HYI HYI YLE

ylehyi

Ylen toimittajat yrittävät nyt sovitella marttyyrin viittaa päälleen. Heitä painostetaan, ohjaillaan, uhkaillaan. Että kehtaavatkin! Olisi syytä katsoa peiliin. Varmaan noita heidän kertomiaan asioita tapahtuu. Mutta niin pitääkin tapahtua! Eivätkö nämä Ylen politrukit todella tajua millaiselta se heidän toimintansa näyttää? Ylen toimittajat ovat lähteneet määrittämään sitä mikä on oikein, miten pitää ajatella, miten ei saa ajatella. Se journalismin perusperiaate: puolueettomuus ja tasapuolisuus on unohtunut tyystin. Ylessä panostetaan mm. pakolaisuuden, vasemmistolaisuuden, vihreyden yms. ylistämiseen. En moiti noita aatteita, hyviä ovat. Mutta missään ei ole määritelty ja päätetty, että ne ovat parempia ja oikeampia kuin vastakkaiset aatteet ja mielipiteet. Ylen pitäisi siis yhtä painokkaasti tehdä ohjelmia pakolaiskriittisyydestä, oikeistolaisuudesta yms:sta ja ylistää niitäkin aatteita - tasapuolisuuden nimissä. Lienee turha toivo, että Ylen toimittajat siihen pystyisivät. Ehkä olisi aika yksinkertaisesti lopettaa verovaroin ylläpidettävä Yle. Silloin jokainen saisi omilla rahoillaan ja kyvyillään tehdä sellaista tiedonvälitystä kuin haluaa.

24

2135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellinenmedia

      Kirjoitin Hesarin juttuun Sipilän lähettämistä viesteistä kommentin, joka kuului sanatarkasti:
      "Kun yhtä toimittajaa loukataan, käy koko lauma kimppuun".
      Yllätys, yllätys, sitä ei julkaistu!

      • piukimmalle

        Joo sananvapaudesta uliseminen tämän tapaisessa tapauksessa tässä mittakaavassa ja näillä tavoitteilla on absurdia samaan aikaan, kun media tuuttaa aivopesua vailla mitään itsekritiikkiä, ei osaa journalismia ja mielipidekeskustelut moderoidaan ja jätetään monia hyviä kommentteja julkaisematta tai estetään tietyissä aiheissa kommentointi kokonaan. Mutta hei, elämmekin someraivon aikakautta. Täytyy osat aolla narsisti, karrikoida, vetää vinoon, tulkita väärin, paisutella, ärsyttää, lietsoa, haastaa riitaa, someraivota, halveksia.


      • 615

        Koiviston sanat tuli taas todistettua.Sopulilauma ryntää suinpäin heti kun
        joku heittä syötin


      • 12345654321
        615 kirjoitti:

        Koiviston sanat tuli taas todistettua.Sopulilauma ryntää suinpäin heti kun
        joku heittä syötin

        Kun Suomen pääministeri huomaa tulleensa sivuutetuksi häntä itseään koskevassa uutisessa niin auta armis, kuinka pitkä yleläisten "musta lista" onkaan?


    • SilminNähdenVaivautunut

      YLE julkaisi jalosti sähköpostiviestit. Yleisöltä Sipilälle tulleet viestit ja YLEn toimittajan viestit olivat kuitenkin vain selittelyjä. Yleisön viestien osalta tämän voi ymmärtää. Mutta miksi toimittajan viestitkään eivät olleet julkaisukelpoisia. Lisäksi Sipilän pyyntö olla julkaisematta viestejä oli jostain syystä selittelyä.

    • O.Sku

      Ervastikin yritti Ilta-Sanomissa moitti YLEä. Hän moitti YLEä toisesta suunnasta, mutta aika köyhäksi sekin jäi.
      Ervastin aikana YLE oli parempi. Sopivasti ennen vaaleja lainattiin uutisissa kahden Kauppalehden nimettömän asiantuntijan pahasti pieleen mennyt juttu Sipilän bisneksistä. Nimettömyys on toimittajille taivaan lahja, kun halutaan poiketa totuudesta.
      Muuten, haluaisin tuntea sellaisen päätoimittajan, joka antaa kaikkien toimittajiensa tehdä juttua samasta asiasta samoilla tiedoilla. Asian seuraamistahan keneltäkään ei kielletty.

    • poisyle

      Olen aina ollut sen kannalla, että meillä pitää olla Ylen kaltainen verovaroin ylläpidetty instanssi jakamassa oikeata tietoa. Olen ollut tosi tyhmä ja täysin väärässä. Ylen tähtitoimittajat ovat suojatyöpaikoissaan osoittaneet tarpeettomuutensa. Eihän se niin voi olla, että toimittajat rupeaa määrittelemään mikä on oikein tai väärin. Heidän tehtävänsä on jakaa puolueetonta tietoa, ei mitään muuta. Lopetetaan Yle. Tilalle tulee kaupallisia kanavia. Ne jakavat resurssiensa puitteissa omien etujensa mukaista tietoa. Mutta jokainen tietää, että se tieto ei ole puolueetonta. Peli on silloin rehellistä.

      • ylenantoa

        Se onkin parasta tässä jutussa,että pari vuotta meitä somessa viihtyviä on syyllistety vihapuheista ja vedottu sanomisen tuovan myös vastuun.
        No sitä Ylen porukkaa ei näytä tuo vastuupuoli paljonkaan häiritsevän.
        Tarkistamattomia huhuja voidaan täytenä totena esittää vaikka minkälaisin
        syytöksin ja ennen kuin on mitään varmuutta asiasta keksitään ruveta
        syyttämään sananvapauden vaarantumisesta kun he eivät voineetkaan joka ohjelmassa spekuloida asialla.
        Kyllä luulen,että tämä manööveri voi kääntyä itseään vastaan.
        Siinä on taas olleet demariorganisaatiot virittämässä yleläisten puolue-
        sisarien kanssa.
        Onko tuo Salla Vuorikoski os.Auvinen läheistäkin sukua Pirjo Auviselle
        kun niin on saman suuntaista uutisointia.


      • rouvaTappinen
        ylenantoa kirjoitti:

        Se onkin parasta tässä jutussa,että pari vuotta meitä somessa viihtyviä on syyllistety vihapuheista ja vedottu sanomisen tuovan myös vastuun.
        No sitä Ylen porukkaa ei näytä tuo vastuupuoli paljonkaan häiritsevän.
        Tarkistamattomia huhuja voidaan täytenä totena esittää vaikka minkälaisin
        syytöksin ja ennen kuin on mitään varmuutta asiasta keksitään ruveta
        syyttämään sananvapauden vaarantumisesta kun he eivät voineetkaan joka ohjelmassa spekuloida asialla.
        Kyllä luulen,että tämä manööveri voi kääntyä itseään vastaan.
        Siinä on taas olleet demariorganisaatiot virittämässä yleläisten puolue-
        sisarien kanssa.
        Onko tuo Salla Vuorikoski os.Auvinen läheistäkin sukua Pirjo Auviselle
        kun niin on saman suuntaista uutisointia.

        Minun mielessä tämä sota on minun ja Salla Vuorikosken välinen. Ei se mitään haittaa että Salla Vuorikoski ei tiedä kuka minä olen. En minäkään tiedä kuka poliisi "Petteri Kotteri" on ollut.
        Pirjo Auvinen on mielenkiintoinen poliittinen toimittaja sillä hän hoksasi jotakin Muoniossa maaliskuussa 2016, Sipilästä joka oli siellä vierailulla. Yritin kysyä mitä hoksausta Muoniossa oli tapahtunut mutta siellä käskettiin pääministerin asioista ottaa selvää pääministerin omista ketjuista, vai miten se meni.
        Joten totean nyt että en tiedä miksi pääministeri häiriköi Pirja Auvisen s-posteja viikko sitten kun Pirjo Auvinen hoiti hommiaan Torniossa.


    • U.Vuoto

      Mistä johtuu, että lähdesuoja on toimittajien mukaan pyhä asia, mutta samat toimittajat rajoittavat nimettömät mielipiteet täysin pois keskustelupalstoiltaan?
      Eikö se ole mielipiteen vapauden törkeää rikkomista, jos kaikki keskustelu pitää käydä vain toimittajien välityksellä?

    • Wådkjakjjjpalvel

      YLE on EU,Naton ja Suomen hallituksen tahdon julistaja. Usan vasemmiston,demokraattien nuoleskelija. Yliglobalisaation ja ääriliberasismin asioiden ajaja. Sitä ovat harhaiset Clinton kannattajat ja Trumpin pilkkaajat ja huomaatteko te kehnot halveksitte myös amerikkalaisia,jotka ovat kyllästyneet Obaman aikaiseen sotimisiin ja hallintoon. Toimittelijat ovat itse em. asioiden sokeita kannattajia ja tekevät halveksittavia satuja Suomeen laittomasti pyrkivistä elintaso ja islamin levittäjistä. Suomalaisten syyyllistäminen kaikesta aiheetta. Kun kuvataan jotain koulua niin aina tuodaan esille joku ei suomalainen lapsi. Sitten tehdään valhe juttuja Odinista ym pienistä isänmaallisista ryhmistä,ihmisistä ja MV lehdestä,joka toimii ulkomailla.
      Mutta mistä ei kerrota ja vaietaan? Vasemmistolaisista ja vihreiden väki ja ilkivalta teoista,rikoksista,anarkisteista. Matujen rikoksista ei kerrota vaan hämätään sanoilla. Media on sairaita juttuja täynnä.
      Yle on verorahoilla ylläpidetty suomalaisuutta halveksiva ja vieraita aatteita suosiva lapsellinen mutta vaarallinen propaganda koneisto.

    • Joxanen

      Politiikasta voidaan olla montakin mieltä, ja pitääkin olla.
      Yle on tietääkseni kuitenkin myös normaali työpaikka vaikka onkin mediatalo ? Työpaikoilla tuppaa olemaan työntekijöitä ja esimiehiä.
      Jos kerran toimittajilla On esimiehiä niin olisiko kornia kysyä, mistähän syystä? Yleensä esimies vastaa alaistensa tekemisistä joten on hieman hölmöä ellei hänellä olisi sananvaltaa toimituksellisiin asioihin.
      Eivät kai toimittajat voi noin vaan alkaa tekemään juttuja ominpäin ?
      Stillerin ohjelmat ovat kylläkin kaikesta netti trollien arvostelusta huolimatta hyvinkin viihteellistä katsottavaa.
      Absoluuttisena totena en niitä kuitenkaan osaa ottaa.

      • kuritusta

        Niinpä tosiaan. Eikö YLE olekaan tavallinen työpaikka? Yleensä aina työpaikalla pomo määrää mitä tehdään ja miten tehdään. Miksi YLE:n suurin pomo pyytelee anteeksi määräyksiään? On se erinomaisen merkillistä, että YLE:ssä toimittajat rupeaa määräilemään mitä tekevät ja millä lailla. Miksi siellä sitten on isoja pomoja, jos heillä ei ole mitään valtaa tai eivät sitä käytä? Mitätön pomo on tämä Jääskeläinen, jos ei uskalla pistää alaisiaan kuriin.


    • Organisaattori

      Kumpi on parempi vahtikoirasysteemi?
      1. Kymmenen toimittajaa tutkii ja yksi tekee tuloksista yhteenvedon.
      2. Yksi toimittaja tutkii ja kymmenen kirjoittaa yhteenvedon.

    • tarkkanäköinen

      Demari heinäkenkä kolmosen uutisextrassa lietsoo ja yllyttää joukkojaan keväällä kadulle mellastamaan , oi voi sentään ,Heinäkenkä upota itsesi suohon, teet kansakunnalle kerrankin hyvää.

    • Öjdguirrjuhwgg

      Yli 40% ei kertonut puolue gallupissa kantaansa koska ei voi kannattaa mitään nykyisistä puolueista. EU uskovaiset ovat nössö höyniä pelkureita ja suomalaisten pettäjiä antaessaan etuuksia sosiaaliturvan etsijöille ja islamin sekasortoa haluaville. Kansakuntien rikkojat haluavat vallata kaikki maat rikollisilla keinoilla.

    • Äöljhfawruipååogdhkkij

      Ylen,Mtv ym lehtiin valitaan toimittelijoita joiden taustat hämäriä,vihreitä vasemmistolaisia,liberarismiin hurahtaneita oikeistolaisia isänmaampettureita. Lapsellisesi asioihin suhtautuvia idiootteja. EU,YK,Greenpeace,Amnesty,DDR vihreä aattellaaa aivopestyjä kakaroita uskomuksilla ja päihteillå aivonsa mädättäneet jotka vihaa Venäjää ja muita omia maitaan arvossapitäviä moraalisesti oikeassa olevia. Asioiden valehtelu ja kertomatta jättäminen. Ylimielisesti suomalaisia halveksivat surut ja papisto paskan puhujia. Jokapäiväinen matu somali sadut.Hävetkää jos osaatte turhat elätit jotka paskaa maksajien silmille ja korville tungette!

      • miniöitäkinkö

        Yleläisiin valitaan myös sukulaisia, on isää ja tytärätä ja poikaa.


      • valta.koski.auvinen
        miniöitäkinkö kirjoitti:

        Yleläisiin valitaan myös sukulaisia, on isää ja tytärätä ja poikaa.

        Kun tämä netti nyt vain on vallan käyttäjien väline siinä missa sanomalehdet ja ylekin niin voiko olla mahdollista että Anneli Auerin kujanjuoksu ja vähän samanlainen vl-lestadiolaisten syyllistäminen pedofiliaan johtuukin siitä että mediasuvut ovat päsmäröineet näitä hiirulaisia joista osa ei edes uskalla TV:tä katsella.
        Mediavaltaa käyttävien piilotajuntaankaan ei nouse lestauskovaisten huokaukset mutta samanlainen into suojella mukuloitaan löytyy sekä mediasuvuista että lestasuvuista. Ja piilotajunnassa tapahtuvat ne törmäykset jotka johtuvat kykenemättömyydestä kuunnella muita kuin itseään ja omaa sukua.


    • rouvaTappinen

      Nyt luulen hoksanneeni miksi Pirjo Auvisen vihapostiliikenne on jäänyt vaivaamaan mieltä. Hän oli siis Torniossa ollessaan saanut pääministeriltä postia kun Sipilägate alkoi, siis noin 10 päivää sitten. Blogissaan Auvinen mainitsi että hän oli jotakin hoksannut viime maaliskuussa kun jompikumpi, pääministeri tai presidentti oli käynyt Muoniossa.

      On tullut muistikuvia niistä ajoista kun edellistä pääministeriä, Vanhasta, kammettiin valtakunnanoikeuteen, tuppeensahattujen kirjahyllylankkujen takia. Sen härdellin alkuunpanija ja pyörittäjä oli Aki Korvola, muistaakseni. Pikkusiskot ( muoniolaisia)
      kertoivat tämän Korvolan käyneen siellä Muoniossa samaa koulua kuin he.

      Alkaakohan lukijoilla piilotajunta toimimaan niin aktiivisesti kuin minulla kun tuota tietoa yhdistelee muihin omiin tietoihin.

    • toivoherää

      Vielä on toivoa. Nyt näkyi, että ainakin yksi tarpeeton toimittaja YLE:ssä on irtisanoutunut. Erinomaista. Syyksi kertoo, että Ylen johto on vaatinut toimittajia noudattamaan työssään sitä linjaa, jota johtajat vaativat. Sehän on jokaisella työpaikalla niin, että työntekijät tekee sitä työtä ja sillä tavoin kuin esimies määrää. Nyt nämä YLE:n vihervasemmistolaiset toimittajat näköjään luulevat, että heillä on oikeus määrittää YLE:n linja. Sitten muka protestiksi sanoudutaan irti. Voi kun noista toimittajista ainakin puolet tekisi saman tempun! Meillä on siis vielä toivoa. YLE:n johdossa taitaa kuitenkin olla edes joku johtaja, joka uskaltaa jotain tehdä.

    • havaintoja

      Toimittajat asettavat perinteisesti itsensä kaiken arvostelun yläpuolelle. Aiemmin tämä oli helppoa, nyt somen aikana tämä on vaikeampaa, vaatii yhä tiukempaa nettikeskustelun sensurointia.

    • piipinpaappa

      Näillä sananvapausulisijoilla ja närkästyjäsukupolven supersankareilla ei ole alkeellistakaan kykyä tarkastella omia ideologisia periään kriittisesti eikä kykyä asettua oman ideologisen positionsa ulkopuolelle. Jospa joku voima-lehti saa näistä eronneista kollegoistaan nyt kunnollisen junttatoimituksen tai tekevät yhdessä uuden uljaan propagandaosaston, mistä suoltaa yksisilmäistä hapatustaan 24/7.

      • Anonyymi

        V-mäisen näköinen ämmä tuo Pirjo Auvinen joka suu kierossa makaa kuin lehmä nevassa haastatellessaan poliitikkoja. Yäk.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe