Osaisiko joku auttaa viagogon kanssa?

osaakojokuauttaa

Ostin konserttiliput (e-lippu) viagogosta, mutta päätin, etten pidäkään niitä ja laitoin ne sinne takaisin myyntiin ja kaupaksi menivät. Pankkitililläni on varattuna summa alunperin ostamistani lipuista viagogolle. Saanko viagogolta jonkun paperisen laskun kotiin, jotta voin maksaa summan vai lähteekö summa pankkitilintäni itsestään? Kuinka kauan kestää että saan liput maksettua (vaikka en niitä pitänytkään)? Kiitos, jos joku osaa auttaa. Tyhmyydestä sakotetaan, mutta opin läksyni enkä viagogoa enää käytä.

2

64

Vastaukset

 • Ei enää mitään, ei tarvitse auttaa, ongelma selvitetty! Olin vähän turhan hätäinen :-D

 • hei..näkykö sulla ostovaiheessa varausmaksua kun joutuuko sen oikeesti maksamaan? (maksoin itse luotolla ja laskulla näkyy varausmaksu..) yritin muka laittaa myyntiin mut lippujen hinta pitäs olla aika korkee et sais myös ton varausmaksun pois...)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599