Suomessa Yle vero

Yle_vero_pois

Suomessa maksetaan Yle vero ja Yle pitäisi olla poliitikoista riippumaton taho. Ylen pitäisi voida kertoa kansalaisille myös poliitikoista ikäviä asioita mutta näin ei nykyään ole.En luota enää Ylen uutisiin ja luottamus on menny täysin. Ylen rahoitus pitäisi jollain muulla tavoin järjestää ettei poliitikoilla ole valtaa sanoa mitä saa kertoa. Tältä ainakin minusta tuntuu. Suomi on muka sananvapauden kärki maa ja miksei sitä tutkita kunnolla että onko näin? En syytä ketään vaan kerron miltä asia vaikuttaa.

1

53

  Vastaukset

  • Sehän se oli aikoinaan tarkoituskin, sillä lupamaksulla, politiikoista riippumaton tiedonvälitys, mutta todellisuus oli ja on aivan toista. Myös brittien BBC taipui poliittisen komennon edessä, samoin Saksan TV-kanavia pyöritetään tiettyjen tahojen toimesta kuin pässiä narussa, sama meno on käytännössä kaikkialla Euroopassa ja varsinkin EU-alueella. Yhdysvalloissa valtiolla on ollut parikymmentä virastoa jo Reaganin ajoista asti jotka tekevät valeuutisia joita kanavat sitten julkaisevat oikeina uutisina, ne leviävät usein myös tänne Euroopan maihin, siellä myös yritykset tekevät noita kyseisen kaltaisia valeuutisia omia etujaan ajaakseen, aivan kuten maan hallituskin virastoineen.

   Huvittavaa oli kun Trump tuli valtaan ja kyseiset virastot olivat tehneet ja tuottaneet aivan erilaista, lähes päinvastaista propagadaa levitykseen, propagandaa jota myös monet ns. hyvää tarkoittavat järjestöt ovat levittäneet ympäri maailmaa, osa jopa tietämättään ja tajuamattaan, osa hyvinkin tietäen.

   Nykymaailmassa tarvittaisiin paljon enemmän medianlukutaitoa ja jopa yleissivistystä/tietoa, myös kielien osaaminen olisi hyödyksi, ja se että pystyy nykyisessä nettimaailmassa tarkistamaan uutiset monelta taholta. Pitää ottaa huomioon sekin mahdollisuus, että myös YLE tuuttaa eetteriin ja kaapeleista jonkinlaista globaalia propagandaa...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2556
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   2357
  3. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   50
   1131
  4. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   870