Ouluradio vrt Kajaani

Laatuero

Tänä aamuna tuli todistetuksi Yle Oulun ja Yle Kajaanin huikea ero. Aamu-uutisten jälkeen kun se adhd akan kälkätys alkaa, on aina pakko sulkea toosa. Tänä aamuna äänessä olikin Harri Oulusta ja jäin kuuntelemaan. Olihan se ihan toisella tavalla kuunneltavaa juttua.
Onko tämä tangonainen parkkeerannut pysyvästi Kajaaniin? Mitä pahaa me olemme tehneet kun meitä näin rangaistaan?
Älkääkä nyt taas alkako soittaa suutanne, että sen radion voi sulkea. Niin voi ja niin teenkin, mutta se ei oikeuta tarjoamaan täyttä sekundaa, me olemme palkanmaksajia.

90

2588

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • korvahalkio

   Oulun radio voisikin hoitaa myös Kainuun radion samalla kuin toimittavat Yle Oulua.
   Ollaan täällä muutkin kyllästytty tähän joka päiväiseen kälätykseen, parhaillaan kolme juontajaa jauhaa jonnin joutavaa paskaa, ja sitten naurattaa.

   • Anonyymi

    Jospa Kainuun radio liitettäisiin Kuopion radioon Pohjois-Karjalan radion tapaan. Paljon läheisempi maakunta Kainuulle kuin Pohjanmaan Oulu!


   • Anonyymi

    Kirjoitit toiveesi vuonna 2016. Nyt 2021 se toteutui, meni siihen viisi vuotta.
    Tosin kälättävät akat oli jo muutenkin poistettu ja tajuttu palata yhden juontajan vetoon.
    Ei tuo viimeinen uros ole ollut yhtään paha, ohan ok. Mikäs hänen nimensä nyt olikaan... joku Jonne Takanen...???? Ei se kyllä ton niminen oo, mutta tiedätte


  • Ylipirteä

   Samaa mieltä. Se on niin hirveetä se muijan kouhkaaminen etten ole pystynyt kuuntelee aamua enää kuukausiin.

   • Anonyymi

    No eipä oo kyllä Oulun ja (Kainuun) radion Henna Korkalassakaan paljon kehumista.
    Samanlaisia teinijuttuja ja lässynläski potaskaa tuntuu jauhavan. Kaiken lisäksi näyttää hältä vielä huumorikin puuttuvan, jonka tilalla on tuota ihmeellistä Pohjanmaalla tavattavaa jäyhyyttä ja jäykkyyttä.

    Mutta Henna Korkala onkin näköjään Oulusta kotoisin...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No eipä oo kyllä Oulun ja (Kainuun) radion Henna Korkalassakaan paljon kehumista.
    Samanlaisia teinijuttuja ja lässynläski potaskaa tuntuu jauhavan. Kaiken lisäksi näyttää hältä vielä huumorikin puuttuvan, jonka tilalla on tuota ihmeellistä Pohjanmaalla tavattavaa jäyhyyttä ja jäykkyyttä.

    Mutta Henna Korkala onkin näköjään Oulusta kotoisin...

    eipä ole häävi lässyttää ihan mitä sattuu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    eipä ole häävi lässyttää ihan mitä sattuu

    Jauhaa vain Kainuun asioita. Niin kuin muualla pohjoi-suomessa ei tapahtuisi mitään kerrottavaa?


  • Kiekujakaikuu

   Se oikein kiekuu puhuessaan ja rakastaa Ääntään!

  • Kiekuujakaikuu

   Onneksi Kainuun toimitus tunaroi mykäksi koko hoidon, kun ei kuulunut klo 6.30 sta eteenpäin yhtään mitään. En tiedä kuinka kauan oli pimeenä kun onneksi kuuntelin muita kanavia. Meikäläiselle ei tuo Oulu kuulu vaikka olisin sitä mielellään kuunnellutkin.

  • Päällepuhujamuija

   Miten se muija v o i k i n olla niin ärsyttävä. Jos se mies siihen väliin yrittää sanoa jotain, niin j o k a saatanan kerta se muija keskeyttää sen ja puhuu päälle.
   Aina! Poikkeuksetta!
   Se onkin ainoa syy, miks joskus pysähdyn hetkeks kuunteleen sitä, että antaako se k e r t a a k a a n toisen puhua lausetta loppuun. Ei anna.
   Oikeesti se on tainnu karkottaa kaikki kuulijat.
   Ihan täysi ADHD tapaus tämä muija.

   • Ihmettelenvaan

    Niin, vai olisivatko Kainuun iäkkäät kuuntelijat taantuneet lasten tasolle.
    En usko, että kukaan 10 - 50 vuotias selväjärkinen jaksaa kuunnella tuollaista hölötystä. Siis ketä varten koko Kainuun Radio on olemassa?


  • Arwo_S_Telen

   Meikäläinen kun kuuntelee maastossa radiota niin hyrynsalmella se kanava ärsyttävästi hyppii oulun ja kajaanin välillä (eikö tällekään asialle tosiaan mitään voi --ei ole siis rds-radio?)
   Mutta samalla voi tehdä vertailua näiden kahden välillä; Kyllä se oulu vaan on enemmän asialinjalla ja musiikkivalinnoiltaan aivan ylivoimainen kajaaniin verrattuna. Kajaanissa on juuri tuo kikatustoimitus valloillaan; puhutaan ihan teini-ikäisten asioista ja kikatellaan päälle niinkuin karvat olisi vasta kasvamassa ja kutittaisi koko ajan.
   Olisiko aika selvittää minkä ikäiset ihmiset kuuntelee RadioSuomea ja tehdä ohjelmaa sen mukaan?

   • Anonyymi

    Sotkamossa ei taas sitten millään kuulu Oulun radio perinteisen toosan kautta, mutta onneksi kuuluivat kuitenkin Pohjois-Karjalan ja Kuopion radiot. Joskus voi kuulua jopa Keski-Suomenkin radio.
    Petri Julkunen on mukava huumorimies Kuopion radiossa jota kannattaa kuunnella.
    Oulun radiosta puuttuu se huumori, kun on liikaa sitä pohjalaista jäykkyyttä. Onneksi kainuulaisilla sitä ei oo, vaan sen sijaan itäsuomalaista huumoria, erityisesti meillä sotkamolaisilla.


  • putkimies.x

   Olen eri mieltä. Kainuuseen tarvitaan tällainen iloinen ja reipas ääni NAISääni. Minä ainakin olen tykännyt hänestä.

   • Ääniköriittää

    Ja sinulle sitten riittää kun ääni on hyvä. Juu osaahan se laulaa, kai.
    Sisällöllä ei väliä? Kun sillä eukolla ei ole mitään järkevää asiaa. Ouluradiossa on juttujakin eikä vaan juontaja kokoajan äänessä.


  • kiekuukiekuu

   Hirvittävä KIEKUJA. Ei oo YLE Kainuu enää arkiaamuina päälle mennyt, niinkuin joitain vuosia sitten. Mistä tämäkin amatööri on sinne repäisty KIEKUMAAN.

  • ksjhdthd

   No tämä toisen päälle puhuva tyär lienee sellainen juontaja, ei toimittaja. Ko juontaja on parhaimillaan kahen hyvän kappaleen välissä toteamaan kappaleen nimen ja esittäjän. Muut asiat voisi jättä suosista oikeille toimittajille. Voe voe...ikävä on Harria.

  • VilleKusipää

   Ville Ylimieli laukaisi tänä aamuna vanhusten nettikäytöstä, että opetelkoot jos eivät vielä osaa.
   Näin voi puhua vain täydellisen omassa paremmuuskuplassaan elävä ylimielinen toimittaja.
   Ei ole tuolla miehellä mitään tajua vanhusten todellisuudesta. Tiedän vanhuksia, jotka ovat jo nyt ahdistuneet kun heitä yritetään pakottaa sellaiseen, mitä eivät kertakaikkiaan osaa. Siinä alkaa vapina ja menee päivä ja koko viikko pilalle ja vatsa sekaisin.

   Ja Ville se vaan paukuttaa että opetelkoot!

  • Kajaaninasukas

   Oikeasti on joutunut vaihtamaan kanavaa. Kajaus on nyt mainoksetkin huomioonottaen asiallisempi ja kuunneltavampi. Harmillinen on Kainuun radion tason alaslasku ollut jo muutaman vuoden. Joku asiarunko ja toimittajan perehtyminen asioihin tekee kiinnostuksen kuunnella. Kainuun radion kannattaisi huomioida tällä palstalla kirjoitetut kommentit - ne ovat tosiasiaa toisin kuin tyhjän höpöttäminen nykyisellään. Onneksi on vaihtoehtoja.

  • kunnanhallitus

   Kiekuva kana ulos!

   • Nepotismikiekuja

    Justinsa ja heti se ämmä ulos!
    Mutta tänään tehtiin haastattelu, kuinka muualta muuttanut viihtyy Kajaanissa. Arvatkaapa, ketä haastateltiin? Kiekujan äijää!
    Sen pidemmälle ne ei vaivaudu hankkimaan haastateltviaan, omaa sukua vaan eetteriin.
    Ja nää samat syyttää sipilää sukunsa suosimisesta.


  • uunotettuko_

   Onko lie media-alalla mitään työkalua olemassa toiminnan laadun tarkastelemiseksi. Melkeinpä työtä kuin työtä nykyään arvioidaan, että onko tavara sitä mitä pitäisi. Vai tehdäänkö sitä sellaisella näppituntumalla ja vaikuttaako siihen toimituksen ulkopuoliset tekijät mitenkään. En tiedä katsotaanko arvostelu puuttumiseksi median riippumattomuuteen ja sananvapauteen. Mutta olisi se kyllä mahtava juttu, jos mahdollisimman moni ihminen palvelun käyttäjistä so rahoittajista olisi sisältöön ja muihinkin laatutekijöihin tyytyväinen.
   Tämä nykyinen radion toimintamalli, jossa kaksi juontajaa ilman käsikirjoitusta jutustelee joutavia, vieläpä toistensa päälle, tuntuu kyllä työvoimakustannuksia ajatellen tuhlaukselta. Yksi juontaja ehtisi kyllä ne puujalkatyrskäykset päästellä eetteriin aivan hyvin. Ei kai millään työmaalla ihan vain tavan vuoksi ja työn teettäjän kustannusten kasvattamiseksi yhden miehen töitä tee kaksi miestä...tai naista. Varsinkaan jos ei työn jälki ole edes yhden kunnon tekijän arvoista. Joo...vaan kansahan maksaa koska niin käsketään. YLE-vero on kait ulosottokelpoinen kustannuserä kansalaiselle sai sillä mitä hupatusta tahansa.

  • puseq

   Harri takasin, se oli oikein hyvä

   • YlenAntia

    Harri söi eilen erilaisia koiranruokia OuluRadiossa. Kuulemma haukkua räksyttelee ja nuuskii naaraiden persuuksia nyt paikallisessa pubissa.


   • Epppäilenpä

    Jopas menee Harrilla huonosti. Koiranruokaa!
    Tai jos tarkemmin ajattelee, niin taitaa se koiranruoka olla kalliimpaa ja paremmin tutkittua kuin ihmisruoat.
    Mitä naaraiden persuuksiin tulee, eikös Harri saanu jo niistä muijista tarpeekseen? Että tarkistapa onko tunnistus mennyt tässä tapauksessa ihan kohdilleen...


  • kikatikikati

   Onko ihan totta ettei Kainuusta löydy mitää uutisoitavaa, kun pitää suoraan amppareista lukea valmiit uutiset. Ainakin juontaja pääsee helpolla seuraavaan palkkapäivään.
   Pois amatöörit Kainuun radiosta ja oikeita ammattitaitoisia toimittajia töihin.
   Yksi toimittaja kehui ihan käyneesä oikiein yliopistoa valmistuakseen kys. ammattiin.
   Eipä ole hän oikein hyvää mainosta tälle opin ahjolle.

  • k_radio

   Kun sais, niin Jura T. takaisin. Rauha Juran muistolle!😢

  • HooTaanilaako

   On niitä Yle Puhe ja Yle Radio 1!!

   • Mitäihmeenniitä

    Siis mitä "niitä" on?
    Pitääkö TAAS taivuttaa rautalangasta!
    Siis:
    Puhe ja Yle1 e i v ä t kumpikaan kerro paikallisista asioista. Juuri sitä varten on Ylen aluetoimitukset olemassa. Ja koska eivät tee sitä, mitä niiden pitäisi, niin joutaa lopettamaan nämä tyhjän pälätystoimitukset.


  • Helppookuheinänteko

   Buahhhahhah!!!
   Vähän aikaa sitten haastateltavana oli toimittaja Seikolan mies. Ja tänään sitte oli vuorossa toimittaja Loukasmäen rouva telkkariuutisissa.
   Voi saatana! Kenen toimittajan puoliso ja äidit isät lapset ja muut sukulaiset on seuraavaksi vuorossa?
   Muuta ne ei enää keksi ku toisiaan ja toistensa sukulaisia haastatella. On se helppoo ku heinänteko!

   • YlenAntia

    YLEllähän on tullut muotiin se, että toimittajat haastattelee toisiaan. Buumin aloitti puoli7, sitten tuli tämä kateragate, jossa YLEn porukka jaettiin vuohiin ja lampaisiin ja sitten taas haastateltiin toisijaan. Näin saadaan aikaan ohjelmaa, joka kiinnostaa ainakin YLEn porukkaa. Tai ainoastaan heitä...


  • HuhOnneksi

   Onneksi tänä aamuna seikolan akka ei ollut työvuorossa. Berliinin tapahtumien vatvomista hänen suullaan ei olisi kestänyt

  • Kajaaninasukas

   Samaa mieltä HuhOnneksi:n kanssa. Tänä aamuna pystyi kuuntelemaan Kainuun Radiota.

  • Xbc

   Yle Oulua voi kuunnella kännykällä, jos radiossa on bt tai kuulokelinjan saa kiinni radioon.
   Androidille on radiot.fi app.

   • Shampootapäähän

    Kyllä tiedetään. Mutta radion käyttöliittymä, jossa on yksi nappi on/off on täysin voittamaton. Kuka rupeaa aamutiskien ja kahvien lomassa räpläämään kännykkää, etenkään kun sillä samasn aikaan luetaan päivän lehtiä.

    Aina täällä saa näitä tekniikkaidioottien patenttivastauksia ja kikkakolmosia, sen sijaan että ongelma ratkaistaisin lähettämällä kelvollista ohjelmaa. Sastanan pellet. Yksinkertaisista asioista tehdään monimutkaisia ja sitte neuvotaan teesitä ja tee tätä. En tee, seikolan ämmä helvettiin. Taas tänä aamuna se palas, en jääny kuuntelemaan sen tukanpesuongelmia.


  • hravarjelee

   Herra varjewlkoon meitä Seikolalta jatkossakin.

  • potkutpersieseen

   Eikö mitenkään tuota porukkaa saa pois potkittua. Jos ihmiset joutuu maksamaan yle-veron niin jotain vastinetta kuuluisi saada rahoille. Voiko adressin keräämällä vaikuttaa ja on kait siellä hallinto tai ainakin Helsingissä joten eikö mitenkään saa rotia tuollaisille tyhjäpäille omaan napaansa tuijottajille ja kuulijoita halveksiville.

  • kanavakanavaaaa

   Kanavia on pilvinpimein, miksi te kuuntelette väkipakolla tiettyä kanavaa? Jos ei miellytä, niin kuuntele muuta kanavaa!
   Uskalla erottua joukosta, ja kuuntele muuta! pösilöt juntit

   • PänttivastausTAAS

    Sinunrahoillasi saa siisheittää vaikka vesilintua. Sinua ei kiinnosta.
    Vo että nää on LÄPITYHMIÄ nää jotka käskee kuuntelemaan muita kanavia.
    EI NE KERRO ALUEEN ASIOISTA PÄNTTIPÄÄ.


  • lapikastamaahan

   Menkää risusavottaan rapsehtimaan. Keuhkot kiittää.

  • Mieniintykkään

   Se toinen Sanna on minusta aivan upeeee!!!

   • MikäToinenSanna

    En tiedä ku yhden Sannan.
    Tämä aamujen pilaaja ja kälättäjä on Hanna.


  • ssssi

   Lopettakaa helvetissä tuo kainuun
   radio, eikö Karjalainen tajua, ettei noita kälkättäjiä voi kunnella, kun niillä ei ole mitään muuta kuin omien asioiden esittelyjä. Ja joka PUOLEN TUNNIN VÄLEIN ITSENSÄ ESITTELYJÄ, onko vaalit tulosa. On lyylit olevinaan niin toimittjia, sitten joka päivä kerrrotaan kun meidän isi tekee sitä ja tätä, voi vi...ttu.

   • Rakaskuulija

    Haistahan home! Näitähän kuuntelee paljon mieluumin kuin jäykkää krakameinikiä.


   • AkijaJyrki

    AKI Karjalainenhan se näitä lässyttäjiä Jyrki Kataja- Rahkon kanssa Oulun ja Kajaanin radioon rekrytoi. Ei vaadita minkään tason koulutusta eikä yleissivistystä . Riittää että on tämän poikakaksikon kaveri.


  • KainuunRadiotakuunteleva

   Minä olen tykännyt näistä Kainuunradion naisjuontajista.On persoonallisia ja pilkettä silmäkulmassa. joululaulujen soiton voisivat heittää jo!! No vielä muutama päivä...

  • Kajaaninasukas

   Samanlainen tosi rasittava kuunneltava oli tämän Seikolan edeltäjä Maunuksela, herätyskellonsa ihmettelijä ja heräämisensä ym. tyhmien juttujen selostaja. Kaikki muut toimittajat ovat mielestäni asiallisia ja mielenkiintoisia kuunnella.

  • Vihainenkajaanilainen

   Kiekuja tuntuu olevan taas äänessä. Eikö ne oikeasti saa sitä ämmää pois sieltä?!

   • korvahalkio

    Ei ne saa niitä juontajia sieltä minnekkään saada, etkö sinä jo ymmärrä, että niillä on suojatyöpaikka, ja meitit on pantu maksumiehiksi.
    Perkele, sama meno jatkuu tulevaisuudessakin.
    Mitenkähän Kainuun radioon pääsis töihin, olisi mukava helpolla rahaa saada.


   • SaispaHyvinkinMutta

    Saishan ne varmaan.
    Mutta kun kukaan ei välitä.
    Mitäpä meistä tarvitsee välittää....
    Mehän olemme vain asiakasomistajia.

    Kyllä siltä tjlee käsittämättömällä vauhdilla ihan tyhjää kälätystä, javälillä mimmk on jostain jänen mielestään väärin olevasta asiasta ihan puhisten tohkeissaan. Kun maailma ei ole kaan hänen mielensä mukaisessa järjestyksessä.


  • nytkeräämään

   Kerätään adressi Seikola ulos!

   • AAMUKORVA

    Kerätään vaan. Kuka aloittaa?
    Ja miks sen pitää olla työvuorossa JOKA SAAT... AAMU? Eikö vois välillä vaihdella?

    Jouluna sentään saa aamukorvat levätä. Huh.


   • huulihalkio

    Hyvää Jouluaattoa kaikille.
    Ihanata Kainuun radio on hiljaa.
    Jospa se Pukki panis ne juontajat turkin hihhaan ja jne....


   • Kuuuntelija

    En tule allekirjoittamaan tuota adressia. Revin sen. Nämä haukutut toimittajat ovat tod. asiallisia. Älkää kehdatko täällä vääntää mustaa valkoiseksi.


  • Olen ollut suuri Ouluradion ystävä ja fani sen luontevien juontajien vuoksi. Ikäväkseni täytyy todeta tason laskeneen yhden juontajan vuoksi. Aluksi epäilin alkujännitystä, hihittelyljen, älyttömän kouhkaamisen ja omilla tiedoilla briljeeraamisen vuoksi. Ei se ole muuttunut miksikään vaan ärsyttävä mellastaminen ja juontajaparin puheen jatkuva keskeyttely päälle "huutamalla". Sitten löysin tämän keskusteluketjun ja huomasin etten ole yksin mielipiteineni. On tainnut Kajaanin taso nousta huimasti ja Oulun tippua Hanna Seikolan muutettua Ouluun.

   • OtanOsaa

    Sillä tytöllä/tädillä/akalla on paha persoonallisuushäiriö.
    Ei pitäisi olla ollenkaan noissa hommissa, Tee valitus suoraan radion aluetoiminnan päällikölllle, paikallinen valitus ei johda mihinkään. En kyllä usko, että mikään valitus johtaisi, mutta varma on, ettei mitään tapahdu jollei valita.
    SIetlä Ylen sivuilta löytyy palautelomake, jostain sivun alimmasta osasta ainakin.
    Sitten osoitat sen valituksen oikealle henkilölle, ei tarvii nimeä tietää kunhan kerrot aseman.


   • OtanOsaa kirjoitti:

    Sillä tytöllä/tädillä/akalla on paha persoonallisuushäiriö.
    Ei pitäisi olla ollenkaan noissa hommissa, Tee valitus suoraan radion aluetoiminnan päällikölllle, paikallinen valitus ei johda mihinkään. En kyllä usko, että mikään valitus johtaisi, mutta varma on, ettei mitään tapahdu jollei valita.
    SIetlä Ylen sivuilta löytyy palautelomake, jostain sivun alimmasta osasta ainakin.
    Sitten osoitat sen valituksen oikealle henkilölle, ei tarvii nimeä tietää kunhan kerrot aseman.

    Kiitos! Olen lähetänyt palautetta ja linkin tältä keskusteluareenalta. Jos vastaavat laitan myös tämän ketjun. Josko olisi vaikutusta!


  • Kuudenmummi

   Samaa mieltä meilläkin ollaan Seikolan tyylistä. Ennen kuuntelin autoradiosta Oulun radiota töihin ajellessani. Nyt tulen vain huonolle tuulelle kun tämä Seikola on äänessä. En kerta kaikkiaan jaksa kuunnella joutavaa höpötystä ja kikatusta heti aamusta. Jutut kuulostavat olevan täysin omasta juuri tapahtuneista asioista jankuttamista, kuten minkälainen keli oli kun toimittaja tuli töihin tai millä konstin saapui. Viimemmäksi satuin kuulemaan, että rouva radiotoimittaja tykkää ajella kovempaa kuin olisi sallittua..ehkä sen kuitenkin voisi jättää radiossa kertomatta.
   Nämä siis vahingossa kuultuja kun en ehtinyt saada cd:tä tarpeeksi nopeasti päälle.
   Toivon hartaasti, että Yle löytäisi asiallisemmin tyypin tuonne hommiin.

  • Korvia_särkee

   Olen tänä syksynä siirtynyt Ouluradiosta kuuntelemaan lähinnä Yle-1:ä. Aamuhartauskin on alkanut tuntua mukavalta ohjelmalta. Alueuutisissa ei aamuisin ole juurikaan sellaista, mitä Kalevassa ei olisi uutisoitu.

   • Niiinpäsjuu

    Viimeistään kahdeksalta kanava kääntyy.


  • siikajokirules

   Onko tietoa onko tällä kuin pitkä soppari oulussa? Ihan liian positiivinen tapaus tänne jäyhien pohjois -pohjalaisten sekaan. Huoh...

   • OtanOsaa

    Ajattelitko, että kainuulaiset osaisi vastata tähän kysymykseen.
    Kysy suoraan oulun radiosta.
    Tai no, voin vastata kuitenkin: LIIAN PITKÄ.
    Olis se sitten miten pitkä lyhyt tahansa.


  • akistakatjaan

   Piällikkö on vaihtunut.
   Aki lähti, nyt ohjaksissa on Katja Oittiska.
   Eikä taida mikään muuttua.

   • AkijaJyrki

    Jyrki Kataja-Rahko se jälleen valitsee nuorisoa ja pikku ystävättäriään töihin. Enää ei tarvitse päällikkövirkaan osata muuta kuin lätistä paskaa ja pyöritellä silmiä.


   • Toimittajuus-hukassa

    Meni muuten hyvin, mutta tsekkaspa miehen nimi.
    Jos kritisoi, voisi edes haukuttavan nimen kirjoittaa oikein.

    Sinänsä kritiikki on paikallaan.
    Miettikääpä, missä kajaanilaiset keskustelee enää mistään yhteisistä päätöksistä? Esimerkkinä tämä harjoitusjäähallin rakentaminen. Kainaria ei voi netistä lukea eikä kommentoida, ja harvalle se paperisena tulee.
    Yle ei keskustele enää mistään valtuustossa tapahtuvasta ja päätöksistä. Poliitikkojen keskustelupaneeleita ei enää ole. Yleisö ei voi osallistua, kun puhelinsoitto-ohjelmat on lopetettu. Kaikki päätökset ja kuumat aiheet menevät päittemme yli edes tietämättä. Valtuuston listoilta asiat on luettavissa, paikallinen yle höpöttää ihan omiaan ja joutavia.

    Surkea tilanne, tosi surkea!!! Menneitä ei pitäis kaivella, mutta kyllä Tarvasahon aikaa tulee oikeasti ikävä. Vanhan koulukunnan toimittajat seurasivat yhteiskunnallisia toimijoita ja sitä, mistä täällä ollaan päättämässä.


  • Ylekainuu

   Paikallisradioissa huikea ero, Kainuun radion laatu on ollut heikko jo pitkään. Naistoimittajien vaiva on yrittää olla hauska joka välissä ja sama vaivaa miehiä. Huumori on vaikea laji. Varsinaista asiaa tuntuu löytyvän vähän. Sen sijaan toimittajien omia kokemuksia vatvotaan tuntikaupalla. Ja väliin tietysti musiikkia ja taas jatketaan samasta aiheesta. Siihen riittää aamun lumipyry tai viime yönä nähty uni. Uutisia luettaessa toimittaja koettaa hetkeksi terävöityä, mutta sen perään jo nauraa/heittää vitsiä lukemilleen uutisjutuille. Onneksi sentään ylen tv-uutisten lukija ei näin tee.

   Aamun paikallisuutisiin voisi kerätä monipuolisemmin aiheita ympäri Kainuuta. Onneksi on mahdollista vaihtaa kanavaa ja kuunnella muiden maakuntien osaamista. Voisiko myös toimittajat kiinnittää huomiota äänenkäyttöön, jonkinlaista oppia tähän luulisi saavan toimittajakoulussa.

   • Valtuustosta

    Kertoivat jo tiistai aamuna edes harjoitusjäähallin rakentamispäätöksestä, joka tehtiin maanantai-iltana valtuustossa? Ei ne enää tämmösiä "pikku"asioita kerro.


   • Vatuustosta
    Valtuustosta kirjoitti:

    Kertoivat jo tiistai aamuna edes harjoitusjäähallin rakentamispäätöksestä, joka tehtiin maanantai-iltana valtuustossa? Ei ne enää tämmösiä "pikku"asioita kerro.

    Automaatti korjasi väärin!
    Piti olla:
    KERTOIVATKO TIISTAIAAMUN UUTISISSA...?


  • Yleontullasuusta

   No varmaan lehestä olivat senkin lukeneet, tiesivät sentään jotain kertoa. Mikrofoniahan ei kannata ulkoiluttaa, saati paikan päällä haastatella. Parempi kun istuu lämpimässä studiossa ja katsoo Googlesta aiheita paikallisiin uutisiin.

  • nulikatpölöttää

   Aikuisten oikeasti masentavaa kuunneltavaa aamusta toiseen samaa jauhantaa.
   Mitähän nämä ikkunasssa roikkuneet Antte ja EeKoo tekevät, kun ikkunat menee kiinni eivätkä pääse enää ikiomimalleen keskustelupalstalleen. Joutaaki sulkea kun eivät moderoineet asialliseksi eli ohjelmia koskevaksi. Ihan älytön ikkuna.
   Uudistuksia kuulema tulee, mutta mitään hyvää en enää nuilta oota.

  • Outsider60

   Hanna lopetti tänään kello 10 Oulussa. Harmi 😓. En kuullut minne lahti, olisiko ollut Jkl? Joka tapauksessa ikävä tulee freshiä ja raikasta radioääntä ja impulsiivista otetta. Toivon mukavaa työpaikkaa ja vastaanottavaista kuulijakuntas sinulle Hanna! Siis, jos radiotöissä jatkat....

   • Freshiraikastyhjiö

    Katso mihin sen mies on nyt saanu jonkun valmentajapestin tms.
    Raikas ääni joo, ja mitä sieltä suusta tulee, sillä ei sitten ole väliä? Niinkös.
    Ja se jatkuvva päälle puhuminen, korvat ei käytössä ollenkaan.


   • Hajurakoa

    Eikö se Aki Karjalainen mennyt Jykylään?
    Akihan sen Hannan nimitti ensin Kajaaniin ja sitten Ouluun.
    Nytkös sitte se houkuttelee Hannan perässään Jykylään?
    Tai Hanna seuraa Akia. Mites päin tää nyt menee?
    Hai seuraa laivaa vai laiva vetää haita perässään.
    Mutta parasta on, jos pysyvät kaukana Kainuusta.


  • järkihoi

   Huomattu on, että Harri on onneksi Oulusa ja hyvät on jutut Annan kanssa. Tsemiä.

   Ja nyt Katja, tuleekohan se asumaan ihan ihmisten alueelle vai pysyykö johtaja Kainuussa. Onhan se vain ajan kysymys milloin nämä ns toimitukset yhdistyvät, nythän näitä sukankutomisjuttuja jonkun ns toimittajan toimittamana näkyy siis Oulussa. Ei tosiaankaan kiinnosta eli Katjalle terveisiä.

   Kajaanin ns toimitus....kaupungin parhaimmalla eli kalliimalla paikalla ja neliöitä kyllä riittää eli vuokrakulut puoli miljoonaa euroa vuodessa.

   Henkilökuntaa ab 25......ei siis mitään järkeä koko hommassa, ajatellaan esim yritystä jossa 25 TUOTTAVASSA TYÖSSÄ eli pelkästään palkkakulut Kainuun ylen suojatyöpaikoissa

   2,5 miljoonaa euroa vuodessa!!!!

   Eli Kainuun Yle maksaa vähintään neljä miljoonaa per vuosi...for nothing.

   • Oikaise

    Oikaisepa tuo henkilömäärä. Ei ihan noin paljon. . Muuten kirjoitat asiaa.


  • Anonyymi

   Eihän se edes kuulu tänne asti. Joten ei luulis haittaavan ketään.

  • Anonyymi

   Asiat on todella hyvin jos on aikaa ja tarmoa valittaa näin vähäpätöisistä jutuista melkein urakkapalkalla. Kukaan ei pakota kuuntelemaan radiota tai jos välttämättä haluaa kuunnella niin netin kautta voi kuunnella mitä tahansa Suomen paikallislähetystä. Älypuhelimet ja muut nettilaitteet on niin yleisiä nykyään ettei pitäisi tuottaa ylittämättömiä vaikeuksia.

   • Anonyymi

    Enpä ole kuunnellut Radio Kajaania kuin satunnaisesti. Toista oli parikymmentä vuotta sitten, jolloin oli toimittajat ammattilaisia. Silloin piti aamulähetykset ja puolen päivän Suora linja kuunnella joka päivä. Nyky toimittajan ovat höpö höpö porukkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Enpä ole kuunnellut Radio Kajaania kuin satunnaisesti. Toista oli parikymmentä vuotta sitten, jolloin oli toimittajat ammattilaisia. Silloin piti aamulähetykset ja puolen päivän Suora linja kuunnella joka päivä. Nyky toimittajan ovat höpö höpö porukkaa.

    Joo. Eipä tarte nykyään enää kuunnella. Osa toimittajista kikatteli ja kehui itseään aivan riittävästi jotta nyt tarttis enää kuunnella ko kanavaa.


  • Anonyymi

   Musiikki on hyvää

   • Anonyymi

    Mikä siinä on hyvää. Tasan sama musiikki tulee samaan aikaan kaikilta maakuntakanavilta. Sen soittelija laittelee niitä levyjään grammariin ihan Helsingissä Ylen pääkonttorissa.


  • Anonyymi

   On huikea ero

  • Anonyymi

   YLE Oulu on paras

   • Anonyymi

    Ylen Knin uutiset kuullostavat tutuilta....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylen Knin uutiset kuullostavat tutuilta....

    Mitä haluat sanoa?
    Aamulähetys tulee Oulusta ja Harri juontaa.
    Uutiset tulevat kuitenkin sekä Oulusta että Kajaanista, molemmar säilyttivät omat uutisensa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä haluat sanoa?
    Aamulähetys tulee Oulusta ja Harri juontaa.
    Uutiset tulevat kuitenkin sekä Oulusta että Kajaanista, molemmar säilyttivät omat uutisensa.

    Peesanneeko ne Oulusakin lehtiä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Peesanneeko ne Oulusakin lehtiä?

    Ei. Nyt tulee juttujakin.
    Kiva uudistus


  • Anonyymi

   Nykyisin viittii jopa avata Kainuun radion, ilo kuunnella ratiosta nousiaista, niin kuin ennen vanhaan! Pysykää tällä linjalla.

  • Anonyymi

   Ainakin musa on Kajaanissa parempaa.

  • Anonyymi

   Kainuuradion iltapäiväjuontajaa Korkalaa, ei kuuntele ite pirukaan.... vuosikausiin ei ole voinut 14-jälkeen kanavaa enää kuunnella, semmoista jankkaamista ja sanojen venyttämistä että...... Eikö nämä saa puhekoulutusta, kun radioaalloille päästetään parhaaseen kuunteluaikaan,??? Ei ollut Jura Tarvasahon aikaan tälläisia toimittajia;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   135
   3867
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2189
  3. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1488
  4. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   115
   1451
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1296
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1019
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   979
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   776
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   765
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   751
  Aihe