"sisäpiiri", Vahimmat/viisaimmat ???

ulkopuolella

Ikävää, että chatin ns. "sisäpiiri" on niin sisäänlämpiävä. Jos sinne uusi nimierkki tulee, koko chat kohisee ja uteliaimmat jopa yrittävät tietä jos toista saada selville henkilön henkilöllisyyden, asuinpaikan tai ainakin läänin/itä-, länsi-, pohjoinen. Pinaisilla jutellaan ko. henkilöstä, tietämättä mitään kenestä on kysymys. Ei tervehditä, ei kommentoida, jos sanoo jotain. On siis täysin ulkopuolinen. Ei hyvää käytöstä "ihmisiltä", kenties jotakin muuta ryhmää edustavilta kyllä.

15

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhe.joe.varrelt

      Viimeks ku näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullut niinki pitkälti ku kahvila-huoneest ja varta vaste haastaa riitaa ja kettuilemaa etenki yhel tietyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ku: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmottist oli tervetulleeks toivotella siin.

      • Viimeks ko näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullu niinki pitkält ko kahvila-huanest ja varta vaste haastamas riitaa ja kettuilemas etenki yhel tiätyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ko: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmost oli tervetulleeks toivotella.

        Ooksä Turust? Joo vai?
        https://www.youtube.com/watch?v=WlOnnBwKRH4


      • Joki.se.o.tämäki

        Vain nuin sen ihan oikea turkulainen kirjoittais. Mää laitoin enempi niin ku se mun suustani olis ulostullu. Kumpaako syyttäisin murteeni puhtaaksitulemattomuudesta, issee vai äitiäni :D


      • lda kirjoitti:

        Viimeks ko näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullu niinki pitkält ko kahvila-huanest ja varta vaste haastamas riitaa ja kettuilemas etenki yhel tiätyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ko: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmost oli tervetulleeks toivotella.

        Ooksä Turust? Joo vai?
        https://www.youtube.com/watch?v=WlOnnBwKRH4

        Minulle on annettu kertoa, että kahvilasta moosecow aka eräät muut nikit, kowalsk aka eräät muut nikit, centa aka eräät bambit ja mahdollisesti tähdenlennot aka eräät muut nikit ovat sitä häiriöporukkaa. Totuus voi olla jotain muuta kuin mitä minulle on annettu kertoa.

        Ehkä Vanhimmat voisivat sen verran kaivella omia tunne- ja tahtotilojaan, että tajuavat tulleensa agitaattorin kusettamaksi. Ajatelkaa heidät desanteiksi. Torjukaa agitaatio puhaltamalla yhteen hiileen!


    • Luulotauti on paha tauti . Mistä kyselijä tietää että "uudesta " oltaisiin niin kiinnostuneita että hänestä kuiskitaan toisten punaisilla. Sitä en ihan heti usko. Ja totta kai innokkaat treffiseuran hakijat huomaavat uuden nikin ja kyselevät mistä päin Suomea. On ihan kohtuullista kertoa suuntaviitta, etelästä pohjoisesta idästä lännestä. Se nyt ei niin paljoa paljasta, mutta antaa muutamille osviitan, kannattaako kirjoittelua jatkaa. Ainahan voi vastata, en kirjoittele punaisilla kiitos. Ja tuosta tervehtimisestä, ensin valitetaan että kiinnitetään huomiota sitten valitetaan ettei tervehditä, todella ristiriitaista. Turha kuvitella että tällaiselle foorumille tullessa tervehdittäisiin urakalla kaikkia nikkinsä vaihtaneita. Eihän siinä kerkeä silloin muuta tekemäänkään kuin muita tervehtimään.

      • vääräpaikka

        Eihän sätti ole tarkoitettu seuranhakuun. Sitä varten on naapurissa treffit jne. Siispä sätissä on ihan se ja sama mistä on tai missä asuu.


    • Omanlainen.oivallus

      Mietin että voiko näitä chat-leikkejä edes leikkiä missään muualla kuin chatissa?

    • todennut

      Oma sisäpiiri on vanhemmat ykkösessä:) ,Turha on tervehtiä kun menee sinne, jos ei siellä ei päivät pitkät ole..............tulee se oma piiri niille jotka siellä aina aikaansa viettää..

      • ajankanssasisälle

        Pitää se sisäpiiri olla. Se vielä puuttuisi että sinne heti ensi kertaa tuleva pääsisi. Sama sydeemi on jokaisessa paikassa. Uusi tulokas tulee ja katselee ja seurailee, näyttää mitä osaa tai millainen on. Sitten joko hyväksytään tai ei. Näin on ne marjat.


    • Kuka.kutka.ketä.keitä

      Ketkiä ne on jokka siellä aina on?

    • Toi kateellinen vihjaus että olisi joku sisäpiiri on ihan höpöhöpöä. Toki ihmiset jotka ovat vuosiakin kirjotelleet toisilleen chatissa ehkä hiukan toisiaan tuntevat. Mutta yleisesti ajateltuna, ei mitään sisäpiiriä ole. Jos tulee oikeasti uusi ihminen minne vaan , on se sitten tanssipaikka tai kansalaisopiston kurssi, niin vie aikansa ennenkuin tutustuu toisiin sen verran että voi jouhevasti vastata kuulumisiin. Sama se on chatissakin. Rauhassa hyvä tulee, ja uusien on hyvä ottaa vaan osaa yleiseen keskusteluun tai aloittaa sellaisia itse. Esimerkiksi kertomalla tai kommentoimalla jotain päivän uutista. Ja katsoa ottaako muut siihen osaa. Samoinhan muutkin tekee. Julkisella foorumilla on turha kuvitella että juuri itse on se foorumin napa samantien kun siihen tulee.

    • kiitollinen

      Just joo sisäpiiri on ja pysyy , se siitä, joulurauhaa.

    • tätitietää

      sevastatärrääyttäää entä itse joko olet saanut elämääsi yhtään kuntoon ja joko se toinen osapuoli olisi löytynyt ;)

      • ulkopuolelta

        Kaksi ylempää kommenttia eivät millään tavalla liity aiheeseen "Sisäriiri", vaan menevät keskustelijoiden henkilökohtaisuuksiin. Pysykää aineessa, jos teillä on asiasta mielipide. (sevastatärräyttää tätitietää). Piiri pieni siellä pyörii, kovaa vauhtia, (punainen kanava kuumana,,,ja vieläpä miespuoliset juoruilijat"). Tieto leviää, ennenkuin se edes on todeksi todistettu. Oikea maalaisilmapiiri, kaikki tietää, kaiken tietää, tietämättä mitään.


    • housutpoisjahoitoon

      Mitä jos hankkisitte elämän? Olisi näin joulun alla sitten kivempaa, kun ei tarvitsisi elää elämäänsä chatin sisäpiirejä, nimimerkkejä tai yksittäisen sättärin ulostuloja pohtien.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      287
      19637
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      99
      3959
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      125
      2316
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      198
      2021
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1920
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      304
      1750
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1432
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      92
      1425
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      150
      1217
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      254
      1143
    Aihe