Kinnula, mikä se sellainen on?

epätietoinenkysyy

Mikä tää tämmöinen kinnula on. Joku persläpi pohjoisessa? sisäsiittoisia? Likö edes liikennevaloja?

46

2435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PohojanmaanEinari

      Mihinkähän se pantasusi joutui Kinnulan maaperälle astellessaan? Ottikohan joku toiminnan mies korpilain käyttöönsä?

    • kinnulanTytär

      Niin pieni paikkakunta, ettei ole edes paikallislehteä. Keskisuomalainen käy kerran vuodessa paikalla jos saappaan heiton sm-alkukarsinnat järjestetään. Poliitikot saavat mellastaa vapaasti. Ihmiset mukavia, tosin heitä on hyvin vähän.

    • sikiä

      Kinnula on kepulaisuskovaisten temmellyskenttä. Kannattaa painaa kaasua ja hurauttaa ohi ettei ne kerkiä tuomita syntiseks.

    • kinnulalalalala

      kuuleppas persläpi,Kinnula on ihan samanlainen kylä kuin se ,missä sinäkin asut.Tarvitko sinä reppana liikennevaloja.Täällä osataan ajaa autoa ilman niitäkin.Jos täällä on uskovaisia niin mitä sitten,on niitä siellä sinunkin lähelläsi.Mitä pahaa ne on sinulle tehneet,onko sinun yksityisyyttäsi loukattu.Niillä on suviseurat,ja löytävät puolisonsa sieltä,elikkä pitkin suomea niitä on tänne rantautunut.Ettei vaan siitä sinunkin naapurista olis joku akottunut tänne Kinnulaan.

    • ihmeellinenmaailma

      Kyllä se Kinnula edelleen kartalta löytyy ja kaunisluontoinen kunta onkin.

      Sitä en tiedä kuka on uskossa ja kuka ei mutta liekö enää uskovaisten kepujen temmellyskenttä.Kunnanhallituksessa ei näy ketään uskovaista eikä valtuuston puheenjohtajistossakaan.
      Suviseuroja olen seurannut sen verran että jo useamman vuoden ajan jos ei jo kymmenien että sama määrä 70 000 henkeä on käynyt joka vuosi.Eikös uskovaisilla perheillä ole se syntyvyys aika korkea että miksi tuo kävijämäärä seuroissa pysyy vakiona.Onko siellä säännöt tiukenneet vaikka maailma muuttuu ja lapset eroaa porukasta vai ajetaanko ne lähölle vai onko tuo kävijälukumäärä aikoinaan laskettu niin suureksi että se kattaa vuosikymmeniä?????

      • MITEHHÄ.LIE

        MIKÄ TUO TERVEYSKESKUKSEN RAKENTAMISJUTTU ON JOSTA OL KIRJOITUS KOTISEUVUNSANOMISSA? KUKA SE ON RAKENTANU TUON TERVEYSASEMAN? AATTELIN VOAN KYSYÄ KU SIITÄ EI KUKKAAN HALUA ISOMMIN HIISKUA. JOKU ARVEL ETTÄ SE OLIS LÄMPÖARVON TEKEMÄ JA JOTTAIN SEMMOSTA ITEKKIN MUISTELEN. EIKÖS SIINÄ PITÄS OLLA TAKKUU SIINÄ RAKENNUKSESSA? JOUTUUKO REMONTIN MAKSAMAAN VERONMAKSAJAT? SE OLIS KYLLÄ VEÄRIN JOS JOUVUTAAN TOISTEN TÖPPÄILYJÄ MAKSAMAA.


      • Homehoitaja
        MITEHHÄ.LIE kirjoitti:

        MIKÄ TUO TERVEYSKESKUKSEN RAKENTAMISJUTTU ON JOSTA OL KIRJOITUS KOTISEUVUNSANOMISSA? KUKA SE ON RAKENTANU TUON TERVEYSASEMAN? AATTELIN VOAN KYSYÄ KU SIITÄ EI KUKKAAN HALUA ISOMMIN HIISKUA. JOKU ARVEL ETTÄ SE OLIS LÄMPÖARVON TEKEMÄ JA JOTTAIN SEMMOSTA ITEKKIN MUISTELEN. EIKÖS SIINÄ PITÄS OLLA TAKKUU SIINÄ RAKENNUKSESSA? JOUTUUKO REMONTIN MAKSAMAAN VERONMAKSAJAT? SE OLIS KYLLÄ VEÄRIN JOS JOUVUTAAN TOISTEN TÖPPÄILYJÄ MAKSAMAA.

        Kyllä se on Lämpö-Arvon(Home-Arvo) tekemä!


      • Ei.mene.oikein

        Miksihän se Urpilainenkaan ei valita tällaisesta jossa olisi aihetta valitukseen? Onkohan niillä jottain kytköksiä keskenää?


    • PaanaMuhoKinnunen-Lesta

      Kaikki ovat sukulaisia keskenään. Kaikki. Kinnusia, paanasia, muhosia. Napsista naijjaan. Sisäsiittoisiako :-o

      Saatiin sentään se Paha Pappi pois, kun ilman paitaa keväthangilla hiihteli.

    • fqewc008

      Sisäsiittoinen lestojen paikka

      • zffwzzg

        Kinnulaa on sanottu suomen sisäsiitoisemaksi kunnaksi suomessa,mutta se ei olekkaa näin vaan tutkimus osoittaa tämän väitteen vääräksi.


      • Anonyymi
        zffwzzg kirjoitti:

        Kinnulaa on sanottu suomen sisäsiitoisemaksi kunnaksi suomessa,mutta se ei olekkaa näin vaan tutkimus osoittaa tämän väitteen vääräksi.

        Missä tämä tutkimus on tehty, ja kuka sen on tehnyt? ,mielenkiintoista


    • kolmostuoPpi

      Paljon hyviä baareja. Söpöjä naisia. Nuoriakin.

    • näin.teällä

      Kyllähän tämä on sellainen sisäänpäin lämpeävä paikka. Jos täällä meinaa jotain saada aikasex, niin pitää olla lesta ja kepu. Lesta olen, mutta en ole innostunut politiikasta. Kieroa porukkaahan lestat ovat, olen sen huomannut. Tällä viikkolla ilmestyneessä kotsarissa oli kirjoitus yleisön osastolla siitä kuinka kunta maksaa kaikki yrittäjien mokat, joka on musta väärin että asioita painetaan villaisella ja eikä kerrota totuutta. Jos yrittäjä tekee virheitä ja mokia kuten terveyskeskuksen rakennustöissä, niin se kansalta salataan ja loppupelissä kaikki veronmaksajat maksavat viulut.

      • E_mäne_oikein

        Tarkoitatko tuota mätää terveyskeskuksen rakennusta? Siellähän työntekijät oireiloo ja veronmaksajillako se maksatettaa jos rakennusyrittäjä virheitä tekköö?


    • Muikkulaiska

      Sielä (kinnulassa)on aika ihkuja miehiä... <3

    • eksyksissä.oleva

      Missä tää Kinnula sijaitsee, jossain hevon perseessäkö?

    • ei.hallitse.tehtäviään

      Kunnanjohtaja tuolla Kinnulassa näyttäisi olevan mistään tietämätön lapanen. Yrittäjät näyttävät pyörittävän äijää 6-0. Tuo terkkarin rakentaminen näyttää olevan yksi sellainen asia, jossa Kanervio vaikuttaa olevan pihalla kuin lumiukko!

    • jujutsusuu

      Yks yrittäjänainen on mieluinen. Harmi kun varattu.

    • seurasetä

      Eikö kinnulan sisäsiittolassa ole vielä vokkia.Jos ei vielä ole,niin äkkiä perustettakoon sinne sellainen,että saadaan heille sinne uutta,tervettä geeniperimää.Samalla saadaan kylälle monenlaista kulttuurien monimuotoisuutta esim.lestaseuroihin saataisiin enemmän eloa ja värikkyyttä.

    • ettänäinkinvoikäydä

      ja Kinnulan sivitystoimenjohtajana homo, sepä sinne lestojen joukkoon sopiikin. Baletissa hänestä saatiin tarpeeksi. "onnneksi olkoon" Kinnula valinnasta :)

      • möllikät

        Ihan sama,on mikä on,mutta tosi fiksun oloinen kaveri.Niin on myös kunnanjohtaja.Eivät ole sellaisia juntti juntteja ja öykkäreitä niinkuin tuntuu olevan tällä palstalla aika paljon.


      • vastuut.hoijettava
        möllikät kirjoitti:

        Ihan sama,on mikä on,mutta tosi fiksun oloinen kaveri.Niin on myös kunnanjohtaja.Eivät ole sellaisia juntti juntteja ja öykkäreitä niinkuin tuntuu olevan tällä palstalla aika paljon.

        Kunnanjohtaja on ainakin täys lapanen. Eihän se ukko näytä tajuavan sitä että pitäs valavoa että terveysaseman urakoinut firma hoitelis vastuusa ja velevotteesa kuntoon. Kyllä olis Urpilaisella taas valituksen paikka jo terveysaseman remontti maksatettaan kuntalaisilla ja veronmaksajilla.


    • vdullabäähän

      Täällä Kinnulassa on joka ikisessä asiassa omat sääntönsä. Tää on niin sisäsiittoisten persereikien paikka ku olla ja voi.

    • mullakinlapsia

      Eräs naapuripaikkakunnalla töissä käyvä nuori nainen on ah.

    • herätys.kinnula

      Mikä se tuo muikkulehessä ollut kertomus terveysasemasta on? Mistä on kyse? Eikös rakentajalla oo vastuu 10 vuotta ja kaippa luottamusmiehet ja kunnan virkamiehet huolehtii siitä että takuukorjaukset tulee hoijettua kuntoon. Eikait veronmaksajien tule kaikkia toisten virheitä maksella?

    • totuuten.sanoaksein

      Ennen oli yks Jorma Kinnula ja se oli kiekonheiton mailman mestari. Sillä oli poika nimeltä Jami Kinnunen ja se oli moukarinheiton mailman mestari. Ja sit Jamilla oli poika nimeltä Kimmo Kinnula ja se oli kuulantyönnön mailman mestari.

      • PaanaMuhoKinnunen-Lesta

        Sehän oli siis jorman ja jamin yhteinen rakkauden hedelmä. kimmo.


    • korpilaki231

      Varkailta ja kavaltajilta pitäis katkaista muutama sormi niin oppisivat..ei mitään ehdonalaista, ei tämmöiset ihmiset muuten opi mitään...ja sen ukolta varmuuden vuoks sama homma...loppuis se pitkäkyntisenä olemine!!!!1

      • e5hfd5xb

        Eikös sieltä Kinnulasta pahimmat varkaat ole kuolleet jo vuosia, vuosia sitten?


    • pullopoika81

      Ihania naisia pullollaan, posket pullollaan. Kinnulassa käydessä pullottaa, kotimatkalla helpottaa. Kinttupolkua tai reittä pitkin, Kinnulassa hunajaa litkin. Pihtiputaalla itkin, täältä parhaat hedelmät kitkin.

      • runoruneberg

        Oletko ihastunut johonkuhun? Hyvä runo.


    • Navetanhellu

      Kinnula...on...maailmannapa..mitään muuta elämää ei ole.....ainoa paikka jossa sivistystaso korkealla...tiedetään asiat...naiset ovat vaan ukkoja varten..lapsia tehdään yhteiskunnan varoja tuhlaamaan...kunnan työntekijät omistavat kunnan..yrittäjät paskoja...Kinnula is the best...

    • Kinnusmielessä

      Kinnulan keskustassa on myynnissä nyt yksi erityisen ihanasti pidety reilu 60 neliöinen rivarikaksio. Taidan käydä näytöllä ;)

      • vehkeet_jeätyy

        Harakanpesiä nämä meijän kylän rivarikämpät ovat!


    • Baikkal

      Muholassa onpi vielä sitä kulttuuria että ei eroteta kunnan omaisuutta omasta.Tais olla muutaman konkan tehnyt huijari yrittäjä.

    • KinnoKinnonunen

      Kaikki jotain vitun Kinnusia Paanasia Muhosia. Nussivat toisiaan. Ulkopuolisia ei "oteta". Serkumpi herkumpi.

    • 1917

      Kertakaikkiaan kieroa porukkaa ei voi luottaa.Sisäsiittoisuutta on tosi paljon ja muutenki outo meininki. Rakennukset on hommeessa järestään kun viranomaiset ovat lusmuja. Itsareita joka vuosi ym,kummallisuuksia.Työtä ei ole,lessuja,jehovalaisia,ym.
      Olet outo jos hymyilet tai naurat ja kerrot vitsin sinua pidetään epänormaalina.Aja ohi jos mahdollista.

      • hohhoijakkaa

        Ohan meillä terveyskeskus ollu puhheen aiheena mutta eikös siinä oo takkuu voimassa. Ainaki parlamentissä joku jota en ees tuntenu ties sannoa viimeviikolla. Eihä meillä ainakaa vielä muita home mörskiä oo. Jos se Peuha nyt laittaa asiat kuntoo jeäpi nähtäväks. Ei siihe mieheen kyllä taija olla luottamista mitä oon kuullu.


      • jorper
        hohhoijakkaa kirjoitti:

        Ohan meillä terveyskeskus ollu puhheen aiheena mutta eikös siinä oo takkuu voimassa. Ainaki parlamentissä joku jota en ees tuntenu ties sannoa viimeviikolla. Eihä meillä ainakaa vielä muita home mörskiä oo. Jos se Peuha nyt laittaa asiat kuntoo jeäpi nähtäväks. Ei siihe mieheen kyllä taija olla luottamista mitä oon kuullu.

        Entisenä kuntalaisena haluaisin tietää, kuka on se usein näissä kirjoituksissa esille tuleva peuha


      • hahhaijakaa

        Taitaa olla Kinnulan ebtinen kunnanjohtaja


      • rötkön.kamu

        No sehän on se Emeritus Johtaja


      • Entinen.Demari

        No se Peuha on se Juha Urpilainen jonka valtuusto irtisanoi kunnanjohtajan virasta.


    • Kinnulavaroitus

      Varokaa piispasia siellä!

      • Anonyymi

        Kuulin että Kinnula on Suomen sisäsiittoisinkunta, pitääkö tämä paikkansa. Eräs henkilö tiesi kertoa ettei asija näin ole, jonkun dosentin mukaan tutkimustulokset ovat osoittaneet toisin.


    • Anonyymi

      pekka-maukalle patsas kinnulaan,ja siihen viereen voisi kinnulan vasemmistonuoret roudata mannerheimin patsaan.siinäpä olisi nähtävyys tähän pitäjään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      424
      4714
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2349
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1750
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      326
      1467
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      81
      1141
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1105
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1025
    Aihe