääketieteelliseen toimenpiteeseen torstaina 24.11.” Sairausloman oli määrä kestää viime maanantaihin eli 5. joulukuuta asti. Ilta-Sanomat kysyi maanantaiaamuna ulkoministerin esikunnasta, palaako ulkoministeri töihin. Vastaus oli, että asiasta tulee aamupäivän aikana tiedote.

      Tiedote tuli lopulta maanantaina alkuillasta. Sen otsikko kuului: Naton ulkoministerikokouksessa esillä EU–Nato-yhteistyö ja Afganistanin Resolute Support -kriisinhallintaoperaatio. Tiedotteen toisessa kappaleessa todettiin kuin ohimennen, että Soini ei osallistu kokoukseen sairauslomaan liittyvän lentokiellon takia. Epäselväksi siis jäi, onko Suomen ulkoministeri palannut terveenä sairauslomalta vai ei.

      Itsenäisyyspäivänä eli tiistaina hämmennys kasvoi. Soinin esikunnasta ei pystytty kertomaan, onko ulkoministeri sairauslomalla vai ei. Kommenttia ei irronnut. Ulkoministeriön tiedotusjohto oli asiasta pihalla. Sairaana vai ei? Soini ilmestyi illalla Linnan juhliin, joten moni arvioi, että hänen sairauslomansa on päättynyt.

      Niin ei kuitenkaan ollut. Keskiviikkona ulkoministeriö tiedotti, että ulkoministeri Soinin sairausloma ja siihen liittyvä lentokielto jatkuvat 11.12. asti. Lisäksi kerrottiin, että Soini hoitaa virkatehtäviään sairausloman aikana osittain.

      Kansalaisilla on demokratiassa oikeus tietää, onko maalla toimintakykyinen ulkoministeri vai ei, ilman mitään viivyttelyjä ja venkoiluja. Huonolla ja peittelevällä tiedottamisella ei saatu aikaan muuta kuin se, että epätietoisuus kasvoi. Mitään kohua ei olisi syntynyt, jos asia olisi sanottu jo maanantaina niin kuin se on.

      Epäselvää on edelleen se, mikä oli Soinille tehty ”suunniteltu lääketieteellinen toimenpide.” Toki sairastamiset ovat henkilökohtaisia asioita eikä kaikkea tarvitse varmaankaan aina kertoa. Silti Soinin tapauksessa valittu linja on vastoin yleistä käytäntöä, jossa johtavien poliitikkojen terveydentilaa ei ole haluttu peitellä.

      Miksi Soinin sairausloman pituutta peiteltiin? Sen tietää parhaiten Soini itse.

    • Vai_lisää_työtä

      Soini, sairas mies, juhlissa kyllä pystyy käymään, mutta työnteko maistuu tervalle.
      Hankki lentokiellon, etteivät pysty heittämään häntä hallituksesta.

    • RessunKaverit

      TOSIJytky on tulossa kunnallisvaaleissa.. meidän Ressu on luvannut sen.. ja Ressu puhuu pelkästään TOSIAsioita.

      • TOSItahavo

        Kuinkas sitten kävikään vai mitä Tahavo!


    • TOSIpissiäinen

      Soinilla on lorvikatari.

    • TOSIpissiäinen

      Persuhörhöillä hörhöpelle johtajana!

    • TOSIpissiäinen

      Soinin Persuhörhöllä ilmiselvästi viiraa päästä! Se on hyvin yleistä Persuhörhöillä.Siperiaan koko sakki!

    • TOSIpissiäinen

      Yllättäen ja pyytämättä
      https://www.google.fi/url?q=http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612132200039963_uu.shtml&sa=U&ved=0ahUKEwj49b_lgvTQAhWIDiwKHRLwBscQFggLMAA&sig2=cOuuoZNjxRoiq7bfL2a-vA&usg=AFQjCNEPWv70ZHE69OMlnUPNGnva10t2PQ

    • TOSIpissiäinen

      James Hirvisaari blogbook
      Mielisairaalloisen epäluuloinen Timo Soini on niin umpiturvoksissa omasta vallankiimastaan, että siinä ei ole enää mitään rajaa. Onneton surkimus ei kykene puolustamaan edes omia uskollisimpia joukkojaan vaan pelkää heitä. Vainoharhainen filunki eliminoi kaikki oikeamieliset ympäriltään, koska luulee että kaikki muutkin ovat yhtä mätiä kuin hän itse. Tyypillinen pienimunainen natsipäällikkö, jonka itsetuhoa kaikki odottavat.
      Soini halveksii omia joukkojaan, eikä halveksuntaansa peittele. Erityisesti hän halveksii ”kahdeksan äänen varavaltuutettuja” eli tavallisia ihmisiä, jotka ovat halunneet lähteä tukemaan puoluetta ja antaneet itsensä ja nimensä alttiiksi jopa osallistumalla vaaleihin. Timo, eivät suinkaan kaikki ihmiset ole sellaisia vallanhimoisia kusipäitä niin kuin sinä.
      Soini on puhunut usein myös ”poliittisista ruumiista”, joiksi persuista eronneet tai erotetut muka muuttuvat. Soini ei alkuunkaan näytä tajuavan, että puoluetta on lähtenyt tukemaan satoja ja jopa tuhansia ihmisiä, jotka eivät edes etsi mitään poliittista uraa. He ovat vain halunneet lähteä tukemaan kansanliikettä, kuten itsekin olen tehnyt. Soini selvästikin kuvittelee kaikkien olevan yhtä mätiä kuin hän itse on.

    • TOSItahavo

      Heh, natsipäällikkö vai mitä Tahavo!

    • riskireino31

      Sipilä on ihan hvtin umpikiero lesta joka aikanaan arvosteli kataista samoista virheistä,joita hän nyt itse tekee ja toistaa.Soinin surkuhupaisat takinkäännöt eivät nekään jää unohduksiin,esimerkiksi soini valitsemisensa jälkeen uutti kantaansa ja sanoikin olevansa eu myönteinen siis soini ei tiedä ollako vaiko eikö olla eu myönteinen vaiko kielteinen? sama pätee hallitsemattomaan maahanmuutto kaustiin,soinista ei ole sanomaan paperittomille ja rikollisille suomalaista hyvinvinti valtiota hyväkseen käyttäville ns moniosaajille.Se on totuus minä kannatan siis Väyrystä kanna realisti sinäkin edes kerrankin oikeata ihmistä äläkä noita kiiltokuva pellejä sellaisia kavereita löydät vaikkapa aku ankasta.

    • TOSIripulisti

      Onko tuo natsipäällikkö vertaus hyvä ripulisti?

    • TOSIpissiäinen

      Perussuomalaisten arvostettu puoluekonkari Kauko Tuupainen sanoo, että puolue ei ole saanut hallitusohjelmaan omia vaatimuksiaan läpi.
      Perussuomalaisten entinen kansanedustaja Kauko Tuupainen arvostelee puolueensa nykylinjaa.

      Hän kertoo asiasta Keskisuomalaisessa.

      Ilta-Sanomat kysyi, mikä on suurin ongelma puolueen kannalta.

      – Hallitussopimusta on muutettava. Perussuomalaiset eivät ole saaneet hallitusohjelmaan omia vaatimuksiaan läpi, vaan päin vastoin hallitus on leikannut lapsiperheiltä, eläkeläisiltä, työttömiltä ja opiskelijoilta, Tuupainen kertoi.

      Tulossa vaalitappio
      Tuupainen ei siksi ihmettele puolueen alhaista gallupmenestystä.

      – Persut ovat myyneet paitsi peffansa myös koko homo sapiensin, hän totesi Keskisuomalaisessa.

    • TOSIhörhöpersu

      Eikait vaan vaalit ole tulossa! Eräskin setä uhosi näin jokin aika sitten.........

      "Herrojen huvikuunarit ja juppikootterit ovat tästä lähtien sitten verolla. Tähänkään ei vasemmisto pystynyt, ulkoministeri Timo Soini piikitteli edellistä hallitusta viime syksynä hallituksen budjettiriihessä"!

    • TOSIhörhöpersu

      Sipilän hallitus iloitsee Sipilän hallituksen ajaman moottoripyörä ja veneveron kaatumisesta!

    • TOSIhörhöpersu

      Soinin mukaan vero otetaan käyttöön kuten hallitusohjelmassa on sovittu.
      –  Hallitusohjelma on sitova, hän sanoi eduskunnassa tiistaina.
      Lännen Media kertoi, että hallituspuolueiden välille on syntynyt uusi kiista veneverosta. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen ja keskustassa samaa tehtävää hoitava Antti Kaikkonen ovat valmiit perumaan moottoripyöräveron lisäksi myös veneveron. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sen sijaan pitää kiinni hallitusohjelmassa sovitusta veneverosta.

    • TOSIhörhöpersu

      Ulkoministeri Timo Soinin (ps) mukaan veneverosta ei ole käynnissä mitään neuvotteluita. Hänen mukaansa vero otetaan käyttöön kuten hallitusohjelmassa on sovittu.
      –  Hallitusohjelma on sitova, hän sanoi eduskunnassa tiistaina.
      Lännen Media kertoi, että hallituspuolueiden välille on syntynyt uusi kiista veneverosta. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen ja keskustassa samaa tehtävää hoitava Antti Kaikkonen ovat valmiit perumaan moottoripyöräveron lisäksi myös veneveron. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sen sijaan pitää kiinni hallitusohjelmassa sovitusta veneverosta.
      Hallitus esittää tulevan veneveron suuruudeksi 100–300 euroa vuodessa.

    • Hyi_persut

      Soini ei ole suoraselkäinen. Hän on rasvamahainen ja lihava henkilö joka ei hoida edes henkilökohtainen hygienansa. Rasvainen tukka, huonosti ajettu parta ja vaatteet ostettu Pelastusarmeijan kirpputorilta.
      Petturi koko mies, pettää äänestäjät, pettää Suomea pettäää....

    • TOSIhörhöpersu

      Eduskuntaryhmien puheenjohtajat sanovat ei hallitusyhteistyölle Jussi Halla-ahon kanssa
      Tänään klo 11:48 (muokattu klo 11:55)
      Eduskuntaryhmien puheenjohtajat kommentoivat ajankohtaisia asioita eduskunnan Pikkuparlamentissa tiistaina.Eduskuntaryhmien puheenjohtajat sanovat ei hallitusyhteistyölle Jussi Halla-ahon kanssa
      Tänään klo 11:48 (muokattu klo 11:55)
      Eduskuntaryhmien puheenjohtajat kommentoivat ajankohtaisia asioita eduskunnan Pikkuparlamentissa tiistaina.

    • TOSIpissiäinen

      Nyyh, kukaan ei halua leikkiä Persujen kanssa nyyh nyyh!

    • TOSIpissiäinen

      Iltasanomat
      Terhi Kiemunki on erotettu perussuomalaisista.
      Perussuomalaiset on erottanut puolueesta Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemungin. Kiemunki on kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustaja ja varavaltuutettu.

      Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo vahvisti tiedon Ilta-Sanomille sunnuntaiaamuna.

      Ilta-Sanomat ei tavoittanut Terhi Kiemunkia.

      Lisää asiasta hetken kuluttua.
      Riika Nykänen
      Terhi Kiemunki on erotettu perussuomalaisista.
      Perussuomalaiset on erottanut puolueesta Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemungin. Kiemunki on kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustaja ja varavaltuutettu.

      Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo vahvisti tiedon Ilta-Sanomille sunnuntaiaamuna.

      Ilta-Sanomat ei tavoittanut Terhi Kiemunkia.

      Lisää asiasta hetken kuluttua.
      Riika Nykänen

    • Miksi pitäisi tollo vaihtaa idioottiin?

      • TOSIripulisti

        Hyvä kysymys vai mitä ripulisti!


    • Uskonpuhdistus

      Heh,uskonpuhdistus käynnissä Persuissa!

    • TOSIripulisti

      Näitähän riittää vai mitä ripulisti!
      Helsingin sanomat
      Perussuomalaisten Lindell: ”Pyydän anteeksi maahanmuuttokantojani” – Valtuutetun katumuspuhe sai Helsingin valtuustossa raikuvat aplodit
      Helsingin kaupunginvaltuutettu Harri Lindell sanoo katuvansa entistä ”halla-aholaista” linjaansa. Nyt hän pohtii perussuomalaisista lähtöä.

    • TOSIhörhöpersu

      Jo neljäs ero!
      Nykypäivä
      Halla-aholaisuus vallannut liikaa tilaa" – jo neljäs valtuutettu eroaa perussuomalaisista Helsingissä
      Suvi Hautanen 24.2.2017 klo 12:12 (päivitetty 24.2.2017 klo 12:21)
      Kaupunginvaltuutettu Harri Lindell lähtee kuntavaaleihin ehdolle kristillisdemokraattien listalta sitoutumattomana.

    • TOSIhörhöpersu

      Heh heh!
      Iltalehti
      Soini kansanedustajiensa huomautuksesta: "Homoavioliitto ei ole omantunnon kysymys"
      Torstai 23.02.2017 klo 19:46
      Kolme perussuomalaisten kansanedustajaa sai rangaistuksen äänestettyään Aito avioliitto -kansalaisaloitetta vastaan.

      Perussuomalaisten eduskuntaryhmä antoi torstaina huomautuksen Tiina Elovaaralle, Arja Juvoselle ja Ville Taviolle näiden äänestettyä viime viikolla Aito avioliitto -kansalaisaloitetta vastaan.
      Perussuomalaisilla oli äänestyksestä ryhmäpäätös, jota vastaan kolmikko toimi.
      Puheenjohtaja Timo Soinin mielestä ns. homoavioliitot eivät ole omantunnon kysymys, vaan äänestyksissä pitää toimia puolueen linjan mukaisesti.

    • näinonnännit

      Kyllä Soini saa tulevaisuudessa keskittyä vaan Espoon kunnallispolitiikkaan........ei miehestä ole valtion asioita huolehtimaan.

      • Keskituloinen

        Kyllähän Soini on täysin kasvonsa menettänyt . Ei siittä oo edes kunnallispolitiksikaan. Hameen sen pitäisi päälle pukea .


    • TOSIhörhöpersu

      Puheenjohtaja Soini, kuinka kommentoitte puolueenne uusia kannatuslukemia?

      – Persu ei myy persuaan! Ja kyllä minun persuni merivettä kestää! Saan aina mitä tilaan! Kallupit on kalluppeja! Mutta kaikki on sen twiittuilevan Hirvisaaren syytä! Missä James, siellä ongelma! Kyllä minä sille riivatun pitkätukalle vielä munat näytän! Ja erotan kaikki! Tynkkynenkin vain ilkkuu ja vieläkin hengissä riekkuu, vaikka annoin ihan muuta ymmärtää! Reki varsan kolaa! Ei se haittaa että puolue on tuhkana, sillä minulla on säätiö ja rahat! Voisiko kiltti toimittaja nyt puhaltaa pilliin niin voisin taas laittaa jalalla koreasti?

    • TOSIripulisti

      Soinilla on "kova" kannatus vai mitä ripulisti!

    • TOSIpissiäinen

      Iltasanomat
      Jussi Halla-ahon (ps) mukaan Soinille oli ominaista tavoitella kehuja ja selkääntaputuksia juuri kilpailijoilta.
      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho jatkaa ulkoministeri Timo Soinin sättimistä kovin sanoin Facebook-sivuillaan.

      Halla-aho kertoo uskovansa, että nykyhallituksen tukeminen toimi Soinille vain oman uran ponnahduslautana. Hänen mielestään Soini on toiminut oman asiansa pönkittämisessä rationaalisesti.

      – Viimeisten vuosien aikana Soinille oli ominaista tavoitella kehuja ja selkääntaputuksia juuri kilpailijoilta. Omat ihmiset ja varsinkin perussuomalaisten poliittiset tavoitteet saivat väistyä, Halla-aho sanoo.

      Halla-aho uskookin Soinin siirtyvän muihin tehtäviin ensi kesään mennessä.

      – Vankka arvioni on, että viimeistään ensi kesänä hän siirtyy vehreämmille laitumille ja hilloisemmille tolpille palkintona perussuomalaisten hajottamisesta ja nykyisen hallituksen tukemisesta, Halla-aho kirjoittaa.

      Hän uskoo, että eduskunnan viime viikolla jättäneen entisen sosiaali- ja terveysministerin Hanna Mäntylän lähtö eduskunnasta Euroopan neuvoston leipiin olisi vain alkusoittoa.

      Kansanedustaja Mäntylä on kertonut siirtyvänsä asiantuntijaksi Euroopan neuvoston sihteeristöön Strasbourgiin.

      – Minua harmittaa niiden puolesta, jotka höynäytettiin tähän hajotushankkeeseen arvopohja- ja käsitervehdysjutuilla. He ihmettelevät kahden vuoden kuluttua sormi suussa, että mitäköhän tässä tapahtui ja minne kaikki menivät, Halla-aho kirjoittaa.

      Halla-aho otti kirjoituksessaan kantaa Helsingin Sanomien uutiseen, jonka mukaan Soinin suosio perussuomalaisten parissa on romahtanut, vaikka Soini on parantanut suosiotaan kokoomuksen ja Sdp:n kannattajien silmissä.

      HS:n mukaan perussuomalaisten onnistuminen hallituksessa tosin saa kyselyssä surkean arvosanan.

      Halla-ahon mukaan perussuomalaisten kannatuksen romahtaminen ja Jyväskylän puoluekokouksen puheenjohtajavalinnat oli lähinnä Timo Soinin omaa vikaa.

      – Suomeksi: Soinin suosio on kasvanut kokoomuksen ja demareiden kannattajien joukossa, koska hän epäonnistui edistämään perussuomalaisten tavoitteita hallituksessa ja koska hän hajotti puolueen, joka kilpailee kokoomuksen ja demareiden kanssa, Halla-aho tylyttää entistä puoluejohtajaa.

    • TOSIripulisti

      Miten on ripulisti!
      Yle uutiset
      Perussuomalaisten perustajajäsen Raimo Vistbacka on väsynyt mies. Timo Soinin luottomies vastaa puhelimeen remontin keskeltä. Hän on saanut Halla-aholta paimenkirjeen.

      – Uskon, että Halla-ahon kanssa pärjätään, mutta entäpä hänen ympärillään olevat ihmiset? Odotan, että minut erotetaan, jos olen tehnyt jotakin väärin.

      Raimo Vistbacka kertoo saaneensa puheenjohtajalta kirjeen, jossa tämä kehottaa epäileviä tuomaita lähtemään vapaaehtoisesti toiseen puolueeseen.

      Halla-aho on puhunut aiheesta kaikkien piirijohtajien kanssa. Etelä-Pohjanmaalle lähti postia, koska piirin puheenjohtaja Raimo Vistbacka oli "kysellyt julkisesti, voisiko perussuomalaisten säätiö voisi tukea jotain toista puoluetta". Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi asiaa Vaasassa.

      – Tämä on tietysti ennennäkemätön väite röyhkeydessään. Toivon, että Raimo Vistbacka kumoaa nämä puheet, Halla-aho sanoo.

      Halla-ahon lähettämistä kirjeistä kertoivat torstaina Pohjalainen ja Ilkka-lehti.

      "Ongelma ei ole henkilökohtainen"

      – Minulla ei ole mitään henkilökohtaista ongelmaa Vistbackan kanssa. Hän on erittäin näkyvässä tehtävässä puolueessa ja toivon, että hän seisoo puolueen takana, Halla-aho sanoo.

      Raimo Vistbacka vakuuttaa, että hänelläkään ei mitään Halla-ahoa vastaan. Halla-ahon ei vain pitäisi uskoa kaikkia ympärilla pyöriviä huhuja.

      – Minä olen niin vanha mies, että tuskin tällaista enää mihinkään tarvitaan. Tälläinen huru-ukko, ei tällaisella ole enää mitään merkitystä.

      Vistbacka toivoo yhä, että puolue ei jakautuisi sirpaleiksi. Hän jaksaa uskoa, että kompromissi löytyy ja repiminen loppuu. Vistbacka on toistaiseksi puolueen jäsen.

      "En ole ymmärtänyt Soinia kolmeen vuoteen"

      Halla-ahon mukaan perussuomalaisissa ei ole menossa kapinaliikettä. Yle Uutiset teki soittokierroksen puolueen piirijärjestöihin. Siinä selvisi, että kuudestatoista piirijohtajasta neljä on eronnut tai erotettu tehtävästään Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen.

      Lapin piirin puheenjohtaja Terho Korpikoski kertoo, että 500:sta jäsenestä vain kahdeksan on valinnut Uuden vaihtoehdon. Perussuomalaiset saa Lapissa koko ajan lisää jäseniä.

      – En ole ymmärtänyt Soinia kolmeen vuoteen, hyvä että mies meni vaihtoon. Oletko lukenut Soinin kirjan Peruspomo? Hyvä. Siinä hän haukkuu kaikki lukuunottamatta peruspalveluministeri Pirkko Mattilaa, Korpikoski sanoo.

      Lapin piirin entinen puheenjohtaja Matti Torvinen erotettiin. Hän liittyi Uuden vaihtoehdon riveihin ja nousi eduskuntaan varasijalta.

      Samansuuntaista viestiä tulee myös Pirkanmaalta. Perussuomalaiset on pysynyt kasassa, eikä ymmärrystä lähtijöille löydy.

      – En ymmärrä, mikä siinä Jussissa on niin kummallista ja kammottavaa, että tällaisin ratkaisuihin on päädytty, sanoo Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Veijo Niemi.

      Sakeaa soppaa sekoitti perjantaina myös puolueen entinen puheenjohtaja Timo Soini, joka totesi Aamulehdessä (siirryt toiseen palveluun), että perussuomalaiset on ihmisvastainen puolue.

    • Hyvästi_Soini

      Soini romutti menneisyytensä sokeassa vallanhimossaan. Vielä ennen edellisiä eduskuntavaaleja hntä pidettiin arvostettuna puoluejohtajana ja puolue keräsi kunnioitettavan äänisaaliin. Sitten pääsy tähän kovaan oikeistohallitukseen romutti kaiken. Soini unohti ministeriauton takapenkille päästyään kaikki vaalilupauksensa ja kurjisti omien äänestäjiensä aseman leikkauksilla ja kiristyksillä. Viimeinen pisara oli sitten sokeassa vallanhimossaan tehty leikkaus puolueestaan tukemaan kokoomuksen ja keskustan politiikkaa ilman minkäänlaista kannatusta miltään puolueelta.
      Soini teki suuren petoksen äänestäjiään kohti ja hän kannattajineen tulee sen maksamaan seuraavissa vaaleissa.

    • TOSIripulisti

      Hienoa vai mitä ripulisti!
      Ilkka
      Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon lähettämä "paimenkirje" Etelä-Pohjanmaan piirille on aiheuttanut hämmennystä puolueen riveissä.

      Sanomalehtien Ilkka ja Pohjalainen (siirryt toiseen palveluun) mukaan kirje lähetettiin heinäkuun seitsemäs päivä piirin paikallisyhdistyksille ja piirin puheenjohtajalle. Kirjeen mukaan puolueen puheenjohtaja haluaa selvittää, tuetaanko piirissä kesäkuussa eduskuntaryhmästä erkaantunutta Uutta vaihtoehtoa/Sinistä tulevaisuutta.

      Kirjeen teksti viittaa Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaan, joka on puolueen entinen kansanedustaja ja pitkäaikainen vaikuttaja, valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka. Etenkin hänen lojaalisuuttaan epäillään. Häntä pidetään Timo Soinin poliittiseen lähipiiriin kuuluvana. Vistbacka itse kuitenkin sanoo, ettei ole julkisesti tukenut "soinilaisia" muuten kuin puhumalla Perussuomalaisten tukisäätiön rahojen käytöstä.

    • TOSIripulisti

      Kumman puolella ripulisti on!
      Iltasanomat
      Soinin mukaan Halla-aholla olisi ollut Seinäjoella mahdollisuus ojentaa selvityspyyntö Vistbackalle myös henkilökohtaisesti.
      Kesälomiltaan palannut ulkoministeri Timo Soini (uv) kuvailee perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajan Raimo Vistbackan kohtelua puolueessa mauttomaksi ja tyylittömäksi.

      – Minun aikanani puolueen puheenjohtaja ei kiertänyt piireissä erottamassa ihmisiä, Soini sanoo.

      Hänen mukaansa ilman Vistbackaa koko perussuomalaisten puoluetta ei olisi olemassa. Vistbacka toimi kahdeksan vuotta puolueen ainoana kansanedustaja.

      – Tällaisen ihmisen jahtaaminen haasteella on arvostelukyvytöntä.

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on lähettänyt haastemiehen Vistbackan perään, jotta perusuomalaisten puoluetoimiston lähettämä selvityspyyntö tavoittaisi hänet.

      Vistbackalta vaaditaan selvitystä tämän julkisuudessa antamista kommenteista liittyen perussuomalaisista loikanneisiin ja Uusi vaihtoehto -ryhmän perustaneisiin henkilöihin.

      Soinin mukaan Halla-aholla on ollut mahdollisuus ojentaa selvityspyyntö Vistbackalle myös henkilökohtaisesti.

      – Hän tapasi Vistbackan Seinäjoella. Sen (selvityspyyntö) olisi voinut pöydän yli tuikata tai viedä kirjeen henkilökohtaisesti perille, Soini sanoo.

      – Tämä on yksinkertaisesti mautonta ja tyylitöntä.

      Ploki-kirjoitustaan aiheesta Soini perustelee sanomalla, että hän katsoi aiheelliseksi puuttua tilanteeseen. Hänen mukaansa viimeviikkoinen kirjoitus Vistbackasta tavoitti kymmeniä tuhansia ihmisiä.

      Timo Soini osallistui tänään maanantaina Uusi vaihtoehto -ryhmän kesäkokoukseen Espoossa.

    • TOSIripulisti

      Kovaa menoa vai mitä ripulisti!
      Vistbacka: Halla-aho Haistakoon paskan
      JUNE 10, 2017ISAIAH
      Kuten jo ehdin kirjoitaa, Halla-ahon valintaa johtaa valtaisaan mediamylläkkään ja monenlaiseen epä-älylliseen älämölöön netissä. Hesari uutisoi ja Li Andesonin vaativan uusia vaaleja ja hommafoorumilla sekä sen henkisisssä porukoissa on aikamoinen rinkirunkkaus käynnisä.

      Erityisen mielenkiintoinen oli kuitenkin vanhan persujen luottopakin Raimo Vistbackan kommentti: Haistakoon paskan. Tämä antaa toiveita siitä, että ainakin old school-SMP-jengi voisi lähteä kunnolla sabotoimaan Halla-ahon toimintaa. Vistbackalla on Soinin ohella vahva asema rahakirstun päällä istuvan Perussuomalaisten Tukisäätiössä ja noista rahoista taistelu voi olla mielenkiintoista seurattavaa. Kyllä tuolla kuplii pinnan alla ja täysin ilman uhreja ei Halla-ahon valinnasta selvitä, mutta enpä olisi vielä tässä kohtaa odottanut tuollaista Haistakoon paskan-kommenttia. Kun ei ole kummempaa ohjelmaa täksi illaksi, niin taidanpa siirtyä läppärin kanssa lähipubiin seuraamaan persujen puoluekokouksen jälkimaininkeja.

    • TOSIripulisti

      Haastemiehillä riittää hommaa vai mitä ripulisti!
      Iltasanomat
      Sinisen eduskuntaryhmän jäsen, kansanedustaja Matti Torvinen uskoo olevansa yksi Halla-ahon haastemiehen avulla jahtaamista henkilöistä.
      Perussuomalaisten Lapin piirin entinen puheenjohtaja, nykyinen kansanedustaja ja sinisen eduskuntaryhmän Matti Torvinen uskoo, että hän on yksi perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon haastemiehen avulla jahtaamista henkilöistä.

      Torvinen kertoo haastemiehen soittaneen hänelle ja ilmoittaneen, että hänelle on kirjattu kirje perussuomalaiselta puolueelta.

      – Se on Rovaniemen käräjäoikeuden haastemiehen toimesta. Kysyin, että onko kyseessä haaste vai kirje ja hän sanoi, ettei voi sitä minulle kertoa, muuta kuin että siinä on kirje. En tiedä, mitä se tarkemmin ottaen sisällä pitää, Torvinen kertoo.

      – Sanoin, että olen huomenna sitä vastaanottamassa. Ajattelin, että voin sen siellä ottaa vastaan kotikaupungissa.

      Torvinen kertoo lentävänsä illalla Rovaniemelle ja palaavansa Helsinkiin eduskunnan istuntokaudelle syyskuun alussa.

      Torvinen korvaa eduskunnassa Strasbourgiin Euroopan neuvoston sihteeristöön asiantuntijaksi siirtyvän Hanna Mäntylän.

      – Sitä vähän hämmästelin, että minkä takia minulle. Olenko se kolmas henkilö, jolta selvitys pyydetään vai mikä tämä jutun juoni on, hän kertoi tänään tiistaina Helsingissä.

      Torvinen kertoo, ettei hänelle ole koskaan tullut minkäänlaista kirjettä tai muuta selvityspyyntöä puolueelta.

      – Olisinhan voinut ottaa sen ihan ihan tavallisessa kirjeessä, hän sanoo.

      – Katsotaan huomenna sitten, mitä se Halla-aho haluaa minulta. Odotan jännittyneenä, että mitä kaikkea siellä on kirjeessä.

      Oman käsityksensä mukaan jo eronnut puolueesta

      Perussuomalaiset on lähettänyt selvityspyynnöt myös Etelä-Pohjanmaan piirinsä puheenjohtajalle Raimo Vistbackalle (ps) sekä europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lernerille (ps).

      Heitä syytetään ”tuen ilmaistusta puolueesta loikanneille tahoille.”

      Toisin kuin Vistbacka ja Ruohonen-Lerner, Torvinen kokee kuitenkin itse jo eronneensa perussuomalaisista.

      – Tein ilmoituksen julkisuudessa, että eroan puolueesta. Sain Halla-aholta ensimmäisenä kesäkuussa viestin, että saan selvityskirjeen, mutta hänen mukaansa olisi kaikkein helpointa, että eroaisin heti itse.

      – Mutta en tiedä onko se tulkittu oikealla tavalla. Olen sanonut eronneeni halla-aholaisista. Perussuomalaista puoluetta ei enää ole siinä muodossa vaan se on halla-aholainen puolue, Torvinen sanoo.

      Torvinen muistuttaa, että hänet on jo erotettu Lapin piirin puheenjohtajan tehtävästä ja Rovaniemen yhdistyksen puheenjohtajuudesta hallituksen päätöksellä ja puolueen käskystä heinäkuun alusta.

      – Jos minut kerran on erotettu julkisesti ja suurin otsikoin, niin mikäs tämä käänne on sitten.

      Torvinen kuuluu tällä hetkellä Siniseen eduskuntaryhmään.

      Hän kertoo poistuneensa kesäkuun alun Jyväskylän puoluekokouksesta heti Halla-ahon valinnan jälkeen.

      – Menin heti valinnan jälkeen hotellihuoneeseen, käynnistin tietokoneen ja poistin kaikki yhteyteni perussuomalaiseen puolueeseen ja tein päätöksen, että minun poliittinen toimintani päättyy tähän.

      Muutaman päivän kuluttua perustettiin kuitenkin uusi eduskuntaryhmä Uusi vaihtoehto.

      – Muuten olisin luopunut kaikesta poliittisesta toiminnasta.
      Päivi Lakka

    • TOSIripulisti

      Vieläkö Soinista pääministeri ripulisti!
      Perussuomalaisten puoluetoimistosta lähetetty haastetiedoksianto valtiopäiväneuvos Raimo Vistbackalle saapui vasta tänään Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuteen.

      Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on kertonut Yleisradiolle, että viivästys johtui puoluetoimistossa sattuneesta informaatiokatkoksesta.

      Puolue pyytää Vistbackalta selvitystä mahdollisesta puolueen vastaisesta toiminnasta, mikä voi olla erottamisperuste puolueesta. Ensin asianosaista pitää kuitenkin kuulla.

      Kirjattuna kirjeenä selvityspyynnön perille saaminen ei ollut onnistunut. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) kertoi jo pari viikkoa sitten, että tämän takia selvityspyyntö toimitetaan Vistbackalle haastemiehen välityksellä.

      –Toimitus menee normaalin kaavan mukaan, eli asia on jaettu asianomaisen alueen haastemiehelle meidän kirjaamostamme tänään. Tuskin asialle on vielä tehty mitään toimenpiteitä, koska hän saa paperit vasta huomenna, kertoi haastemiesten esimies Simo Aro Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudesta torstaina iltapäivällä.

      Haastetiedoksiannon toimitettavaksi saanut haastemies Anja Aho ei suostunut kertomaan, onko hän mahdollisesti jo ottanut asiassa yhteyttä Vistbackaan.

      –Se on minun asiani, kuinka minä työni teen, Aho sanoi.

      Lännen Median puhelimitse tavoittama Raimo Vistbacka sanoi, ettei hän vastaa selvityspyynnön perille saantia koskeviin kysymyksiin.

      –Asia on mennyt pelleilyksi, hän perusteli.

      Vuokranantajat työllistävät haastemiehiä

      Pirkanmaan käräjäoikeuden haastemiesten esimies Mika Ahola kertoo, että periaatteessa kuka tahansa voi tehdä pyynnön, että haastemies toimittaa jonkin asiakirjan perille.

      –Se on täysin mahdollista, jos haluaa asiaan todisteellisen tiedoksiannon.

      Postitse saanti- tai vastaanottotodistuksella toimitettu tiedoksianto on siviiliasioissa Aholan mukaan yhtä todisteellinen.

      –Mutta monta kertaa tällaisissa asioissa jossain vaiheessa halutaan varmistaa tilanne siltä varalta, ettei henkilö haekaan lähetystä.

      –Yksityishenkilöiden toimeksiannot voivat olla hyvinkin moninaisia. Varmaan suurin osa niistä liittyy vuokranantajien asukkaille antamiin varoituksiin, Ahola sanoo.

      Haastemiehen perille toimittama tiedoksianto maksaa toimeksiannon tehneelle yksityishenkilölle 70 euroa.

      Rikosasiassa haastemies voi saada poliisilta virka-apua haasteen viemiseksi vastaajalle, jos tämä sitä välttelee.

      Siviiliasioissa voidaan asiakirjan vastaanottamista välttelevälle henkilölle tehdä sijaistiedoksianto. Asiakirjat viedään silloin yleensä paikkakunnan poliisilaitokselle, josta hän voi ne vielä noutaa.

      AKI TAPONEN

    • TOSIripulisti

      Ripulisti on Persu, uusi sininen!

    • TOSIripulisti

      Tietääkö ripulisti vieläkö Soinista tulee pääministeri!

    • vaihto.ei-paranna-oloja

      Tietysti tulee,saatanan Soini on yhtä pöllö kun Sipilä!kaks OIKEEN tyhmää,muka uskovaisia!paskat on!!

    • TOSIripulisti

      Soinista pääministeri vai mitä ripulisti!

    • TOSIripulisti

      Onko ripulisti hylännyt Soinin!

    • demari63

      Suoraselkäinen Timppa hajoitti puolueen,kun puheenjohtajaksi tuli mies joka olisi lähtenyt hallituksesta.Taisi olla virkamies Audin takapenkki painunut niin syvälle timpan perseeseen ,että siitä ei luovuta menköön aatteet ja vaatteet.selkärangaton vätys koko Timppa

    • TOSIripulisti

      Kaleva
      KOTIMAA 18.9.2017 5:00 MARKKU UHARI
      Sinisen tulevaisuuden oma tulevaisuus tulee päättymään vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, arvioi perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Lännen Medialle.

      - He eivät ole vakavasti otettava vastustaja, koska heillä ei ole agendaa, perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo.

      Kesäkuussa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtaantunut ryhmä kerää kannattajakortteja oman puolueen perustamista varten. Halla-ahon mielestä puoluetta kasataan ”muutaman ihmisen” henkilökohtaisten intressien tukemista varten.

      - Kun johtohahmot pikkuhiljaa poistuvat vihreämmille laitumille, niin eihän näille jää kuin luu käteen näille hyödyllisille hölmöille.


      Perussuomalaisten sisäinen ilmapiiri on puheenjohtaja Halla-ahon mukaan muuttunut entistä motivoituneemmaksi ja sitoutuneemmaksi. ”Kesäkuun jälkihoitoa” vielä on, mutta hänen mukaansa ketään ei ole vielä erotettu puolueesta sinisen tulevaisuuden perustamisen vuoksi.

      Sen sijaan puoluehallitus hänen mukaansa katsoi siniseen tulevaisuuteen siirtyneiden kansanedustajien eronneen puolueesta, kun he eivät riitauttaneet puoluehallituksen päätöstä ryhmän hajoamisen jälkeen. Teknisesti heitä ei siis erotettu.

      Ensimmäiset varsinaiset erottamiset ovat perussuomalaisilla Halla-ahon mukaan todennäköisesti edessä puoluehallituksen seuraavassa kokouksessa. Hän puhuu viidestä, enintään kymmenestä ihmisestä.

      - Ihmiset kuvittelevat, että he voivat osallistua toisen puolueen toimintaan, perustaa omia valtuustoryhmiä ja silti jatkaa perussuomalaisten organisaatiossa ja ikään kuin hyödyntää sen tarjoamia resursseja.

      - Ei kaksilla kärryillä voi mennä, hän jatkaa.

    • TOSIripulisti

      Kovaa peliä Bostonissa vai mitä ripulisti!
      Iltalehti

      Halla-ahon tiukat terveiset loikanneille: ”Kieroilua, epärehellisyyttä ja kiusantekoa vaikea ymmärtää”
      Tänään klo 14:20
      Perussuomalaisten ”kohujäsen” Raimo Vistbacka saapui puolueen sisäpiirin kokoukseen.


      Perussuomalaisten puoluevaltuusto pitää lauantaina kokouksen Helsingissä.
      Kokouksen aluksi puheenjohtaja Jussi Halla-aho moitti voimakkaasti puolueesta kesällä loikanneita.
      Halla-aho syyttää sinisiä ”kieroilusta, epärehellisyydestä ja kiusanteosta”.
      Iltalehti

    • Tosiripulisti

      Vieläkö Soinista tulee pääministeri ripulisti!

    • Tosiripulisti

      Voi vain kuvitella miten ripulistia vituttaa!

    • Tosiripulisti

      Kovaa menoa vai mitä ripulisti!
      Iltasanomat
      Perussuomalaisten ja sinisten välirikko alkaa saada koomisia piirteitä – varsinkin jos seuraa persujen puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalon ihmiskarsinointia puoluekokouksen jälkeen, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
      Näin Aleksis Kiven päivän kunniaksi todettakoon, että niin sinkoilee täällä miehen aatos, ja kenpä heittäisi verkkoja sen tielle.

      Eli tulkoon kerrotuksi tarina puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon toiminnasta ja puheista kesän ja syksyn aikana!

      Politiikan toimittajan kannalta persujen ja sinisten sukuriita on näet hupaisaa seurattavaa.

      Pohjimmiltaan kyse on ollut jo kesäkuun hajoamiskokouksesta alkaen siitä, että asiat eivät riitele, vaan henkilöt.

      Riitely tuntuu vain pahenevan, kun siniset sai 5 000 kannattajakorttia täyteen ja pääsee puoluerekisteriin.

      Tuorein on Imatralla syntynyt kohu, kun Perussuomalaiset uhkaa erottaa Imatran Seudun Perussuomalaisten puheenjohtajan Erkki Saarimäen. Syynä on kuulemma se, että Saarimäki on toiminut liian tiiviisti Sininen tulevaisuus -ryhmän kanssa.

      Kyse on siitä, että Saarimäki vietti Imatralla viime viikonloppuna yhdessä puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) ja Sampo Terhon (sin) kanssa Terhon 40-vuotisjuhlia paikallisessa soittoruokalassa. Ja torillakin Saarimäki oli nähty sinisessä ministeriseurassa.

    • hiljaista-on

      Miksei RK vastaa mitään?jos joku turkoosi olis kirjoittannu nämä totuudet,niin Reijo olis laittannu koko seriffilauman hätiin ja poistattannu kaikki!

    • Tosiripulisti

      Rajua tekstiä vai mitä ripulisti!
      Iltasanomat
      Siniseen eduskuntaryhmään siirtynyt ulkoministeri kommentoi haastattelussa suhdettaan perussuomalaisten nykyjohtoon.
      – Voi olla tylysti sanottu, mutta hän ei ole minkään sortin johtaja. Luulen tietäväni, millainen poliittinen johtaja on ja hän ei ole sellainen, Timo Soini sanoo Jyväskylässä kesällä perussuomalaisten johtoon valitusta Jussi Halla-ahosta Ilta-Sanomissa.

    • Tosiripulisti

      Kovaa nokittelua vai mitä ripulisti!
      Yle
      Sininen tulevaisuus –ryhmän keskeinen tekijä, ulkoministeri Timo Soini ihmettelee nettipalstallaan (siirryt toiseen palveluun)perussuomalaisten tarvetta tarkistaa sinisten kannattajien nimet. Soini pitää tuhansien nimien läpi käymistä järjettömänä.

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho vuorostaan ihmettelee Soinin piikikästä reaktiota. Soini pitää vanhan puolueensa toimintaa hölmöilynä.

      – Stasi ei kuulu Suomeen, Soini ärähtää.

      – Soinin johdolla perussuomalaiset kävivät läpi kaikki Paavo Väyrysen kansalaispuolueen kannattajakortit, Halla-aho kuittaa takaisin.

      Halla-ahon mukaan viime vuotinen Väyrysen kannattajien nimien tarkistus ei Soinista ollut hölmöilyä. Väyrynen samoin kuin siniset ovat keränneet 5 000 vaadittavan kannattajan nimet puolueen perustamista varten.

    • Tosiripulisti

      Heh, tulihan se sieltä! Ripulisti on hylännyt Soinin!

    • Tosiripulisti

      Eivät sivarit ole kenraaleita vai mitä ripulisti!
      Aamulehti
      Timo Soinilta häijy kommentti Halla-aholle: "Eivät sivarit ole kenraaleita". Soini väläyttää jatkamista eduskunnassa.

    • Tosiripulisti

      Heh heh, tämmöstä tänään vai mitä ripulisti!
      Verkkouutiset
      Simon Elo: Laura Huhtasaari tyrmäsi oman puolueensa talouslinjan
      ILKKA AHTOKIVI | 25.10.2017 | 06:16- päivitetty 25.10.2017 | 06:22
      Sinisten Simon Elo ihmettelee, että presidenttiehdokas, perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari tyrmää oman puolueensa talouslinjan.

    • Tosiripulisti

      Hullun horinaa vai mitä ripulisti!
      Uusi Suomi
      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pitää Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtajan Simon Elon Venäjä-vihjailuja ”hullun horinana”. Halla-aho sanoo Uudelle Suomelle, että pelkkiä vihjailuja on vaikea kommentoida.

    • Tosiripulisti

      Rajua vai mitä ripulisti!
      Iltalehti

      Kompromissiesitystä puoltanut Juho Eerola (ps) moitti Eloa kokouksen jälkeen kovin sanoin.

      - Siinä oli katastrofin ainekset, suoraan sanottuna en ymmärrä, mistä tuollainen pölhöys kumpuaa, Eerola sätti.

      Eerolan mukaan olisi ollut takuuvarmaa, että Elon vaatima äänestys olisi päättynyt ”Suomen eduskunnassa satavuotisjuhlavuotena” Suomen ja Islannin valtuuskuntien tappioon.

      - Tämä porukka, joka oli voittamassa, antoi meille auttavan käden ja tarjosi erittäin hyvää kompromissia, mikä piti sisällään ihan kaikki ajamamme asiat. Ainoa, mikä puuttuu, on virallisen työkielen status, Eerola kertasi.

    • Tosiripulisti

      Miten menee ripulisti!
      Yle
      Kannatuksen lasku yllätti perussuomalaiset – Halla-aho epäilee syyksi tutkimusharhaa tai riitelyä sinisten kanssa
      Perussuomalaisten kannatus laski Ylen kannatusmittauksessa kolme prosenttiyksikköä syyskuusta. Lokakuun mittauksessa kannatus oli 6,9 prosenttia.

    • TosirealistiKokkolan

      Pelkkää Hesalaisten tiedotusvälineitten propagandaa, eli yrittävät manipuloida kansalaisia. Kysely, eli tutkimus on tehty pääosin Helsingin keskustan asukkaille, ja tunnetusti siellä ei ole kovin suurta kannatusta Perussuomalaisille. Eivät ihmiset ole mitään tuuliviirejä, jotka vaihtavat puoluetta sitä mukaa mitä mieltä "naapuri" on. Itse ja ystäväni/tuttuni/kaverini jne olemme puolueellemme ikuisesti uskollisia, kuin aviopuolisolle, vaikka taivas putoaisi niskaan. Tulossa on TOSI POMMI, ja Helsinkiläiset saavat taas kerran "turvilleen", hah!!!...

    • Hyi_persut

      No no, persuluuserit tai siniset vai mitä ne nyt ovat. Pitäisi ehkä ensin ylittää ainakin yhden prosentin kannatusta. Parempi potkia heidät hallituksesta.

    • Hyvä.Idea

      Voisi Touko Aallosta tulla pääministeri, mikäli vain naisseikkailuiltaan ehtii...

    • Tosiripulisti

      Kuka olisi uskonut että ripulisti hylkää Soinin!

    • TosirealistiKokkolan

      Soini ei ole puolue, mutta PERUSSUOMALAISET on ja pysyy. TOSI POMMI!!!...

    • Tosiripulisti

      On jo mätää vai mitä ripulisti!
      Aamulehti
      Soini Financial Timesille: "Perussuomalainen puolue oli sisältä mätä"
      Ulkoministeri Soini kertoo, ettei ole kiinnostunut johtavasta roolista Sinisessä tulevaisuudessa.

    • Varmat

      Heh,,juuri näin Kepulaiset.Tuli noutaja.Puumalakin putosi.Ei mitään aikaansaannoksia tälle seudulle.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe