Tätä se on!

Kuukupööpötin

Biseksuaalisuus on murrosiän oire tai pahimmillaan pahanlaatuinen mielisairaus ja sen vastakohta on aseksuaalisuus. Biseksuaaliset ihmiset tuntevat seksuaalista vetoa kumpaankin sukupuoleen (eivät siis mehiläisiin, vaikka niin nimen perusteella voisi äkkiseltään luulla). Vielä vakavampi muoto on triseksuaalisuus. Monet ihmiset suhtautuvat biseksuaaleihin ennakkoluuloisesti - ihan aiheesta. Tätä kutsutaan bifobiaksi.

Yleensä biseksuaalisuus alkaa pojilla murrosiässä, aluksi ihan viattomana poikarakkautena. Joskus homma voi riistäytyä käsistä ja miehet kiinnostavat vielä aikuisenakin. Tällöin potilas voidaan hoitaa eheytyslaitoksessa ilman, että hänet saatetaan kiusaukseen, tai hän menettäisi kasvojaan. Tytöillä ja naisilla ilmenevää biseksuaalisuutta ei katsota tarvittavan hoitaa, pikemminkin päinvastoin kehittää ja ylläpitää. Toki naiset voivat olla asiasta eri mieltä, ja toivoa että miehet kehittäisivät omaa biseksuaalisuuttaan jalostuneempaan suuntaan.

Bi on vaikeampi tunnistaa kuin homo. Bit eivät ole niin ilmiselvästi ominaisuuksiltaan vastakkaisen sukupuolen kaltaisia, eivätkä bi-pojat esimerkiksi pelkää rottia ja hämähäkkejä. Vastaavasti bi-naiset eivät yleensä leikkaa tukkaansa siiliksi eivätkä valitse korujaan Rapalan uistinkuvastosta. Bi-seksuaalit ovat liian söpöjä heteroiksi ja näin heidät saattaa pystyä erottamaan liiallisen söpöyden perusteella. Vastaavasti he ovat yleensä liian ikäviä homoiksi/lesboiksi, ja pervopiireissä biseksuaalista käytetäänkin nimitystä kaappihetsku. Joskus biseksuaali saatetaan sekoittaa heteroon, joten pidä varasi, ennen kuin on jo liian myöhäistä. Suositeltavaa on siis kysyä asiaa epäillyltä suoraan. Bi-tytöt ovat ulkoiselta olemukseltaan täysin heterotyttöjen kaltaisia, ja heitä onkin mahdotonta erottaa toisistaan (lauseen jokaisessa merkityksessä). Heteromiehet pelkäävät kuollakseen bi-naisia, sillä nämä pystyvät tahtoessaan varastamaan heidän tyttöystävänsä helposti.


Tämä mies oli biseksuaali.
Vaikeimman lajin biseksuaalisuus on hoidettavissa viime kädessä aivoleikkauksella. Jos potilas on kovin nuori, voidaan odottaa murrosiän ohittumista. Kiinnostus samaan sukupuoleen saattaa lakata myös, jos nuori eristetään muista saman sukupuolen edustajista täydellisesti. Esimerkiksi poika on hyvä sijoittaa tyttökouluun, jossa hänen mielensä eheytyy pakon edestä. Tai sitten ei. Tosin useimmat biseksuaalit eivät välitä siitä, mitä heidän kultsillaan on jalkojen välissä, vaan siitä, mitä heillä on korvien välissä. Biseksuaalisuus ei siis tarkoita samaa kuin omniseksuaalisuus eli että kiksautetaan kaikkea mikä liikkuu ja vähän niitäkin jotka eivät, vaan sitä, että kykenee rakastumaan ihan kehen tahansa, toki ulkonäkö- ja luonnevarauksella.

Niin tämäkin.
Biseksuaalisuus kuuluu perversioiden osalta vaarattomampaan päähän, ja biseksuaaleja voidaan luonnehtia termillä enimmäkseen harmiton. Biseksuaalit ovat yleisesti ottaen androgyynisiä eli eivät "leimaudu" kumpaankaan sukupuoleen. Oman tai kaverisi oletetun biseksuaalisuuden voit osoittaa vääräksi tai todeksi Quizillassa!

Biseksuaalisuuden paras puoli on, että se tuplaa mahdollisuudet löytää Se Oikea itselleen.

3

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hfgjtj

      Bi seksuaalisuus taitaa useimmiten kallistua enemmän jompaan kumpaan sukupuoleen. Suurin osa bisseistä taitaa olla näitä jotka ovat seksiä ajatellen kiinnostuneet molemmista sukupuolista. Heitä kutsutaan myös kokeilun haluisiksi heteroiksi. Ilmiössä on varmaan kyse siitä että ihminen huomaa olevansa bisse ensimmäiseksi siitä että kiihottuu ajatuksesta seksistä oman sukupuolensa kanssa.

    • Päivän naurut XD Aivan täyttä soopaa XD

    • bruh

      Mitäköhän mä just luin..? Keskustelun aloittaja ei taida olla ihan perillä asioista...

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1840
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      836
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe