Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Väsyttävä ongelma! :(

Väsynyttähän

Omistan tuuheakarvaisen suomenlapinkoiran pennun. Se on 6-7 kk vanha. Se käy kakalla n. 3-4 kertaa päivässä ja kakkaa jää joka kerta pyllyyn. Kakka ei ilmeisemmin ole erityisen löröäkään vaan tulee jonkinlaisina kökkäreinä, mutta sitten kakkaa jää takapuoleen todella paljon ja kun tulemme sisälle putsaamaan koira vetää peräpäätään lattiaan. Puhdistan paperilla ja räteillä niin hyvin kun vaan pystyn, mutta takapää on niin tuuhea, että se on vaikeaa. Sitten joudun putsamaan koko lattian ja talossa haisee p*ska! :d Tää alkaa olla jo todella kamalaa. Oon yrittäny leikata koiran karvoja takapuolesta muttei oikein onnistu. Tätä hirveää kakka show:ta on nyt jatkunut pari päivää koko ajan :d. Auttakaa pliis! :/

6

2782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väsynyttähän

      Tartten nopeesti apua???? :(

    • Kyllä se karvojen leikkaaminen on nopein ratkaisu ettei jää koko ajan ulostetta karvoihin. Vesipesu puhdistaa tarkimmin mutta jatkuva kastelu voi aiheuttaa taas muita iho-ongelmia,kun iho ei ehdi kuivua välillä.
      Pepun vetäminen voi johtua anaalirauhasten ongelmista myös.
      Ja taas jos tuo monta kertaa päivässä kakkiminen johtuu ruokavaliosta, kestää joka tapauksessa yleensä useamman päivän ennen kuin saa tuloksia. Esim. onko pennulle vaihdettu viime aikoina ruokavaliota. Tai pentuaikainen ruoka ei nyt enää sovi, vaan tarvitsisi aikuisruuan. Vaikea sanoa kun ei tiedä taustaa.
      Itse keitetty kana-riisi on yleensä neutraalia ja usein suositellaan vatsan ongelmatilanteissa.
      Yksi syy ripuliin voi olla sisäloiset, milloin koira on viimeksi madotettu ja millä aineella.
      Apteekista ripuliin esim. canicur ja koirien maitohappobakteeri.

    • pilleriveto

      Karvojen leikkaus onnistuu kahdestaan. Toinen pitää sylissä tukevasti ja toinen leikkaa. Mutta kannattaa katsoa, mikä on muuttunut kun kakkaustahti on tuo, ja pirauttaa eläinlääkärille jos ei pian lopu. Maitotohappopakteereita, piimää, jugurttia ja tuolla ylempänä suositeltua keitettyä riisiä ja maustamatonta kypsää kanaa jotta maha asettuisi

    • 1020

      Anna sille kunnollista ruokaa.

    • ruuassa-vika

      Väärä ruokavalio ja liikaa ruokaa. Koiran normi uloste on sellaista jota me ihmiset pukkaamme kun on maha oikein kovalla. Jos kikkareen voi nostaa sormilla ylös ettei se hajoa on ruokavalio oikea. Vehnätön ruoka ja nappulat liottamatta auttaa aluksi.Kaiken maailman siankorvat varsinkin saa mahan löysäksi lähes kaikilla koirilla varsinkin lappalaisilla.
      Peseminen vain pahentaa sillä kun peset takapuolen koiran karvojen rasva lähtee jolloin tarttuu vain entistä herkemmin paska karvoihin.

    • Mahdollisesti vääränlainen ruokavalio tai ruokaa annetaan ihan liikaa. Koita antaa hieman vähemmän ja jossei auta, niin kakkaa saa kiinteämmäksi teelusikallisella-ruokalusikallisella pellavansiemenrouhetta. Laita ruuan sekaan siis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe