Perheen sukupolvien roolijako. Family News

Vihalintu

Ihmiset jakavat työtehtäviä keskenään. Olemme planeettojen alaisia. Jako on tiedettä. Opi tuntemaan horoskooppia, niin tunnet luonnollisen paikkaasi, etkä pillastu, tee vääriä tekoja, mutta oikeita vain ja edistät hyvinvointia siten yhteiskunnassa. Horoskooppi on tärkeä tieto. Ilman ei voi olla.

Luonnollinen jako ja suvun evoluutio tapahtuu siten, että toiset ihmiset TUNTUVAT enemmän luokse vetäviltä kuin toiset. Kolmansia emme voi vastustaa mitenkään. Juuri he ovat sielutovereitamme monesta kumman syystä. Uskon että biologit, länsitieteilijat osaavat löytää vastauksia sieluoppiin ihmistä tutkimalla. Tutkimus kannattaa ja se maksaa vaivaa. Kuka luo yhtenäisen kattavat teorian mitkä ihmiset ovat luotuja toisilleen ihmisen kehon osalta?

Se että perheellä on yhteys välimatkankin päästä, on kiistätöntä. En tiedä, miten ihmiset selviävät ja ovat selvinet erosta.

Lapsen lapset, vanhemmat ja isovanhemmat kolmessa sukupolvessa on perus kokoonpano edelleen, vaikka ihmisen elinikä kasvaa.

Lisäksi on sukupolvien yhteiskunnallista karmaa, että vaarit eivät ole hoitaneet kotia, eivätkä ehkä olleet synnytyksessä. Siis heiltä puuttuu yleinen lisääntymisen oppi. He kohauttavat olkapäitään kun puhutaan miehen läsnäolosta synnytyksessä. He eivät tiedä, että heitä toivotaan tietävän asiasta ja asia jätetään sikseen.
Vaarien lapset eivät hekään ole olleet synnytyksessä, mutta asia koskettaa heitä läheisemmin. Yleensä he ovat hoitaneet jo kotia enemmän aikana kun ruoan laito siirtyi naiselta ravitolaan tai jopa miehelle. Oikeastaan ruoan laito siirtyi virallisesti miehelle vasta nyt, viimeisimpinä sukupolvina 20-30 v. Olenko väärässä tai oikeassa, mitä mieltä on sosiologian oppinut?

Teinit eivät kyseenalaista enää äitinsä vapautusta kotiliedeltä. Mies miettii yhteiskuntaa, että onko se pilalla? Mitä mies teki väärin? Mutta toteamme, että horoskooppi ja 2012 päästivät Luonnollisen pyörän kulkemaan sitä rataa, mitä se on. Saimme yhteiskunnallisen valitsemisen vapauden. Poliitikko vielä miettii, että mitä sääntöä voi keksiä, mitä yhteiskunta tarvitsee? Horoskoopillisesti kukaan ei tiedä kaikkea vaan 12 zodiakkia ovat yhteinen demokraattinen päätöksen teko. Yksin ei ratkaisuja ei kanneta. Nyt hajautettiin vanhat pilarit ja mietimme uutta. Tieteellistekninen laskee eteläiseen maapallon puoliskoon, jossa elää suurin osa ihmiskunnasta. Odotamme heidän korkeastioppineisuutta pidempään. Pohjoinen saa vastineeksi kantaa hyvinvoinnin humaanisuuden taitoa, joka esimerkiksi voi ilmetä vapaana aikana ja hyvituksina. Lisäksi naisasia on erittäin tärkeä. Nyt puhuvat lapset, että mistä he jäivät paitsi. Ymmärrämme korkeata koulutusta pääomana, joka iskostuu päähän ja se pyörii aikaansa. Toki aika kulkee eteenpäin taivaan käskystäkin, mutta korkeakoulutus tuntuu henkilökohtaisesti ja siksi puhumme siitä kuin pelastajana elämän karuja oloja vastaan kuten nälänhätää, sairauksia. Teemme työtä.

Onko patriarkaatti ollut korkeammalla kuin matriarkaatti ja onko se vain ajan tarvetta uudelle tieteelle, jonka jälkeen todellisuus muistuu takaisin, että maapalloa johtivat naisemme!! Kauhea hetki miehelle muistaa, että naista ei saa lyödä, miehestä tulee homo ja yhteiskuntaa leimaa Rainbow. Saimme vapauksia. Mietimme miten käytämme niitä globaalisesti. Odotamme taas aikaa, että se antaa vastauksia ja katsomme taiteilijoita, josko he tietävät, koska järki ei saa kiinni sellaista mitä on luonnollinen maan rainbow. En minäkään saa kiinni, mutta tuntuu oudon kivalta.

Nainen on kivaa.

Perheen 1950-60 lukujen sukupolvet jäivät paitsi perheen onnea. He tahtoivat korkeata sivistystä. Heidän lapsensa osallistuivat Jumalan armolla synnytykseen ja heitä leimattiin virallisesti homoiksi kun ennen asiasta sai elinkautisen tai HIV:n. Uudet hintit eivät kummiskin olleet homoja vaan energeettisesti laskettuja sieluja, Indigo sieluja 1980 luvulta, Chrystal sieluja 1990 luvulta ja Rainbow Kosmisia sieluja 2000 luvulta. Aika umpeutui nopeasti. Toiset sairastuivat psykoosiin ja sairauksiin. Onko kaatumatauti yleinen vitsaus, josta kuitenkin pääsee eroon? Edessä uudet haasteet, mutta ymmärrämme aluksi Aikaa.

Naiset ovat Jumalia, jotka eivät ole sidottuja samoihin asioihin kuin mies ja pelastavat elämää. Mies pääsee säteilyyn, jota Femosotilas päästää. Näemme alastomia teineja, jotka harrastavat vapaata lesboutta, joka tartuttaa planeetta ja jopa kivittynyt Siberian erakko itsemurhan partaalla, päättää elää vain koska saa vuoden kuluttua tyttökaverin tupaan. Elämä on ihmeellinen ja siitä pitää kirjoittaa kirja. Kuinka kamiinan äärellä karhu syleilee Sallaa. Naista kuumottaa pakkasen jälkeen ja he harrastavat kuumaa kehon tanssia. Nainen elää aivan omaa todellisuuttaan tämän jälkeen. Hän ei ole ihminen vaan soi kuin Siberian mänty laulua kun uusi tulisielu inkarnoituu sisälle. Miksi minä en ole nainen!! Tahdon pukeutua naiseksi, jotta saisin kokeailla, mitä se on. Kantaa siteitä, jotta kokisin mitä se on. Olen 34 vuotias.

1

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Olen maistanut vähäsen vaimoni rintamaitoa. Kokeilua, oppimista. Emme kerro siitä Seinäjoen ja Ähtärin tai Punkaharjun sosiaalitoimistolle. He eivät tulee ymmärtämään. Kiitos vaimolleni ymmärtävyydestä. Ole ikuisesti armollinen. Tunnen kuitenkin pelkoa, että vein lapseltani ruokaa. Pelkään että pienestä hutiloimisesta kasvaa suuri hätää.

      Vaimo on Kovaa zodiakkiarvoa ja on luonnostaan sisäsiisti, joten suurimittainen aikuisen rintaruokinta ei tulee kyseeseen. Naisilta muutenkin tuntuu olevan vastuut kohdallaan. En tunne kummiskin yleistä käytäntöä. Suhteet ovat henkilökohtaisia.

      Pitääkö selittää rintamaidon vaikutusta?

      Todensimme, että esimerkiksi Etelä-Aasian perhekultuuri on muuta, jo Feisbuukin kautta. Emme elää samalla tavoin kuin siellä ja meitä kiehtoo elämän ilo ja vapaus, mitä siellä on, tietty suvaitsevaisuus. Mietimme elämää.

      Miettivätkö vielä naiset, että voiko mies olla läsnä synnytyksessä? Uskon, että naisilla on yksi kuningatar, joka johtaa heitä. Nainen ei menee nukkumaan illalla pitkään yöhön kun mies nukkuu ja kun mies, lapset nukkuvat, nainen kutoo ajatuksia seuraavaan päivään, tulevaisuuteen perheen sieluille, jotka matkustavat kehosta pois unien ajaksi. Sielu kuuntelee naisen. Näkevätkö naiset unia mutta mies vaipuu psykoosiin? Miten psykopatologia eroaa sukupuolissa?

      Uskon että energiat laskeutuvat alemmas kun Femoarmeija marssii pehmeästi esiin. Kestääkö miehen aivot laskeutumista. Nainen tarkkailee yhteiskuntaa, että talous pyörisi miehen hyvinvoinnin kautta. Jyrkkä lasku tieteelliselta kaudelta humaaniseen ei kannata. Voi vahingoittua. Säilyykö tekniikka, logiikka? Kyllä, mutta oppi on kirjattu nyt historiaan ja on luettavissa helpommin taas esiin tarpeen mukaan kun ennen tieteen luominen ahdisti meitä ja asia tuntui kummitukselta, raskaalta. Kun tietää, niin helpottaa. Space Odyssey is next. Teknologia tuo hyvinvointia. Jos elämä on Kosmoksesta, niin ehkä emme ole Ihmisen kaltaisia vaan aivan muuta. Siihen on aikaa. Joskus tahtoo harrastaa seksia kauniin Alienin kanssa. Onko minua enää sen jälkeen?

      Tunnen kipua kun Vesimies vaimoni päätti erota ja jätti vanhempiani, omia vanhempia ja isovanhempia ilman suvun perillisiä. Sosiaalitoimisto päätti tukea Vesimies vaimoani. Lapsia on päästetty yleiseen käymälä lasten tarhaan. Minusta se on ihmisyyden ajan ja resurssien haaskausta vain yleisen sosioyhteiskunnallisen homouden nimissä. Oppisivatko iso- ja vanhempamme elämästä kadotetun ajan takaisin paremmin? Tulisiko heistä parempia, onnellisempia, terveempia kuin nyt ovat vain leikkimällä lasten kanssa, katsomalla alastonta nuorta vaimoani, josta imeä nuoruutta itselleen, innostusta itselleen. Toiset kun menevät jopa alastomina yhteiseen saunaan Suomessa. Jännää.

      Voi ajatella, että sosiaaliviranomainen on vastuussa suvun vanhempien pahoinvoinnista, puutteista kun eivät edistä suvun yhteistä aikaa ja tekopyhillä lailla lankeavat estoa lapsiin. Sellainen ei ole ajateltavissa. Kyse on edelleen Väinämöisen ajan laista, jolloin sota-aikainen väki ei kotiin astunut kuin humalapäissään. Eduskuntakin on vanhaa. Naisia kannustamme ottamaan vastuuta tyhmistä miehistä, opettamaan käytöstapoja, väkivallattomuutta. Vaimoni tuli etelämaasta ja valehteli, että lyön hänet. Siksi suomalainen sinisilmainen sosiaalitekijä langesi estoja, varsinkin kun kyseeseen tuli nationalistinen vuosi 2016 ja kohdallani venäläisyys. Kuka saattaa meidät yhteen edellen kolmannen erovuoden jälkeen. Pyyntö. Onko aikuista, joka tajuaa?

      Vanha väestö elää nyt 1960 lukua eli korkeaoppineisuutta. He menevät yliopistoon, lukevat hulluna kirjoja ja matkustavat. Vanhempaamme hoitavat kotia. Teinit löytävät, toivon sielun kumppania, sellaisen, mitä minulla ei ollut. Heidän lapsensa rakentavat Rainbow Perheyhteiskuntaa.

      Mitä tekee itse ajassa? Edistää hyvinvointia. Toitottaa hyvinvointia, selittää aikaa. Tekee kipeää maapallon laajuus, että se ei ole tyhmän tasa-arvoinen, mutta suhteellisen tasa-arvoinen. Taas odottelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe