Mistä tunnen Viitasaaren

Näistätuntee

Asun Suomen laidalla ja mietin mistä tunnen Viitasaaren,nämä tulivat tässä jäjestyksessä mieleen.1.Teuvo Hakkarainen 2.Max Perttula 3.ABC liikenneasema jolle ELY antoi jostain ihmesyystä luvan rakentaa polttoainejakelukin osin järven päälle.Osuuskauppa on näköjään valtio valtiossa.Muuten kaunis luonto lähellä.

8

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.vaan.ymmärrä

      Viitasaarelaisten voimavaroja ova kateus ja toisten mustamaalaaminen. Saispa kyseiseen paskaan varastoitua energiaksi, niin sillä lämmittäisi tuollaisen tuppukylän.

      • elämäonsilikkiävoa

        eikä piä paekkoasa,koneyrittäjät aottaa noapureitaan pitämää paekat kunnossa etteivä likkoa toeste moaommaisuutta kaikellaesilla klonteillä,eevätkä ite ajele päessää


    • kaikessapuolensa

      Viitasaari on luonnonkaunis paikkakunta,jossa suurin osa ihmisistä on kivoja. Toki siellä juorutaan ja puhutaan pahaa ihmisten selän takana. Se lienee kuitenkin tyypillistä pienille paikkakunnille. Kaikessa on puolensa,joku viihtyy maalla joku kaupungissa.Eiköhän jokaiselle löydy paikkansa. Onhan Viitasaarelta kotoisin muitakin kuuluisuuksia,kuin Teuvo Hakkarainen . Ja joka Teuvon tuntee henkilökohtaisesti,eikä vain seiskan kannesta tietää sen, että hän on ihminen jolla on lämmin sydän.

      • Hajuvesimestarionhän

        Niin,ja Maxin parfyymithän tunnetaan kautta maan,ja hän on hyvää mainosta Viitasaarelle. Hyväntuulinen kaveri joka on päässyt menestyksen makuun kovan työn ja sitkeyden kautta.


    • Näistätuntee

      Minunkin mielestä molemmat miehet ovat oikeasti hyviä siinä mitä kulloinkin tekevät , panneet tieten itsensä likoon ja korjanneet potin,eli ns.hillot himaan-hyvä niin.Mutta,mutta olisiko tuon ABC:n ollut pakko rakentaa järven päälle,ei muuten,mutta jos joku pienempi toimija olisi yrittänyt samaa ei varmasti olisi onnistunut.Tätä moni täällä lakeudella ihmettelee.

      • tottaseon

        Joo,kyllä se aika vahvasti vaikuttaa siltä että S-ketjulla on etuajo-oikeus parhaisiin liikepaikkoihin vähän jokapuolella Suomea.


    • huolestunut.kuntalainen

      Viitasaaren joo, joo miehet pitäis vaihtaa pois valtuustosta. Valtuuston kouksen nettilähetystä seurattuani ihmetystä herätti valtuutettujen ruskeakielisyys. Kilpaa kehuskeltiin veltuuston ja virkamiesten saavutuksia. Minä en tänäiltaehtoonakaan tajua turhia mielistelyja ja ansiottomia kehumisia. Yksi totuus Viitasaari-nimisen kaupungin osalla on se, että velka on lisääntynyt ja tulee noilla toimenpiteillä entisestäänkin lisääntymään.

      Valtuustossa oli yksi mies jonka ymmärrys loisti ylitse muiden. Huomasin, että ko. mies oli perehtynyt valtuustossa käsiteltäviin asioihin täydellä sydämellä ja oli todella huolissaan Viitasaaren talouden hoitoon liittyvistä asioista. Kaunistelemalla nämä asiat eivät tule hoidetuksi, vaan on tartuttava härkää sarvista kiinni.

      Nettilähetystä katsoessani harmittamaan jäi vain kuinka vähemmän järkeviä olivat valtuuston kokouksen enemmistäpäätökset ja sama näyttää toistuvan joka ikisessä kokouksessa. Tämä on hyvä esimerkki siitä kun niitä mukavia miehiä ja naisia sinne valtuustoon äänestetään. Tällä vauhdilla meiltä otetaan itsemääräämis- ja päätäntavalta pois, koska emme kykene suoriutumaan kohtuuttomaksi kasvaneista velvoitteista.

    • uunoeemelit

      On Viitasaarella aikamoinen uunoeemeli johdossa, kun ei osaa selviin kysymyksiin vastata? Nettilähetyksessäkin vain pyöritteli päätään, kun kysyttiin selvä kysymys maavuokrauksen mahdollisesti joutuvan epämääräiselle kolmannelle osapuolelle? Ei hyvältä näytä ja kuulosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe