Keurusselkä

Lomalainen59

Minkälainen menopaikka Keurusselkä onko porukkaa hyvä palvelu?

32

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokki3

      Hurjan hyvät tanssit ja ruoka mehevää ja maukasta.

      • kokkikakkonesa

        ruoka hyvää??? Hmmm? voipi olla jos et ole maakuntaa pidemmällä käynyt.


      • Anonyymi

        Tänään Keuruuselkä tarjoaa huippu illan .
        Silmän ruokaa ah niin upea tangokuningas v. 2003
        https://youtu.be/HTDx_4pnTRE
        Kymmenen pisteen kunkku -
        KARI Hirvonen saapuu iloksemme
        Pe 7.8.2020 21:00--01:00, 14 euroa
        Kari Hirvonen & Onnentähti
        Varustelu Savuton ravintola, A-oikeudet, vartioitu narikka talvikautena 2 euroa, kokous- ja kylpylähotelli, lasitettu 137 m² lämmitettävä näköalaterassi järvimaisemissa, 120 m² ulkoterassilla anniskelu.
        Käyntiosoite Keurusseläntie 134, Valkealahti, Keuruu

        Tule ja varmaan viihdyt !
        Täällä on naiset :-)


    • Johp

      Kenen mielestä?

    • kylmäkkökyllikki

      Kokin

    • Tanssija82

      Järjestysmiehet tosi tarkkoja jos vähänkin enemmän ottanut. Baaritiskillä kyllä saa juotavaa valomerkkiin asti. Muuten ihan ok paikka hommaisivat vaan paremmin käyttäytyviä Järjestysmiehiä .

      • S.Picemix

        Saako hyvin pesää? Ei haittaa vaikka olisi 50 nainut eukko. Hoidan hommat vaivihkaa, että ukko ei huomaa.


      • HoleOneIn
        S.Picemix kirjoitti:

        Saako hyvin pesää? Ei haittaa vaikka olisi 50 nainut eukko. Hoidan hommat vaivihkaa, että ukko ei huomaa.

        Perinteisesti ympäristön rouvat leviävät lavetille kuin Jokisen eväät ! Eikä maksa paljon, ;)))


      • vieraileva

        järjestysmiehet on asiallisia.


      • Anonyymi
        S.Picemix kirjoitti:

        Saako hyvin pesää? Ei haittaa vaikka olisi 50 nainut eukko. Hoidan hommat vaivihkaa, että ukko ei huomaa.

        Vähän miehestä kiinni. Naiset kyllä saa miehiä.


    • mummo32

      Ei saa jos ei rollaattorimummoista tykkää.

    • Konkurssi-tuli-Mharjull

      Iso uutinen YLEllä. Paikka oli pakkohuutokaupassa.


      Yrittäjät tekivät hiljattain konkurssin Mäntymotellia pyörittäessään, Ei olisi ihme jos konkurssi tulee Keuruullakin?

    • KonkurssiOikeaRatkaisu

      Suurkeuruu kirjoittaa:

      "Tiesimme kevään ajan, että huutokauppa on tulossa, mutta tapa jolla asia on hoidettu ja uutisoitu ajaa meidän liiketoiminnan huonoon valoon.

      En ymmärrä miksi homma pitää hoitaa näin....."

      Huutokauppaa ei voida hoitaa muutoin kuin huutokaupalla. Aina sama sävel eli syytetään muita kun asiat ei mene oman sävelen mukaan. Myös Mäntymotellin omistajia nämä samat yrittäjät ovat aikoinaan arvostelleet Länsi-Savo ja Pitäjänuutiset lehdessä sekä naamakirjassa.

      • luetunymmärrys

        Juup, mutta kun se Keurusselän konkurssi ei koskenut näitä nykyisiä hotellia pyörittäviä vuokralaisia vaan Lomaliitto se konkkaan meni.....
        Ottakaa asioista selvää ennenkuin tuomitsette.......myöskin Mäntymotellin asioissa....


    • kepukkk

      Kuinka nämä Keurusselkähotellia vuokraavat henkilöt voivat jatkaa yritystoimintaa ? Käsittääkseni he olivat vastuuhenkilöinä Mäntymotelli OY:ssa. Kyseinen firmahan meni konkurssiin, ainakin ennen vanhaan konkurssista seurasi vastuuhenkilöille vähintäänkin 3 vuoden liiketoimintakielto. Ei ole rehellistä kilpailupolitiikkaa tälläinen toiminta.

      • AikaKamalaaVelantekoa

        Velkaluettelo entisestä liiketoimesta on löydettävissä täältä:

        http://www.protestilista.com/yritys/2525183-4

        Kaikkein eniten velkaa jäänyt maksamatta viime talvena marraskuussa, ½ vuotta sitten! Ja julkisuudessa kehutaan kuinka hyvin liiketoimet luistavat!


      • Sietämätön

        Liiketoimintakielto ei tule automaattisesti vaan siihen tarvitaan oikeuden päätös ja se taas vaatii todella painavat perusteet. Kaikilla konkursseilla on takanaan yksilöllinen historia ja vasta kun sen tuntee voi arvioida ja arvostella jos on rehellisellä mielellä liikkeellä. Olen ymmärtänyt, että ainakin Keurusselällä asiat sujuvat hyvin ja hotellikiinteistön omistaja on ainakin julkisuudessa ollut vuokralaiseen tyytyväinen ja aikoo jatkaa yhteistyötä. Toimiva yhteistyö ja luottamus omistajan ja vuokralaisen kesken onkin välttämätöntä ja siihen taisi Mäntymotellissa asiat törmätä. Venäläinen kiinteistön omistaja ei ehkä ollut sieltä parhaasta päästä yhteistyökumppanina ja niinpä asioita on ratkottu käräjillä. Mäntymotellin konkurssi olikin ilmeisesti seuraus monista seikoista, joista erilainen yritys- tms. kulttuuri ei liene ollut vähäisin.

        Keururulla hotellin omistaja on suomalainen julkisesti toimiva eläkevakuutusyhtiö, joten arvattavissa on ettei yrityskulttuurissa ole mainittavaa eroa toimijoiden kesken. Kun nyt ainakin hetkeksi on omistajuus selvinnyt, niin pitää toivoa liiketoiminnan jatkuvan ilman häiriöitä ja yrittäjä saa työrauhan.


    • hyvääkesäälompparille

      ruoka ja palvelu erinomaista
      nykyiset yrittäjät tehneet paikasta viihtyisän
      huom! jenkkilässäkään et pääse edes johtajaksi
      joka firmaan jollet tehnyt konkkaa!
      virheistä kun pitää oppia

    • Erittäin-kieroa-menoa

      "Toimiva yhteistyö ja luottamus omistajan ja vuokralaisen kesken onkin välttämätöntä ja siihen taisi Mäntymotellissa asiat törmätä."

      Kommentti: yrityksen ei ole pakko ajaa toimintaansa konkurssiin oli vuokranantaja millainen tahansa, hyvä tai huono, venäläinen tai suomalainen. Kyse on MAKSUJEN LAIMINLYÖNNISTÄ tai huonosta liiketoimesta. Ei voi olla huonoa liiketoimintaa tanssittaa kansaa tiloissa, joista jättää vuoden vuokrat maksamatta?

      "Venäläinen kiinteistön omistaja ei ehkä ollut sieltä parhaasta päästä yhteistyökumppanina ja niinpä asioita on ratkottu käräjillä."

      Kommentti: vuokranantajan näkökannasta (oli kansallisuus mikä tahansa) vuoden vuokranmaksusta kieltäytyvä vuokralainen on varmasti ei-niin-parhaasta-päästä-oleva-yhteistyökumppani?

      Säästetty vuoden vuokrat ja TÄSTÄ HUOLIMATTA RAHAA EI JÄÄNYT VEROIHIN JA ELÄKEMAKSUIHIN?

      • Anonyymi

        Monelle yritykselle on aiemmin käynyt ja monelle tulee vielä käymään niin, että liiketoiminnasta saatava kassavirta ei vaan riitä. Tällöin joudutaan priorisoimaan eli valitsemaan ne laskut mitkä maksetaan. Jos tuollainen tilanne on jatkuvasti päällä, niin siinähän käy niin, että jonain päivänä tulee seinä vastaan. Näin on käynyt aiemmin mm. Lomaliitolle ja sen seurauksena Hotelli Keurusselkä ajautui konkurssipesän hoteisiin. Myöhemmin sille antoi tekohengitystä vakuutusyhtiö Elo, jonka vuokraodotus oli epärealistinen. Nyt yltiöpäiset Keuruun kyläpolitikot ostivat velkarahalla hotellikiinteistön bulvaanin avulla ja kuvittelevat sen lähtevän lentoon tuosta vain. No, ei lähde ja mahdolliset vuokrarahat saavat unohtaa. Hyvä jos nykyinen vuokralainen kykenee maksamaan henkilökunnan palkat ja niiden sivukulut mutta mihinkään muuhun se ei kykene.

        Keuruun kyläpolitikot iskivät kätensä siihen itseensä mutta ei haittaa sillä velkarahaa saa eikä sitä tarvitse koskaan maksaa takaisin.


    • Anonyymi

      Poikkesin tänään tuonne kaupungin ostamalle hotellille katsomaan millainen ruljanssi siellä on menossa. No, ei ollut minkäänlaista sillä pihassa oli 14 autoa ja sisällä ravintolassa näkyvissä 5 asiakasta. Henkilökuntaa näin kaksi ja lämpökeskuksen nurkalla oli se traktori, joka siinä aina nököttää.

      Tuolla menolla ei voi olla muuta seurausta kuin pikainen konkurssi vaikka kaupunki antaa luultavasti tilat yrittäjän käyttöön ilman muodollistakaan vuokraa. Kun ei ole asiakkaita, niin ei ole kassavirtaakaan ja sen seurauksena konkurssi on päivä päivä lähempänä.

      Sama tilanne on siipiratalaivan kopion osalta sillä se ei ole montaa reissua maksavien asiakkaiden kanssa tehnyt. Tuskin henkilökunnan palkkoja on kyetty maksamaan asiakasmaksuilla. Mahtaa tamperelainen kippari puistella päätään ja veronmaksajat kiittävät saadessaan osallistua Keuruun matkailun vetonaulan kustantamiseen. Tuo laiva upottaa vielä Pappilan Pidotkin sillä jos ovat jotain siihen sijoittaneet, niin takulla eivät saa mitään takaisin.

      Myykää se purtilo, niin saadaan edes jotain siitä irti ja kustannukset poistuvat kaupungin vastuulta kuten Heikki Hokkanen ja toimittaja Jorma Tuomi-Nikula 3.8.2014 kunnallisaloiteessan esittivät.

      • Anonyymi

        En mitenkään ihmettelisi, jos sitä purtiloa varten tullaan Keuruulla vielä rakentamaan erillinen museotila.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En mitenkään ihmettelisi, jos sitä purtiloa varten tullaan Keuruulla vielä rakentamaan erillinen museotila.

        Kaupungin pitää sioitaa Keurusselän remonttiin mittava summa jos se autais asiakas katoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupungin pitää sioitaa Keurusselän remonttiin mittava summa jos se autais asiakas katoon.

        Purkutraktorit nurkille ja uusi pytinki pystyyn.


      • Anonyymi

        Eikö sitä laiturissa makaavaa uusvanhaa laivaa ole vielä myyty? Siitä on tullut Keuruun matkailun toinen symbooli höyryveturipuiston ohella. Floppeja molemmat mutta tulipahan poltettua miljoonia veronmaksajien rahoja mutta siitä ei tarvitse välittää sillä velkaa on saatavissa eikä takaisinmaksua tarvitse pelätä.


    • Anonyymi

      Se on JOKA kylässä/paikkakunnalla aina sama juttu et paikalliset mollaavat ja ovat niitä kovimpia arvostelijoita ,kun vieraammat taas kehuvat .Vanha sananlasku sanoo,et " oman kylän seppää" ei arvosteta muut kuin vieraan kylän immeiset arvostavat kyllä. Se vanha Suomalainen kulttuuri tapa. Olen käynyt monis kylpylöis /hotelleis ja oli viimmesen päälle silloin ainaki ruoka hyvaa ja maittavaa, ja muutenkin touhu. Hyvä et järjestysmiehet pitää porukat ruodussa .se on plussaa. Saa jokainen olla rauhas ,kun haluaa.

      • Anonyymi

        Kyllä Keuruun kaupungilla rahaa on laittaa hotelli-ravintola tuottokuntoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Keuruun kaupungilla rahaa on laittaa hotelli-ravintola tuottokuntoon.

        On on, kaupungilla on rahaa - velkarahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On on, kaupungilla on rahaa - velkarahaa.

        Keurusselkä kuntoon niin alkaa kaupungin kassaan virtaa rahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keurusselkä kuntoon niin alkaa kaupungin kassaan virtaa rahaa.

        Onko Keurusselkä hyvä iskupaikka?


    • Anonyymi

      Hälytysilmoitus.

      Miksi suuri asteroidi lähestyy maata. No alien sivilisaatio aikoo tuhota maan. Tämä yritetään totetuttaa ns. kansanäänestyksellä. Monia ihmisiä purkitetaan eli ersitetään oman ryhmänsä sisään ja heille järjestetään näytelmiä joissa he joutuvat epäoikeudenmukaisuuden polkemiksi.

      Nämä näytelmät saavat ihmiset näkemään koko ihmiskunnan kierona saastana, jossa jokainen yksilö piittaa vain itsestään ja omasta yltäkylläisyydestään. Omaan yhteisöönsä purkitetetulle ihmiselle tällaiset näköalalt voidaan luoda. Lpulta nämä ihmiset ovat nääntyneet raivoon ja epätoivoon ja ovat valmiita äänestämään maailman tuhoamisen puolesta. He antavat painaa "nappia2 joka käynnistää vaikka tuhoisan meterotin törmäämisen maahan ja elämän lopun tai ainakin sivilisaation lopun maapallolla.

      Meteoritörmäys ajaa teknologian alas ja ihmsiskunta maapallolla jää alttiikis alienien hyökkäykselle.

      Tätä yritetään saada aikaan karsinoimalla ihmiset omiin ryhmiinsä ja eristämällä heidät jotta näitä feikkinäytelmiä voidaan järjestää. Sikis Helsingissäkin kaikki koitetaan pakottaa kuulumaan johonkin ryhmääm, joka mieluusti on uskonnollinen.

      Taistelkaa tätä vastaan ja älkääkä äänestäkö maailman tuhoamisen puolesta, muistakaa, että monet omassa yskityiswelämässänne näkmänne vääryydet ovat näytelmiä tai niiden annetaan ohjatusti tapahtua jotta ihmiset äänestäisivät maailman tuhoamisen puolesta massaitsemurhaa tai sivilisaaytion pyyhkimistä omnan sidosryhmän päästämiseksi valtaan.

      IHMISET TEITÄ HUIJATAAN.

      https://www.is.fi/tiede/art-2000000586140.html
      Tuollainen lehtiuutisessa kuvattu asteroidin radaltaan ampumisyrtyskin voidaan laskelmoidusti saada epäonnistumaan jotta ihmiset saadaan uskomaan alien sivilisaatio ylivoimaiseksi.

    • Anonyymi

      Hienoja esiintyjiä. Kiitos heille ja Keurussellä. Ollaan yötä. Ruokakin maistuu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2037
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1490
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      109
      1487
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      481
      1105
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      60
      1058
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe