Tragedia - Onko oikein?

Normu66

Kolmen ihmisen murha on ihan käsittämätön juttu. Siinä tuhoutui välittömästi heti kolmen perheen idylli. On erittäin ironista, kun ajatellaan, että perheille tulee myös taloudellisesti ongelmia, kun toinen puoliso on pois, niin he ovat siihen ehkä vapaaehtoisesti suojautuneet, mutta ainakin ryhmähenkivakuutuksen kautta.
On kuin irvikuvan huippu, että ministeri Risikko tulee valittamaan paikkakunnalle surua, mutta sama ministeri on laittamassa ensi vuoden alusta alkaen nuo henkivakuutuksen verolle. En voisi sellaista voi ymmärtää. Ministeri yhdessä hallituksen kanssa haluaa viedä esim. nuoren toimittajan perheen lapsilta ruokapalan suusta veroilla. Kuka voi tätä hyväksyä? Osanotto ja voimia kaikille sureville.

19

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivistystä

      Oletpa saanut aika paljon kirjoitusvirheitä mahtumaan lyhyeen (illatiivi) kommenttiisi.

    • meitäONerilaisia

      Yksi miettii rahaa, toinen hengen kohtaloa ja kolmas heidän perheitään.
      Risikko maatessaan humalassa (valokuva netissä): http://naurunappula.com/z/1206952
      menetti kaiken arvokkuutensa kaikesta ja katson että hän ei ole mitään.
      Ministerinä en näe häntä enkä kansanedustajana.
      Minusta olisi hyvä tutkia ampujan lääkitys. Oliko taas kerran niin, kun muillakin vastaavilla tekijöillä, että syy on lääkkeissä.
      Olisi jo vihdoin hyvä, jos joku vastuullinen kieltäisi nuo lääkkeet kokonaan siviilikäytössä.

      • totuuden.siemen

        "psykiatriassa" "hoidetaan" "sairauksia" "lääkkeillä"

        Viattomia kuoli. Milloin psykiatria kielletään Suomessa? Neuvostoliitto lopetti vainot omia kansalaisiaan kohtaan vuonna 1983, kun se erosi Maailman psykiatrian liitosta. Ihmiset kyllästyivät mielenterveyskiihkoiluun ja toistensa tapattamiseen. Se mursi pohjan pois kommunismilta, jossa köyhiä ja syrjäytyneitä oli pitänyt siirtää pois yhteiskunnasta psykiatrisin tekosyin, että järjestelmän etuoikeutetut saivan olla rauhassa. Kommunismi romahti ja Neuvostoliitto kaatui, kun psykiatriset vainot lakkautettiin ja köyhyys tuli esiin. Vasta nyt Venäjän asukasluku on kääntynyt nousuun vainojen ja muun kommunismin jäljiltä. Venäjä on vahvempi kuin koskaan.


    • ddddddddddf

      Onko nuo kirjotusvirheet nyt helvetin tärkeitä jos asia on oikein.

      • Positiivisuutta

        Kirjoitusvirheistä viis, mutta asia on asteen väärin. Yhteisön kannalta saattaa olla parempikin, että paikkakunnalle vahinkoa ja kurjuutta aiheuttanut poliitikko poistuu. Kamalampaa se olisi ollut, jos vakka joku elämä edessä -nuori tms. olisi kuollut. Saattaa jopa niiden jälkeen jääneidenkin elämä parantua, jos jostain syystä muuttuisikin suunta paikkakunnalla??? Koettakaa siis etsiä hyvä puoli asiasta. En jää kaipaamaan ainakaan uhreista poliitikkoa. Eihän se kuolema muistakaan tee hyvää ihmistä.


    • Troikka562

      "Siinä tuhoutui välittömästi heti kolmen perheen idylli...."

      Nejän perheen. Ei pidä unohtaa myöskään ampujan perhettä. Ei tule olemaan helppoa elää tämän asia kanssa.

      • Tätä.mieltä

        Että pitäisi tuon murhaajapaskiaisen perhettä ajatella, ei helvetissä. Tuollaisen paskakasan kasvattaneet, syljen heidän silmilleen jos näen.


      • wret
        Tätä.mieltä kirjoitti:

        Että pitäisi tuon murhaajapaskiaisen perhettä ajatella, ei helvetissä. Tuollaisen paskakasan kasvattaneet, syljen heidän silmilleen jos näen.

        Jätätkö sylkemisen asteelle, vai tekeekö mieli ottaa hengiltä?


    • milla55

      KENEN ASE OLI ? Aselakiin olisi saatava tiukennuksia nyt heti, eikä muutaman vuoden päästä. Ase oli varastettavissa. Tästä tulee mielikuva, ettei se ainakaan ollut lukollisessa asekaapissa. Mitä tuollaisen sairaan ihmisen päässä tapahtuu, kun hän saa aseen käteensä. Poliisin pitäisi aselupaa myöntäessään tarkistaa myös, että asetta säilytetään niin, ettei sitä ihan tavallinen ihminen pysty varastamaan. Nyt joku sanoo, ettei ole resursseja. Se on vähintäänkin yhtä tärkeää, kuin juoppojen hyysääminen ilta toisensa jälkeen. Oliko ase ilmoitettu varastetuksi. En tuomitse aseen omistajaa, mutta hänellä on vastuu aseen säilyttämisestä. Toivon Risikolta toimia tämän suhteen, eikä vain kauniita sanoja ja kiemurtelemista vastuusta.

    • ooppöis

      Kaikki ei ole aina kasvatuksesta kiinni. Tänä päivänä ihminen voi "nyrjähtää" monesta eri syystä mm. kaikenkarvainen pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta ja niksahtamista...mallit sieltä raakojen pelien maailmasta.

      • entäseettä

        Entä lääkehaitat?


    • entuntenut

      kuka tämä vanha akka risukko oli

    • minäolenyksi

      Aselakiin kiristyksiä, yhteiskunnan syy, köyhiltä ottaminen, psykiatriset lääkkeet? Siinäkö syy murhiin? Eikö tässä yhteiskunnassa kukaan osaa ottaa yksilönä vastuuta? Ihminen vastaa omista teoistaan. Tässä tapauksessa hinnan tulisi olla tekijän henki.

    • Malla23

      Voi hyvä ihme. Älkää nyt pistäkö päätä pensaaseen, ja ajatelko, että aselakien kiristys olisi se ratkaisu. Näillä kiristyksillä vaan vaikeutetaan esim. aseharrastajien ja metsästäjien toimintaa. Jos joku haluaa aseen, hän sen saa hankittua. Kyllä aina kannattaa hoitaa syitä, ei vaan tuijottaa seurauksia ja hoitaa niitä.

      • frestre3

        Niinpä! Korjaussarjana jokin aselakien kiristys on suorastaan idioottimainen keino. Jonkin yksittäisen tapahtuman se voi teoriassa estää, mutta vain teoriassa. Miten sen vaikutuksen voisi tietää kun ei ole sitä vertailukohtaa. Jos joku haluaa tehdä pahaa niin keinot siihen on keksittävissä ilman aseitakin. Suosittelisin keskittymään enemmänkin siihen että miksi yhä suurempi joukko haluaa tehdä pahaa.


    • kirityseiauta

      Tuollainen hullu ei välttämättä saa asetta hankittua pimeiltä markkinoita. Ei ainakaan metsästyskiväärin veroista asetta. Siihen vaaditaan rahaa ja suhteita mitä siltä kovin syrjäytyneeltä juuri puuttuu.

      Ase oli aivan luvallinen metsästysase, jota ei oltu ilmoitettu varastetuksi.

      Vika ei välttämättä ole aselaissa, koska tuo luvallinen ase ei välttämättä ole ollut asianmukaisessa säilytyksessä. Tai siihen säilytykseen on ollut pääsy ihmisillä joiden ei kuulu siihen päästä. Jollakin ihmisellä saattaa kolkuttaa omatuntoa juuri nyt.

      Aselain kiristys auttaa tässä tapauksessa vain jos aseet kielletään kokonaan. Tai siitä ei saa säilyttää ollenkaan kotona jossa ihmisen tarkkaivaisuus humalan, väsymyksen tai jonkin muun syyn vuoksi voi herpaantua.

      • ryrdy

        Autollakin saa vainajia aikaiseksi jos tahtoo. Aselait ovat aivan riittävän kireitä jo nytkin, kunhan niitä valvotaan ja noudatetaan.


    • Ottakaa-aivot-käyttöön

      Tehän söisitte vaikka paskaa mämminä, jos joku laittaisi sitä oikean näköiseen lootaan.

      Venäjän, Saksan ja Italian turvallisuuspalveluiden yhteinen tutkijaryhmä on pitkään tutkinut lasten salakuljetusta Venäjältä Imatran kautta USA:han pedofiilien seksileluiksi. Tutkijaryhmä sai selville tarkoin reitit ja myös sen, että Stubb on rahoittanut salakuljetuksia, ja että Wilen-Jäppinen oli myös jotenkin sekaantunut asiaan.

      Mahdollisesti Wilen-Jäppinen oli huijattu mukaan salakuljetuksiin itse edes tajuamattaan, ja kun kaikki valkeni, halusi hän paljastaa tietonsa maailmalla noiden kahden toimitajan avulla.

      Nyt kun kaikki kolme murhattiin, ei Suomessa taida olla ketään joka haluaisi oikeudessa todistaa lapsikaupasta mitään sellaista, millä Stubb ja mahdolliset muut mukana olevat suomalaiset voitaisiin tuomita vankeuteen, tai tuomita lainkaan.

      • Ottakaa-aivot-käyttöön

        NÖYRÄ ANTEEKSIPYYNTÖ edellisestä. Hakutoimito toi "The International Reporter" sivun, jossa paljon on melko varmasti täyttä fuulaa. Kommenttini ovat siihen perustuvia. Tympii kun en tarkistanut eri lähteistä, ja kirjoitin todennköisimmin liirumlaarumia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      288
      2145
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      89
      2067
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      110
      1271
    Aihe