Mitä tällaisesta tyypistä

hamstraaja_naapurina

Tyyppi asuu kolmiossa vuokralla. Tyttöystävä vaihtui, ja sen tyttöystävän vaihtumisen myötä alkoi tavaraa tyypille kertyä. Mitäs se mulle kuuluu? No, ei se kuuluiskaan, mutta kun tämä tyyppi on näköjään sellainen keräilijätapaus, hamstraaja.
Kun talossa tehtiin ikkunaremppaa, jätkä näytti ottavan niitä vanhoja puitteiltaan täysin lahoja ikkunoita talteen - jos niille olisi jossain jotain käyttöä - isoja ikkunoita ja minnes se ne varastoi muualle kuin häkkivarastoon. Niitä häkkejä sillä sitten onkin kolmin kappalein käytössä, yhden se on laudoittanut uudelleen, ettei se arvokas omaisuus kenellekään näy, pariin oveen on nyt vetänyt vielä munalukon lisäksi jonkin sovella-kaappisysteemin hyllykannikkeet lisäpidikkeiksi, ettei kukaan vain murtaudu hänen varastoihinsa.
No, siitä kun se ensimmäinen tyttöystävän muutto tapahtui, niin tavaroita oli pihalla ja rappukäytävässä päivätolkulla (kesäaika) ja siellä häkkivaraston käytävillä. Niin mitäs se mulle kuuluu? Ei se kuuluiskaan mutta kun siellä pitäisi päästä omalle häkille kulkemaan muittenkin, niin mene sitten kun on kapea käytävä tavaraa täys! Sitten se kaheli yritti tehdä muista toopeja, kun säilyttävät miltei päivittäin tarvitsemiaan tavaroita häkissä - hekotteli, että pelkää vissiin että varastetaan! Sic!! Mites se olikaan jätkän omat tavarat nyt suojattu - hehehehee.
No, toinen muutto tyttöystävän osalta tapahtui nyt äskettäin. Taas tavaraa rahdataan ilta- ja yöaikaan rappuun - ja näytti olevan säilössä muutaman päivän ajan nytkin rappukäytävässä - juu, silloin kesällä vielä jotain sen rapussa varastoituja tavaroita oli kadonnut - ja siitä sitten kirjoitteli lappuja ilmoitustaululle, että kun varastetaan! No, mitäs varastoi rapussa....

No, ei se mitään tämäkään muutto mulle kuulu, mutta kun mun häkki on sen jätkän käyttöönsä ottaman häkin vieressä ja nyt viimeisen tavaran rahtaamisen jälkeen näyttää mun häkin ovi kärsineen! Että minäkö sen sitten talolle korvaan, jos se jätkä sen oven hajottaa!

Ihme tyyppi, hamstraaja, romun kerääjä! Mitähäköhän sillä siellä kämpässä on, kun ei niin kuin tavaramäärälle riitä yks varastokaan! Ja kuten sanottu, vanhoja ikkunoita mm. varastoi - meinaa vissiin ruveta rakennuspuuhiiin! Mitenkähä käy, jos joku rupeaa vaatimaan niitä jätkän asuntoon kuulumattomia häkkejä itselleen!

Mitähän tässä pitäs sen oven kanssa tehdä, pitäskö jo ottaa vaurioista valokuvat ja pistää visusti talteen mitä on käynyt, jos yks kerta on hajotettu koko ovi! Sitä vaan, että ihan heikolla lyönnillä se lauta siitä ovesta ei ole sisään painunut ja haljennut!"

6

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurin.asiat.kiinnosti

      "Mitäs se mulle kuuluu?"

      Tossahan se oleellinen tuli, hanki elämä.

      • just_joo

        Ei! Vaan jollakulla on nyt se käsitys omasta olemisestaan ja elämisestään, että kaikki tila on hänen, muista ei tarvitse välittää! Mielestäni jo tuo, että jättää tavaransa kaikkien ulottuville rappuun, pihalle, käytäville, ja sitten jos joitain (arvotonta rahallisesti) katoaa, niin haukkuu kaikki naapurinsa ja uhkailee ties millä toimenpiteillä!

        Mutta joo,,,, hanki elämä! Mulla on elämä!


      • interesting_

        Mielenkiintoista, että myös tilanteessa, jossa ns. elämäntapaansa oikeutettu kaiken valtaaja hajottaa muutakin kuin hallussaan olevaa, niin tullaan kommentoimaan, että hanki elämä!


    • näinmenee

      tilaa palotarkastus kyllä romut käytäviltä lähtee tai lähtee romujen kerääjä romuineen

    • Järjestyksenvalvojat

      Valitkaa asuintaloonne isännöitsijä ja talkkari.

    • kjbkjbkb

      Sivuleikkureilla ohimennen käsittelet tavaroitaan, johdot poikki jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe