Aihe

LPR:n Kontin henkilökunta

Keräilijäkierrättäjä

Käynyt muutaman kerran tsekkaamassa, todella outoa jengiä henkilökuntana, ihme tuijottelijoita ne muijat.

20

746

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • exasiakas

   Eipä siellä taida enää olla kuin palveluhaluttomia venäläisiä töissä.. Suojatyöpaikka niille.

  • RäikeääRiistoa

   spr hyväksikäyttää työttömiä ilmaisena työvoimana.
   Samaan aikaan spr johto on itse huippu palkoilla ja eduilla !!!

   • riistoa

    Jep. En anna enää rahaa tms spr:n keräyksiin, koska raha ei mene sinne minne pitäisi vaan juuri johdon taskuun.


   • muumimamma999

    näinhän se on. ne työntekijät on suurin osin niitä 9 euron pakkotyöntekijöitä jolloin se työnteko saattaa olla pakkopullaa...


  • hhjdd

   Totta ja sama vaiva alkaa olla monessa muussakin järjästössä mm: sotaveteraani liitossa on omaisuuta kiinteistöissä maaaomaisuudessa ym ymm, mutta rahaa ei tunnu riittävän veteraanneille kun ne isompien ja pikkuherrojen palkoihin nenevät.

  • mikstölläät

   jospa ne vaan tuijottaa ja ihmettelee, miksi SINÄ heitä tuijotat

  • Kerttune

   työllistettyjä pitkäaikaistyöttömiä on mm. kontissa.

   SPR on sen verran rehti firma, että se palkkaa vain ilmaistyövoimaa joista se saa täyden tuen yhteiskunnalta. Helppoa rahaa tavarat ilmaisia henkilökunta samoin.

   Ei ilmaiseksi saa parempaa henkilökuntaa.

   Ai niin SPR:än johtajien palkat ne muuten on tosi isot.

  • Vitsi

   Kuinka monta Kontin työntekijää tarvitaan vaihtamaan lamppu?
   Viisi. Yksi vaihtaa lampun, neljä muuta pitää tupakkatauon, jonka aikana he juoruavat, kuinka hölmö/pöhkö/sietämätön tämä lampunvaihtaja on.

   • Yo-Kai

    Hiton hyvä : D


  • Hyvämieline

   Itse olen saanut Kontista vain hyvää palvelua.
   Onneksi teillä on työpaikat, ei mielenterveysongelmia eikä muitakaan työllistymisen ongelmia.

   • NainenEiTyttöEnää

    Kiva kuulla : ) Mukavien asiakkaiden vuoksi tuota hommaa jaksaa tehdäkin. Koen, että valtaosa yrittää tehdä työnsä niin hyvin kuin mahdollista. Itse koitan päästä takaisin työelämään ja teen hommaa pari kertaa viikossa ihan vapaaehtoisena. Osa ei kyllä ymmärrä tuota lainkaan... Mutta palkka ei ole se ainoa juttu. Jos voimat tästä vielä kasvavat, niin toivon ponnistava tästä niihin oman tyyppisiin töihin takaisin. Joka tapauksessa: tervetuloa Konttiin!


   • SamiKos

    Kontista vain hyviä kokemuksia. Viime kerralla myyjä jopa ruuvaili meille pinnasängyn pieniin osiin että oli helpompi kuljettaa. +++++


   • Anonyymi
    NainenEiTyttöEnää kirjoitti:

    Kiva kuulla : ) Mukavien asiakkaiden vuoksi tuota hommaa jaksaa tehdäkin. Koen, että valtaosa yrittää tehdä työnsä niin hyvin kuin mahdollista. Itse koitan päästä takaisin työelämään ja teen hommaa pari kertaa viikossa ihan vapaaehtoisena. Osa ei kyllä ymmärrä tuota lainkaan... Mutta palkka ei ole se ainoa juttu. Jos voimat tästä vielä kasvavat, niin toivon ponnistava tästä niihin oman tyyppisiin töihin takaisin. Joka tapauksessa: tervetuloa Konttiin!

    Hienoa! Kuka teillä hinnoittelee tuotteet. On muuten kallis paikka!! kauppa kävisi aivan eri tavalla jos olisi käytetyn tavaran hinnat.


  • Lkjhgf

   Konttiin otetaan töihin aivan ketä tahansa; kasiviisnolla-alueen white trash -porukkaa, alemman tason rysyjä, jotka tekevät vaikka mitä vilunkia, sekä maksansa tuhonneita keltanaamaisia juoppoja. Ei kovin mieltä ylentävä työpaikka korkeammalla tasolla olevalle, fiksulle ihmiselle.

   • SPRkontti

    Päihdehuollon esitteitä ilmoitustaululla ja vessan seinällä ohjeita näille "voissapaistetuille kehitysmaalaisille", kuinka vessanpöntöllä ollaan. Kyllä siinä on kunnon kansalaisella ihmettelemistä, että mikä hiton paikka tämä oikein on!


   • Työtönmyös

    Hienoa, että löytyy työpaikka kelkasta pudonneille ja syrjityille. Palkka yli tonnin kuussa ja kuusi tuntiset päivät. Eli jotain on tehnyt leipänsä eteen.


   • KävelenNäin

    Itse koen parempana tehdä jotain työtä samalla kuin hakee niitä oman alan hommia. Joskus voi koulutettukin ihminen löytää itsensä työttömänä - ja se elämä ei ole mukavaa.


   • monenlaista

    Ei pidä yleistää, Kontissa on monenlaisia ihmisiä töissä, siellä on esim. kehitysvammaisia työssäoppimassa ( kontti eksoten kanssa yhteistyössä ja tarjoaa harjoittelua) ja ns. normaaleja työttömiä jotka haluavat tehdä töitä mielummin kuin maata kotona ja saavat siitä työstä myös palkkaa.


  • Annaarvoaatamillekin

   Oho , hui ! Uskomattoman törkeitä kommentteja. Antakaa arvo ainakin ihmisille, jokaiselle. Jokaisella on oikeus tehdä työtä myös vapaaehtoisena.
   Jos järjestö ei toimi ihan niinkuin pitää niin se on eri asia.

  • Anonyymi

   Eivät edes yhdistä henkilökunnan puheluita.
   Valitin eilen illalla asiasta pääkaupunkiseudulle sillä seurauksella, että nyt Lappeenrannan kontissa ei vastata puhelimeen ollenkaan.

   Tukiryöllistymistä toki tarvitaan. Kaikilla meillä on elämässämme vaikeita aikoja.
   Ei sitten kuitenkaan niin, että pidetään työntekijöitä pimennossa niiltä henkilöiltä, jotka heitä auttavat selviytymään muussa kuin työilmapiirissä.
   Pete
   Petri Toiviainen
   Tohtoritutkija

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   20476
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16480
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   12838
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10444
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10357