Ystävällistä

Kaustislainen katsastusasema kehottaa veteliläistä auton omistajaa käyttämään paikallista palvelua.
Ilmoita


Kehoitus siis ei vaadi jälkinäyttöä,mutta kehoituksen kyseessä oleva vika on korjattava viipymättä ja tarvittaessa esitettävä katsastuskonttorilla.
2 VASTAUSTA:
Ohi meni. Kaustislainen katsastusasema kehottaa veteliläistä auton omistajaa kirjeitse käymään vuosikatsastuksessa lähiasemalla.
Mitä sitte?
+Lisää kommentti
Jatkan vetelissä asiointi, palvelu on hyvä, ja asiallista sekä pullakahvit maistuu aina.
Jos auto ei mene läpi, se on sitten auton vika
Ilmoita
Vetelin katsastusasema asiakaspalvelun laatu on laskenut kuin lehemän häntä.☹️
Ilmoita
Oltuani tunnin kaustisen katsastusasemalla, koska katsastaja ei keksinyt autostani erästä juttua, jota en tässä kerro, riitti. Menin veteliin ja juuri santsikuppia kahavia juodessani, inssi toi lapun ja sanoi: läpi meni, jos rekkarin valot sitte korjaat seuraavalle kerralle. Loistavaa palvelua!!!! Siisti toimisto/kahvio. Ystävällisiä ihmisiä ja kympin halvempaa ku kaustisella. Ehkä vetelin katsastuksen paras mainos on kaustisen........tosin, ei tietoa, onko vielä siellä
Ilmoita
Käyttänyt menopelejäni monissa katsastusasemissa, yhdyn edelliseen/siin. Vetelissä erittäin hyvää palvelua ja asiallista sekä ystävällistä.
Ilmoita
Kaustisen karvanaamaörisijät ei innosta pätkääkään. Ajan Veteliin
Ilmoita
kummassa kunnassa isompi hylkyprosentti ?
Ilmoita
miehillä yhteistyö on verratonta
Ilmoita
Nyt on pakko kirjoittaa tähän, että todellakin Vetelissä palvelu pelaa. Kiitos ihanalle toimistovirkailijalle, siinä palvelutiskillä, katsastusasemalla! Otin autoa nimilleni ja hän auttoi, netistä etsimällä löytämään halvimman autovakuutuksen. Tarkistin kotona asiaa vielä netistä ja todellakin halvin oli juuri se, säästin useita satasia. Seuraavalla kerralla, kun menen autoani katsastamaan, annan kehut henkilökohtaisesti!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ystävällistä

Kaustislainen katsastusasema kehottaa veteliläistä auton omistajaa käyttämään paikallista palvelua.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta