Nettituttu

Teemu28vee

Näissä tarinoissa on usein todella ainutlaatuisia kokemuksia, mutta kerron mitä todellisuus itselläni on ollut.
Laitoin joskus netti-ilmoituksia alle kolmekymppisenä oikein urakalla ja vastauksia ei tullut. Olin jo unohtanut koko jutun, kun sähköpostissa oli joku parin rivin vastaus. Vastaaja oli samalta paikkakunnalta, mutta vastasin silti melko pitkäsanaisesti ja kerroin jopa työpaikkani. Heti seuraavana päivänä työpaikalleni tuli tuntematon nelikymppinen nainen ja kertoi olevansa viestin lähettäjä. Nainen oli pienikokoinen ja eronnut aikoja sitten. Asuimme myös melko lähekkäin, mutta en muistanut nähneeni häntä aikaisemmin.

Aikaa kului taas pari viikkoa, kun tapasimme sattumalta kaupungilla. Siinä välissä olimme myös vaihtaneet muutaman sähköpostin. Sähköpostissa nainen oli kertonut olleensa pitkään eronneena ja ilman seksiä. Menimme kahville asunnolleni ja joimme todella vain kahvia. Mitään sähköä ei ilmassa ollut, kun ikäeroakin oli melko paljon. Vihjasin jotain hänen sähköpostiensa panohaluista, ja yllätykseksi nainen myönsi haluavansa naida kanssani.

Suutelimme melkein välinpitämättömästi ja nainen (en todellakaan muista nimeä) nousi nojaamaan pöytään. Menin hänen taakseen ja avasin hänen housunsa ja laskin housut nilkkoihin. Avasin vyöni ja housuni ja painoin kullini hänen selkäänsä vasten. Kulli kovettui ja sovittelin sitä hänen sisäänsä takaapäin. Nainen oli tosi pienikokoinen ja sain notkistaa polvia todella paljon, jotta sain kullini hänen pillunsa kohdalle. Muutama työntö (kyrpäni luiskahti tosi helposti sisään) ja asento alkoi tuntumaan vaikealta. Otimme housut kokonaan pois ja siirryimme sängylle. Nainen levitti reitensä ja ohjasi kullini sisäänsä. Nussin hitaasti ja välillä nopeasti, mutta ei oikein tuntunut miltään. Kullini on melko hoikka ja nainen todella liukas, joten kovin ihmeelliseltä se ei tuntunut.

Aloin ajattelemaan erästä ex-tyttöystävääni, joka ei koskaan antanut naida paljaalla. Ajattelin roiskuttavani spermat hänen pilluunsa, vaikka todellisuudessa käytimme aina kondomia. Sain siemensyöksyn alle kymmenen minuutin töntelyn jälkeen. Nussin vielä hetken spermaista pillua, koska erektio ei tuntunut katoavan.

Kovin tyytyväinen nainen oli, koska edellisestä panosta oli kai vuosia. Sain kehuja hyvästä panosta ja kovasta kyrvästä, vaikka kullini on keskimääräistä hoikempi käyttämieni kondomien perusteella. Jotenkin hyvä mielihän naimisesta jäi, mutta enimmäkseen niiden kehujen takia. En edelleenkään ymmärrä, miksi nuoret miehet intoilevat vanhemmista naisista. Omasta mielestäni itseäni nuoremmat naiset ovat parhaita ja kiihottavimpia.

0

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1697
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe