Heip.Minulla on poikani entinen puhelin,jonka näytön korjautin.Haluaisin tehdä tehdasasetusten palautuksen,että saisin puhelimen omaan käyttööni.Pääsen kohtaan alkuperäisten tietojen palautus,sen jälkeen puhelin ilmoittaa että olet kirjautunut seuraaville tileille(8kpl) painan palauta laite,poista kaikki, pyytää vahvistamaan salasanan,jota en tiedä tietenkään.Pystynkö siis tyhjentämään puhelimen vai ??
Samsung J5
Niz
21791
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Asetukset-varmuuskopio ja paulauta-alkuperäisten tietojen palautus
tiedot eivät ole riittävän tarkkoja antaaksen kunnollisia vastauksia. esim mitä salasanaa se pyytää, esim google-tilin vaiko jotain puhelimeen omia asetettuja koodeja mm näytönlukituksen koodi.
huomautan kuitenkin että uudemmissa android versioissa on ominaisuus joka lukitsee laitteen google-tiliin ja tästä syystä tehdas asetuksien palautus ei täysin onnistu ennen kuin antaa google tilin salasanan.
eli siis jatkossa androidissa ohje on seuraava: jos teet tehdas asetusten palautuksen niin ensin poistaa google-tilin ja muut tilit ja sitten tehdas asetuksien palautus.