ELISA HÄRSKI PASKA

Elisanuhri

Elisa on todella härski rahastaja. Pysykää kaukana, luvataan maat ja taivaat, mutta mitään et saa muuta kuin ylihinnoitellun laskun.

11

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!
      Todella ikävää kuulla pettymyksestäsi :( Jos palveluiden tai tuotteidemme toimivuuksissa on ongelmaa niin asiaa olisi hyvä saada selvitettyä lisää. Myös laskutuksen puolta voidaan samalla tarkistaa kuntoon.

      Allekirjoituksessani on linkki Palstalle jonka kautta voit välittää tarkemmat asiakastietosi yksityisviestillä. Sivustolle tulee luoda tunnukset ennen viestin lähettämistä: http://elisa.fi/palstatiimi :)

      Moona / Elisan Sometiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • Roska-firma

        Elisan sometiimi, just, tätäkö on elisa paskan asiakaspalvelu? Entäs jos ei itsellä olekkaan some tiliä, eikä tule, mites se sitten hoituu, ei mitenkään.


      • ijsafkhugshgfg

        Ikävä kyllä, kaikki operaattorit on nykyään samanlaisia. Ei mitään asiakaspalvelua, käyttäjät saa neuvoa toisiaa. Aina ei ole edes palautteen antomahdollisuutta virhetilanteessa. Huomasin sen, kun aloin saamaan toisille tarkoitettuja tilauksia ja laskuja.
        Nopeuksia kehutaan ja hintaa nostetaan, mutta kuka tarvitsee 100-1000 nopeuksia, paitsi piraatit. Te itse suositte piratismia myymällä ylikalliita turhia liittymiä sellaisillekin, jotka tarvitsee vain sähköpostin.

        Ja sitten se viihde! Kuka tarvitsee teidän viihdettänne? Samaa skeidaa tulee televisiostakin. Itse olen lopettanut viihteen kokonaan, koska aina on vain sitä samaa monesti nähtyä skeidaa joka kanavalla. Ei koskaan mitään uutta. Uutisetkin on samoja monta päivää peräkkäin. Te olette siis täysin tarpeettomia.
        Ettekö keksi mitään uutta. Vanhojen ohjelmien näyttö on tietysti halvempaa, mutta se ei katsojia ilahduta.
        Myös suuri kanavatarjonta on humpuukia, koska ohjelmat kaikilla on kuitenkin samoja, mutta esitetään hieman eriaikaan.

        Nyt vouhotetaan, että kaikille pitäisi saada älykännkkä, mutta tiedättekö, mitä siitä seuraa. Minä tiedän, koska aina joudun opettamaan toisille mokomien laitteiden käyttöä, vaikka en itsekään juuri mitään niistä tiedä.
        Voi sitä itkun määrää, kun uusi kännykkä saadaan taidottomuuden ja käyttöliittymän monimutkaisuuden vuoksi käyttökelvottomaan tilaan.
        Kaikilla ei myöskään ole varaa hankkia satojen egujen puhelimia. Jos niitä aletaan vaatia pitää valtion kustantaa ne vähätuloisille. Sama koskee internettiä.
        Kännyköissä on myös naurettavaa se, että kun naapuri osti vanhuksille ja vajaatoimintaisille tarkoiteteun mallin osoittautui se tavallista hankalammaksi käyttää!

        Internetin parhaat päivät on menneet. Entiset hyvät sivut on poissa, tai haussa viimeisenä. Tänäänkään en löytänyt kunnon ratkaisua etsimääni optiseen ongelmaan. Mainoksia ja mielipiteitä kyllä riittää.
        Ei internettiä ole luotu kansan parhaaksi, vaan tulevaa valvontaa varten, vain suunniteltu maailmanhallitus vielä puuttuu. Sitä varten kiireellä väsätään nopeaa nettiä joka paikkaan.


    • kyselijä-

      mihinkä meinaat vaihtaa

    • Samaa_mieltä

      Näin on, elisa rahastaa jopa erikseen markkinointiestosta euron, kun ei näitä rikollisia ja rahastajia kiinnosta noudattaa yleistä markkinointikieltoa. Sitten sössittiin elisan hyvä kotisivu, eli elisa.net, ja tilalle tuli silkkaa paskaa mainoksineen, ja kuinka ollakkaan, nyt on alettu piilottamaan jopa hyötylinkit kuten pankit ja sähköpostitkin jo, minä kun en etusivukseni kaipaa muuta kuin missä löytyy nämä linkit ilman mitään mainosta ja politiikka paskaa, saati muutakaan uutista tahi some roskaa. Nyt meni sössimään wippies postitkin, ja muuttamaan ne elisa sähköposteiksi, ja jos jumalauta minultakin hävisi wippies postiin tehdyt kansiot, joissa oli tärkeitä kuitteja ja asioita tallessa, marssin 100€ varmasti poliisin pakeille maanantaina, jolloin postin olisi tarkoitus taas muka toimia. Aivan samoin meni varmasti kirjautumis tunnukset, joita olen käyttänyt wippies postin kautta. Veikkaanpa myös, että elisa paska tunkee kaikkea paskaa markkinointia postinsa täyteen, ja huolehtii siitä, että yksityisyys ei säily yksityisyytenä, ja tuputtaa kaikkea some paskaansa sielläkin. Veikkaanpa myös, ettei pääse enää edes kirjautumaan noihin "uudistettuihin wippies" posteihin kun ei vanhat tunnukset toimi. Kyllä tossa puljussa osataan kyllä kusettaa ja pistää kaikki perseeksi.

    • Hei!

      Oletko vielä testannut Wippies -sähköpostisi toimivuutta? Palvelussa oli viikonlopun aikana huoltokatkos, mutta tilejä on päässyt maanantain jälkeen käyttämään taas kuten ennenkin. Sähköpostissa olleet viestit ja kansiot säilyvät myös normaalisti :)

      Moona / Elisan Sometiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • Tarkastelu-kesken

        On juu tarkasteltu, ettei mitään ole kadonnut sössiessänne senkin sähköpostin, muutoinhan olisin jo tehnyt rikosilmoituksen yksitysyyden rikkomisesta, ja ollut tietosuojavalvojaan yhteydessä, tosin vielä en kaikkea ole käynyt läpi, joten yhä mahdollista nuo mainitsemani toimenpiteet.


      • Tarkastelu-kesken
        Tarkastelu-kesken kirjoitti:

        On juu tarkasteltu, ettei mitään ole kadonnut sössiessänne senkin sähköpostin, muutoinhan olisin jo tehnyt rikosilmoituksen yksitysyyden rikkomisesta, ja ollut tietosuojavalvojaan yhteydessä, tosin vielä en kaikkea ole käynyt läpi, joten yhä mahdollista nuo mainitsemani toimenpiteet.

        Taisi elisan palsta sometiimiltä mennä sormi suuhun ja sinne toiseenkin aukkoon, jonne aurinko niin harvoin paistaa, jos ei nyt ulkohuuussia käytä.


    • Kallistaelisa

      Pelkkä kuittikopio heillä maksaa 12€

      Esimerkkinä.
      Et ole saanut laskua 9€ puhelinlaskustasi ja sit tulee maksumuistutus niin jos haluaa tietää mitä laskutetaan niin heidän lähettämänä se kuittikopio maksaa 12€

      Luulisi että tuo on jo laitonta rahastusta?

    • Moi!

      Laskukopio on aina saatavilla maksutta OmaElisasta. Laskukopio on maksullinen asiakaspalvelu kautta tilattuna.

      Janika/Sometiimi

    • Puhlangatlaulaaainavaan

      "Puhelinyhdistys" leikkii Operaattoria. Mikä helvetti laittaa jonkun juntin ropelihatun tekemään sivujen uudelleenohjauksia, kuten vuosikausia/ kymmeniä hyvin palvelleen Hyötylinkit sivun sekoittaminen ? Lienee asialla samantyyppinen "TEKNINEN ASIANTUNTIJA" joHON sain 2 tunnin yrittämisellä yhteyden ja ropelihatun vastaus yhteysongelmiin oli: "EI SEN NUIN PITÄISI TOIMIA" ymmärräksie juntti, mitä tarkiottaa: LOL, LOL, LOL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe