Tapsalta terveiset

vaatteetjaaatteet

Kotisivuilleen on näemmä kirjoittanut seuraavanlaisen viestin :

Joulukuinen tervehdys!

Loppusyksy on sujunut Finnhittien Kuninkaiden kanssa mallikkaasti. Meininki on ollut kaikkialla mahtava, yleisö on ollut suorstaan ylenpalttisen vastaanottavainen. Kansa on laulanut innoissaan, välillä kuin harjoitettu kuoro. Olemme saaneet kerrassaan tyrmistyttävän hyvän ja kiitollisen palautteen kaikkialla. No, harvoinhan tällaista tapahtuu, että jonkin maan kolme viisikymmentä vuotta huipulla pysynyttä laulajaa vetää verevän yhteisen show-ja konserttikiertueen. Vähintäänkin toinen jalka on jo tässä vaiheessa useimmilla haudassa, niin kova ammatti tämä free-lange laulajan työ on tässä pitkässä ja laajassa, mutta vaatimattomassa maassa. No, Luojan kiitos, että voimia ja intoa riittää.

Paljon on kyselty miten tulemme keskenämme toimeen. Siitä on lähdetty, että hyvällä huumorilla liikutaan ja jokainen hoitaa tonttinsa. Hyvin on sujunut, mitä nyt välillä vähän kyllästyttää kuunnella noita Reetun alatyylisiä pikkuhousujuttuja ja muuta epäselvää muminaa. Näyttelee kovista ja pelkää mummojen suosiota kuollakseen 72-vuotiaana. Hän ei sanojensa mukaan edes omista yhtään pukua ja vetää konsertitkin matkafarkuissaan, ettei tule turhaa ylimääräitä puuhaa. Kun sovimme esiintyvämme konserttisaleissa juhlavasti tummissa puvuissa, kaivoi Reetu naftaliinista jonkin punaisen ”pelletakin”joka päällä hän kanssamme esiintyy, erottuen joukosta kuin mikäkin shapliini. No, hän on hyvä omissa hommissaan Tsingis-kaani kurittaa ja Volga vuolaana virtaa. Danny on miellyttävä ja varma yhteistyökumppani. 74 vuotiaanakin hänen äänessään on vielä sointia jäljellä ja hän taitaa korkeatasoisen viihdyttämisen estraadeilla kuin kotonaan. Ehkä nuori 23v. Erika, hänestä hellästi hyvää huolta pitävä, tossut jalkaan tuova tyttöystävä, on antanut Ilkalle uutta virtaa.

Vaikka alkuun vähän jännitti, lähinnä valvomisten ja pitkien matkojen suhteen, hyvin on sujunut homma minultakin. On ollut todella suuri ilo laulaa taas välillä isoillekin yleisöille, ( kesän alusta asti yli sadalle tuhannelle). Voi sanoa, että ääni on soinut, olen ollut hyvällä tuulella ja hyvin voinut. Ensi vuodeksi on jo sovittu kymmeniä ”Kunkkujen” keikkoja ja konsertteja lisää, mutta niistä lähemmin sitten kun paikat ja päivämäärät tarkentuvat.

Olen myös syksyn mitaan kirjoitellut uusia lauluja ja ehkä uutta musiikianikin lähitulevaisuudessa kuullaan.

Mutta hyvää yötä,sano mummo kun silmä puhkes. Kello tuli juuri viisi aamulla, joten taidan painua vielä joksikin aikaa takaisin pehkuihin. (Lue moottoroituun valio sänkyyni)

Yst Terv, Tapani Kansa

PS. On kovasti kyselty onko minulla jossain joulukonsetti. Kyllä, Munkkiniemen kirkossa aatonaattona 23.12 klo 19.00. Sydämellisesti tervetuloa!

12

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kitkaako

      Aika suorasukaisesti Tapsa tuota Frederikin pukeutumistaarvostelee.

    • OHHOHpaljastus

      Skuuppi taitaa olla se, että tituleeraa kiertelemättä Erikaa Dannyn tyttöystäväksi. Tiedossahan tämä on ollut, mutta asianosaiset kiistäneet.

      "Ehkä nuori 23v. Erika, hänestä hellästi hyvää huolta pitävä, tossut jalkaan tuova tyttöystävä"

    • Keskustellaan

      Kyllä keskustelua piisaa... :D :D :D Ei se väliä mitä puhutaan kunhan puhutaan. :D :D :D

    • jotainrajaaa

      Onko kyllä jo vähän liian härskiä pilaa tommonen. Kirjoittaa nyt jostain nyrkkipanoista, käteenvetämisistä, suihinotoista ,perseenphkeamisista ja dildosängyistä.joillekkin ehkä tollanenkin "huumori" menee läpi, muttei minulle vaikken tosikko olekkaan.

      • eimitäänrajaa

        Helvetin hauska pläjäys ja sinä OLET tosikko.


      • ruotiukko

        Poliisin pitäis puuttua tällaisiin härskeihin kirjoituksiin ja laittaa vastuuseen tällaiset sonnan levittäjät.Eikö nämä kirjoittajat ymmärrä,että nämä kirjoitukset jää tänne.Täytyy olla ymmärrystä vailla ,jotka pitävät näitä roskajuttuja huumorina.


      • hupi-ukko1

        "ruotiukko" ottaa nyt ne lääkkeensä, vain otettu auttaa.
        Yhtä lailla voin väittää, että "Täytyy olla ymmärrystä vailla ,jotka pitävät Tapani Kansasta".


      • ruotiukko
        hupi-ukko1 kirjoitti:

        "ruotiukko" ottaa nyt ne lääkkeensä, vain otettu auttaa.
        Yhtä lailla voin väittää, että "Täytyy olla ymmärrystä vailla ,jotka pitävät Tapani Kansasta".

        Ei tässä ole kysymys,siitä kenestä pitää ja kenestä ei.Kommentit täällä alkaa olla sitä luokkaa,että kysymyksessä on kohta poliisille kuuluva asia.Käsittääkseni Suomessa on sellainen kuin intimiteettilaki ja täällä sitä rikotaan todella törkeästi.Nämä ns. huumorikomentit lähestyvät rasismia.Siis henkilöön kohdistuvia törkypuheita ja vääräntiedon levittämisiä.Muistakaa törkytiedon levittäjät,vielä tulee aika ,jolloin pikkupoikain perseet tervataan.


    • gillas

      Ette te antifanit pysty tuolaisilla sepustuksillanne Tapsaa nolaamaan, vaikka kova on yritys. Tapsa on noiden pano- ja homo-juttujenne yläpuolella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe