Kummastujalle taas

Onturhaavastailla

"pitääkö kaikkia sijaisvanhempia loputtomiin syyllistää joidenkin toimista.

P i t ä ä k ö? "

Mitä sulle viitsii vastata, kun hyppäät asiallisten vastauksien yli? Tulkitset rivien välistä sen mitä hahmotushäiriössäsi haluat löytää!

Jos joku hahmo häiritsee sinua, niin otat hänet kepin nokkaan ja osoitat millaisia K A I K K I biovanhemmat ovat ja "et ollenkaan ihmettele jotakin Imatran murhaakaan kun biovanhemmalta on lääkkeet ottamatta".

Riitaahan sinä haastat ja keskusteluneuvoinesi olet todella hämäräperäinen.

11

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kammokammio

      Jos kirjoitan kaltoin kohtelevista sijaisvanhemmista, sellaisten, jotka eivät kaltoin kohtele, ei tarvitse ottaa niistä itseensä. Ne, jotka ovat kaltoin kohdelleet tietävät sen itse kyllä. Kyse ei ole vain yhdestä sijaisperheestä. harvoin vaan niin kammottavia on, mitä itse vierestä seurasin.

      • lokalaari

        Sijaisvanhemmat voisivat olla niin sivistyneitä, etteivät kaltoin kohtelisi lapsia, SILLÄ HE SOTKEVAT LUKUISTEN SIJAISVANHEMPIEN MAINEEN OMALLA TOIMINNALLAAN. Enää ei olla huonolaatuisen paikan tontilla, joten kaltoinkohtelusta saa ja pitää puhua. Huonolaatuinen paikka voisi ottaa syyllisyyden itselle ja pyytää anteeksi kaikilta lapsista ja kaikilta sijaisvanhemmilta, joiden mainetta siinä samalla lokasivat.


      • tarkkaavaisuutta
        lokalaari kirjoitti:

        Sijaisvanhemmat voisivat olla niin sivistyneitä, etteivät kaltoin kohtelisi lapsia, SILLÄ HE SOTKEVAT LUKUISTEN SIJAISVANHEMPIEN MAINEEN OMALLA TOIMINNALLAAN. Enää ei olla huonolaatuisen paikan tontilla, joten kaltoinkohtelusta saa ja pitää puhua. Huonolaatuinen paikka voisi ottaa syyllisyyden itselle ja pyytää anteeksi kaikilta lapsista ja kaikilta sijaisvanhemmilta, joiden mainetta siinä samalla lokasivat.

        Lisäksi kehotan kaikkia, joiden lapsi menee sijaisperheeseen, tarkkaavuuteen. Kaikki paikat eivät valitettavasti ole hyviä. Mitään "pääsyvaatimuksia" sijaisperheeksi ei ole, joten jos sinulla sattuu olemaan hyvä tuuri, lapsesi pääsee hyvään paikkaan. Aina on kuitenkin se mahdollisuus, että vastassa on kaltoin kohteleva paikka. Ja valitettavasti aika moni niistä esittää ja rakentaa kulissia joskus omien aikuisten lasten avustuksella. ja sosiaaliviranomaisilla ei valitettavasti ole riittävää ammattitaitoa tunnistaa väkivaltaa. Tai jopa halua.


    • meolaanhyviä

      Ihanko totta aloittajalla riittää empatiakyky ajatella kaikkia sijaisvanhempia. Arvelen, että itseään ja lähipiiriään yrittää suojella - kuten aina.

    • monettavatriidellä

      Ja aika pientä on täällä kirjoitteleminen, kun ajattelee, miten isokokoiset aikuiset ja näiden aikuiset lapset kaltoin kohtelivat tontillaan puolustuskyvyttömiä lapsia. Kaltoinkohtelu sai monia muotoja, joihin en tässä mene, jollei joku sitä toivo.

      • totuusjulkiseksi

        kerroppas lapsien kaltoinkohtelusta; mm. Raision kaupungin perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vieraannuttaes saan lapsia tarkoitushakuisesti ja pysyvästi pois isästään, isovanhemmistaan, suvustaan; äidin muuttaessa, manipuloidessa lapsia valehtelemaan maistraatissa ettei isä välitä lapsistaan ja halua pitää lapsiinsa mitään yhteyttä saadakseen lapsen sukunimen muutettua uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen toiveiden ja oman lausumansa vastaisesti mm. hovioikeudessa..


    • Huolestunut.kansalainen

      Ei ihme, että lapset tuon tyyppisiltä ihmisiltä huostataan. Katsokaa peiliin.

      • Huolestunut.kansalainen

        Ei ihme, että lapset sinun tyyppisiltä ihmisiltä huostataan. Katsokaa itse peiliin; minulta ei ole huostattu.
        Totuus julkiseksi; kerroppas lapsien kaltoinkohtelusta, mm. Raision kaupungin perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vieraannuttaes saan lapsia tarkoitus hakuisesti ja pysyvästi pois isästään, isovanhemmistaan, suvustaan; äidin muuttaessa, manipuloidessa lapsia valehtelemaan maistraatissa ettei isä välitä lapsistaan ja halua pitää lapsiinsa mitään yhteyttä saadakseen lapsen sukunimen muutettua uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen toiveiden ja oman lausumansa vastaisesti mm. hovioikeudessa..


    • onneksinäin

      Joo tuijottaa siellä vaan. Eihän se mitään, että taviksilta viedään lapset, kun NIIN MOOOONNNTA kertaa paremmilta sijaisvanhemmiltakin ( hieno jälkikasvu) viedään. Ajetaan talon viereen ja haetaan lapset suojaan kaltoin kohtelevasta paikasta.

    • NormaaliKundi

      Ben Roetshlischberger on paras!

      • anteekskuoonolemassa

        Kuuluuko kaltoin kohtelevan sijaisvanhemman mafiaan? Joka hiljaisesti hyväksyy väkivallan eikä ole sitä huomaavinaankaan - kuten isänsäkin. Tai toisinaan itsekin hieman kopsauttelee. "Hae puita!"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3045
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      104
      2384
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2142
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1963
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 164
      1238
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe