Mazak koneistajan palkka?

Integrex400

Paljon saatte palkkaa te jotka teette Mazakilla (Mazatrol) töitä? Minulla edelleen sama kuin koeajan alussa 2v sitten eli 12 euroa tunnilta ja mielestäni se on melko vähän työn haasteellisuteen nähden.

14

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäjää

      Ole iloinen että sulla on töitä!
      Maksat työnantajalle noi 24 eur/h (jollet ole saikulla yhtään)
      Jos olt ali-hankkijalla töissä? Hän saa noi 60eur/h Siitä maksellaa sun palkkas Mazakin kulut, hallit.........

      • Yrittäjyyttäkinkokeillut

        Yrittäjät.fi sivustolla on palkkalaskuri jolla kuka tahansa voi laskea palkan sivukulut. Väität palkan sivukulujen olevan 100%. Miksiköhän yrittäjillä on sivustollaan palkkalaskuri, jonka mukaan palkan sivukulut ovat n. 30%?

        https://www.yrittajat.fi/palkkalaskuri


    • 17ekee

      Vaihda ny jo sitä työpaikkaa ja pyydä enemmän.

    • Rehellisestisanottuna

      Aika alhaiselta kuulostaa. Mielestäni täysin realistinen koneistajan palkkahaitari on 15-25e/h. Kyllä sinun pitäisi saada ainakin 15e tunnilta 2v jälkeen.

      Mutta mitään ei saa jos ei pyydä, se on oleellinen seikka. Suosittelen sinua koneistajan urasi alkutaipaleella vaihtamaan rohkeasti työpaikkoja. Pahinta on jämähtää huonoon työpaikkaan! Kokeile eri paikkoja, hommat vaihtelevat talokohtaisesti todella paljon. Kuka tietää saatat löytää, jotain mielekkäämpää tekemistä, lisäksi ammattitaito karttuu, joka on luonnollisesti yksi keino saada lisää palkkaa.

      Älä usko "lupauksia" palkannostosta, jonkun ajan kuluttua, ne eivät toteudu koskaan.

    • pienetpalkat

      Laskin pikaisesti että kuukaudessa saisit alle 2000 euroa. Elääkö sillä kukaan, ainakaan jos maksaa itse vuokrat ym. Ehkä olet sinkkunuori ja asut kotona. Joku sanoo, että ole iloinen että on töitä. Näin sanova ei ole B.Wahlroos. - Ja yrittäjäthän tunnetusti sanovat mitä tahansa - muka kannattavuudesta. Mutta sehän heidän "missionsa".

    • kunnonsorvarikahdkon

      jos vaan seisot koneella. pidät jä'tkien kanssa jutturinkiä veivaat kännykkää töissä, istut paskalla tunninvälein ja olet aloitekyvytön, työsi teet ikäänkuin käsijarrupäällä, flegmaattisuus on hyveesi, myöhästelet töistä ylityöt ei maistu jne niin ei tarvi ihmetellä miksei pomo ole käynyt sanomassa että palkka nousee

    • todellisuudessa

      Montako tuntia 8-tunnin työpäivästä teet oikeasti töitä? Veikkaisin että max viisi (suomalaisten duunarien keskiarvo), jolloin todellinen tuntipalkkasi on 19,20€/h, viikonlopun jälkeiset palkalliset pitämäsi "sairaslomat" nostavat palkkaasi.

    • asshat-12

      5-akselista monitoimisorvia en lähtisi edes lämmittelemään alle 18 eurolla

      • Anonyymi

        .... se mikä kaikilta näyttää unohtuvan on se, että yhdestä ja samasta työstä ei ole olemassa mitään kiveen hakattua vakiopalkkaa, vaan yrityskohtaisesti mennään. Maksava loppuasiakas on viimeistään se taho, joka määrää millä palkoilla firmassa töitä voidaan tehdä, koska ainoastaan maksava asiakas tuo sen rahan siihen firmaan. Yrityksen myymien tuotteiden ja palveluiden loppuhintoihin kuuluvat kaikki yritykselle aiheutuvat kulut (mukaan luettuna palkat). Jos kulut ja palkat ovat liian suuret, silloin asiakkaat ostavat tuotteet ja palvelut muualta.

        Itse olen työskennellyt DI-koulutuksella monella alalla, mukaan luettuna ICT/IT, elektroniikka, tietoliikenne ja erinäiset varustelutyöt. Monenlaista työpaikkaa - niin isoa kuin pientä on nähty, ja aina palkka on suhteutettu kuhunkin tilanteeseen. Esimerkiksi pienellä, aloittelevalla yrittäjävetoisella firmalla ei ole useinkaan varaa maksaa kymmenien eurojen tuntipalkkoja, ja että yrityksen kulut kaikkinensa on pidettävä aisoissa, jotta yritys menestyisi.

        Kummasti sillä 14-15 euron tuntipalkallakin on tultu toimeen tehden vain osa-aikaista työtä. Monella muullakaan alalla ei maksella yli 20 euron tuntipalkkoja vain huvin vuoksi, jos kyseessä on vielä suoraan asiakkaalta laskutettava työ. Pienemmillä tuloillakin pärjää, kun lopettaa kaiken turhan kuluttamisen ja keskittyy oleelliseen. Ihmiset vain on aivopesty elämään ja kuluttamaan yli varojensa.

        Ainoa taho, jossa voidaan vapaasti perseillä veronmaksajien piikkiin ilman mitään talouskuria on julkinen sektori ja sen kampawiineriporukka.


    • Anonyymi

      Mazakilla sorvaan ja palkkaa saan 34e/h lisät päälle, työkokemusta alalta on noin 3 vuotta.
      Pyydä ihmeessä lisää liksaa!

      • Anonyymi

        Ihan ok aloituspalkka tuommoinen. Tartteeko osata 3Dtä?


      • Anonyymi

        Kerrohan firman nimi.


    • Anonyymi

      Kukaan ei saa 34€/tunti metallitöistä,aamusta jo tossa kunnossa,himmaa vähän pitkä päivä,vai otatko välikuoleman että jaksaa iltaan.

      • Anonyymi

        Jos kone maksaa 2-3 miljoonaa ja se seisoo siksi, kun osaavaa käyttäjää ei löydy, niin mielummin sitä maksetaan sille osaajalle sen mitä pyydetään kuin annetaan koneen ruostua pystyyn.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe