Etsimme belgianpaimenaimenkoirapentua

bmwebe

Etsimme belgianpaimenkoirapentua, muunnoksena tervueren tai groendael. Pennun ei tarvitse olla puhdasrotuinen, mutta pennussa olevat muut rodut pitäisivät olla selvillä, narttu tai uros, ja tulisi koirista tietoiseen neljän hengen perheeseen, joka asuu maalla.

Pentu pääsisi juoksemaan vapaana melkein rajattomasti, mutta saisi myös tarvitsemaansa sosiaalisuutta, talon ympärillä isoa metsää ja peltoa.

Meillä on kaksi kissaa, kanoja ja kukko. Koira tulisi perhekoiran rooliin, saisi asianmukaisen koulutuksen, ja ennen kaikkea rakastavan kodin.

5

326

Vastaukset

 • Miks ihmisten pitää ostaa seropi koiria`Miksi ja maksaa niistä vieä
  Oikeitakin on tarjolla

  Eikä se mikään belgianpaimenkoira, vaan ihan seropihan se.

 • Jokaisella ihmisellä on oma mielipiteensä kyseessä olevista koirista. Loppujen lopuksi sekarotuisten kasvattaminen on paljon monipuolisempaa, sillä rotujen ominaisuuksia sekoitettaessa keskenään saa monipuolisen koiran, mikäli siis sekoitus on järkevä.

  Mielestäni koiraa ei voi vielä kutsua seropiksi, mikäli siinä on vain paria rotuja. Rotujen kuitenkin pitää olla selvillä, takaamiseksi, minkälaisia ominaisuuksia koiraan on voinut periytyä sen emien, isien, jne. kautta.

  "Sekarotuinen", "seropi", miksi nyt haluaa kutsua muutaman rodun risteytystä, käy kuitenkin myös, mikäli siis pennussa olevat rodut ovat kaikki selvillä ja siinä on belgianpaimenkoiraa.

  Tässä käytössä kuitenkin puhdasrotuinen menisi hieman hukkaan, sillä sitä ei ole tarkoitus käyttää näyttelyissä tai viedä kokeisiin, vaan muovata siitä perhekoira, mahdollinen vahti ja lenkkikaveri.

  • Sekarotuiset aina täyttä paskaa. Ne sairaita ja tyhmiä ja niillä ei tee kisakäytössä yhtään mitään. Rikolliset huijarit idealisoivat sekarotuisa rakkeja saadakseen paskasta puhtaan koiran hinnan. Kyse on huumekauppaan verrattavasta rikollisesta toimialasta. Sekakauppa levittää myös tappavia tauteja.


 • No mikäs se kahden rodun sekoitus on, jos ei sekarotuinen.

 • Sama juttu meillä. Kerran meidän pentu juoksi talon taakse. Jouduimme etsimään sitä minuutin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.