Naishoitsu jatkuu

Aida

...


Anna painoi Fidan piilluun suudelman samalla kuin sormi pyöri ja väreili peräaukossa. Sitten hän alkoi nuolemaan Fridaa. Samalla alilla kuin kissa nuolee maitoa lautaselta. Frida nosteli lantiotaan ja päästi suutaan voihkaisuja.
Hän tarvitsi jotain sisälleen, jotain isompaa. Hänen alapäänsä oli kamalan märkä, Annan kieli maistoi valkoista nestettä. Vihdoin samalla nuollen Anna otti sormensa pois Fridan perä-aukosta ja tunki sen kosteaan ja kamalan kuumaan pilluun. Ensin hän pyöritteli yhtä sormea ympäriinsä, kunnes työnsi sinne toisenkin. Ja alkoi runkkaamaan Fridaa kovaa. Frida heilutti latiotaan rajusti. Hän tahtoi enemmän, hän tahtoi täyttyä jostain. Frida oli kamalan kiihottunut. Hän huusi "aaah".

Sitten hän nosti päätään nähdäkseen kuinka Anna nuoli häntä perse pystyssä. Jasu seisoi alastomana Annan takana. Hänen kätendä puristelivat Annan rintoja samalla kun hän pani Annaa takaapäin. Annan hullet panoivat Friidaa kovemmin ja herkemmin samaan tahtiin kun Jasu pani Annaa takaapäin. Frida sai vihdoin valtavan orgasmin. Hänen koko kehonsa heilui kuin hän olisi väreillyt kylmästä. Selkäpiitä karmi, mutta hyvällä tavalla. Kipinät lentivät ympäriinsä samalla kun valkoista nestettä purkautui Fridan kiiltävän punaisesta pillusta.

Nyt Anna siirtyi hänen päälleen nelinkontin. Frida tiesi heti mistä oli kyse. Hän alkoi nuolemaan Annan pillua ja maistoi siinä Jasun sperman. Samalla hän hyväili Annan rintoja. Jasu katsoi vieressä kun Frida kiihottii Annaa ja työnsi vihdoin sormiaan Annan sisään. Anna heilutti lantiotaan ja hänen rinnat heiluivat Fridan puristellessa niitä. Anna päästi kovan kiljaisun suustaan.

Jasu siirtyi hoitopyödän päätyyn. Hän alkoi hieromaan Annan pillua joka oli vieläkin kostea ja turvonnut. "tämä tyttö se jaksaa" Jasu ajatteli tunkien sormensa yhtäkkiä Fridan sisälle ja alkaen runkkaamaan häntä rajusti. Frida inahti mutta jatkoi silti Annan nuolemista ja levitti haarojaan enemmän. Jasu tarttui Fridan lantioon. Hän veti Fridaa lähemmäs itseää. Frida ylettyi silti nuolemaan kiihottunutta Annaa. Mikä näkymä Jasulla olikaan. Hän näki Fridan rinnat jotka heiluivat puolelta toiselle hänen hodellessa kiihkeästi Annaa. Ja Fridan naaman päällä avautui Annan klitoris jossa Frida työskenteli, sen yläpuolelle pieni sievä perä- aukko.
Jasun kalun pää koski Fridan kuumaa pillua. Hän hieroi sitä hetken kalun päähän ja painautui sitten sisään. Tuskallisen hitaasti hän työnsi koko kalunsa Fridaan joka heilutti lantiotaan tahtoessaan saada kokoajan lisää ja lisää. Hänen kätensö puristivat kovasti Annan rintoja ja Anna vaikeroi tuskasta mutta näytti silti tilanteesta täysin rinnoin.
Jasu alkoi runkkaamaan Fridaa kovaa. Frida otti heti rytmistä kiinni ja heilutteli lantiotaan Jasun tahtiin. Fridan alapää kihelmöi ja valkoista nestettä valui ympäriinsä voidelleen Jasun kalua. Jasu runkkasi nopeampaa ja nopeampaa. Frida alkoi heittlemään koko kehoaan kuin saaden kohtauksen. Tunne oli järkyttävä! Frida ei pystynyt hengittämään ja hän päästi kovan kiljauksen. Lopettaen Annan nuolemisen.
Jasu vetäytyi pois Fridasta.

Fridan naama oli tulipunainen ja hänen hiuksensa olivat kosteat hiestä ja Annan eritteistä.
Hän nousi seisomaan ja tarttui Jasun kaluun. Ensin hän kutitteli sitä ja kasseja hellästi sormillaan. Sitten hän puristi kämmenensä hellästi kalun ympäri ja alkoi liikuttamaan sitä ylös ja alas. Pian hän kävä maahan polvilleen ja otti kovan kalun suuhunsa. Hän pyöritteli kieltään sen ympärillä ja alkoi sitten imeä. Samalla hän liikutti huuliaan sen vartta pitkin. Jasu tulisi kohta. Juuri ennen kuin Jasu tuli. Frida otti kovan ja sykkivän kalun käteensä ja antoi Jasun tulla rintojensa väliin.
Siitä hän pyyhki sperman käteensä ja käveli Annan luo joka makasi tutkimuspöydällä polvet koukussa.
Hän levitti sperman vanana Annan rinnoille ja vihdoin pilluun. Joka oli punainen ja märkä äskeisen toimituksen katsomisesta. Anna puristeli omia nännejään jotka olivat kivenkovat.

Nyt Frida asettu kontalleen Annan päälle, niin että hänen päänsä oli Annan jalkojapäin, 69. Anna alkoi taas sormittamaan Fridaa, molemmista aukoista. Frida nuoli spermaa pois Annan rinnoilta ja eteni hittasti matkallaan tuohon turvonneen punaiseen, märkään vakoon. Kun hän pääsi sinne Anna oli jo niin kiiottunut että hän tunki kielensä suoraan Annan sisälle. Fridan ei tarvinnut liikutella sitä Annassa pitkäänkään kun tämä sain orgasmin. Nyt Frida tarrasi Annaa reisistä ja pian Frida sai itsekin järisyttävän orgasmin. Koko keho kihelmöi ja pillu tuntui kuin räjähtävän.

Jasu ojensi hänelle vaatteensa. Frida istui vielä tuolille kun Anna iski kaksi piikkiä hellästi hänen molempiin olkapäihinsä.

Kotimatkalla hän ei saanut tuota mahtavaa seksiä pois päästään. Hän ei jaksanut odotaa että pääsisi matkalle Brasiliaan.


Otan vastaan rakentavia kommentteja. Myös ehdotuksenaiheita tuleville tarinoille jos niitä tahdotte!

3

10991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bulshit

      ..sori vaan kuivan sitkeää plaa plaata...jotkut täällä moittivat esim. kirjoitus virheitä tai tekstin ulkoasua muuten vaan vaikka sisältö ja luettavuus on monissa aivan eri luokkaa...tästä tuli mieleen lähinnä kuivanut pullapitko

    • fanisi

      Loistava!Uskomaton!Ja ennen kaikkea erittäin KIIHOTTAVA.Onko ensimmäinen tarinasi?Jos ei,mistä löydän lisää tarinoitasi?
      Vai kaipaat ideoita tariniollesi,minulla niitä riittää,mutta en tahtoisi kertoa niistä kaikille ettei ideotani varastettaisi.Jos minkälaista apua tahansa tarinoittesi luontiin,ota yhteyttä:
      [email protected]

      Kiitos vielä kerran ihanasta tarinastasi!!

      T:Suurin fanisi

    • nasya82

      hei ihastuin tarinoihisi!! olisiko mahdollista et kirjoittasit mulle tollasii ossaan [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe