"sisäpiiri", Vahimmat/viisaimmat ???

ulkopuolella

Ikävää, että chatin ns. "sisäpiiri" on niin sisäänlämpiävä. Jos sinne uusi nimierkki tulee, koko chat kohisee ja uteliaimmat jopa yrittävät tietä jos toista saada selville henkilön henkilöllisyyden, asuinpaikan tai ainakin läänin/itä-, länsi-, pohjoinen. Pinaisilla jutellaan ko. henkilöstä, tietämättä mitään kenestä on kysymys. Ei tervehditä, ei kommentoida, jos sanoo jotain. On siis täysin ulkopuolinen. Ei hyvää käytöstä "ihmisiltä", kenties jotakin muuta ryhmää edustavilta kyllä.

15

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhe.joe.varrelt

      Viimeks ku näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullut niinki pitkälti ku kahvila-huoneest ja varta vaste haastaa riitaa ja kettuilemaa etenki yhel tietyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ku: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmottist oli tervetulleeks toivotella siin.

      • Viimeks ko näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullu niinki pitkält ko kahvila-huanest ja varta vaste haastamas riitaa ja kettuilemas etenki yhel tiätyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ko: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmost oli tervetulleeks toivotella.

        Ooksä Turust? Joo vai?
        https://www.youtube.com/watch?v=WlOnnBwKRH4


      • Joki.se.o.tämäki

        Vain nuin sen ihan oikea turkulainen kirjoittais. Mää laitoin enempi niin ku se mun suustani olis ulostullu. Kumpaako syyttäisin murteeni puhtaaksitulemattomuudesta, issee vai äitiäni :D


      • lda kirjoitti:

        Viimeks ko näin ett uus henkilö tuli nii se oli eile ja se oli tullu niinki pitkält ko kahvila-huanest ja varta vaste haastamas riitaa ja kettuilemas etenki yhel tiätyl sättäril. Ja sen jutut oli semmosii ko: Miks Te sättäätte ja Te ootte säälittävii. Vaikee simmost oli tervetulleeks toivotella.

        Ooksä Turust? Joo vai?
        https://www.youtube.com/watch?v=WlOnnBwKRH4

        Minulle on annettu kertoa, että kahvilasta moosecow aka eräät muut nikit, kowalsk aka eräät muut nikit, centa aka eräät bambit ja mahdollisesti tähdenlennot aka eräät muut nikit ovat sitä häiriöporukkaa. Totuus voi olla jotain muuta kuin mitä minulle on annettu kertoa.

        Ehkä Vanhimmat voisivat sen verran kaivella omia tunne- ja tahtotilojaan, että tajuavat tulleensa agitaattorin kusettamaksi. Ajatelkaa heidät desanteiksi. Torjukaa agitaatio puhaltamalla yhteen hiileen!


    • Luulotauti on paha tauti . Mistä kyselijä tietää että "uudesta " oltaisiin niin kiinnostuneita että hänestä kuiskitaan toisten punaisilla. Sitä en ihan heti usko. Ja totta kai innokkaat treffiseuran hakijat huomaavat uuden nikin ja kyselevät mistä päin Suomea. On ihan kohtuullista kertoa suuntaviitta, etelästä pohjoisesta idästä lännestä. Se nyt ei niin paljoa paljasta, mutta antaa muutamille osviitan, kannattaako kirjoittelua jatkaa. Ainahan voi vastata, en kirjoittele punaisilla kiitos. Ja tuosta tervehtimisestä, ensin valitetaan että kiinnitetään huomiota sitten valitetaan ettei tervehditä, todella ristiriitaista. Turha kuvitella että tällaiselle foorumille tullessa tervehdittäisiin urakalla kaikkia nikkinsä vaihtaneita. Eihän siinä kerkeä silloin muuta tekemäänkään kuin muita tervehtimään.

      • vääräpaikka

        Eihän sätti ole tarkoitettu seuranhakuun. Sitä varten on naapurissa treffit jne. Siispä sätissä on ihan se ja sama mistä on tai missä asuu.


    • Omanlainen.oivallus

      Mietin että voiko näitä chat-leikkejä edes leikkiä missään muualla kuin chatissa?

    • todennut

      Oma sisäpiiri on vanhemmat ykkösessä:) ,Turha on tervehtiä kun menee sinne, jos ei siellä ei päivät pitkät ole..............tulee se oma piiri niille jotka siellä aina aikaansa viettää..

      • ajankanssasisälle

        Pitää se sisäpiiri olla. Se vielä puuttuisi että sinne heti ensi kertaa tuleva pääsisi. Sama sydeemi on jokaisessa paikassa. Uusi tulokas tulee ja katselee ja seurailee, näyttää mitä osaa tai millainen on. Sitten joko hyväksytään tai ei. Näin on ne marjat.


    • Kuka.kutka.ketä.keitä

      Ketkiä ne on jokka siellä aina on?

    • Toi kateellinen vihjaus että olisi joku sisäpiiri on ihan höpöhöpöä. Toki ihmiset jotka ovat vuosiakin kirjotelleet toisilleen chatissa ehkä hiukan toisiaan tuntevat. Mutta yleisesti ajateltuna, ei mitään sisäpiiriä ole. Jos tulee oikeasti uusi ihminen minne vaan , on se sitten tanssipaikka tai kansalaisopiston kurssi, niin vie aikansa ennenkuin tutustuu toisiin sen verran että voi jouhevasti vastata kuulumisiin. Sama se on chatissakin. Rauhassa hyvä tulee, ja uusien on hyvä ottaa vaan osaa yleiseen keskusteluun tai aloittaa sellaisia itse. Esimerkiksi kertomalla tai kommentoimalla jotain päivän uutista. Ja katsoa ottaako muut siihen osaa. Samoinhan muutkin tekee. Julkisella foorumilla on turha kuvitella että juuri itse on se foorumin napa samantien kun siihen tulee.

    • kiitollinen

      Just joo sisäpiiri on ja pysyy , se siitä, joulurauhaa.

    • tätitietää

      sevastatärrääyttäää entä itse joko olet saanut elämääsi yhtään kuntoon ja joko se toinen osapuoli olisi löytynyt ;)

      • ulkopuolelta

        Kaksi ylempää kommenttia eivät millään tavalla liity aiheeseen "Sisäriiri", vaan menevät keskustelijoiden henkilökohtaisuuksiin. Pysykää aineessa, jos teillä on asiasta mielipide. (sevastatärräyttää tätitietää). Piiri pieni siellä pyörii, kovaa vauhtia, (punainen kanava kuumana,,,ja vieläpä miespuoliset juoruilijat"). Tieto leviää, ennenkuin se edes on todeksi todistettu. Oikea maalaisilmapiiri, kaikki tietää, kaiken tietää, tietämättä mitään.


    • housutpoisjahoitoon

      Mitä jos hankkisitte elämän? Olisi näin joulun alla sitten kivempaa, kun ei tarvitsisi elää elämäänsä chatin sisäpiirejä, nimimerkkejä tai yksittäisen sättärin ulostuloja pohtien.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe