Ras al Kaimah Aurinkomatkojen hotellit??

RaK17

Reissuun olisi lähdössä kaksi aikuista, jotka tottuneet reissuillansa kiertelemään omatoimisesti eikä rantatuolissa ole juuri malttanut makoilla. Mutta nyt olisi kerrankin ajatus kokeilla lomaa jossa olisi tarkoitus vain olla ja ladata akkuja sekä kuntoilla. Tästä syystä olemme kiinnostunet Rakista. Dubaista meillä on jo kokemusta joten siksikin nyt RaK. Hotellien valinnassa siis kriteerinä kuntosali sekä muut liikunta aktiviteetit sekä rannan läheisyys. Näiden lisäksi kiinnostaa ruokailu. Te keillä kokemusta seuraavista hotelleista olisi kiva kuulla kokemuksianne. Ja erityisesti te ketkä olitte valinneet hotellissa puolihoidon. Kolme ensimmäistä hotelli sijaitsee kauempana keskustasta (n.25 km), kun taas Hilton Resort&Spa lähempänä.

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island
Marjan Island Resort & Spa managed by Accor
Al Hamra Residence
tai
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Lähinnä mietinnässä se riittääkö näissä hotelleissa puolihoito vai onko järkevämpää ottaa suoraan all inclusive? Olemme kaksi aikuista joten runsas aamiaisbuffet ja illallinen riittää ruoan puolesta. Välipalaksi korkeintaan tarvitsee hedelmiä ja kahvin. Puolihoitoon ei yleisesti ottaen kuulu ruokajuomat ja viinit ovat ymmärtääkseni erikseen ostettuna kalliita. Jossain oli mainittu, että halvin viini maksoin listalta 40 euroa. Nämä mitä nyt olemme vertailleet, niin puolihoidon ja all inclusiven hintaero on noin 300-400 euroa per henkilö.

Näissä hotelleissa ei huoneissa mm. ole jääkaappia vaan ainoastaan minibaari. Mahtuuko näihin vesipulloja yms.? Tuodaanko huoneeseen aina uudet vesipullot ja tuleeko näistä veloitus? Eli jos ottaa puolihoidon ja maksaa juomista, pienistä välipaloista ja kahvista erikseen, ovatko nämä kuinka arvokkaita hotellissa? Aurinkomatkojen tiedoissa sanotaan Marjan Island alueen hotelleista, että ruokakauppaa ei ole 1 km säteellä, mutta onko esimerkiksi 5 km? Millainen Al Hamran ostoskeskus on?

8

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rak2015

      Oltiin vajaa pari vuotta sitten Rakissa muutama yö, hotellina tuo doubletree by hilton spa marjan island ja lapsiperheenä tykättiin kovasti. Huoneet oli suht pieniä verrattuna millaisissa olemme Dubain lomilla olleet, mutta oikein siistejä ja hyvin sisustettuja. Allasalue oli myös erittäin laaja ja viihtyisä.
      Kävimme myös Hilton ras al khaimah resort and spassa parina päivänä allasalueella, kun yövyimme pari yötä rakin keskustahotellissa, josta oli kuljetus kyseisen hotellin rantaan. Huoneista en tiedä, mutta marjan islandin hotelli oli yleisilmeeltään siistimpi ja toki uudempikin. Eli noista kahdesta itse valitsisin doubletree by hiltonin.

      Doubletree by hilton on kuitenkin kaukana keskustasta ja lähin ostari oli tuo mainitsemasi hamra mall, jossa oli lähin ruokakauppa(pieni sellainen). Ostari on muutenkin tosi pieni verrattuna esim. Dubain ostoskeskuksiin ( ei tule Dubaista mieleen yhtään niin pientä ostaria ja aika monessa on tullut käytyä..), mutta toki taksilla pääsee sitte rakin keskustaan noin puolessa tunnissa. Eli puolihoitokin on mielestäni siinä ja siinä, itse ottaisin kyllä all inclusiven, jos tarkoitus on keskittyä pelkkään löhölomaan. Minibaarin huoneessa oli sekin pieni, mutta kyllä sinne vedet sai kylmään, en enää muista varmasti tuliko pulloja hotellin puolesta päivittäin, mutta muistelisin että niin oli..

      • Al_RaK17

        Kiitos vastauksestasi. Tällä hetkellä mietimme joko Al Hamra Residencen tai DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island väliltä. Teillä oli ilmeisesti all inclusive. Muistatko tai osaatko sanoa yhtään mitä juomat maksoivat erikseen ostettuna? Mitä taksimatkat maksoivat esimerkiksi juuri tuohon Al Hamran ostarille? Tai oliko hotellilta kuljetuksia Rakin keskustaan tai Al Halmraan? Entä osaatko sanoa yhtään tuosta Al Hamra Residencestä?


    • Huntuveikkonen

      Et ole tainnut koskaan kuulla Tripadvisorista?! Ja mitä järkeä ottaa puolihoitoa tai AI:tä, kun koko maailman keittiöt ovat melkein kävelymatkan päässä. Dubai ei ole kanariansaaret.

      • rak2015

        Tuohon edelliseen sen verran, että ei ole kyllä rakin puolella koko maailman keittiöt ihan kävelymatkan päässä.. Tai jos tykkää kävellä sen vajaan 10km ostarin foodcourtiin, niin sitten ehkä on näin..
        Joo meillä oli all inclusive kun oltiin siellä, mukana kun oli tuolloin 1,5 ja 4.v. lapsemme. Juomien hintoja en pysty muistamaan, mutta varmasti samaa luokkaa kuin dubaissakin hotelleissa. Sen muistan, että ruoat hotellilla olivat hyviä, käytiin kyllä myös ostareiden food courteissa ostosreissujen välissä syömässä. Al hamraan taksi oli arviolta 20-30dhs hotellilta, keskustaan muistaakseni yli 50dhs. (en pysty valitettavasti tarkasti muistamaan, kun kävimme rakin reissun jälkeen muutaman dubain reissun ja aikaa on tosiaan se pari vuotta)
        Marjan islandia rakennettiin tuolloin vielä kovasti, joten paljon on varmasti muuttunutkin, mutta kyllä se minun mielestäni menee juuri löhöloman puolelle siellä pitkien välimatkojen vuoksi. Dubain syke on enemmän meidän makuumme, mutta kyllä rakissa oli myös paljon hyviä puolia. Ovat vielä ihan eri maailmoja dubain kanssa.
        Meille kerrottiin, että rak on hintatasoltaan huomattavasti edullisempi kuin dubai (taksikuski kertoili paljon matkalla dubaista sinne), mutta todettiin kyllä itse näiden kahden olevan ihan samoissa hinnoissa.


      • Syyslomallareissuun

        Mitä taksimatka lentokentältä marjamiin maksoi? Tilasitteko kuljetuksen hotellin kautta vai omatoimisesti? Booking ei anna all inclusivea hotelliin,mistä varasitte?
        Kiitos etukäteen :)


    • LMP2016

      Me oltiin vuosi sitten Hilton al hamra beach and golf resort -hotellissa, joka on ihan tuon Al Harma Residencen vieressä. Siitä on 1 km kävellen al harma mall -ostoskeskukseen, jossa on ihan hyvät ruokapaikat ja myös pikaruokapaikkoja. Lisäksi ihan hotellin vieressä on golfkerho, jossa on hyvä ravintola. Myös kalaravintola löytyy ihan vieressä. Älkää ottako kaikkia ruokia hotellilta :)

    • eisisälly

      Tulimme juuri viikon reissulta kyseisestä hotellista. En tiedä mistä hotelli on tähtensä saanut koska itse antaisin korkeintaan kolme. Tänne ei kannatta lasten kanssa lähteä koska hotellissa ei heille muuta kuin hyvin pieni leikkikenttä. Bamse taisi muutamana iltana tanssia parin lapsen edessä ja tämäkin näytti lähinnä säälittävältä. Hotellilla oli todella rauhallista eli bailaajat ei myöskään täällä viihtyisi. Meillä oli all-inculsive ja kyllä otti päähän että kalliista hinnasta huolimatta siihen ei sitten sisällykkään kaikki !! Ei edes jäätelö kuulunut tähän. Hotellissa vain yhdessä ravntolassa sai syödä rannekkeen piikkiin. Ruoka oli ehdottomasti se suurin pettymys. Vaihtelua ei juurikaan .
      En valitsisi tätä hotellia uudestaan .

    • Emiirit

      Marraskuussa oltiin Al Hamra Villagessa ihan ok paikka, hienoin ranta mitä olen Emiiraateissa nähnyt. Ostarille kävelee reilu viisi minuuttia, ihan hyvä ostari, joku voi sanoa pieneksi, mutta meille riitti.
      Siinähän samassa ryppäässä on kaikki Rak:in hotlat pl. keinosaari, jota en suosittele.
      Kannattaa välttää liikennöinti Dubain välillä ruuhka-aikaan. Suosittelen paikkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe